voorspellingen 02-11-2014

Geplaats door: Baartje ( )

  • 3C
  • 27/10
  • 2592

Bommelerwaard - Nuenen 2-5
Vlijmen - Best 1-6
Son - Dommel 3-5
Basko - Donquishoot 7-2
Shot - Drunen 4-4
Berlicum - DES 1-8
Reageren

Gerechtigheid | 07/11

MUHAHAHAHAHA

Oke | 05/11

bedankt voor het antwoord

Waarom | 04/11

was Basko zo slecht dit weekend?

En Best ...

@drunen | 03/11

Uhu. Jullie waren super goed lees ik wel. Met veel pech kwamen jullie 3-0 achter.

Jaap Stockmann | 03/11

Foppen met een corner? Hij rolde met een slakkentempo over de lijn, omdat de bal niet volledig op de stick kwam van de keeper, zoals bij de andere corners. Stockmann reageerde pas laat, omdat hij de bal laat zag aan komen.

Ha typisch | 03/11

"De laatste minuten verkreeg Drunen nog wel vele strafcorners waaruit eindelijk ons eerste doelpunt ontstond. "

Drunen H1 | 03/11

Beste lezers en supporters,

Afgelopen zondag speelden we tegen de stUdenten uit Tilburg, oftewel Shot. Aangezien Shot al redelijk wat doelpunten heeft gemaakt en wij geen goede start hebben gemaakt konden we ze niet onderschatten. Gelukkig hadden we een klein voordeel, dat was namelijk dat we ondanks een geplande uitwebsite toch op eigen veld mochten spelen. Dit kwam omdat het veld van de stUdenten dermate slecht was dat zij er zelf ook niet op wilden spelen. Kortom een spannende pot op eigen veld met een tegenstander die verrassende resultaten heeft behaald.

Het startsignaal werd gegeven en Drunen klapte er zoals altijd vol bovenop. Zeker de eerste 10 minuten wist Shot niet wat ze overkwam. Het leek erop dat Shot geen schijn van kans zou hebben om de punten mee naar Tilburg te nemen. Drunen speelde een prachtig spel met uitgedachte combinaties en perfect uitgevoerde aanvallen. De eerste strafcorners werden dan ook al snel behaald. Echter bleek Shot Jaap Stockmann meegenomen te hebben naar Drunen. De keep haalde de ene naar de andere bal uit de kruising. De eerste keer leek het geluk te zijn, maar enkele strafcorners later bleek het toch meer wijsheid dan geluk te betreffen van de Tilburgse Keeper. Drunen liet zich hierdoor niet afLeiden en bleef maar doorstomen richting de goal. Shot daarentegen was nog niet eens in de beurt gekomen van een doelkans en dat zorgde voor zelfvertrouwen. De eerste helft bleef zo maar doorgaan, maar de stand in de rust was nog steeds 0-0. De woorden van coach Joep in de rust sluiten enigszins aan met het verhaal hierboven. Ook hij vond dat we een zeer sterke website aan het spelen waren. Hij vond wel dat er nu te veel gretigheid naar een goal aan het ontstaan was, wat tot te veel individuele acties leidde. Blijven passen was hetgeen wat tot de overwinning zou Leiden. We hadden nog eens 35 minuten om dit doel te verzilveren.

De tweede helft begon dan ook bijna gelijkwaardig aan de helft ervoor. Hoge druk en veel goed opgebouwde aanvallen. Na tien minuten was de eerste strafcorner van de tweede helft dan ook een feit. Het was tijd voor een variant in strafcorner om de goalie te kunnen verschalken. Verdere details over deze strafcorner laat ik achterwegen vanwege classified information. Dan moet je maar komen kijken. Het eindresultaat van de corner was dat de bal ietwat door het midden vloog en de keep hem wederom fantastisch uit de goal hield. Het vervolg liep voor Drunen wat slechter af. Shot wist namelijk een snelle counter tegen te veroorzaken waardoor ze zeker 6 man van Drunen in een keer wegspeelde. Uiteindelijk met wat gerommel voor onze goal wisten ze ook nog een doelpunt te maken. Drunen liet zich hierdoor niet weerhoUden van het eerder vertoonde spel en ging rustig verder. Er waren nog voldoende minuten om deze achterstand in te halen en zeker met het spel dat we speelden. Maar het tegendeel gebeurde. Na weer een fantastisch uigevoerde aanval te hebben gespeeld stond MHCD wederom niet snel genoeg opgesteld. Shot maakte hier weer op een slinkse wijze gebruik van door een gerichte scoop naar voren te geven. De bal kwam bij een van de spitsen terecht en die zorgde voor een 2-0 achterstand. Deze klap kwam toch iets harder aan dan de eerste. Het wilde bij ons maar niet lukken om doelpunten te maken en dan 2-0 achter komen is een zeer zure pil. In redelijke wanhoop probeerde Drunen met nog ongeveer 15 minuten op de klok de schade beperkt te hoUden. Maar wederom zonder succes. Toen Shot ook nog is de genade klap gaf met nog een doelpunt was de website min of meer gespeeld. De laatste minuten verkreeg Drunen nog wel vele strafcorners waaruit eindelijk ons eerste doelpunt ontstond. Wolfs wist met een lage sleep de keep te foppen en een doelpunt te maken. Dit doelpunt viel alleen veel te laat want de website werd spoedig afgefloten.

De 3-1 nederlaag zal nog wel enkele dagen nabranden. We hopen deze zondag maar weer snel te vergeten en kijken vooruit naar de volgende tegenstander Bommelerwaard.

Groeten,

Heren 1

@BEST | 03/11

Verrassende uitslag: wat is jullie in Vlijmen overkomen?

@jan | 03/11

Berlicum mist inderdaad hun voorstopper, laatste man en spits hoorde ik.

@Jan | 03/11

Berlicum mist veel spelers de laatste tijd.

Binnenkomer | 03/11

lekkere binnenkomer van die nieuwe coach

JJ | 03/11

Tsja; hoogmoed komt voor de val. Kijk maar naar Drunen ;-)!

-- | 03/11

Grappig dat DES zegt dat ze hier eigenlijk niets te zoeken hebben. Toch zijn ze vorig seizoen gedegradeerd uit de 2e klasse. Met alleen maar hard rennen red je het dus duidelijk niet. Tegen Drunen, Dommel en Best waren ze niet overtuigend.

Ben benieuwd hoe lang ze het renspelletje vol blijven hoUden. Te lang doorgebracht met die voetbalcoach of was het een looptrainer...???

D3s | 03/11

DES kan inderdaad jaren voornamelijk hard rennen. Daar is overigens een heel simpele tactiek tegenover te zetten. Wie gaat het als eerst ten toon stellen?

@DES | 03/11

En tegen de dommel hebben ze ook maar gelijk gespeeld. Ze kunnen gewoon heel hard rennen, maar om dan te denken dat je echt goed kunt hockeyen...

Realiteit | 03/11

Komende 4 websiteen Basko: Best uit, DES thuis, Dommel uit, Nuenen thuis. Succes

Praatjesmaker | 03/11

Leuk dat DES zich enkel denkt te kunnen meten met Basko maar volgens mij hebben ze nog tegen een handvol teams niet gespeeld...

H1 Vlijmen | 03/11

Berlicum – DES 1-9 (1-4). Er lijkt geen maat te staan op de dadendrang van DES. De Kaatsheuvelnaren degraderen de tegenstanders tot figuranten op een veredeld trainingspartijtje. „De vraag is wat wij te zoeken hebben in deze competitie”, besef­te ook DES-coach Dieter Snellen. „Wij maken telkens het spel en krijgen nul druk. Dat leidt dan tot dit soort uitslagen. Alles draait voor ons om de websiteen te­gen Basko. Daarbij moet ik zeg­gen dat ik erg blij ben met het spe­lersmateriaal en hoe goed deze groep op elkaar is ingespeeld.” De goals kwamen op naam van Teun Siebers (3x), Finn Koppel­mans, Martijn den Teuling (3x), Bob van Wezenbeek en Jarrie van der Steeg.

Drunen – Shot 1-3 (0-0). Het was een zespuntenwebsite voor nummer zes Drunen, want Shot stond slechts twee punten onder de thuisclub. Drunen begon goed, had meer balbezit, creëerde kan­sen, maar verzuimde te scoren. „We gingen steeds opportunisti­scher spelen om die goal af te dwingen”, zag Drunen-coach Joep van Nuland. Zijn ploeg kreeg tien minuten na rust de 0-1 tegen uit een scrimmage na een strafcor­ner. „Daarna werden er steeds meer fouten gemaakt. Spelers gin­gen hun eigen website spelen, er werd veel risico gelegd in de passing en de linies liepen uit me­kaar. Dit strafte Shot goed af.” Jas­perWolf maakte de eretreffer.

VlijmenBest 4-3 (2-1). Het eer­ste kwartier was het prijsschieten voor Best. Het was te danken aan keeper Daan van de Ven, die elke doelpoging uit zijn goal ranselde, dat Vlijmen nog leefde. Met het inbrengen van Floris Teunissen, die Vlijmen op 1-0 zette na twin­tig minuten, kwam er een einde aan de stormloop van Best. De be­zoekers kwamen weliswaar snel op gelijke hoogte, maar nog voor rust zorgde Kasper van der Schaft voor de 2-1. Vlak na rust breidde Martijn Bos de score verder uit naar 3-1, maar daarna liet de thuisclub de gasten weer hele­maal terugkomen tot 3-3. Niels Hoefnagels maakte in de slotfase een einde aan alle twijfels.

Huh | 02/11

Compilatie ??

hiephoi | 02/11

Nu al weer benieuwd naar de waardeloze compilatie van drunen :)

?? | 02/11

Hoe kan je als Nuenen ooit gelijk spelen tegen Bommeleraard. hahaha dan wordt je zeker geen kampioen. die gasten kunnen echt helemala niks.

jan | 02/11

ik dacht dat Berlicum Best goed was...

Boas | 02/11

Verrassende ronde

Drunen -Shot 1-3
Vlijmen - Best 4-3
Berlicum - DES 1-9
Basko - Don Quishoot 7-3
Bommelerwaard - Nuenen 2-2
Son - Dommel 1-3

- | 02/11

Dommel wint met 3-1 bij Son

kwoaie keiert | 02/11

SHOT gewonnen van Drunen ja? Die gaan wel lekker dan!

H1 Vlijmen | 02/11

Uitslag: Vlijmen - Best 4 - 3

schapenkop3 | 02/11

Drunen - SHOT
1- 3

Hoi 3.0 | 01/11

Bommelerwaard - Nuenen 1-5
Bommel gaat het dit seizoen niet halen..
Vlijmen -Best 3-8
Best zit in een flow.
Son - Dommel 0-3
Zakelijke overwinning.
Basko - Donquishoot 7-1
Basko combineert makkelijk in de cirkel.
Shot - Drunen 1-6
Drunen speelt toch weer thuis.
Berlicum - DES 1-11
DES oppermachtig.

... | 01/11

Bommelerwaard - Nuenen 1-6
Appeltje eitje

Vlijmen - Best 2-7
Best kan nog altijd promoveren

Son - Dommel 3-4
Dommel gaat lekker en Son faalt

Basko - Donquishoot 10-4
In de eerste helft roepen de supporters al 10, 10, 10

Drunen - Shot 5-3
Leuke middenmoot

Berlicum - DES 1-7
DES gaat gewoon overduidelijk kampioen worden

NT 2 | 31/10

Dan gaat SHOT inderdaad geen punten halen...

Hoi 2.0 | 31/10

Dat veranderd de zaak,

Drunen - SHOT 4-1

Hoi | 27-10-2014 |Anoniem

Bommelerwaard - Nuenen 3-6
Vlijmen - Best 2-5
Son - Dommel 2-2
Basko - Donquishoot 5-1
Shot - Drunen 3-3
Berlicum - DES 1-6

@sheffie | 31/10

Dan wint Drunen wel

sheffie | 30/10

Het is trouwens Drunen - SHOT ivm werkzaamheden aan het SHOTveld.

Zutzooi | 30/10

Bommelerwaard - Nuenen 3-2
Vlijmen -Best 2-5
Son - Dommel 1-4
Basko - Donquishoot 8-1
Shot - Drunen 2-5
Berlicum - DES 1-7

Visa | 29/10

Bommelerwaard - Nuenen 3-5
Vlijmen Best 2-3
Son - Dommel 1-5
Basko - Don Quishoot 3-2
Shot - Drunen 4-3
Berlicum - DES 1-4

NT | 28/10

Bommelerwaard - Nuenen 0-4
Nuenen beter. Punt uit.
Vlijmen - Best 1-4
Vlijmen scoort altijd wel, maar overtuigt niet tegen een Best dat op stoom is.
Son - Dommel 2-5
Dommel beter. Punt uit.
Basko - Donquishoot 9-1
Basko beter. Punt uit.
Shot - Drunen 3-1
SHOT staat te laag.
Berlicum - DES 1-5
DES beter. Punt uit.

Zhikyioba | 28/10

Bommelerwaard - Nuenen 1-3
Vlijmen - Best 3-3
Son - Dommel: 2-4
Basko - DQS : 11-0
Shot - Drunen: 1-3
Berlicum - Des: 0-5

Hockeynl | 28/10

Shot staat iig wel bovenaan

.. | 27/10

Bommelerwaard - Nuenen 2-1
Ook deze week kan Nuenen niet rekenen op de hulp van hun arbiters.
Vlijmen - Best 2-2
Best bijt zich stuk in de scoops, corners en het trage veld van Vlijmen.
Son - Dommel 1-3
Twee ploegen die willen counteren. Verschrikkelijke saaie pot waarbij dommel effectiever is.
Basko - Donquishoot 3-0
Basko doet rustig aan.
Shot - Drunen 3-3
gelijkwaardige ploegen
Berlicum - DES 0-6
Berlicum is niet bij machte om het DES moeilijk te maken.

Koekje | 27/10

Bommelerwaard - Nuenen 2-6
Nuenen mag nu geen fouten meer maken! Gelukkig voor hen is dat tegen Bommel niet zo moeilijk… ondanks 2 foutjes achterin

Vlijmen - Best 1-6
Best blijft punten tanken, ik ben benieuwd wat ze volgende week tegen Basko kunnen brengen!

Son - Dommel 1-5
Son maakt altijd een doelpuntje, maar krijgt er ook elke week (veel) meer tegen

Basko - DQS 5-0
Basko is weinig overtuigend en moet nog een aantal zware websiteen spelen. Shoot is echter geen Shot.

Shot - Drunen 4-4
Beiden wisselen goede uitslagen af met slechte, dit wordt een doelpuntrijk gelijkspelletje.

Berlicum - DES 0-7
DES overtuigd wel en zal aan het eind van de rit bovenaan staan.

Maestro | 27/10

Bommelerwaard - Nuenen 1-6
In Bommelerwaard kunnen ze zich gaan richten op de vierde klasse.

Vlijmen - Best 1-6
Wederom een grote en degelijke overwinning van Best. Het is de vraag of het team dit een seizoen lang kan volhoUden.

Son - Dommel 2-6
In Son moeten ze nu ook rekening gaan hoUden met eventuele degradatie.

Basko - Donquishoot 3-1
De Veldhovenaren noemen zich op Facebook al weken Mushrooms. Maar overtuigen niet als kampioenswaardig team.

Shot - Drunen 2-5
De punten komen vanzelf, Drunen is gewoon een goed elftal en zal op de ranglijst gaan stijgen.

Berlicum - DES 1-8
Over overtuigen gesproken. DES is en blijft kampioenskandidaat nummer 1.

Libero | 27/10

Bommelerwaard - Nuenen 1-4
Nuenen is verdedigend niet top, maar kan gewoon goed hockeyen.

Vlijmen - Best 1-5
De mannen uit Best zijn goed bezig en maken nog altijd kans op promotie.

Son - Dommel 3-3
In eigen huis weet Son meer te brengen als team.

Basko - Donquishoot 5-1
In Veldhoven doen ze het rustig aan, de echte websiteen komen er nog aan.

Shot - Drunen 4-3
Tilburgse stUdenten stunten

Berlicum - DES 1-7
Bij Berlicum is weinig talent, beleving of ervaring te vinden.

Hoi | 27/10

Bommelerwaard - Nuenen 3-6
Vlijmen - Best 2-5
Son - Dommel 2-2
Basko - Donquishoot 5-1
Shot - Drunen 3-3
Berlicum - DES 1-6

repelsteeltje | 27/10

Vlijmen - Best 3-8
Best kan 3 keer de scoop niet stoppen maar is verder veel te goed

Son - Dommel 1-4
Dommel draait een goed seizoen. Son zal nog hard moeten werken om niet te degraderen.

Basko - Donquishoot 3-2
Bijna stunt van de week. Basko matig tegen Shot en speelt opnieuw een draak van een website.

Bommelerwaard - Nuenen 2-8
Bommel kan er niks van.

Shot - Drunen 1-4
Drunen de betere tegen een zwak Shot.

Berlicum - DES 0-8
Berlicum ook niet opgewassen tegen het goede spel van DES

@@in de war | 27/10

Vorig jaar een tweede paats achter Rosmalen die het nu geweldig doen in de tweede klasse was een goede prestatie. Een 6de plaats is dan ook wel een beetje karig te noemen lijkt me.

Johan | 27/10

Bommelerwaard - Nuenen 0-4
Nuenen zet niet echt door

Vlijmen - Best 0-3
Te grote zandbak voor Best om echt uit te halen

Son - Dommel 0-2
Moeilijke pot.

Basko - Don Quishoot 6-0
Makkelijke pot.

Shot - Drunen 2-3
Shot verliest meestal maar net.

Berlicum - DES 2-7
DES te goed.

@ in de war | 27/10

Ze winnen toch gewoon van Nuenen? Niet echt slecht te noemen. En ze hebben verloren van DES, Basko en De Dommel. Ook niet de minste. Dus je post slaat nergens op.

NR2 | 27/10

Bommelerwaard - Nuenen 1-6
Vlijmen - Best 1-6
Son - Dommel: 1-6
Basko - DQS : 6-1
Shot - Drunen: 1-6
Berlicum - Des: 1-6

in de war | 27/10

geen*

in de war | 27/10

Is Drunen nu echt zo veel slechter geworden of maken ze gene gebruik meer van thuisfluiters?