Uitslagen 30 Oktober

Geplaats door: Bob ( )

  • 3C
  • 31/10
  • 2508


Spirit - Souburgh 10 - 0
Barendrecht - Dordrecht 4 - 6
Pelikaan - Shot 1 - 0

Meer uitslagen/websiteverslagen??
Reageren

bier | 07/11

Jongens, jullie reacties blijven ongebaseerd.

Het feit dat Barendrecht lager staat, veranderd niets aan het feit dat ze kunnen hockeyen, en ook is het niet zo dat zuid-hollandse teams per definitie beter hockeyen de Brabo's. (bijv Souburgh die naar mijn mening totaal niet kunnen hockeyen)

Maar daar komt bij dat over elk team zoiets gezegd kan worden. Zeiden mensen dat bijv ook niet over Dordrecht, die nu toch redelijk stabiel op de 2e plek staan.

Der Meister | 05/11

Spirit is zeker het Beste team in deze klasse. En verder noem ik enkel de feitjes hè. Voor figuren zonder kennis (zoals jij blijkbaar) voelt dat natuurlijk bedreigend en dan scheld je dat van je af. Wel zo veilig. Snap ik Best hoor. Geeft niks.

@Der Meister | 05/11

Jij zou echt genomineerd moeten worden voor grootste nerd van dit forum. Je zou ook gewoon kunnen zeggen dat Spirit een goed team is. Als ze van veel hogere teams zoUden winnen zoUden ze ook wel hoger spelen lijkt me. Je eerste reactie was wel de Beste "De reacties (en andere topics) hier laat zien dat veel teams aardig wat te vrezen "HADDEN" van Barendrecht". Succes nog dit seizoen, alleen zou je wel kapot schamen met al die brabantse ploegen boven je!

@@@ Nr 7 | 05/11

Uit welke deel van mijn statement maak jij op dat ik een excuus zoek voor het verlies van Souburgh? Met mijn concluderende zin 'Zeer terechte overwinning Spirit..(..)' gaf ik dus al aan dat er zeker geen excuus wordt gezocht voor het verlies.

blablabla | 05/11

Zelf ben ik een tijdje geleden overgestapt van 2e klasse naar reserve overgangsklasse. Hier hebben we ook een stel oefenwebsiteen tegen 2e en 3e klasse gespeeld, waarin vrij weinig uitdaging zat

Het is waar dat deze teams de neiging hebben minder stabiel te zijn, maar het feit dat Hcr Ja1 meespeelde moet geen excuus zijn. Deze jongens (waar ik zelf ook heb gespeeld) zoUden geen partij moeten zijn voor het op kracht gebaseerde spel van de 3e klasse. (Weer uit eigen ervaring)

Der Meister | 05/11

Nou hoor dat HCR2 idd met maar 3 jongens van het eigen team hebben gespeeld en de rest van JA1. Tja....

Der Meister | 04/11

Haha! Touché. Met HCR2 weet je natuurlijk nooit wat er uiteindelijk staat. HCR3 wint bv ook van HCR2.

@ jur | 04/11

haha dat is een statement. Netjes

Jur | 04/11

HCR 2 - Spirit 3-4 (afgelopen dinsdag)

Der Meister | 04/11

Ze kunnen winnen van een 1e klasse team. Dat klopt. Ik geef ze geen enkele kans tegen reserve overgangsteams. Ik weet dat het Spirit het vorig jaar iig niet is gelukt. En bijvoorbeeld Pollux H1 (2e klasse) ook niet.

@Der Meister | 04/11

Reserve 1e klasse- en overgangsklasse-teams zijn door de top 4 van deze klasse wel te kloppen. Ik denk alleen dat het verschil met reserve Hoofdklasse teams te groot is.

Der Meister | 03/11

@@Der Meister: Welk gedeelte is volgens jou niet waar?

@Der Meister | 03/11

Nee, dat is niet waar

Der Meister | 03/11

De reacties (en andere topics) hier laat zien dat veel teams aardig wat te vrezen hadden van Barendrecht. Anders kan ik de uitlatingen niet plaatsen. Reactie van Dordtjeknor vind ik de meest eerlijke. Respect daarvoor.
Overigens heeft Barendrecht wel eerder 2e klasse gespeeld. Daarnaast wordt ieder team in de 3e klasse ruim verslagen door de teams uit de reserve hoofd en overgangsklasse. Op de degradatiekandidaten uit de reserve 1e klasse na zullen alle teams uit de 3e klasse meestal ook verliezen.
Vergeet er nog bijna bij te zeggen dat ik het dan over de Bondscompitie heb hè. Iedereen snapt dat de reserveklasses in Brabant hierin niet meegenomen moeten worden hahaha!
En nogmaals: Uit de kinderachtige reactie op dit forum blijkt wat mij betreft dat menig ploegje zichzelf zeer gelukkig prijst met de hele domme actie van Barendrecht.

Katje | 03/11

Lol at huilbabies van Sourbugh, echt waar ga is hockeyen ofzo?

Meest kinderachtige/zelfoverschatte/onsportieve ploeg van de 3e klasse.

De coach van Spirit gedroeg zich voorbeeldig, hoe denk je dat hij zicht hieronder moet voelen? Houd er eens rekening mee dat zijn talent wordt verkwanseld door amateurhockey!

@ naampje | 03/11

Nou als dat zulke goed spelers waren en jullie niet konden promoveren hou dan op met proberen....heeft barendrecht ooit 2e klasse gespeeld?

Naampje | 03/11

VVV, Derby, HCKZ en Laren spelen lager dan 1e klasse....
Een topploeg? hoor je mij dat zeggen? wij zijn een team dat moet groeien dit jaar met hopelijk een hoge klassering. Er is geen druk van moeten promoveren of iets dergelijks.
De website tegen Udenhout wordt het eerste weekend in December overgespeeld

@naampje | 03/11

Die 2 spelers die weer terugzijn zijn toch geen 1e klasse waardige spelers?! Jullie denken echt dat jullie een topploeg zijn......kijk eens naar de ranglijst!

@ naampje | 03/11

Een hoop spelers weggegaan om 1e klasse of hoger te spelen?? Jaaaaa hoor...reserve klasse dan zeker....haha

Dordjetknor | 03/11

Hell yeah, dank u Barendrecht!!!

@ Naampje | 03/11

En hoe zit dat dan met die website die niet meer meetelt, tegen Udenhout? De betreffende speler was tijdens die website opgesteld? Of staat dit los van elkaar?

Wordt deze website trouwens nog opnieuw gespeeld? hoe gaat zo iets in z'n werk?

Naampje | 02/11

3pim omdat Barendrecht een speler heeft opgesteld die vorig jaar in de A 3x geel had aan het einde van het seizoen. Mede vanwege gebrekkige communicatie was dit niet bekend en niet duidelijk binnen heren1...........
@aap, de afgelopen 5 jaar, op vorige jaar na dan, heeft Barendrecht altijd de top 4 gehaald waarvan 2x promotie duels gespeeld... ook toen waren er niet de 7 benodigde spelers volgens jouw met ervaring vanuit hogere klasses dus jouw verhaal slaat kant nog wal. Het is wel een feit dat in die afgelopen paar jaar een hoop spelers zijn weg gegaan om eerste klasse of hoger te spelen. Dit jaar zijn er 2 jongens weer terug en het is slechts een kwestie van tijd voordat er meer komen.

aap | 02/11

whahaha dombo's! Ik snap echt niet dat mensen zo positief praten over Barendrecht...Het is een echte 3e klasse ploeg, ze willen hockeyen maar kunnen het niet goed genoeg om maar ook ooit in de top 4 te eindigen.

Als ze serieus ooit iets willen bereiken hebben ze een mannetje of 7 nodig met minimale 2e klasse (basisspeler) ervaring.

Maverick | 02/11

zou iemand kunnen ophelderen wat er met Barendrecht is gebeurd? 3 pim en website tegen Udenhout weggehaald = 7 punten...

Totum | 01/11

Ik denk dat ik spirit eerder geloof dan Souburg. Als er één team in deze klasse is met een paar lompe pannenkoeken dan is het souburg wel. Wat een mongolen zijn dat zeg.

herman | 31/10

Keeper van Dordt zeer sterk vind ik een overstatement. Hij stond degelijk ja, en werkte lekker samen met zijn verdediging.

Die counters van Dordt waren zeker strak uitgevoerd.,hoewel ik eerlijk gezegd dat het na de 3-1 gespeeld was.

herman | 31/10

Keeper van Dordt zeer sterk vind ik een overstatement. Hij stond degelijk ja, en werkte lekker samen met zijn verdediging.

Die counters van Dordt waren zeker strak uitgevoerd.,hoewel ik eerlijk gezegd dat het na de 3-1 gespeeld was.

Mr X. | 31/10

Weet iemand hoe de website Barendrecht- Dordrecht is verlopen? Wie waren er goed wie minder?

@@nr 7 | 31/10

Sourburgh had geen eens de intentie om te hockeyen. Totaal geen kwaliteiten in huis en dat proberen ze te compenseren met belachelijke overtredingen. Wat mij betreft lekker naar de 4de klasse.

MyKey | 31/10

ah ik zie dat het woord 'droeftoeter' reeds is gevallen, waarvoor hulde!

MyKey | 31/10

Ik zit zelf ook in de ziekenboeg door die torpedojager, website uit kunnen spelen maar twee knie'tjes die een flinke optater hebben gekregen is a-relaxt.

@ Nr 7 | 31/10

Volgens mij ben je niet helemaal in orde. Spirit niet sportief?? Die kerel die geblesseerd raakte toen er een goal werd gemaakt heeft zijn excuses aangeboden gekregen...het 1e wat jullie deden is gillen en schreeuwen en schelden als kleine meisjes...vind je zo'n reaktie dat hij de bal eerst raakt niet gepast dan? Verder moeten jullie niet gaan klagen, hebben jullie spelers in je nek gekregen of spelers die slijdings maakten? Is het niet logisch dat je een opmerking krijgt omdat jullie zo ontiegelijk lomp en fysiek spelen. De coach lachte zeker niet die speler uit...en ja hij ging 1x los...weet je wat hij zei? Ga gvd eens hockeyen...ipv slijdings maken etc. Dus over onsportief gesproken....neem je verlies eens als een vent en ga niet excuusjes zoeken of lopen miepen...

Naampje | 31/10

Barendrecht - Dordrecht 4-6

Hele hele hele slechte dag Barendrecht, verliezen min of meer van zichzelf. Bijna elke bal richting goal ging erin. Keeper van Dordt zeer sterk vandaag net als de uitgevoerde counters.

@Nr. 7 | 31/10

"Opvallend was de onsportiviteit van de spelers van Spirit erg laag."

Oftewel; de sportiviteit was Best wel hoog?

Nr. 7 | 31/10

Spirit - Souburgh 10-0

Spirit is kwalitatief gewoon een maatje te groot voor de 3e klasse. Onbegrijpelijk dat ze vanuit de 1e klasse in twee jaar gedegradeerd zijn naar de 3e klasse, of is de selectie drastisch veranderd?

Over de website: Souburgh kwam er niet goed uit en de verdediging had veel moeite met de hoeveelheid druk die Spirit zette. Het uitverdedigen kwam vaak niet verder dan de middellijn. De scheidsrechters hadden er paar dubieuze beslissingen (volgens mij werd er één keer met de arm gescoord) dus een uitslag van 7-0 was meer terecht geweest. desalniettemin was het krachtsverschil te groot.

Opvallend was de onsportiviteit van de spelers van Spirit erg laag. Ze overliepen Souburgh volledig en konden het niet opbrengen om enigszins fair play toe te passen. Logisch dat ze psychologische factoren gebruiken om te winnen maar op het moment dat je bij het raken van de bal (die in het doel verdween) de knieschijf van de verdedigen door de midden slaat en niet eens je excuus wilt aanbieden want 'ik raakte te bal toch eerst' is iets anders.

Daarnaast ook de coach van Spirit! Is in mijn ogen wel de grootste droeftoeter die ik ooit heb zien rondliepen; speler van Souburgh uitlachen toen die naar het ziekenhuis moest (onbesuisde actie van Spiritaanvaller), tegen spelers van Souburgh zeggen dat ze moeten leren hockeyen, publiek dat meereisde met Souburgh verbaal aanvallen etc..

Zeer terechte overwinning Spirit op hockeygebied maar sportief gezien een afgang met als hoofdrolspeler de coach.

@mykey | 31/10

De keeper heeft bij ons ook een speler getorpedeerd. Staat al weken langs de kant met een blessure als gevolg hiervan... (alsof onze ziekenboeg niet vol genoeg was )

MyKey | 31/10

website leek 0-0 te eindigen, dus erg spannend. Na een 1-op-1 op de pelikaan keeper waarbij hij vol voor mijn knieën ging en de bal vervolgens nog net voor de lijn werd weggewerkt door een pelikaan verdediger. Hadden we Best een sc voor mogen krijgen, werd uiteindelijk om onduidelijke redenen een vrije slag of uitslaan voor Pelikaan. Niet veel later scoren we de 0-1. Scheid fluit resoluut voor een goal, de andere scheids liep ook gewoon naar zijn plek en op het moment van protest wordt de tijd stilgezet en heeft 'de andere' scheids toch maar besloten (ONDANKS dat hij ook al op weg naar zijn kant van het veld was gegaan) dat het geen goal maar indirect afhoUden was. Vervolgens mocht pelikaan uitslaan.

Met 423 strafcorners in de laatste tien minuten forceerde de scheidsen nog wat mogelijkheden voor Pelikaan en de laatste sc ging er dan ook in.

Ja, ik vind dat dubieus. Een gelijkspel had op zijn plaats geweest.

Knaap | 31/10

Dordrecht heeft ook een fantastische trainer ;)

Naamloos | 31/10

Bijzondere taferelen in Roosendaal.. Tja, waar eigenlijk niet. Feit is dat je altijd kansen krijgt en hier bijzonder scherp moet zijn. Je moet het namelijk echt helemaal zelf doen in uitwebsiteen. Je hoeft geen hulp te verwachten.

Verrassend?
Souburgh 10 tegendoelpunten. Zijn ze toch iets minder steady dan ik dacht.
Barendrecht had ik meer van verwacht, Dordt is een sterke ploeg met scorend vermogen. Echter thuis 6 doelpunten tegen krijgen is vrij fors.
Rapide pakt punten tegen Voorne. Is dat met 11 of 13 mensen geweest?
Pelikaan slechts 1-0 tegen Shot, en ik begrijp van MyKey dat daar nog dubieuze zaken bij kwamen kijken
Udenhout lijkt steeds beter te gaan. Nu eerste 3 punten. Wie weet waar het eindigt.

MyKey | 31/10

Bijzondere taferelen in Roosendaal ...

Mr. X | 31/10

Verrassend dat Udenhout heeft gewonnen?

... | 31/10

Barendrecht H1 - Dordrecht H1 4 - 6
Rapide H1 - Voorne H1 1 - 0
Spirit H1 - Souburgh H1 10 - 0
DES H1 - Liberty H1 5 - 3
Udenhout H1 - Drunen H1 3 - 2
Pelikaan H1 - Shot H1 1 - 0

.. | 31/10

DES - Liberty 5-3