Uitslagen 27-11-2011

Geplaats door: Der Meister ( )

  • 3C
  • 27/11
  • 2210

Spirit - Drunen 6-2
Pelikaan - Udenhout 2-2
Voorne - Shot 10-2
Souburgh - Dordrecht 1-4
Barendrecht - DES 2-1
Rapide - Liberty ????

Benieuwd naar de verslagen/bevindingen.
Reageren

@nr 8 | 28/11

Er zijn er slechts een paar van Voorne actief op dit forum. Het zou mij zeer verbazen als deze post afkomstig is van een van ons. Vraag je toch weer af waarom sommigen dit nou doen.

Jelle zal waarschijnlijk niet meekomen naar t Tilburgse. Wees blij, met deze mini laten we elke tegenstander kansloos! ;)

Oh ja, 3 pim staat op knhb site. Dus overwinning van gisteren is weer weggepoetst...

Nr. 8 | 28/11

@Shoot

Zo jammer dat Voorne dat zelf moet bevestigen (als wij dat al doen) - en dan de naam van je club verkeerd schrijven...

Shoot | 28/11

Was echt een supermiddagje bij Voorne, zo super gezellig zijn die gasten daar! Verreweg de super leukste hockeyzondagmiddag van dit seizoen!

Top gasten daar, echt super!

Nr. 8 | 28/11

Sluit me aan bij MyKey - triest om zo hard eraf te gaan. Complimenten voor Voorne die gewoon heel slim de counter pakte en continue achter onze verdediging wegliepen. Totale off-day van ons team.

Wel leuke sfeer daar! Kunnen jullie Jelle meenemen naar de uitwebsite zodat hij onze mini van de week is?

Naampje | 28/11

DES leuke sportieve tegenstander, vind het niet gek dat ze bovenin meedoen! Eerste helft ging gelijk op weinig kansen voor beide ploegen. 2e helft HCB stuk sterker maar verzuimd afstand te nemen. Denkt dat de keeper van DES wel 5-6 goede reddingen op de lijn had! Gelukkig valt de winnende goal nog wel 2 minuten voor tijd.

MyKey | 28/11

Sta je al laatste en dan begin je zo aan de website. Een gemiste kans om vandaag in punten goede zaken te doen. Volgens mij lag de 4-0 er al in na tien minuten. 7-1 bij rust.

Denk overigens dat Voorne te laag staat, en Drunen, Souburgh en Pelikaan te hoog.

Verslag | 28/11

Voorne - Shot 10-2 (7-1)

Ik vermoed dat dit niet Shot z'n Beste website was en bij Voorne was de selectie eindelijk compleet en speelde weer op een behoorlijk niveau. De website was vrij snel beslist, ik geloof 4 treffers in de eerste 15 minuten. Shot speelde naar voren maar liet daardoor veel ruimte achterin. Shot scoort nog twee keer uit mooie tip-ins. 3e helft was uitstekend, uiteindelijk bleef Shot toch maar niet eten want ze hadden een Biercantus voor de boeg.. Zonder Shot is het ook nog vrij laat geworden..

Nu de zaal in, zijn er ploegen die nog een beetje fanatiek ballen in de zaal?

Dordt | 28/11

Souburgh 1-4 Dordt

Dordt duidelijk de betere ploeg. Goede opbouw en een sterk Middenveld goede counters wederom. souburgh had niet hun Beste dag. wel hele aardige jongens allemaal hadden een A junior in het doel staan ( souburgh)

de3ehelft | 28/11

Spirit overduidelijk "Herbstmeister"! Knap van ze dat ze niet verzwakken en zonder puntverlies zijn tot nu toe!
De lage positie van Voorne is wel verassend vind ik, wat vonden jullie opvallende teams in de eerste competitie helft?

Der Meister | 28/11

Ik begrijp niet waarom de verhalen over Pelikaan aan mij gericht worden...

#17 | 28/11

Barendrecht-DES 2-1
Het niveau van beide teams viel in de 1e helft mee. Ik had DES sterker ingeschat.
De bezoekers startte met hoge druk, hier kon HCB zich vrij eenvoudig onderuit hockeyen. De eerste helft kende weinig kansen maar wel 2 goals. Een fraaie snoekduik van DES spits leverde een mooie tip-in op. Een makkelijk weggegeven rebound leverde een goal op voor HCB (onderkant lat ingeslagen!)
Tweede helft was HCB duidelijk sterker. De thuisclub had alleen veel kansen nodig om te scoren. Dit gebeurde uiteindelijk in de laatste minuut.
DES beperkte zich de gehele website tot het spelen van de lange bal. Deze werd veelvuldig onderschept op het middenveld. Niet de Beste pot tot nu toe, denk van beide teams.
Belangrijke punten voor HCB. Volgende week de pot tegen Udenhout nog. Deze moet ook nog gewonnen worden, als wij in het spoor willen blijven van Dordt.

@ Der Meister | 27/11

hahaha pwnd!!!

@ Der Meister | 27/11

Hoe was dat verhaal ook alweer over Pelikaan die konden promoveren? en die thuis zo goed waren en daar iedereen konden verslaan? Pelikaan gaat de winterpauze in met 11 punten achterstand op de nummer 2. Ik zie Dordrecht niet 4 van 11 websiteen verliezen, laat staan dat Pelikaan ze alle 11 wint. Volgend seizoen beter!