Voorspellingen 28-10-2012

Geplaats door: Junior #12 ( )

  • 3C
  • 17/10
  • 1865

We hebben aankomend weekend geen website.Een mooie 1.5 week om uit te rusten en de 28e mogen we weer! Alvast wat voorspellingen erin gooien over de websiteen die dan gespeeld worden?

DES komt op bezoek bij Rosmalen
Liberty ontvangt Gilze-Rijen
Udenhout gaat langs bij Pelikaan in Roosendaal
Rapid komt vanuit Gorinchem naar Bommelerwaard
De Dommel ontvangt Walcheren in het mooie Sint-Michielsgestel!

Rosmalen - DES
Rosmalen speelt op het nieuwe waterveld. Mooi veld wat ze daar hebben, en speelt ook prima. DES heeft wel wat spelers in de gelederen die hier raad mee weten. Let op de spits van Rosmalen, pielt veel. Een goeie verdediger erop zetten en uitschakelen. Daarna langzaamaan de druk opvoeren en dan maken ze wel een kans denk ik. Zo niet dan wint Rosmalen door middel van de strafcorners die ze gemakkelijk krijgen. 3-1 overwinning voor Rosmalen. De uitslag valt nog mee door goed keeperswerk van de keeper van DES.

Liberty - Gilze Rijen
De nummer 8 tegen de nummer 7. Gilze Rijen staat gelijk met De Dommel. Liberty staat er 1 punt onder en ze willen graag boven GR komen te staan. Daardoor moeten ze wel de 3 punten in eigen huis hoUden. Ik gok op een zwaarbevochten zege, gesteund door het thuispubliek. 2-1 overwinning voor Liberty waardoor ze boven GR komen te staan.

Udenhout - Pelikaan
Pelikaan komt op bezoek bij het laaggeklasseerde Udenhout, wat nog geen punten heeft weten binnen te halen. Pelikaan weet makkelijk te scoren, ze hebben een doelsaldo van 24 doelpunten voor. Waar Udenhout er al 32 tegen heeft. En dat zal deze zondag meer worden. Wordt een gemakkelijke zondag voor Pelikaan. Een 6-0 overwinning voor de heren uit Roosendaal.

Bommelerwaard - Rapid
Bommelerwaar staat nummer laatst, en moet tegen de nummer 5; Rapid. De heren uit Gorinchem hebben niet een heel erg scorend vermogen. En het is al weer 2 weken geleden dat ze hebben gewonnen, daar willen ze deze zondag verandering in brengen. Bommelerwaard blijft vechten tot de laatste minuut en probeert de verdediging zo dicht mogelijk te hoUden. Het blijft tot de laatste minuten spannend. Rapid weet in de laatste vijf minuten via een strafcorner de winnende te maken. Bommelerwaard mag met opgeheven hoofd het veld aflopen, want ze hebben het Rapid erg moeilijk gemaakt deze zondag. Gelukkig voor Rapid geen blamage, ze kunnen de 3 punten mee terug nemen naar Gorinchem. Rapid wint met 2-1.

Dommel - Walcheren
De heren van Walcheren hebben er een lange reis op zitten, vanuit Vlissingen. De Dommel heeft tot nu toe alle thuiswebsiteen gewonnen. Walcheren is niet succesvol in de uitwebsiteen, tot nu toe alle drie verloren. 13-1 nederlaag bij Drunen, 6-2 verlies bij Pelikaan en 3-1 verloren bij Gilze-Rijen. De Dommel staat op een zesde plek en Walcheren op een negende plek. Met 6 thuisspelende teams wordt het weer een gezellige middag op De Dommel waarbij de Heren 1 het niet verzuimen om de 3 punten thuis te hoUden. Het wordt een wat gemakkelijke middag voor De Dommel, 5-1 overwinning.
Reageren

Vraag | 26/10

Ik heb zelf nog niet tegen de dommel gespeeld maar iedereen die nu aan t zeiken is over scheidsrechters hebben zeker van de dommel verloren hahahaha klein clubje net uit de vierde klasse en julie moeten de schuld aan de scheidsrechters geven ?? hockey er gewoon over heen zorg dat je beter bent simpel zat !!

Cabron | 25/10

En niet te vergeten heeft Dommel ook het befaamde "one-touch" spel over de flanken, heul gevaarlijk, revelatie van het seizoen als je het mij vraagt...hoe gaat dat?

@12 | 24/10

Inderdaad toevallig, Dommel zeurt over scheidsrechters bij andere clubs, maar pakt alleen punten thuis..
Zijn hun scheidsrechters zo erg of heeft iedereen een slechte dag in Gestel?

derksen | 23/10

Rosmalen-Des, Rosmalen heeft het altijd moeilijk tegen Des, maar met het goede middenveld en voorhoede verwacht ik toch een overwinning voor Rosmalen 2-1
Liberty- Gilzen Rijen, even sterke ploegen, Liberty heeft het thuisvoordeel. 4-2
Udenhout-Pelikaan, Udenhout een erg zwak team. Pelikaan wint 1-4
Bommel-Rapid. Rapid zit in neerwaardse spiraal, bommel pakt eerste punten 3-3
Drunenen-Prisenbeek Drunen wint makkelijk en werkt weer aan doelsaldo 7-1
Dommel-Walcheren, Dommel pakt alleen punten thuis(erg toevallig), en winnen van walcheren, die opnieuw een lange reis in de benen hebben. 4-1

Grote winnaars van het weekend, Rosmalen, Drunen, Pelikaan

Junior #12 | 22/10

Ik zie nu dat ik de voorspelling van Drunen - Prinsenbeek ben vergeten, dus bij deze:

Drunen - Prinsenbeek
Prinsenbeek komt op bezoek bij Drunen. De 2e plaats wordt bezet door Drunen, en de 10e plek is voor Prinsenbeek. Drunen denkt dat het een gemakkelijke middag gaat worden, maar het blijkt dat Prinsenbeek naar Drunen is toe gekomen voor de 3 punten en ze gaan ervoor door het stof. Prinsenbeek heeft een aardig scorend vermogen, waar Drunen het nog een stuk beter doet; 20 van Prinsenbeek, 33 voor Drunen. Drunen ontsnap via het oog van de naald, 3-2 overwinning voor Drunen.

tgaatlos | 22/10

Rosmalen - DES:
Een heel fit DES verrast Rosmalen, DES creƫert veel kansen en handige spits Rosmalen doet af en toe wat terug. 2-2

Liberty - Gilze Rijen:
GR heeft moeite met beachhockeyveld van Liberty en laat daarom de punten achter in Dongen. 3-1

Udenhout - Pelikaan
Pelikaan lijkt nog een weekend rust te hebben in de website tegen Udenhout 5-1.

Bommelerwaard - Rapid
Rapid de ploeg met veel meer hockey in zich neemt revanche op de afgelopen weken en laat Bommelerwaard achter zonder punt of doelpunt 0-3.

Dommel - Walcheren:
Zal de Dommel blijven winnen thuis of raakt hun thuis geluk eens op?! Walcheren oogt vermoeid na de reis en weet weinig te brengen waardoor de Dommel 3 punten weer pakt. 5-2

Drunen - Prinsenbeek:
Prinsenbeek op 10de plek maar wel 20 doelpunten voor is uit op een stunt na de herfstvakantie. De mannen uit Drunen schrikken helaas niet en doen wat ze moeten doen 6-2.

Bertje | 18/10

Zo!! Jij bent er vroeg bij!!