Uitslagen/verslagen 12de wedstrijd

Geplaats door: Super ( )

  • 3C
  • 10/03
  • 2025

Uitslagen/verslagen 12de website

Reageren

@Aa | 13/03

Van de website van DES, benieuwd naar de visie van Drunen...

We waren er al weken mee bezig en zondag mochten we het dan eindelijk laten zien. De derby van de Langstraat tegen nummer 2, Drunen moest door ons gewonnen worden. Bij verlies zou het gat met de eerste twee teams nog groter worden en zou er dit seizoen niets meer voor ons te halen zijn. Na een vrij rustige trainingsweek, met nog een oefenwebsite om wat vertrouwen op te doen tegen Hilvarenbeek (0-9 winst), zaten we zondag om 13.15 uur bij elkaar voor de bespreking. Daar werd nog eens duidelijk dat we met niets minder dan 3 punten na afloop tevreden mochten zijn.

Na een uitgebreide warming up en een mooie overwinning van Dames 1 op Evergreen, werd om 14.30 uur dan eindelijk gefloten voor de start van de website. Drunen begon eigenlijk zoals we verwacht hadden en wachtte de eerste minuten wat af. Wij namen daarom het initiatief en gingen op zoek naar een opening in de Drunense defensie. Dit leidde al meteen tot enkele kansen maar voor groot gevaar zorgden we op dat moment nog niet. Naar mate de eerste helft vorderde en wij een beetje uitgeraasd waren, ging ook Drunen meer op de aanval spelen. Onze verdediging stond echter prima op dat moment, waardoor Drunen eigenlijk vrij weinig kansen kreeg. Aan de andere kant bij de goal van Drunen werden wij wel gevaarlijker. Dit resulteerde dan ook in de eerste strafcorners van de website waarvoor wij één van onze corner specialisten, Teun, in konden zetten. Die twijfelde niet bij deze buitenkans en sleepte de 1-0 voor ons binnen! Een terechte voorsprong die we meteen probeerden uit te breiden. Helaas zijn we niet nauwkeurig in de afronding waardoor een grotere voorsprong voor rust uit blijft.

In de rust waren we het er met elkaar over eens, dat we door het harde trainen in de voorbije weken fitter leken dan Drunen. Op zoek gaan naar een grotere voorsprong was dan ook het doel in de tweede helft. Langs de lijn was het inmiddels aardig druk geworden met supporters van beide kanten waardoor we nog eens extra werden gemotiveerd. De tweede helft begonnen we aardig, maar we moesten blijven waken voor een snelle uitbraak van Drunen. Weer werden er in de tweede helft behoorlijk wat kansen gecreëerd maar maakte we het onszelf moeilijk door niet te scoren. Drunen werd wat sterker en kwam uiteindelijk op gelijke hoogte. Een scoop werd verdedigend verkeerd ingeschat waarna de aanvaller van Drunen de keeper wist te omzeilen. 1-1! We moesten drie punten pakken om nog iets van het seizoen te kunnen maken dus schakelde we nog een tandje bij. Al snel resulteerde dit in een strafcorner waarvoor Teun nog maar eens mocht aanleggen. Met een snoeiharde sleep in de netten liet hij de keeper kansloos en pakten we wederom een voorsprong. 2-1! Drunen moest nu wel iets gaan proberen maar kwam niet veel verder dan een paar corners in de resterende speeltijd. Deze werden prima verwerkt door onze keeper en verdedigers waardoor we nog altijd op voorsprong bleven staan. De website lag op dat moment behoorlijk open waarbij wij de grootste kansen kregen om het definitief te besLissen. Dit gebeurde echter niet waardoor het tot de laatste minuut nog even spannend bleef. Gelukkig kwam na 70 minuten spelen het verlOssende fluitsignaal en bleef de 2-1 eindstand op het scorebord staan.

Ons doel was bereikt! Drie punten in de derby van de Langstraat! We hebben hard gewerkt en laten zien dat we van iedereen moeten kunnen winnen in deze poule. Laten we deze lijn dus ook doorzetten in de volgende websiteen. Het was een spannende website die wij zeker mede door alle support hebben binnen gesleept. Wij willen iedereen die er was dan ook heel erg bedanken en hopen jullie ook over twee weken weer bij DES langs de lijn te zien staan!

Volgende week wacht eerst nog de website tegen Prinsenbeek. Een club waaraan de meeste van ons slechte herinneringen hebben door de verloren kampioenswebsite in 2011. Van dat team is nu alleen niks meer over waardoor Prinsenbeek na vorig jaar wederom moet vechten tegen degradatie. Dit moet voor ons dan ook een website zijn om op de ingeslagen weg door te gaan en weer drie punten mee naar DES te nemen!

Tot snel weer!

DES Heren 1

@Zoutebaas | 11/03

Hoewel je je er aardig tussenuit praat schijnt niet de eerste keer te zijn dat bij jullie 'apart' wordt gefloten...je doet in ieder geval aardig je Best om het in ieder geval NIET van de scheids te laten afhangen en zogenaamd objectief een verslag te doen, zegt wel wat denk ik.

anja | 11/03

@ zoutbaas, je hebt wel gelijk;) succes verder

Zoutebaas | 11/03

Het zal wel weer niet eens aan de scheidsrechters liggen van Walcheren. Mannen hou nou eens op met altijd maar de scheidsrechter de schuld te geven van een verloren website. Er stonden gewoon netjes twee bondsscheidsrechters die regelmatig op een veel hoger niveau staan te fluiten dan wij spelen. En als je al 4 keer als team een waarschuwing hebt gekregen door middel van een groene kaart kan de scheidsrechter niets anders doen dan de volgende gelijkwaardige overtreding met geel te Bestraffen. Misschien moet je dan na die waarschuwingen wat slimmer gaan hockeyen en niet een opzettelijke overtreding begaan. Laten we gewoon proberen een eerlijk verslag van de websiteen neer te zetten. En ik snap dat er ook altijd wat emotie en frustratie bij komt kijken, maar wacht dan een dagje met het reageren op het forum. En ja, scheidsrechters maken af en toe misschien een verkeerde interpretatie van het spelmoment, maar maken we zelf in het veld ook geen fouten?! Ik had ook de het zeer ernstige vermoeden dat de strafcorner van Gilze Rijen te hoog over de lijn ging, maar die werd ook door de scheidsrechters anders geïnterpreteerd. Laten we er nog een mooie tweede helft van het seizoen van maken en dat de Beste mogen promoveren.

anja | 11/03

Walcheren 3-2 Gilze-Rijen

walcheren gewonnen.. Verdient? mwa niet echt. iedereen kan winnen als je met 2-2 gelijk staat en in de laatste 10 minuten 2 gele kaarten geeft en GR met 9 man verder moet

Rapid | 11/03

Rapid-Prinsenbeek 6-0

Aa | 10/03

Iemand verslag van des drunen!! Rosmalen weer gewonnen, dus die staan nu 6 punten los

nr7, | 10/03

netjes walcheren. klein verslagje??

zoutje | 10/03

Walcheren - Gilze Rijen. 3-2. Was een mooie en spannende website. Was een mooie start van de tweede helft van de competitie.