Uitslagen 9-10-11

Geplaats door: MyKey ( )

  • 3C
  • 09/10
  • 2157

Shot verliest met 3-1 bij DES. Na een beetje te zijn gewend aan het niveau de eerste paar minuten kon SHOT lekker meedraaien met DES en kregen we zelfs een paar kansen en sc's. Einde eerste helft een doorbraak van nummer 6 van DES die keurig tussen de palen werd gewerkt. SHOT bleef het wel proberen, maar in de eerste helft kwam het er niet meer van. Kort na rust vielen de 2-0 (onterechte strafbal, bal kwam op fout NAAST de paal dus strafcorner en niet voorkomen van een doelpoging) en 3-0 waardoor de website gelopen leek. Met nog twintig minuten op de klok kreeg nummer zes van DES terecht rood voor natrappen. Zonde, want paste compleet niet bij de website. DES raakte niet uit hun spel en bleef nog tien minuten het spel maken, echter begon SHOT de overhand te krijgen. Dit resulteerde in veel meer druk op de goal, waaruit ook tien minuten voor tijd een SC kwam die Ć la Neeskens recht door het midden werd gesleept. 3-1 tevens eindstand.

Al met al helemaal geen gelopen race, SHOT had beter spel tegen 11 spelers van DES dan tegen 10. Knap werk van nummer 11 van DES die de motor achter de ploeg bleef tijdens de ondertal situatie. Scheidsrechters ook dikke prima, evenals de sfeer op de club. Maar dat is niets nieuws, altijd goed vertoeven daar.
Reageren

@ potter | 13/10

Een neutrale toeschouwer die graag langs de kant staat bij leuke websiteen in de 3e en 2e klasse (zuid holland).

Ik reageer graag overdreven op dingen die ik zie of hoor. Daar is toch een forum voor?

potter | 12/10

@ Prima: Wie ben jij?

Neutraal | 10/10

Kent, gefeliciteerd met het 50-jarig jubileum en de overwinning. Was de technische staf net zo fit als de spelers of konden die ook niet meer zinnig coachen. troowens goede rede om eens uit je dak te gaan zo'n jubileum.

Kent | 10/10

Er was zeker een aanleiding voor dat feest. H.C. Souburgh vierde namelijk het 10e lustrumfeest, de pilsjes ontsprongen de dans niet en het zeer brakke H1, dat notabene door de onwijs lange afstand een uur eerder weg moest, reisde zondag af naar het zuiden.

Souburgh heeft de website proberen te verplaatsen naar afgelopen vrijdagavond. Helaas was Rapide met geen mogelijkheid om te krijgen en werd het voorstel zonder een goed argument van de tafel gegooid.

Al met al waren de scheidsrechters redelijk goed (op het kinderachtige gedrag in de rust na dan), de 3e helft niet verkeerd en hebben we allemaal een glimpje mogen opvangen over hoe de belgische cultuur en architectuur langszaam overslaat op het zuiden van het land.

Neutraal | 10/10

Ik heb gehoord dat Souburgh een behoorlijk feest had afgelopen zaterdagavond/zondagmorgen.Weet niet of het precies klopt, maar dat zullen de mannen uit Alblasserdam misschien wel kunnen bevestigen. Zullen ongetwijfeld flink ingenomen hebben. Dus toch knap dat ze de lange rit richting Hulst hebben ondernomen en met een overwinning terug zijn gekomen. De meeste zullen wel behoorlijk brak geweest zijn. Souburgh was er een aanleiding voor dat feest? Ben benieuwd. Nog geprobeerd om de website te verplaatsen of toch maar gewoon gegaan.

MyKey | 10/10

Als hij er niet op staat, dan moet dat haast wel om een foutje gaan. Heb geen idee wie ons formulier heeft ingevuld, onze aanvoerder deed niet mee en ik was direct na de website terug naar Tilburg. Thomas is overigens gewoon speelgerechtigd, hij is trainingslid bij SHOT H1, was zijn eerste website dit seizoen. Kan me voorstellen dat ze de namen hebben opgeschreven van alle reguliere spelers omdat eigenlijk iedereen aanwezig was en dat hij de dans is ontsprongen omdat hij er in principe nooit op zondag is.

Naampje | 10/10

Barendrecht - Spirit 1-6
Eigenlijk waren alleen de eerste 10-15 minuten een echte website. Barendrecht 1-0 voor en kansen op de 2-0, je weet dat wanneer je deze niet maakt het lastig gaat worden. Helemaal als corner van Spirit zijn dag heeft. 2e helft wordt het snel 1-4 en is de website gespeeld. Spirit neemt voorsprong op kampioenschap

@MyKey | 10/10

wat is het verhaal dat die thomas niet op het formulier staat?

Katje | 09/10

Rapide - Souburgh 1 - 2

Rapide had in eigen huis niets te vertellen. Ze hadden wel lekker veel balbezit, maar ongeveer 0 kansen gecreƫerd. Al met al een zeer terechte overwinning.

Scheidsrechters verboden het om tijdens de rust naar de kleedkamer te gaan, we moesten per se op het veld blijven. Echt heel kinderachtig gedrag van mensen die thuis niet veel te vertellen hebben.

Brabo | 09/10

Terechte overwinning van DES, gasten van Shot konden lang mee maar uiteindijk kwamen er wat gaatjes waar DES er 1 van inprikte. Na rust snelle rode kaart van DES, omdat nr 13 'Thomas', die niet op het websiteformulier stond hem buiten het spel om bij zijn keel pakte maar dat werd door de -overigens uitstekende scheidsen- niet gezien.. strafbal was twijfel, vanuit de DES dugout leek ie op goal te zijn. Gasten van Shot blijven wel goed hangen na de website.

Prima | 09/10

Klopt dat is ook zeker een jammer effect!!

Maar ik doelde meer op kansloos omdat ze niks boeiends te melden hadden....omdat ze niks wisten te zeggen komen ze met homo etc....dat zegt wat over hunzelf...

Denken ze nou echt dat Spirit daat minder van gaat spelen? Ik stond aan de kant en zag spelers van Spirit erom lachen...zelfs de sleper plaatste nog een grappige reaktie naar t publiek haha! Hij liep zelfs na zijn doelpunten met zijn vinger voor zijn mond langs hun publiek....stil waren ze!! Haha mooie actie!!

Verslag van voorne en dordrecht?!

Laatsteman | 09/10

Rapide - Souburgh 1-2
Udenhout - Dordrecht 4-4

Klachten over het publiek? Ik heb vaker moeite met het K woord wat door sommige spelers daar wel heel gemakkelijk gebruikt wordt. Hoe raar het soms ook klinkt, het kan bijzonder pijnlijk en kwetsend zijn om te horen!
Maar even over de uitslag, 1-6 is wel een afstraffing, maar dit zegt niet dat Barendrecht slecht is. Spirit is gewoon als ploeg gemiddeld beter dan de ploegen in deze 3e klasse.

prima | 09/10

Barendrecht - Spirit 1-6

Spirit kwam door een frommeldoelpunt 1-0 achter terwijl ze het spel al bepaalden! De sleper die volgens vele niet in vorm was?! Scoorde 3 doelpunten voor rust! 1 velddoelpunt en 2 uit 2 corners. Wat een verdomd goeie corner zeg!! Na rust bleef Spirit op de helft van Barendrecht spelen wat resulteerde in 1 corner (doelpunt) en 2 velddoelpunten! De mooiste goal van de dag (tip in rechts van de cirkel tegendraads strak in de kruising van de sleper) werd volkomen onterecht afgekeurd! De scheids kan nog steeds niet uitleggen waarom!!

Spirit was baas boven baas en heeft het kansloze publiek (homo's etc.) stil weten te krijgen!

LaatsteMan | 09/10

Barendrecht - Spirit 1-6
Liberty - Drunen 6-3
Pelikaan - Voorne 5-2