Uitslagen 2 oktober

Geplaats door: LastManStanding ( )

  • 3C
  • 03/10
  • 1873

Dordrecht H1 - DES H1 3-6
Rapide H1 - Barendrecht H1 2-3
Shot H1 - Liberty H1 3-7
Souburgh H1 - Drunen H1 1-3
Spirit H1 - Pelikaan H1 2-1
Voorne H1 - Udenhout H1 6-3

Verrassingen? Ik denk dat onderhand duidelijk wordt waar de ploegen staan. Pelikaan heeft het verrassend goed gedaan in mijn optiek. DES uiteindelijk goede overwinning op Dordt.

Reageren

Maaike | 09/10

over Dordt - DES
Ik heb ook staan kijken, en de grote zwakte van Dordt kwam daar boven drijven. De ene x gaan ze voor de sterren en de andere keer zitten ze met hun gedachten totaal ergens anders. Veel verbetering qua spel met voorgaande jaren alsnog. Denk dat zij wel redelijk hoog kunnen eindigen, als ze er voor gaan iig.

Ome Henk | 04/10

ik denk idd dat Barendrecht kan winnen van Spirit, iedereen wil winnen van Spirit en Barendrecht is meer gedreven dan Spirit.
Ik begreep ook dat Pelikaan echt kansen heeft gehad tegen Spirit en daarbij loopt de corner totaal niet.
dus ja ik denk dat Barendrecht kansen heeft

@ Ome Henk | 04/10

Spirit had inderdaad een grote offday. Maar ze winnen dan nog steeds...Pelikaan had erg veel geluk met de kansen die Spirit verknalde.

Denk je echt dat Barendrecht kans heeft om te winnen van Spirit? Wat heeft Barendrecht wat Spirit mist ? Het enige gevaar voor Spirit is onderschatting lijkt mij. Ze zijn de tot nu toe enige ploeg die hockeyend alles oplOssen zonder hier de scheidsrechter of fysiek spel voor nodig te hebben.

Ome Henk | 04/10

Dordtse dames gezien tegen DES...DES was echt beter en veel feller lekker loopvermogen.
Barendrecht zou weleens kunnen winnen van Spirit die blijkbaar een offday hadden (of is er iets aan de hand..) .
Verder knap van Drunen...misschien wel de verrassing

@ Naampje | 04/10

Je moet gewoon daar 1,5 uur voor de website aanvang aanwezig zijn zodat je je zware benen eruit kan wandelen. Wat denken jullie dat je tegen Spirit gaat spelen?

Naampje | 04/10

Barendrecht eerste helft ver onder niveau, na de thee iets beter en de individuele klasse is uiteindelijk genoeg voor 3 punten. Denk dat een hoop ploegen het hier moeilijk gaan krijgen, 1.5/2 uur in de auto en een zeer fel / fysieke tegenstander maakt het er niet makkelijker op. Wel een mooi complex met prima veld!

Souburgh | 03/10

Over offdays gesproken, Souburgh 2 strafballen gemist, genoeg strafcorners gehad, kansen te over gemist. Drunen speelde georganiseerd en hadden zelfs na de 2e helft nog energie om de 3e helft te winnen.

MyKey | 03/10

Knap van DES. Wordt erg zwaar komend weekend. SHOT... tja ... We stonden bij rust voor en hebben op onnoemelijke wijze de website uit handen gegeven. Na de 0-2 achterstand toonden we veerkracht, kwamen op 3-2. Na rust 3-3 en direct daarna heb ik zelf een enorme kans op 4-3 gemist. Later kregen we nóg zo'n opgelegde kans. Vanaf dat moment ging het bergafwaarts.

Het veld was wel lekker nat, dat dan weer wel.

Barend | 03/10

Shot was weer slecht!

Sjaak | 03/10

Spirit had een collectieve offday. Erg slechte website, strafbal gemist, corner liep niet goed en alles was te gehaast. Pelikaan stugge ploeg. Spirit niet echt in gevaar ondanks de magere overwinning.

Spirit nu koploper en volgende week de "kraker" tegen nr. 2 Barendrecht uit.