Uitslagen en KLEIN VERSLAG wedstrijd

Geplaats door: Super ( )

  • 3C
  • 18/03
  • 1898

Conpetitie word spannend, Rosmalen laat punten liggen, de achtervolgers ruiken bloed!
Reageren

@dommel | 24/03

Wauw, wat een ontzettend objectief verslag! Ik vind 'verweerd wegens mishandeling' sterk gekozen, want 'meteen slaan na een fysieke overtreding' had toch iets negatiever geoogd voor jullie team. En die scheidsrechters, ja die moeten partijdig fluiten, in opdracht van ons, want we hebben die punten toch zó hard nodig! Ook zeer volwassen trouwens, om na de website niets terug te geven, na het in ontvangst nemen van het gebruikelijke kratje bier.

Ik kan niet wachten tot de volgende pot!

Sorry, maar ik moest toch een keer reageren. Kom op Dommel, het slaat toch echt helemaal nergens op wat hier wordt geroepen...

verslag | 19/03

Weinig verslagen te vinden. HIer nog wel één van DES. Die zijn wel lekker bezig de laatste websiteen. Denk alleen dat ze te laat op gang zijn gekomen om de eerste plaats nog te pakken.

Zondag 18 maart: Heren 1 haalt uit bij Prinsenbeek!

Afgelopen zondag mochten we aantreden voor de eerste uitwebsite van de tweede seizoenshelft. Een uitwebsite die in het seizoen 2010-2011 een erg pijnlijke afloop voor ons had. In Prinsenbeek werd namelijk met 1-3 verloren waardoor we het seizoen niet als kampioen afsloten. Ook de enorme steun van het publiek, dat met twee bussen en velen auto’s was afgereisd, mocht helaas niet baten. Nu twee jaar later is er nog weinig over van die ploeg en moeten ze, na rechtstreekse degradatie het afgelopen jaar, weer vrezen voor hetzelfde scenario. Thuis werd al met 11-1 gewonnen. We waren dan ook genoeg gemotiveerd om bij Prinsenbeek de drie punten te pakken.

Na het eerste fluitsignaal werd er door ons meteen druk gezet op de defensie van Prinsenbeek. Daaruit werd al snel duidelijk dat wij vandaag het spel moesten maken. Ondanks de overmacht werd er in de eerste 10 15 minuten niet gescoord. De eerste strafcorner bracht daar echter verandering in. Een in eerste instantie niet goed uitgevoerde corner belandde uiteindelijk bij Roel die met zijn backhand de 0-1 binnen sloeg. Na de 0-1 gingen we meteen op zoek naar een grotere voorsprong die er door opnieuw een strafcorner ook kwam. Dit keer was de uitvoering wel goed en wist Teun, net als vorige week zijn doelpunt mee te pakken. 0-2! Vanaf dat moment ging het allemaal heel snel. Wederom werd een strafcorner hard op goal gesleept. Een verdediger van Prinsenbeek kreeg de bal echter op zijn lichaam waardoor een doelpunt werd voorkomen. De bal ging op de stip en het was aan Peter om dit buitenkansje te benutten. Met een geplaatste push zette hij ons op 3-0 en leek de website eigenlijk al vroegtijdig beslist. Van inhoUden was echter geen sprake! Via Maarten en Djanni werd de scoren verder uitgebreid naar 5-0 en mocht Maarten vervolgens de eerste helft nog met een hoogstandje afsluiten. Na het spel een aantal keer van kant te verplaatsen wist Peter met een schitterende steekpass Maarten alleen voor de keeper te zetten. De aanname was perfect en de bal werd vervolgens fraai over de keeper in de kruising gepusht. 0-6!

In de rust was er natuurlijk weinig aan te merken op het spel en werd erop gehamerd dat we de score gewoon verder uit moesten breiden. De tweede helft begonnen we wat slap, waardoor Prinsenbeek even de kans kreeg om een doelpuntje te scoren. We herstelden ons gelukkig weer snel waardoor nog altijd 0-6 op het scorebord bleef staan. De tweede helft breidde we de score via een harde klap van Peter verder uit naar 7-0 en was het niet veel later weer aan Teun om een strafcorner te verzilveren. 8-0! De dubbele cijfers kwamen behoorlijk dichtbij maar de afronding werd slordiger. We kwamen via Martijn nog wel op 9-0, maar de tien werd helaas niet meer gehaald. Met een 0-9 overwinning verlieten we tevreden het veld en wisten we weer een plaatsje op de ranglijst te stijgen naar de 4e plaats.

Komend weekend komen we wederom een laagvlieger tegen. Dan komt om 14.30 uur hekkensluiter Bommelerwaard richting de Eikendijk. Ook dan zullen we er alles aan doen om het publiek te vermaken en een grote score neer te zetten. Kom dus zeker even kijken! De dag wordt afgesloten met een gezellig feestje in De Derde Helft!

Tot volgende week!

DES Heren 1

@Dommel11 | 19/03

Ik geef je weinig kans met acties van de KNHB. Dit gebeurt namelijk nooit. Zonder camera beelden of een scheidsrechter die toegeeft dat die fout zit heb je geen poot om op te staan.

En het erin fluiten is weer zo'n lekker standaard verhaal. Volgens mij zijn er ook verschillende teams minder te spreken over jullie arbitrage.

Dommel11 | 19/03

Liberty - Dommel: 1-1
Zo dat was weer een enerverende zondag, uitwebsite in Dongen. Na een week met veel sneeuw toch blij dat we weer een mooie website mochten hockeyen. Na een korte teambespreking en de gebruikelijke warming-up was het dan tijd om te beginnen.

1e Helft
Als team redelijk slap begonnen aan deze website, waarbij we als team helemaal niet in de buurt kwamen van ons gebruikelijke niveau. Het was dan ook niet opmerkelijk dat Liberty er aantal keer gevaarlijk doorheen kwam. Via een strafcorner kregen ze een strafbal. Ggelukkig blijkt Liberty over een spits te beschikken met knikkende knieën, die uiteindelijk de bal vakkundig op de paal deponeerde. Maar helaas voor ons wist Liberty daarna nog een ouderwetse frommelgoal te maken. 1-0 achter. Liberty maakte hierna aantal fysieke overtredingen waarvoor ze, de wel bekende, groene kaart kregen.
In de rust een redelijk duidelijke speech gehad dat het eigenlijk nergens op leek. Hier konden we weinig dan het er mee eens zijn. Gelukkig besefte we gauw genoeg dat de neuzen allemaal weer dezelfde kant op moesten en dat het tijd was om ons vertrouwde spel te gaan spelen. Dit werd wel bemoeilijkt door ons vanwege de krappe selectie en wat blessuregevallen.

2e helft
Dommel duidelijk de betere partij, die met elf man hard bleven werken en zich niet uit het veld lieten slaan. Liberty trok zich ver terug, in wat een handbal verdediging genoemd mag worden en kwam er een aantal keer nog gevaarlijk uit (gevaarlijk op twee manieren; afgezien van een aantal kansen bleven ze ook fysiek flink uitdelen). Dat de scheidsrechters van Liberty hier niet tegen optreden is nog steeds een waar raadsel. Gelukkig hield onze keeper Floris Stumpel zijn doel in de 2e helft keurig schoon en als team hopen we daarom ook dat hij serieus nadenkt over zijn contractverlening. Afijn de omcirkeling van het doel van Liberty bleef een feit. En gelukkig was daar onze spits, Albert-Jan Krijthe, die met al zijn ervaring de bal met zijn backhand achter de keeper van Liberty plaatste. Hierna bleven we druk zetten en kregen we nog een hoop kansen om de website ondanks de websiteleiding van Liberty naar ons toe te trekken. Ver in de 2e helft komt een speler van Liberty onze cirkel in, verliest de bal en in zijn frustratie begaat hij een heuse poging van mishandeling door volle bak met zijn been door te trappen op een van onze spelers. Deze speler verweerd zich vervolgens en krijgt hierop een volstrekt onterechte rode kaart. De speler van Liberty die al 2 waarschuwingen had voor fysiek spel en voor het natrappen van een van onze spelers mocht blijven staan. Volgens de regels zou dit automatisch, bij de tweede keer al(!), geel moeten betekenen! Deze hele zaak gemeld bij de bond en verwachten daarom ook nog actie tegen Liberty, Tot die tijd adviseren wij iedereen die een website speelt bij Liberty een camera mee te nemen om te zorgen dat ze er niet in gefloten worden.

Nostradamus | 19/03

Had ik niet zo moeten verwoorden.
Rest van gr ook totaal geen probleem, sportief, leuk en fel. Nr 9 echter haalt acties uit die daarover heen gaan, gevaarlijk zijn end daardoor blessures kunnen veroorzaken.
Maar dit weet GR zelf ook wel, hijzelf ook domdersgoed gezien zijn reactie na afloop;)

Guul | 19/03

Heren,

Laten we het leuk hoUden.
Soms gebeuren dingen in het veld die op het randje zijn.
Hoort erbij.
GR en Rapid kunnen het prima met elkaar vinden en dat moeten we zo hoUden.
GR nog bedankt voor jullie leuke reacties mbt mijn blessure.
Waardeer ik echt!
Hopelijk tot later op het veld... ;)

Groeten,

Guul

Nails | 18/03

@ Nostradamus, jij als grote ziener had natuurlijk niet voorspeld dat een van jullie spelers, of jijzelf, bij onze nr. 9 een vrije slag vol op het been sloeg tewijl onze nr. 9 met zijn rug naar de bal stond gekeerd? Wie is nou geschift?

Nostradamus | 18/03

Vraag me toch af of die nummer 9 van Gilze Rijen op zondag verlof krijgt van zijn TBS kliniek?
Is dit zijn enige wekelijkse uitje onder de mensen en zijn enige moment zonder dwangbuis in de hele week?
Wat een debiel zeg