voorspelling 31-05-2015

Geplaats door: Baartje ( )

  • 3C
  • 18/05
  • 2988

Don Quishoot - Best 3-2
Basko - Dommel 5-2
Vlijmen -Nuenen 2-6
Shot - DES 1-7
Drunen - Son 5-2
Berlicum - Bommelerwaard 3-1
Reageren

haha | 31/05

DQS - Best 3-2
speelt Best de laatste weken met het jongens A team of wat?

@humor | 31/05

Lezen is moeilijk

humor | 31/05

Shot 2de klasse-waardig! :-P

Oeps 2.0 | 31/05

Berlicum 7-0 Bommelerwaard

Oeps | 31/05

Berlicum 2-4 bommelerwaard

Nr. 8 | 31/05

SHOT - DES: 2-6

DES beter de eerste tien minuten. Komen 0-1 voor. Daarna zijn de Beste kansen voor SHOT die op 1-1 en daarna zelfs 2-1 komen. Laatste doelpunt wordt afgekeurd. DES komt vervolgens op 1-2 uit dubieus doelpunt.

Tweede helft begint SHOT sterk. Een strafbal wordt hen onthoUden. Vervolgens komt DES op 1-3, waarbij de speler van DES de bal met het lichaam speelt. Iets waarvan het doelpunt van SHOT in de eerste helft nog werd afgekeurd. SHOT komt op 2-3 en speelt alles of niets.

Het wordt niets en DES kan zelfs nog even aan het doelsaldo werken.

DES is beter dan SHOT dat is zeker. Maar, je speelt een andere website als sommige beslissingen net de andere kant op vallen. Echter mag je daar nooit de schuld aan geven. DES tweedeklasse waardig. SHOT nog niet, maar wel goed op weg.

Polak | 31/05

DQS - Best 1-4
Valt Best uit elkaar? Is het Wijzenbeek effect niet bevallen??

Basko - Dommel 4-2
Moeilijk

Vlijmen - Nuenen 1-8
Te laat

Shot - DES 1-7
Overtuigend

Drunen - Son 3-1
13 versus 11

Berlicum - Bommelerwaard 4-1
Thuiswebsite

shantie | 31/05

DQS - Best 2-4
Een sportieve, leuke groep stUdenten zal helaas degraderen. Ik zie liever Berlicum, Bommelerwaard en Son degraderen. Vervelende en onsportieve teams die tijdens iedere thuiswebsite zelf niet inzien hoe slecht en onsportief ze zelf en hun scheidsrechters zijn.

Basko - Dommel 8-2
Willen ze daar in Veldhoven wel kampioen worden en promoveren? Of vinden ze de heldenstatus in de 3de klasse wel prima??

Vlijmen - Nuenen 2-5
Jongens a dit, jongens a dat. Nuenen is een sportief goede ploeg, maar ze zeuren over alles. Het is goed voor deze jongens om nog een jaar in de derde klasse te spelen.

Shot - DES 1-6
Welke koekert denkt er nu serieus dat Shot het DES lastig kan maken?? DES gaat kampioen worden op de slotdag.

Drunen - Son 6-1
Escalatie op het veld. Vervelend team van Son praat veel te veel. Hockeyen moeten ze nog leren en Drunen geeft ze een gratis les.

Berlicum - Bommelerwaard 4-1
Slecht, slechter, slechtst. Veel succes in de 4de klasse volgend jaar samen.

Bassie | 30/05

Nog op het laatst.

DQS - Best 4-2
Laatste kans op handhaving en alle middelen worden gebruikt.

Basko - Dommel 4-1
Basko aangeslagen en nerveus. Gaan ze het weer weggeven?

Vlijmen - Nuenen 0-4
Nuenen kreeg het deksel op zijn neus, maar gaat door met winnen. Laten wederom zien dat ze het de eerste helft hebben laten liggen.

Shot - DES 0-6
DES ruikt vuur en gaat er vol op. Shot heeft tentamens dus geen zin.

Drunen - Son 5-1
Hier gaat Son niet winnen omdat ze nu zelf tegen 13 moeten.

Blericum - Bommelerwaard 5-0
Blericum is veel beter dan deze matige ploeg uit de biblebelt.

@NEUT | 29/05

De nummer 11 en 12 degraderen direct. Dus in dat geval ook Son. De nummer 10, Bommel of Berlicum zal in play offs spelen tegen 4e klasse teams.

Zelf zie ik het liefst de zandbak van DQS en Bommel eruit vliegen. Datzelfde geldt voor DES bovenin. Laat die maar kampioen worden. Dan hoeven we die woestijn niet meer in.

NEUT | 29/05

Ik verwacht dat Don Quishoot direct degradeerd en dat Son als 11de gaat eindigen.

Berlicum duidelijk makkelijker programma, Bommel zal laatste thuis website wel winnen

lmgtfy | 28/05

3e klasse/4e klasse
De nummers 11 en lager van de 3e klassen degraderen naar de 4e klasse. De nummers 10 van de zes 3e klasse poules zijn geplaatst voor de plaatsingswebsiteen 3e klasse. Dit seizoen kent de 4e klasse een voorcompetitie en een vervolgcompetitie. De nummers 1 van de vervolgcompetitie promoveren direct naar de 3e klasse. De nummers 1 van de voorcompetitie plaatsen zich voor de plaatsingswebsiteen 3e klasse.
De nummers 2 van de vervolgcompetitie plaatsen zich voor de plaatsingswebsiteen 3e klasse.

Padre | 28/05

DES kan dit, Basko kan dat, blablabla. Beide teams moeten het zelf doen.

De degradatiezone is ook interessant dit jaar.
Don Quishoot, Berlicum, Bommelerwaard en Son kunnen nog steeds degraderen.
Weet er iemand of alleen de nr. 12 degradeert?
En alleen de nr. 11 degradatiewebsiteen speelt?

Berlicum - Bommelerwaard
DQS - Best
Drunen - Son
Son - Berlicum
Bommelerwaard - Vlijmen
DES - DQS

Ik verwacht dat Don Quishoot direct degradeert en dat Berlicum als 11de gaat eindigen.

Belchinees | 25/05

Hoeveel fusten biedt iedereen? De veiling is geopend.

Klimunja | 23/05

Basko wint van Dommel denk ik: 8-0. Stop alsjeblieft met al dat gezever met Basko gelijkspelen of verliezen. Thuis draait Basko ontzettend goed. Nog geen punten laten liggen in Veldhoven en dan zoUden ze nu opeens punten laten liggen tegen een team als Dommel? Dat is eenzelfde voorspelling als dat Des in de laatste website thuis punten laat liggen tegen DQS. Misschien hoopt iedereen het om de spanning terug te brengen in de competitie. Realistisch? Nee..

Des gaat het moeilijk krijgen tegen de stUdenten van Shot. Shot is een lastig clubje waar je niet zomaar van wint. Basko had het er uit moeilijk tegen. Des had het thuis zelfs moeilijk tegen de stUdenten. Daarbij vind ik het knap als je uit bij Best (dik) wint. Ik zou er niet raar van op kijken als Des punten gaan laten liggen en dat Basko zondag al kampioen wordt. Mocht Des winnen tegen Shot, dan denk ik dat het een kleine overwinning zal zijn. Basko zal dan uitlopen met doelsaldo.

Nog even over het bierfust. Wat maakt het allemaal uit. Er zal sowieso bier gedronken worden. Nu denk ik wel dat Basko en Nuenen elkaar beter kennen dan Des en Nuenen. Maar als Nuenen klaar is, dan zie ik niet in waarom ze extra motivatie zoUden hebben om nog te winnen tegen Basko. Er staat namelijk een feestje voor de deur als Basko een puntje pakt tegen Nuenen. Bier, feest en spelen nergens meer voor.. Tja, haal daar maar eens motivatie uit.

Enfin, allemaal gezever om niks. We gaan het volgende week zien. Ik denk dat Basko dit seizoen kampioen gaat worden (ik moet zeggen dat ik het ze ook wel het meeste gun). Des zal gaan strijden in de promotiewebsiteen. Gaat een leuke dag worden en ik zie Des ook nog wel promoveren.

zuipen | 21/05

Draai het om! Des kan Nuenen een fust beloven bij winst. Nuenen is klaar en speelt nergens meer om, nu hebben ze een extra motivatie.
Maar ben het met je eens expres verliezen is triest.

bierfust | 21/05

Gezeur over fustjes steeds. Lijkt me logisch dat je een team beloont dat wint van een concurrent. Bijvoorbeeld Shot door Basko of Nuenen door Des. Als je met opzet een website verliest voor een fustje bier ben je gewoon triest.

zeiksnor | 21/05

DQS-Best 1-5
Best is al weken geleden gestopt met hockeyen. Maar zelfs als je met je grip op de grond hockeyt ,krul in de hand met je hoofd op het strand. Kan je nog niet verliezen van deze 4de klasser. Tenzij de zon toch naar het hoofd van Best is gestegen en ze alleen slippers en zwembroeken meegenomen hebben, om op het strandveld van Dqs te gaan liggen.

Basko-dommel 6-0
Dan word het toch nog spannend, wie had dat gedacht?! Er zal een spanning op deze website staan maar niet genoeg om er gebruik van te maken door dommel. zal basko dan toch nog instorten wat ze al jaren doen? Oké, niet zo extreem als andere seizoenen, maar misschien wel goed genoeg dat het basko het kampioenschap gaat kosten.
Komende week hard trainen en met poep in de broek naar Nuenen. Of wordt er een fustje klaar gezet voor Nuenen.

Vlijmen-Nuenen 0-6
Nuenen is klaar met de competitie, maar heeft nog wel in de hand wie er kampioen gaat worden. Heb gehoord uit heel betrouwbare bron dat er een van de 2 kampioenskandidaten een fust heeft beloofd aan de mannen in het blauw. Deze website is nauwelijks spannend, examens zitten erop en het kampioenschap is gevierd. Dus Nuenen vliegt eroverheen alsof het niets is.

Shot-des 0-6
Des gaat er weer vol voor. Het doel is veel doelpunten maken en hopen op Nuenen. Hebben deze jongens dan iets belooft? Zondag is het devies doelpunten maken en niks tegen krijgen. Dat doen ze dan ook.

Drunen - son 3-1
Heerlijk om het sarcasme in andere berichten te lezen! Zeggen dat er bij Drunen hockey vermogen zit en impliceren dat de keeper van Son daadwerkelijk kan keepen. Daar kan youp van 't hek nog een puntje aanzuigen en theo maassen kan alleen maar dromen van zulke hilarische oneliners. Maar goed terug na de website, son kan er niks van en Drunen speelt met 13. Klaar pats boem binnen de 3 punten.

Berlicum-bommel 3-1
Berlicum net iets minder slecht dan bommel.
Bommel en Dqs degraderen direct. Son en Berlicum gaan uitmaken wie de play-outs gaat spelen. Gezien het spelschema zet ik mijn geld op son.

T. Etten | 21/05

DQS - Best: 1-5
Als Best de poort van het zandkasteel open krijgt scoren ze er makkelijk op los.

Basko - Dommel: 5-2
Natuurlijk gaat Basko in eigen huis de punten niet laten liggen voor het duel tegen Nuenen. Zelfs cultheld Ozzie begrijpt het en doet het rustig aan met 2 goals.

Vlijmen - Nuenen: 0-5
Na vorige week een mindere uitslag neer te hebben gezet (door kampioensfeestje JA1?) speelt Nuenen nu weer degelijk. De handbalverdediging van Vlijmen voorkomt een hogere score.

Shot - DES: 2-7
Het is duidelijk dat Shot probeert de gemoederen van DES te beïnvloeden via dit forum. Dat mag allemaal, maar DES is toch een klasse beter en maakt er voor rust al 4.

Drunen - Son: 5-3
Een laatste keer wil Drunen voor eigen publiek laten zien dat er Best wat hockeyvermogen rondloopt. Toch gooit de keeper van Son nog bijna roet in het eten.

Berlicum - Bommelerwaard: 3-2
Berlicum heeft betere spelers dan Bommel. Maar kan ook 1-4 of 6-2 worden, of zoiets...

H. Borst | 21/05

Don Quishoot - Best 2-4
Basko - Dommel 4-4
Vlijmen - Nuenen 1-7
Shot - DES 0-6
Drunen - Son 4-1
Berlicum - Bommelerwaard 2-0

arbeider | 21/05

ik heb vrij 1 juni dus doe maar fustjes. Ik ga overigens akkoord met de 4-3 eindstand.

DnDave | 20/05

Don Quishoot - Best: 3-2
Verrassing van de stUdenten

Basko - Dommel: 4-2
Basko wordt tegen alle verwachtingen in op 31 mei al kampioen.

Vlijmen - Nuenen: 0-6
Examens zijn weer voorbij, Nuenen hoeft het niet meer zoals tegen Berlicum met 12 man te doen (vandaar de wat minder grote uitslag) en kan weer lekker door een derdeklasseverdediging heen combineren.

Shot - DES: 4-3
Inderdaad, wil Shot een fustje of kratjes? Ze helpen de Veldhovenaren aan het kampioenschap.

Drunen - Son: 5-2
13 tegen 11, vechthockey van Son heeft geen zin tegen Drunen.

Berlicum - Bommelerwaard: 2-1
De bordeaux-roden doen goede zaken in de strijd tegen degradatie.

@libero | 20/05

bedankt!

Libero | 20/05

Gelijk eindigen competitiestanden:
- Bij gelijk eindigen/het opmaken van de competitiestanden gelden de volgende criteria:Aantal websitepunten, indien dat gelijk is
- aantal gewonnen websiteen, indien dat gelijk is
- Doelsaldo (doelpunten voor mmin doelpunten tegen), indien dat gelijk is
- Aantal doelpunten voor, indien dat gelijk is
- onderling resultaat in de competitie. Wanneer dit alleen gelijk aan elkaar is dan zal er een beslissingswebsite plaats vinden.

@Jp | 20/05

Heb je een bron daarvoor? Dacht altijd dat het ging om doelsaldo. Toch, als Basko bij Nuenen zou verliezen is het aantal gewonnen websiteen voor beide team gelijk?

W. Kok | 20/05

DQS - Best 3-2
Het gaat nog spannend worden onderin.

Basko - Dommel 8-2
8 + 6 = 14 (zou dat genoeg zijn?)

Vlijmen - Nuenen 1-7
Wederom een duidelijke overwinning van Nuenen JA

Shot - DES 1-6
14 - 5 = 9 (gaan ze het nog halen?)

Drunen - Son 6-2
Knappe overwinning in Zaltbommel kent geen vervolg

Berlicum - Bommelerwaard 3-1
Aight daar gaat Bommelerwaard

@jp. balkenende | 20/05

Jammer voor jou telt eerst het aantal gewonnen websiteen en daarna pas het doelsaldo ;)

j.p. balkenende | 19/05

maar nu even serieus..

welk team wordt er kampioen. Iedereen met gezond verstand kan zien dat Basko nog niet zomaar gewonnen heeft bij Nuenen en Des geen punten meer gaat verspelen. als het op doelsaldo aangaat komen heeft DES ook zeker nog een voordeel dus zeg het maar!?!?!

ik zeg DES maar dan wel zeker niet verdiend...

Nr. 8 | 19/05

Jazeker, wij zijn dan ook fokking goed.

@Nr.8 | 19/05

Jullie zijn wel heel vol van jullie zelf he. pfff

Nr. 8 | 19/05

DQS - Best 2-3; Best houdt het verder voor gezien dit seizoen. Maar verliezen van DQS gaat niet gebeuren.

Basko - Dommel 4-3; Basko wordt nerveus.

Vlijmen - Nuenen 1-9; Nuenen laat zien dat het het Beste team na de winterstop is.

Shot - DES; 4-4; SHOT beslist het kampioenschap in een zinderende website; waarin nare man, in zijn laatste thuiswebsite, na het laatste fluitsignaal een tip-in scoort uit een strafcorner - zodat de score uit zijn eerste website tegen DES geëvenaard wordt. Basko stuurt vervolgens een vrachtwagen Jupiler richting Tilburg om de stUdenten in stijl te bedanken.

Drunen - Son 4-1; Drunen wil thuis in stijl afsluiten.

Berlicum - Bommelerwaard; 2-2; en netjes werden de punten gedeeld.

Henry | 18/05

DQS - Best 2-4
Basko - Dommel 5-1
Vlijmen - Nuenen 2-4
Shot - DES 1-7
Drunen - Son 4-2
Berlicum - Bommelerwaard 4-1

nein | 18/05

potverdomme dat je met zulke koppen kampioen kan worden

htt ps://www.facebook.com/163760310440696/photos/a.163763447107049.38203.163760310440696/496884253794965/?type=1&theater

Jantje | 18/05

Don Quishoot - Best 1-3
Best hersteld zich na vorig weekend, maar het kost moeite

Basko - Dommel 6-1
Basko wilde graag kampioen worden in eigen huis en klapt er nog een keer bovenop

Vlijmen -Nuenen 2-6
Paar scoopjes na een verdwaalde spits helpen niet

Shot - DES 0-9
DES doet er nog alles aan, maar het mocht niet meer baten

Drunen - Son 5-2
Son mag zich op de laatste speeldag veilig stellen

Berlicum - Bommelerwaard 3-1
Berlicum pakt zakelijk punten, de opgetrommelde 12e en 13e man blijken niet nodig

Underdog | 18/05

Don Quishoot - Best 4-1
N.B

Basko - Dommel 3-3
Basjeko basjeko toch.... Na de uitgleider tegen DES is het zelfs al niet meer mogelijk om van de Dommel te winnen.

Vlijmen -Nuenen 1-8
Nuenen dendert door en spaart zijn krachten om de kampioenswebsite van Basko te ruïneren.

Shot - DES 0-8
DES zal de punten nodig gaan hebben.

Drunen - Son 6-3
De 13e man zal niet nodig zijn.

Berlicum - Bommelerwaard 3-1
Lekker boeiend. Beide waardeloos.