Uitslagen 1 april

Geplaats door: Der Meister ( )

  • 3C
  • 01/04
  • 2064

Benieuwd naar de korte verslagen...
Reageren

@petr | 05/04

misschien wordt dordt gewoon een beetje overschat...

petr | 05/04

wat is er aandehand bij dordt? tegen Drunen en Des allebei 7 goals tegen 2x verloren in 4 duels zijn daar spelers weg of geblesseerd?

Ehhhh.... | 04/04

Kijkend naar de huidige stand lijkt me de vraag wie er wel of niet iets van kan nogal overbodig...

Barry | 04/04

Maar kan shot er wel wat van dan?

Derksen | 03/04

Lager DAN*

Eens met Renee, Souburgh is niet veel. Maar Udenhout heeft de laatste weken met geluk wat punten gepakt. Grote kans dat ze voorlopig geen punten meer halen.

degradant | 03/04

Voorne staat er ook niet al te goed voor. Ik denk dat zij alleen een thuis website tegen een concurrent hebben, en dat is rapide. Verder laatste uitwebsite tegen shot. Dus ik tip Voorne, voorzover ze niet beter gaan spelen en punten gaan pakken de komende weken.
Desalniettemin denk ik dat het zowel boven, als onderin spannend gaat worden. Alleen de lonely middenmotor Liberty is eigenlijk klaar met dit seizoen.

van der gijp | 03/04

Souburgh degradeert, die gasten kunnen er HE-LE-MAAL niets van!!!

@Henk | 03/04

waarop baseer je dat de nr2 de play-offs gaat verliezen? volgens mij is het niveau bovenin deze poule niet veel lager als in poule A en B??

Henk | 02/04

Lekker boeiend wie er 2e wordt, je verliest de playoffs toch.

Onderin worden ondertussen elke week hoogtepunten bereikt. Ik heb gehoord dat de supporters van SHOT al hun kaarten aan het reserveren zijn voor in de 4e klasse. Maar wie gaat ze vergezellen en gaat lekker hakken in de 4e klasse?

8 Udenhout H1 14
9 Souburgh H1 12
10 Rapide H1 11
11 Voorne H1 10

Roept u maar! Op basis van gespeelde websiteen tip ik de mannen van Souburgh voor een enkeltje!

Liberty | 02/04

Liberty, bedankt voor de geweldige derde helft! Twee websiteen tegen jullie gespeeld en allebei sportieve potten.

Spirit | 02/04

Idd terecht verloren! We speelden nonchalant en zeker niet als een team! Daarbij kwam nog dat pelikaan alles deed om te winnen! De scheidsrechter floot soms idd behoorlijk overdreven tegen spirit maar dit leverde geen doelpunten op. Pelikaan terecht gewonnen op inzet! Het moest een keer gebeuren om de Schiedamse boys weer met beide voeten op grond te zetten! Nu weer wakker dus ik verwacht geen gekke fratsen meer! Dit is natuurlijk wel een uitslag die waarschijnlijk tegen een normaal spelend spirit niet gebeurd was. succes iig en Thnx voor de nieuwe ervaring 😜

Duss | 02/04

graag reactie van Spirit

Jimmie | 02/04

Aanvullend op mijn eerste tekst en nr 8. Ik zeg niet dat scheidsrechters partijdig waren, maar het waren wel drie cruciale en dubieuze beslissingen om de aanvallen terug te fluiten. Gezien de effectiviteit van de spitsen en de geweldige fase die we doormaakte hadden deze er zomaar in kunnen vliegen. Het gevoel overheerst dat de scheidsrechters dit ook aanvoelde. Prima lui verder!

Pelikaan | 02/04

excuses, Dordrecht ipv Dordtrecht

Pelikaan | 02/04

Inderdaad erg spannend voor de 2e plek. Wij krijgen in ieder geval nog DES, Dordtrecht en Drunen thuis. Als we die net zo aanpakken als Spirit dan komt er misschien toch een mooi einde van de competitie aan! En niet door scheidsrechters, wat een kinderachtige opmerkingen. Volgende week Spirit-Barendrecht, en verder denk ik dat ieder team nog punten gaat morsen onderling. Wordt net zo spannend als de eredivisie als we niet oppassen

@hoppa | 02/04

Wat triest weer zeg... De scheidsrechters uit brabant de schuld geven. Ik denk dat er maar weinig clubs in de competitie zijn met echt goede scheidsrechters. Ik denk dat ik die tot nu toe alleen bij Spirit heb gezien.

@tjonge je lijstje klopt niet maar moet zo zijn ;)

1 Spirit 42
2 Dordrecht 31
3 Drunen 30
4 DES 28
5 Barendrecht 26
6 Pelikaan 26

Nr. 8 | 02/04

Liberty - SHOT; we beginnen redelijk goed. Kunnen de website controleren en scoren verdiend drie velddoelpunten (waarvan twee volledig uitgespeelde kansen).

Tweede helft zijn we gewoon 'leeg'. Eén blessuregeval in de eerste helft waardoor er geen wissels meer waren. Daarnaast viel de opbouw weg door de hoge druk van Liberty.

Weer een leuke eerste helft, maar we vergeten de stand vast te hoUden en de website uit te hockeyen (zoals de afgelopen drie duels het geval is...).

Scheidsrechters waren overigens prima. Enkele dubieuze beslissingen, maar zeker niet partijdig.

@@hoppa | 02/04

Scheidsrechters uit Zuid-Holland zijn even betreurenswaardig als in Brabant, en volgens mij verlies je 7-2 niet door alleen de scheidsrechters.

Tjonge... | 02/04

Dan is de strijd om de 2e plek plots weer helemaal open.
1 Spirit 42
2 Dordrecht 31
3 Drunen 30
4 Pelikaan 29
5 DES 28
6 Barendrecht 26

En iedereen speelt zeker nog tegen 3 websiteen tegen tegenstanders uit bovenstaand rijtje. Pelikaan en DES lijken het minst zware programma te hebben. Barendrecht het zwaarst. Die zullen plek 2 niet gaan halen naar mijn mening maar zeker wel invloed hebben op wie dat wél doet.
Spannend!

@@hoppa | 02/04

dat slaat echt nergens op. Beetje zeuren over thuisfluiters, Pelikaan speelde uit tegen Spirit 2-1, dus om nou te zeggen dat het aan de scheidsrechters ligt dat ze nu winnen is gewoon heel simpel en heel zielig. Vraag iedere Spirit-speler maar hoe ze hebben verloren en dan komt er uit dat het aan hunzelf lag en niet aan de scheidsrechters. Alsof de scheidsrechters in zuid-holland zo objectief en eerlijk zijn. Zoek de reden is bij je eigen team ipv het aan iemand anders te wijten. tenslotte wil ik nog opmerken dat ieder team het beter thuis doet dan uit, lijkt me logisch dat dit ergens anders door komt.

@hoppa | 02/04

met 13 man spelen is altijd leuker of ben je echt van deze wereld, het val wel weer op in brabant ,thuis winnen ze alles maar uit{pelikaan kan niet winnen van spirit}wanneer grijp de bond eens in, in dat carneval gebied richt daar een eigen bond op

Partijdig | 02/04

Barendrecht-Rapide: 5-1
Barendrecht maakt het spel en komt via een sc, blunder keeper en weer een sc vlot op 3-0. 2e helft is eigenlijk een formaliteit. Barendrecht kan het tempo niet hoog hoUden. Maken nog 2 velddoelpunten en krijgen wegens verslapte concentratie nog een sc tegen in de laatste seconde. Die wordt via een goed uitgespeelde variant verzilverd door Rapide.

Jimmie | 01/04

Liberty Shot 7-3. Net als de thuiswebsite. Ook bij rust zelfde stand, 3-2 voor SHOT. Enorm verval t.o.v. eerste helft, al had de scheidsrechter daar een flinke hand in. Na de 3-1 waarbij SHOT een periode heer en meester op het veld was floot de scheidsrechter tot twee keer toe zonder reden een 1 op 1 op de keeper van liberty terug. Vervolgens werd er nog een bal door Liberty van de lijn gehaald. Tweede helft onderste boven gelopen met 5 treffers als gevolg. SHOT kwam er ook niet meer echt aan te pas. Paar strafcorners, dat wel.

Hoppa | 01/04

DES-Dordrecht
Terechte overwinning voor DES. Voor rust gingen beide ploegen gelijk op, 1-1 bij rust. Na rust komt DES snel op 3-1. Krijgt het dan nog moeilijk als Dordrecht op 3-2, Dordrecht krijgt veel kansen op 3-3 die niet worden afgemaakt. Daarna pakt DES het weer op en kan het uitlopen naar 7-2

Dusss | 01/04

Pelikaan-spirit: 5-4. Een terechte uitslag, waarbij spirit nog goed terug kwam na met 5-2 achter te hebben gestaan!! Spirit heeft masterlijke strafcorner, waarbij pelikaan het moest hebben van aanval op aanval zoeken. Pelikaan uitermate gedreven, waarbij spirit niet hun Beste spel liet zien. Vriendschappelijke website die gezellig werd vervolgt in de derde helft!