Uitslagen 6-11

Geplaats door: #17 ( )

  • 3C
  • 06/11
  • 2306

SHOT-Barendrecht: 2-6
Barendrecht begon afwachtend. Wist toch te scoren door goed opgezette kansen. Daarnaast is SHOT ook niet de sterkste tegenstander.
2e helft ging SHOT counter hockey spelen. Zeker 6 kansen gehad maar 2 benut.
Leuke en sportieve pot, goede arbiter(die vent met die rode jas)
Reageren

Dordt | 07/11

Dordt is met dt!

@ dirk | 07/11

klopt, maar reageerder "judas" is dat blijkbaar niet met je eens:

"Haha die uitslagen die mensen bij Rapide zetten.. Verliezen ze echt met een nulletje of 6? Degenen die zulke dingen beweren hebben nog niet tegen Rapide gespeeld!"

de prutser...

dirk | 07/11

Rapide is toch geen tegenstander? Daar moet flink van gewonnen worden. Wat is er sterk aan Dordrecht??

@ hulst | 07/11

en dord heeft nog een tijdje met tien man gespeeld

hulst | 07/11

slecht slechter en nog erger

Puntje | 07/11

Dordrecht - Rapide 10-3 flink sterk van Dord, hoe werd er gespeeld?????

MyKey | 07/11

Barendrecht gisteren terecht gewonnen. Aardige strafcorner en over het algemeen de enige ploeg die recht had op de overwinning. Zoals gezegd zo'n zes kansen gecreëerd, maar veel had het allemaal niet om het lijf. Scheidsrechters waren inderdaad erg lekker bezig, fijn!

@aap | 07/11

Ik dacht dat jullie een spreekverbod hadden ;)

1e helft hadden wij echt veel kansen. Binnen 8 seconden stond er al iemand vrij voor de keeper. Gevaar van Spirit in de 1e helft alleen uit de SC. Maar ja, dat is dan ook een wel echt een goed wapen bij hen. Wij maken uiteindelijk de terechte 1-1 nadat we daarvoor al 2 grote kansen hadden gecreeerd. 1-2 Valt uiteraard uit een strafcorner (enige directe).

2e helft van ons rommelig door wat wissels en blessures. Spirit weet dan het tempo hoog te hoUden en krijgt meer kansen. Binnen 5 minuten scoren ze 2 keer. Een velddoelpunt en een SC. Daarna de rust weer terug bij ons en gaven we minder kansen weg. Wij scoren nog de 2-4 uit een counter. In de laatste minuut nog uit een SC kans op 3-4, keeper redt echter goed.

Al met al een leuke pot mede omdat Spirit een hockeyende ploeg is. Geen kaarten en Spirit de terechte winnaar, verschil zit m echt in de breedte van de selectie. Als we een stuntje hadden uithalen dan hadden we in de 1e helft beter om moeten gaan met kansen, dan had Spirit een moielijke middag gehad. Gisteren kwam bij Spirit het gevaar voornamelijk van 1 speler.

Alleen jammer dat je je tegenstander als "huilbabay's" typeert. Iets meer respect voor de tegenstanders zou een aantal van jullie wel sieren.

Volgende week tegen Dordt verwacht ik geen problemen voor Spirit.Al blijft Dordt een onberekenbare ploeg. 10-3 tegen Rapide is een goede uitslag.

Winst van Drunen tegen Pelikaan vind ik zeer verrassend net als de 2-1 overwinning van Souburgh. Iedereen blijft punten verspelen.

Der Meister | 07/11

Oké. Deze keer heb ik niet veel punten gepakt in de toto...

fietspomp | 07/11

Souburgh sportief revanche gepakt. De zielenpoten die steeds berichten dat Souburgh onsportief/fysiek/lomp speelt moeten eens nagaan bij henzelf. Er is geen 1 team in de 3e klasse dat niet hakt. Kan je als (anonieme - triest) spirit speler zeggen dat wij crybabys zijn, maar als je er een week na dato nog steeds over begint ben je toch wel heel diep gezonken.

Kraker | 06/11

Volgende week krakertje in schiedam Spirit - Dordrecht. Denk dat Spirit wederom weer volle bak gaat geven en Dord lekker gaat doen waar ze goed in zijn Counteren. Hebben ze vorige week tegen barendrecht ook gedaan! Spirit wil nog verder los komen van de rest. En dord wil uitzicht blijven hoUden op de koppositie. Al denk ik dat spirit kwalitatief sterker is dan dordrecht. Denk wel dat ze moeite krijgen met dordrecht maar toch zeker weten de winst in de wacht slepen

Nr. 8 | 06/11

Barendrecht een stuk beter dan wij vandaag. Veel switchen in de linies en veel beweging - daarnaast het geduld om rustig te blijven in de opbouw. Verdiende winnaar dus van een weinig spannende pot.

Zonde voor ze dat ze drie punten in mindering hebben gehad; denk dat dat ze wellicht de nek om doet in de race voor promotie.

Aap | 06/11

Voorne-Spirit 2-4

Spirit 1e 5 minuten niet scherp waardoor Voorne 3 kansen kreeg. Gelukkig voor Spirit misten ze kwaliteit om wat met de kansen te doen.

Spirit komt op 0-1, Voorne maakt wat gelukkig de 1-1 uit een counter. Spirit kwam voor rust nog op 2-1 door een erg hard in de hoek geplaatste sleeppush. Helaas miste Spirit nog een strafbal.

Na rust was Spirit weer scherp (gisteren hadden ze een groot 75-jarig jubileum feest) en de alcohol was waarschijnlijk uit de benen en dat was te zien! Kans op kans, handjevol corners en een hoop scheldende Voorne spelers. her werd 1-3 en 1-4. Spirit de hele website niet in de problemen gekomen maar speelde niet Best. Voorne lijkt wel erg op Souburgh....huilbabys als het even niet lukt...jammer hoor! Lekker blijven hockeyen en niet zo zeiken.

Volgende week de "kraker" Spirit-Dordrecht. Hopelijk wint Spirit want dat staat het 8 punten los!! Dordrecht zal alles geven!

bond | 06/11

shot- barendrecht 2-6
souburg - des 2-1
voorne - spirit 2-4
dmhc - rapide 10 - 3

Nr. 7 | 06/11

Souburgh - DES 2-1

Goed spel van Souburgh, zeker de eerste helft. Na de 2-0 ruststand dringt DES de tweede helft aan en gaat Souburgh in de verdedigende stelten. DES weet weliswaar de 2-1 nog te maken maar kwam niet tot een gelijkspel.

Redelijke rustige website, sportief spel en er mag gezegd worden dat de spelers van DES zeker sportief speelden. Desalniettemin in mijn ogen een terechte overwinning van Souburgh.

Stoplicht | 06/11

H.C. Souburgh - DES 2-1

Souburgh herpakt zich na vorige week. Aan begin een sterke DES maar weten niet af te maken. Na een strafcorner en een mooi velddoelpunten komt Souburgh op 2-0 voorsprong en weet de website te controleren. DES komt in de laatste 5 minuten nog gevaarlijk aandringen, en maakt er 1.

NOTE. Hoop frustratie en gescheld onderling bij DES, team gevoel was ver te zoeken. Daarnaast moeten ze echt wat gaan doen aan die strafcorners.