Uitslagen

Geplaats door: Super ( )

  • 3C
  • 18/11
  • 2377

Uitslagen speelronde 10, en klein verslag van website svp
Reageren

neutraal | 22/11

Ik ben het volkomen eens met @yes. Bij Rosmalen wordt er prima gefloten en er zijn echt wel meer clubs waar er gewoon neutraal wordt gefloten.

Nostradamus | 22/11

Over scheidsrechters; we spelen 3e klasse, dus logisch dat het geen topniveau is. Zijn we immers zelf ook niet.

Er is wel een verschil tussen gewoon matig en partijdig. Dat laatste is zeer kwalijk en komt bij een aantal clubs vaak voor, vandaar ook groot verschil uit/thuis...

@yes | 22/11

Ik vond juist dat er bij Rosmalen het Best werd gefloten van al onze uitwebsiteen

Yes | 22/11

Hij leeft nog! Hij leeft nog!
Het forum dan hè. Gelukkig is ieder team in deze klasse gedreven om te winnen. Oh en ik ben het btw eens dat er bij Rosmalen en drunen beroerd werd gefloten

vorigseizoen | 21/11

Walcheren prima gasten hoor, maar de scheidsen zijn daar waardeloos!

Hans Brinker | 20/11

Het schijnt dat er plannen zijn namens de KNHB om de dijken door te breken zodat ze Walcheren niet meer als club hebben.

Kun je nagaan, overal in de hockeywereld zijn ze Walcheren zat.

Walcheren | 20/11

Ik weet niet welke letargische apaat dit forum zit vol te spammen onder de naam "toeschouwer", iemand die blijkbaar uit de buurt van Walcheren komt?
In ieder geval, heeft hij met een aantal niet al te subTiele posts, de boel flinkt verneukeratief aangepakt en hij is zeker geen speler van ons team!

Dus jullie mogen hier je eigen conclusie trekken over de website, wij doen dat ook maar gaan dat niet op een achterlijke manier op dit forum zetten, toeschouwer mag dat zelf weten, maar hij kan beter weer iets nuttigs doen met zijn leven..

Iedereen in ieder geval succes in de verdere competitie, benieuwd hoe het gaat lopen!

h | 20/11

Strijders!

a | 20/11

Ahhhhh, waren jullie bebloed???

hallo | 20/11

Mietjes,

Is er geen beeldmateriaal van Rapid- tegen het oppermachtige WALCHEREN?

Houdoe vanuit zeeland

@@ toeschouwer | 20/11

Ik zal niet ontkennen dat de actie van de jongen die rood kreeg Bestraft moest worden. De actie daarvoor van de rapid speler had echter ook Bestraft moeten worden. Als scheidsrechter moet je dan consequent zijn en de overtredingen gelijk behandelen. De 1 met rood eraf sturen en de anders niks geven is niet consequent en klopt niet.

Zoals gezegd had rapid een licht overwicht. Na de rode kaart werd het overwicht een stuk groter. De 1e helft was een 100% strafbal. de 2e helft was geel voor de keeper en een strafcorner.
Als je als een kerel van 30 schouder aan schouder loopt met een jonge gast van 18 en je verliest het "schouderduwen" dan maak je allebei een overtreding namelijk het lichamelijk contact maar ik zou het niet fysiek van 1 kant noemen. 3 walcheren spelers waren bebloed na een charge van rapid spelers. Heb geen 1 rapid speler bebloed op het veld gezien.

Faaj | 19/11

Ik heb het idee dat walcheren niet helemaal lekker in de competitie ligt haha, en terecht

Alleskijker | 19/11

Enige reden dat Walcheren vorig jaar in 4e klasse 3e is geworden is dat ze thuis alles wonnen door thuisfluiters. Uit wonnen ze veel en veel minder

Ros h1 | 19/11

Goedenavond, wij hebben nergens een klacht ingediend. Dit om wilde verhalen te voorkomen. Succes met deze discussie

@@toeschouwer | 19/11

Wat is dat nu voor achterlijke redenatie:

Als er een officieel klacht ligt vanuit Rosmalen wegens ontzettende thuisfluiterij op de Zeeuwse provincie, moet je eigenlijk je mond hoUden over arbitrage bij andere clubs.

Wanneer Rosmalen spreekt moet iedereen ja en amen zeggen? "Een officiële aanklacht" slaat nog steeds als een tang op een varken.

Als je nu bewijs zou hebben dat er daadwerkelijk werd thuis zou worden gefloten, maar een officiële aanklacht zegt nog steeds geen hol. Iedereen kan een officiële aanklacht indienen.


@hieronder | 19/11

Een officiele klacht van Rosmalen?

@toeschouwer | 19/11

Walcheren zei zelf na afloop dat de jongen die rood kreeg al opgefokt aan de website begon, al heel dom om hem dan te laten spelen.
Daarnaast heeft Walcheren niets gedaan dan een paar countertjes, waarbij uit 1 corner (was absoluut geen sprake van een strafbal, keeper raakte gewoon keurig de bal, speler Walcheren bleef doorgaan en kwam vast te zitten in de keepersspullen) er in ging. Voor de rest heeft Walcheren weinig tot niets te vertellen gehad.

Walcheren fysiek en zuigerig, doen er alles aan om je uit de website te halen, maar werkte gister averechts.

Enne, als er een officieel klacht ligt vanuit Rosmalen wegens ontzettende thuisfluiterij op de Zeeuwse provincie, moet je eigenlijk je mond hoUden over arbitrage bij andere clubs.

@ toeschouwer | 19/11

Gast wat kan jij janken zeg.
Autist

@@toeschouwer | 19/11

wel de 5 en de 6 zitten naast elkaar. type-foutje is zo gemaakt. Mijn excuses 5-1 dan. wat je van de rest moet geloven mag je zelf uitzoeken. er wordt een verslag gevraagd. Ik geef een verslag en dan nog zeuren.

@toeschouwer | 19/11

Als de uitslag in je "verslagje" al niet klopt, wat moet ik dan van de rest geloven..

@toeschouwer | 19/11

Als de uitslag in je "verslagje" al niet klopt, wat moet ik dan van de rest geloven..

toeschouwer | 19/11

Belachelijke website bij rapid-walcheren. Even de feiten op n rijtje.
1)rapid heeft een licht overwicht.
2) walcheren wordt een strafbal onthoUden.
3)walcheren maakt 1-0 uit een strafcorner.
4) rapid scoort uit een onterecht gegeven strafcorner.
5) rapid scoort uit een terecht gegeven strafcorner maar had afgekeurd moeten worden.
6) goede goal rapid
7) walcheren wordt teruggefloten voor duwen. Rapid duwt met 2 handen, is niks.
8) rapid speler slaat walcheren speler. Walcheren speler duwt de rapid speler weg met zn stick. Meteen 7 rapid spelers vlogen erop af. Walcheren rood. Rapid niks.

2e helft:
2e helft gebeurde eigenlijk niet zoveel. Rapid nu met een man meer een stuk sterker, maakt de kansen niet af. Walcheren countert wanneer het kan maar komt niet erg ver. Uiteindelijk komt de linksvoor van Walcheren door en wordt neergehaald door de keeper. anders was het hoogst waarschijnlijk een doelpunt. Oftewel geel voor de keeper??? nee, door laten spelen. Er kon niet eens een strafcorner af.
Na de website met de scheidsrechters staan praten. De rode kaart hebben ze niet opgeschreven omdat ze zagen dat het fout was. en ze hebben de andere fouten die ik hier net boven heb vermeld toegegeven. Dapper.. Dapper dat je zulke fouten toegeeft maar het bepaalt wel de website.

Uiteindelijk 6-1 geloof ik voor rapid.
Hopelijk volgende keer betere scheidsrechters dan kan het nog een spannende pot worden

BAM CH | 19/11

@ZB Niet zo liggen janken, uiteindelijk moet je nog altijd zelf die bal in het doel pissen..

Ga zelf in een praatgroepje zitten waar je je frustraties kan uiten..Zb | 19/11


Als er 1 club is wat een zielige bende is dan is het Udenhout ! Ik ben normaal gesproken niet van scheidse af zeiken maar dit is zo'n ramp geweest vandaag ! Te erg voor woorden ! Daarbij kwam er nog bij dat het veld nog droeviger was dan de meiden van die club! Gewoon weg onbespeelbaar er lag een modderlaag van Ongeveer een cm op het veld ! Daarbij komt dat er bepaalde spelers die op het veld stonden van de kant van Udenhout niet op een hockeyclub thuis hoorde . Daarin tegen hadden ze juist ook hele aardige mensen in het veld staan die gewoon normaal konden doen!

Daarbij kwam dat we zelf er helemaal als een ramp op stonden!

Uitslag 3-1 verloren
En o ja derde helft snappen ze ook niet !

Junior #12 | 18/11

Gilze-Rijen (1-2) Dommel
Onterechte uitslag naar mijn idee. Voor de Dommel hadden er wel meer in gekund, keeper haalt er een mooi uit de kruising. Verder waren wij nét niet scherp genoeg om hem in het doel te tikken. Dommel komt snel op voorsprong, verder 1e helft uitgehockeyd, Scheidsen waren prima in de 1e helft, in tweede helft floot de scheids gemakkelijk voor GR op cruciale momenten. GR scoort de 2-1 vanuit onterecht gegeven strafbal. Lijnstop van Dommel houdt hem tegen, via zijn stick schiet hij omhoog. Scheids vond het een strafbal waardig omdat ik een slagbeweging maakte met mijn stick hoewel ik hem stil hield. Naderhand gaf de andere scheids aan dat ik gelijk had en dat de sb onterecht was. Verder nog prima gefeest in het mooie clubhuis. Kortom een prima website alleen had er meer scherpte moeten zijn in de voorhoede bij De Dommel.

Fje | 18/11

Iemans verslag van walcheren- rapid??? Rode kaart in 1ste helft zag ik

Aha | 18/11

Prinsenbeek-Rosmalen 1-6 terechte uitslag, Rosmalen sterk tean