Uitslagen 20-11-2011

Geplaats door: MyKey ( )

  • 3C
  • 20/11
  • 2655

Of eventuele afgelastingen...
Reageren

John de Bever | 27/11

Niemand van de selectie van Spirit schrijft berichten op het forum, van wie is deze onzin dan weer? Hier wordt er weer eens ongegeneerd gesuggereerd dat Spirit als enige wel kan hockeyen.
(kopie uit deze draad)

Klopt! 2e cornerman liep niet goed vandaag! Was een leuke website en dankjulliewel voor de complimenten en jullie bedankt voor het willen hockeyen en niet het anti hockey wat wij vaak tegenkomen!

Jimmie | 25/11

lekker stukje journalistiek bij Spirit

w w w.spiritonline.nl/index.php?page=2037

2e plek! | 23/11

De play-offs afgelopen jaar waren inderdaad erg raar. Dat je jezelf kan aanmelden is echt vreemd, volgens mij moet je het verdienen! HCRB deed mee voor promotie naar 2e klasse omdat ze dik kampioen waren geworden in de 4e en een goede motivatie hadden. Ze redden het niet met de play-offs en staan nu onderaan in de 3e klasse B...

De verschillen waren inderdaad klein zo hoorde ik. Wrang voor bijvoorbeeld Rijswijk (4x playoffs achter elkaar) dat Berkel wel promoveert. In de competitie was Rijswijk geeindigd boven Berkel.

@2e plek | 23/11

Ik heb gehoord dat het vorig jaar maar weinig scheelde. 2 poules waarvan iedereen in de ABC poule zou winnen van die in de DEF poule, maar dat is nou eenmaal zo ingedeeld. In de ABC poule scheelde het allemaal maar 1 doelpunt voor elk team en dan was heel de promotie anders uitgevallen.

Wel is het vreemd hoe de promotie regeling in elkaar zit en dat teams zich voor twee plaatsen kunnen inschrijven indien ze een goede motivatie hebben om mee te mogen doen. In een poule van 4 speel je dacht ik 3x 2x20 min wat volgens mij wel erg zwaar is. Lijkt me logischer als je gewoon de 6 2e plekken met elkaar laat strijden voor die promotie plaatsen.

@ 2e plek! | 23/11

B poule is dit jaar inderdaad laag nivo, maar ook de A poule volgens mij niet heel goed. Ik heb pas ook Baarn zien spelen (middenmoter in A) die waren echt niet beter als een middenmoter uit poule C. Ik denk dat de nr 2. (wie dan ook) zeker kans maakt op promotie

2e plek! | 23/11

Dordt of Barendrecht gaan voor de 2e plek, hockeyend beter dan de rest. De kans op promotie is echter klein in mijn optiek. Het niveau in de A & B poule ligt doorgaans een stuk hoger (al is de B poule dit jaar een drama). Gedurende vele jaren in de play-offs voor de 2e klasse is er echt zelden een ploeg uit de C poule gepromoveerd.

@Pelikaan. Jullie zijn thuis een stuk beter.... net als Rapide ;)

Onno | 22/11

De 5e sleper van Spirit is ook goed

@ ome henk | 22/11

Dat zijn echt mensen van de club Spirit, niet van heren 1! Die hebben respect voor de vraag van de coach om niet op het forum te schrijven! Dat geloof ik! Daar staat Spirit om bekend, respect, vertrouwen en plezier!

jonas | 22/11

nog meer topscoorders?

Naampje | 22/11

Spits/sleep van Barendrecht staat op 12/13 dacht ik

Ome Henk | 22/11

hahahaa Natuurlijk schrijven er wel een paar jongens van Spirit op dit forum. Als je goed leest zijn er echt een aantal zelf geschreven verhaaltjes van jongentjes die zichzelf in de picture willen schrijven...hoorde ik (staat achter veel die zelfgeschreven opm).

dordt | 22/11

De spits van Dordt heeft er al zeker meer dan 15 ben zn naam alleen ff kwijt.

@ Ome Henk | 22/11

30 doelpunten, das nie normaal! hoe zit dat eigenlijk met de topscorders van andere teams? iemand al meer dan 15 treffers?

@ Ome Henk | 22/11

1e sleper, 2e sleper, selectie Spirit zit niet op dit forum te scrhijven. Hoe kan diegene dan een te grote mond hebben? Naar mijn mening maken de mensen op dit forum er hun eigen verhaal van betreft Spirit...

Ondanks dat denk ik dat de 1e cornerman als hij weer kan spelen een hoop zal scoren. Nu al rond de 30 doelpunten hoorde ik.

Pelikaan | 22/11

Teoretisch, geheel teoretisch, maken wij ook een outsiders kans op promotie. Waarom? wij hebben nu de top 5 allemaal in uit websiteen gehad, waarin wij veel slechter spelen dan thuis. Die 5 kunnen wij op een goede dag thius pakken, en ik durf daarbij zelfs spirit te zeggen. Als wij dan in de uit websiteen wel wat punten pakken, dan eindigen wij mssn wel 2e. Maar dit is geheel teoretisch, eerst zien, dan geloven...

Mr. X | 22/11

Ik denk dat Dordt de langste adem heeft. DES verliest nog van spirit, Barendrecht en dordt zelf. Dordt verliest denk ik alleen nog van spirit. Denk dus dordt meeste kans op play offs

Ome Henk | 22/11

1e sleper van Spirit heeft gewoon veel praatjes..denk wel dat Spirit kampioen gaat worden. (dankzij de 2e sleper) DES gaat voor plek 2, kan niet anders!!! Mijn favoriete Dordt gaat het jammer genoeg net niet redden ben ik bang.

@promotie | 21/11

ik ook dordrecht. DES heeft volgende week nog een hele zware website tegen Barendrecht. Als ze die verliezen is het gat zo maar 4 punten met dordrecht

Promotie | 21/11

Ik denk dat spirit kampioen word en de strijd om de 2e Plek gaat tussen Dordt en DES waarvan ik denk dat Dordt de meeste kans maakt!

@ nr 20 | 21/11

2 websiteen geweest dat corner 1 weinig scoorde, that's is!

#20 | 21/11

@spirit

Jullie 1ste sleper zal ongetwijfelt goed zijn!
ik hoor alleen regelmatig dat hij niet in vorm is! hoe zit dat dan?

Bijna elk weekend krijgen we wel te horen dat de sleep niet lekker liep!?

verklaring?

de3ehelft | 21/11

wie denken jullie dat er voor promotie gaan? en wie gaan voor degradatie? spirit waarsch voor plek 1 maar welke ploegen voor plek 2 en wie zit in gevaar?

ik denk dordrecht DES en barendrecht voor plek 2. Udenhout en SHOT voor degradatie maar ook rapide als die een paar keer thuis verliezen straks misschien

bond | 21/11

souburgh niet gespeeld en er is geen herrie op het forum????????????

Nerd | 21/11

Dan heeft Udenhout een lekker korte winterstop: Laatste inhaalweekend ervoor op herhaling tegen Barendrecht en dan 1e inhaalweekend erna tegen Souburgh.

Naampje | 21/11

Liberty - Barendrecht 2-3
Barendrecht zwaar gehavend richting Dongen ontbraken 4 vaste spelers. Was in de eerste helft ook wel te merken, Liberty terecht 1-0 voor. In de laatste minuut knappe aanval Barendrecht met als resultaat de 1-1. 2e helft stukken beter met als resultaat 2 goede uitgespeelde doelpunten. Liberty doet nog wat terug uit een SC. Prima arbitrage trouwens!

... | 21/11

DES - Pelikaan 3-1. grote verschil was rendement, DES scoort 3x uit 5 sc en pelikaan 0 uit 5, is wel is beter gegaan. verder was de eerste helft voor DES en de tweede voor Pelikaan. DES 2 schotkansen in heel de website verder, Pelikaan iets meer. DES op rendement terecht gewonnen. Scheidsrechters prima.

Barend | 21/11

Kans op 1-3 geMIST

Mistig | 21/11

Dordt-Voorne zou eerst niet doorgaan (werden keurig op tijd gebeld). Vervolgens werd dit teruggedraaid. Op een mistig veld maar met voldoende zicht begonnen we goed aan de website. Binnen 2 min stond het 0-1. Binnen 10 min 1-1. Daarna golft het heen en weer. Wij weer op 1-2 voorsprong krijgen een levengrote kans op 1-3 maar die wordt gemist. Daarna door wat (noodzakelijk) wisselingen op het middenveld verliezen we 10 a 15 min de grip op het middenveld. Dordt scoort vervolgens uit SC, veld en SB. En zo staat het 4-2 bij rust :(
Tweede helft speelden we weer zoals de goede periode in de 1e helft. Geven weinig weg en met een overtal scoren we de 4-3. Helaas lukt het ons daarna niet om de muur van Dordt te slechten. Positief gevoel maar geen punten, ach dat gebeurd ons wel vaker dit seizoen.

Complimenten aan de scheidsen, deze waren serieus goed. Volgens mij twee oud-spelers van HI van Dordt.

@ meykey | 20/11

Klopt! 2e cornerman liep niet goed vandaag! Was een leuke website en dankjulliewel voor de complimenten en jullie bedankt voor het willen hockeyen en niet het anti hockey wat wij vaak tegenkomen!

MyKey | 20/11

20-11-11 3814 Liberty H1 - Barendrecht H1 (2 - 3)
20-11-11 3886 Drunen H1 - Rapide H1 (4 - 2)
20-11-11 3736 DES H1 - Pelikaan H1 (3 - 1)
20-11-11 4019 Dordrecht H1 - Voorne H1 (4 - 3)
20-11-11 3941 Shot H1 - Spirit H1 1 - 7

MyKey | 20/11

@ Spirit er zaten er wel meerdere op de bank. Godsamme, voortaan ff bellen dan bouwen een extra dug-out ofzo ;)

Niets aan Nr. 8 zijn verhaal toe te voegen. Behalve dat de verhalen van vorige week over een vlammende 2e cornerman nu wel meevielen. Had het in ieder geval anders verwacht. Desalniettemin, wat een goed elftal en professionaliteit (met name de coaching vanaf de bank). Gefeliciteerd!

Erik E | 20/11

Udenhoud H1 - Souburgh H1
- Afgelast, helaas pas meegedeeld aan Souburgh na 1.5uur rijden.

dude | 20/11

De 1e cornerman zat ook heel de website op de bank met een hamstringblessure.

Nr. 8 | 20/11

Sportieve pot tegen Spirit. Eerste tien minuten veel druk van Spirit maar geen doelpunten. Wij komen amper aan aanvullen toe en staan met de rug tegen de muur. Strafcorner van Spirit liep daarnaast niet zoals verwacht.

Na tien minuten scoort Spirit de eerste goal en voor de rust lopen ze uit naar 0-4.

Tweede helft komen wij als een stel varkens naar de slachtbank uit de startblokken en loopt Spirit snel uit naar 0-6. Vanuit een hoge bal scoren we de 1-6. Spirit was erop gebrand om uit te lopen naar de dubbele cijfers, maar we weten de schade beperkt te hoUden in het laatste kwartier; 1-7.

Veel gelachen met de spitsen van Spirit, toffe gasten. Kansloze website voor ons, alhoewel we bij vlagen 'aardig' om wisten te gaan met het 'grote Spirit'.

Mr. X. | 20/11

DMHC 4-3 Voorne

#17 | 20/11

Liberty-Barendrecht: 2-3
1e helft HCB rommelig, Liberty wist slecht te profiteren van de kansen, goal uit halve kans. Vlak voor rust maakt HCB de gelijkmaker.
2e helft was Barendrecht een stuk georganiseerder, benutte de kansen beter. Liberty wist nog te scoren uit een corner.
De verdediging van Liberty had veel moeite met de druk die HCB speelden. Hierdoor, veel kansen voor de gasten. Terrechte overwinning op de ijsbaan van Dongen.
Scheidsrechters: Niks om over te klagen. Zij floten clean en fair.

rare | 20/11

Shot - Spirit 1-7


Spirit gehavend naar Tilburg. De cornerman nog geblesseerd en de midmid ziek en nog 3 geblesseerden. Sportieve website en heel erg mistig. Spirit beter, shot heel af en toe een counter. Ben benieuwd naar de andere uitslagen.

#17 | 20/11

Ik hoop het niet, dan zitten wij nu voor saus in de auto...