Uitslagen 09-09

Geplaats door: Junior #12 ( )

  • 3C
  • 09/09
  • 1594

Heren,

Post graag de uitslagen hier?
En natuurlijk zou een verslag er mooi bij zijn!

Pelikaan (8-2) Dommel
Pelikaan combineerde goed, one-touch spel via de flanken. Voor De Dommel was het even wennen, eerste website in 3e klasse. Helaas kregen ze hierbij ook nog eens twee onterechte strafcorners tegen omdat de scheids 2x voor shoot fluit, bij dezelfde persoon! Hoewel de bal gewoon op de linker handschoen kwam en er geen enkele sprake was van een shoot. En uit deze twee corners vallen de eerste twee doelpunten.

Daarna was het zoeken voor De Dommel naar hun eigen spel, helaas was iedereen met zichzelf bezig en niet met het fluwele spel wat we vorig jaar lieten zien in de 4e klasse. Pelikaan heeft dit keer ons overklast, maar de volgende keer, thuis, zullen wij ook eens laten zien dat we kunnen hockeyen!

Succes heren van Pelikaan! Mooi veld hebben jullie daar, speelt lekker!
Reageren

Waserbij | 10/09

Drunen - DES 4-1

Geen Best hockey van beide kanten, Drunen eerst 25min wel duidelijk beter met enkele goede kansen en de 1-0, laatst 10min komen de lange klappen van DES een paar keer aan en score ze de 1-1 met knappe backhand. Tweede helft laat Drunen zien dat het de betere ploeg is en scoort 3 keer. Waarvan de laatste een mooie uitgevoerde corner.

Nostradamus | 10/09

@....
Was gewoon een spannende pot vol passie en strijd. Het is nu ook weer geen korfbal. Al vond ik, niet geheel objectief, ons de volledig terechte winnaar;)

.... | 10/09

Prinsenbeek-Rapid 3-5
Terechte doch zwaarbevochten overwinning voor Rapid. Heel spannende website. P'beek nog weleens wat onsportief dmv doorlopen, naslaan etc, maar goed...