Voorspellingen 14 oktober 2012

Geplaats door: Senioraa ( )

  • 3C
  • 08/10
  • 1743

Zo, dat was weer een mooie zondag met verrassende uitslagen. Zal het komende zondag net zo gaan bij:
Rosmalen - Dommel
Rapid - Drunen
DES - Udenhout
Prinsenbeek - Liberty
Walcheren - Bommelerwaard
Gilze Rijen - Pelikaan
Reageren

Junior #12 | 10/10

Daarom kun je ook accounts aanmaken, zoals ik. Eigen naam, en niemand kan zich voor doen als jou. Kost 5 minuten om een account aan te maken, zo gedaan.

Corne | 10/10

Wat het probleem is?

het probleem is dat dit een normaal forum is om voorspellingen of uitslagen in te zetten en niet om andere tegenstanders te kleineren.

Udenhout | 10/10

Hallo ik weet niet wat het probleem is maar alsof jij wel Corne heet haha anders is dat ook wel triest

Corne | 09/10

Triest om onder een bepaalde naam van een club te gaan posten.

Ik weet zeker dat er van Udenhout niemand op dit forum zit, en als je dan zo'n held bent zet er dan gewoon je naam bij. Stakker!

Succes iedereen met de competitie.

Udenhout | 09/10

Wij zijn top aan het trainen en wij gaan zondag zeker weten winnen we zijn er klaar voor Ik denk een 0-3

Waserbij | 09/10

Rosmalen - Dommel 3-3, de dommel weet door hard werken en handige spits uit te schakelen het Rosmalen moeilijk te maken op haar eigen veldje...

Rapid - Drunen 2-4 Rapid is teleurgesteld na afgelopen weekend en neemt dit mee het veld op terwijl Drunen haar 13-1 overwinning nog een beetje extra glans geeft door uit bij Rapid ook de punten mee te nemen.

DES - Udenhout 6-1 DES is een paar maatjes te groot voor het matige Udenhout en de tips van Teun de Nooijer zorgt dat DES wat mooie goals maakt.

Prinsenbeek - Liberty 2-4 Liberty sprokkelt punten bij elkaar voor de middenmoot, Prinsenbeek is wel weer een keertje met meer dan 10 mensen aanwezig!

Walcheren - Bommelerwaard 1-1 na uren rijden is bommelerwaard niet scherp en scoort maar 1 keer.

Gilze Rijen - Pelikaan 3-2 HCGR verrast Pelikaan en weet de 3punten thuis te hoUden

Junior #12 | 08/10

@Des
Had daarom ook twee voorspellingen neergezet. Als we scherp zijn dan kunnen we misschien voor een stunt zorgen(wat mooi zou zijn haha) en als we niet opletten dan kijken we zo tegen een 5-1 achterstand aan. Ben benieuwd wat het gaat worden!
We zullen het zondag rond 17:00 weten ;)

Des | 08/10

Jij bent wel altijd optimistisch over je eigen team, zie jullie niet winnen van Rosmalen en al helemaal niet op water. De rest van de voorspellingen ben ik wel met je eens. Wij winnen met 7-0

Junior #12 | 08/10

Rosmalen - Dommel
Een echte derby! Bekende spelers in het team, dus beloofd een mooie website te worden. Rosmalen staat ongeslagen bovenaan, Dommel staat nog steeds op een zesde plek. Dommel kende een slechte seizoensstart, maar herpakt zich langzamerhand. Helaas nog geen punten gepakt in uitwebsiteen, bij Drunen waren we er dichtbij. Ik geloof dat we voor een stunt kunnen zorgen als we allemaal op scherp staan. Er vallen wel veel doelpunten, een 5-4 overwinning voor De Dommel. - Als we niet op scherp staan, dan legt Rosmalen er zo een paar in, en dan kent de website een heel ander verhaal, dan kan het zomaar een 5-1 overwinning voor Rosmalen worden -

Rapid - Drunen
Rapid afgelopen weekeinde zijn eerste verliespunten geleden. Drunen heeft goed aan hun zelfvertrouwen gewerkt, door een ruime overwinning op Walcheren. Drunen gaat met vol vertrouwen naar Gorinchem toe, en gaat met een brede lach op hun gezicht weer terug. De 3 punten nemen ze mee terug naar Drunen. Een spannende website wordt in de laatste 10 min. beslist 2-3 voor Drunen.

DES - Udenhout
DES wint met gemak van Udenhout. Een aantal technisch sterke spelers weten wat ze met de bal moeten doen en Udenhout staat te slapen. Daarom komen ze al gauw op een 3-0 achterstand. En deze wordt nog groter. DES wil van afgelopen weekend wat goedmaken en prikt er nog twee doelpunten bij. Eindstand 5-0 voor de heren uit Kaatsheuvel.

Prinsenbeek - Liberty
Liberty heeft afgelopen weekend een knappe overwinning behaalt op Rapid, Ze staan nog wel op een 8e plek, waar Prinsenbeek op een 10e plek staat. Prinsenbeek heeft al 29 doelpunten tegen gekregen, waar Liberty pas 12 doelpunten heeft tegengekregen. Maar als we kijken naar de afronding, dan heeft Liberty(17) 1 doelpunten meer voor, dan Prinsenbeek(16). Dit kan zomaar een spannende website worden. Ik denk toch dat Liberty uiteindelijk aan het langste eind trekt; 3-1 overwinning voor de Dongenaren.

Walcheren - Bommelerwaard
Walcheren heeft afgelopen weekend een zure nederlaag geleden, waar Bommelwaard ook onderuit ging tegen Rosmalen. Beide hadden ze een sterke tegenstander. Nu willen ze allebei 3 punten, maar dit is, denk ik, een website waar het gelijk op gaat. Bommel moet scherp zijn in het verdedigen, en zorgvuldig aanvallen. De doelpunten komen dan vanzelf, maar toch hou ik het op een gelijkspel: 2-2.

Gilze Rijen - Pelikaan
Pelikaan bezet de 4e plaats, GR de 7e. Gilze Rijen is niet al te effectief, gekeken naar het negatief doelsaldo, waar Pelikaan een positief doelsaldo heeft van +10. Ondanks het thuisvoordeel weet Pelikaan de website naar zich toe te trekken, het kost wel wat moeite, maar het lukt uiteindelijk. Een magere 3-1 overwinning voor Pelikaan.


Ajuu

bommel | 08/10

Rosmalen - Dommel, Dommel uit nog geen punten gepakt, en dat gaan ze zeker niet doen op het waterveld van de koploper. 5-1

Rapid - Drunen Spannende website, drunen sterker maar Rapid thuis voordeel, 3-3

DES - Udenhout, Makkelijke overwinning voor Des 5-0

Prinsenbeek - Liberty 1-4

Walcheren - Bommelerwaard De eerste punten voor ons 3-4

Gilze Rijen - Pelikaan, allebei evenveel punten, pelikaan trekt aan langste eind 2-4