Smileee

Geplaats door: Katje ( )

  • 3C
  • 29/11
  • 2271

Geachte lezer het is weer zover!

We kunnen ons bij dezen weer kostelijk vermaken om kapitale blunders. Dit keer zijn het de mannen van Voorne en Souburgh die drie puntjes mogen inleveren.

En dan zou ik met name de aandacht willen richten op de scheidsrechter.

Meneer strooide werkelijk waar met strafcornertjes voor zijn eigen clubje. Grootste thuisfluiter, tot nog toe dan. Maar dan zet je op het websiteformulier met nog 2 minuten te spelen gestaakt.

Is tactisch zeer sterk gedaan, totaal niet overbodig, en je club zal je zeker dankbaar zijn.

Reageren

Katjee | 30/11

Je begrijpt de beslissing van de scheidsrechter??

Nou daar begrijp ik helemaal niets van. Ik begrijp niet waarom die geen rode kaart heeft uitgedeeld. Ik snap ook wel dat je in een opstootje niet alles kunt waarnemen. En dat het een en ander door de hectiek niet goed waar te nemen was. Maar hij wist wel degelijk wie er een rode kaart verdiende, maar gaf deze om onduidelijke reden niet.

En was de website ook gestaakt als het opstootje na 35 min. had plaatsgevonden? Nou nee hoor dan waren we de 2e helft gewoon gestart. Want zeg nou eerlijk, was er werkelijk zoveel aan de hand? Het klopt dat het niet thuis hoort in de hockeysport en ik keur het ook zeker niet goed. Maar kom op mensen, overdrijven we niet een beetje door gelijk maar te staken?

In mijn ogen is het staken van de website en het niet geven van een rode kaart een compleet zwaktebod.

De weg van de minste weerstand is altijd het makkelijkst, zeker voor mensen zonder ruggengraat.

Ach | 29/11

Scheidsrechter was inderdaad niet dezelfde. Bij ons zijn de scheidsrechters die de website staakten gewoon welkom. De club steunt de betreffende scheidsrechters in hun oordeel om de website te staken. Wat de spelers betreft, we begrijpen de beslissing van de scheidsrechters. Wat betreft de 3 pim door de bond, daar kunnen we over twisten. Ik vind persoonlijk dat ze mogen blijven staan. Is een mooie reminder de rest van het seizoen hoe het niet moet. En wat mij betreft meer terecht dan de 3 pim die Barendrecht kreeg voor een speler die 5 min heeft meegedaan.

Het is een lesje in discipline wat je als individu en als team op moet kunnen brengen. Wat er ook gebeurd in de website, scheidsrechters of tegenstanders, je moet je niet uit de tent laten lokken. Hoe erg het ook is, je bent en blijft verantwoordelijk voor je eigen reactie!

Sjors | 29/11

Ik denk dat het zondag niet dezelfde scheidsrechter was, meneer is persona non grata.

Jimmie | 29/11

Zondag waren ze ook geweldig. Een backhand lobje op de keeper affluiten zonder opgaaf van reden.

En de krachtterm 'ik heb ze op zak hoor'...

Ja meneer heeft inhoudelijk veel te bieden, maar dat verbaast me niets met zo'n pens.