Uitslagen 25 september

Geplaats door: MyKey ( )

  • 3C
  • 25/09
  • 2328

Shot verliest bij Drunen. SHOT was aardig begonnen, Drunen nam vervolgens het heeft in handen al was er een uitbraak van SHOT die maar net naast ging op het punt waar Drunen wilde doorzetten. Met een strafcorner, een strafbal, nog een strafcorner en een strafcorner aan SHOT zijde werd de stand in rap tempo 3-1 voor het thuisteam.

SHOT boog vervolgens de achterstand om naar een voorsprong van 3-4 maar liet zich tot in de luren leggen. Eindstand is neergezet op 6-4.

Zorgen maken we ons niet bij SHOT, thuis zijn Drunen en Souburgh te kloppen teams.

Spel was verder erg om over naar huis te schrijven. Scheidsen waren ook ijzersterk en op uitermate positieve wijze aanwezig.

Nummer zes van Drunen is overigens ook echt, met afstand, de man of the match. Wat een geweldenaar. Die zou zomaar het verschil kunnen gaan maken in de uitwebsite. Ik kijk er enorm naar uit!

MyKey
Reageren

Je moeder | 02/10

Ach, laten we het zo zeggen.

Als de zuid-hollandse teams uit de poule promoveren, eindigen ze het seizoen erna meestal in de top-5 van de 2e klasse.

Als Brabandse teams dat doen, vechten ze het jaar erna tegen degradatie.

Of dat met spel en scheidsrechters te maken heeft, dat laat ik aan uzelf over om te oordelen

Neutraal | 29/09

Brabo, Zowel Barendrecht als Souburgh waren niet zwak, maar dat wil niet zeggen dat de ZH-teams de sterkste zijn in de poule. De Brabantteams zullen ongetwijfeld goed mee gaan draaien. Op basis van 3 websiteen is nog niets te zeggen. De Brabantploegen zullen zeker wel de gezelligste zijn en ik geloof dat Souburgh dat ook wel is als ik ze na afloop bezig zie. De 3de helft moet toch ook leuk zijn. Alle teams succes toegewenst dit seizoen.

Brabo | 28/09

Spirit wordt waarschijnlijk kampioen. Las net dat de website tussen Souburgh en Barendrecht van niet al te hoog niveau was. Dordrecht heeft alleen zwakke broeders gehad en Voorne verliest van DES.

Karel A. | 28/09

Drunen? Haha ... nee ... serieus, niet mogelijk!

@ Brabo | 28/09

jij beWeert dus dat het puur toeval is dat de bovenste 5 ! ploegen allemaal ZH zijn en de brabanders de 7 laatste plaatsen bezetten? zowiezo gaan de eerste 3 plekken aan het einde van het seizoen tussen ZH teams (spirit, dordt, voorne) daarna pas misschien DES of Drunen

Meister | 28/09

@pieno: You would.
Niks te doen op het 2e klasse forum?

pieno | 28/09

@ Brabo: I like ;)

Brabo | 28/09

Al lezend krijg ik de indruk dat alle mannetjes uit het westen zichzelf een behoorlijk ego aanpraten op dit forum. En dit allemaal aan de hand van maarliefst drie websiteen, we spreken elkaar wel weer op het eind van het seizoen ;) succes allemaal in de typische 3e-klasse brabantcompetitie

Meister | 28/09

Al lezend krijg ik de indruk dat de pot Barendrecht-Souburgh een typische 3e klasse Brabantpoule website is geweest...

Neutraal | 28/09

Als neutrale toeschouwer uit zwijndrecht de website van Barendrecht tegen Souburgh gezien. !ste helft hield de keeper van Souburgh de mannen uit Alblasserdam op de been, maar Souburgh had in het 1ste kwartier al kunnen scoren en kwam Barendrecht goed weg. Organisatie bij Souburgh was pas in begin 2de helft terug en wel of niet terecht op 0-2 laat ik in het midden, maar de ergenis en frustratie nam bij Barendrecht daarna toe en de coach van Barendrecht gaf een duidelijk sein aan de scheids over hoe je thuis moet fluiten. Agressie nam toe en dat hoeft niet negatief te zijn, maar Barendrecht gebruikte echt de botte bijl. De strafcorners in het voordeel van Brendrecht werden wel heel makkelijk gegeven en waren zeker niet allemaal terecht. De strafcorners waren overigens wel erg goed zowel van Barendrecht als Souburgh. Kreeg wel de indruk dat het soms niet boteterde tussen coach en een aantal spelers bij B. Al met al is Barendrecht meer ervaren in de 3de klasse en liet Souburgh zich gek maken. Beide teams wel 3de klasee waardig. Denk dat barendrecht terecht heeft gewonnen en dat Souburgh dit ook wel weet. Heren staak beide wel U fysieke en verbale geweld naar elkaar, de tegenstander en de scheidsrechters. Veel plezier nog dit seizoen.

Lawl | 27/09

Die 100% strafbal voor Barendrecht viel reuze mee, vandaar dat de scheids hem ook niet gaf.

Je kan zeggen wat je wilt maar de scheids die de 2e helft in onze cirkel floot heeft minimaal 4 strafcorners echt heel simpel gegeven.

Wat riep jullie coach trouwens naar de scheids na de 1e helft? Iets over ben je vergeten dat we thuis spelen? En goh wat gebeurt er de 2e helft? Meneer strooit met strafcorners. Maar nee totaal geen thuisfluiterer dus.

Naampje | 27/09

@Lol, onze scheidsrechters waren niet goed, maar om te zeggen dat het thuisfluiters waren? Volgens mij werd er geen onderscheid gemaakt als voorbeeld: Barendrecht een 100% strafbal niet krijgt terwijl een minuut later er om onduidelijke redenen wel 1 aan Souburgh wordt gegeven.

Lol | 26/09

''Corner van Barendrecht bepalend voor een terechte overwinning.''

De scheidsrechters waren bepalend voor de overwinning? Echt genant gewoon het thuisgefluit bij Barendrecht. Maar ja dat krijg je als geen onafhankelijke scheids hebt.

Barend | 26/09

Shot speelt het echte afbraakhockey!

moet jij weten | 26/09

Scheidsrchters bij DES zijn Best oke, 1 maakte op cruciale moment toch wel wat rare beslissingen... Voor de rest heeft DEs terecht gewonnen, waar voorne de 2e helft geen zin meer had, leek des het nog wel leuk te vinden.

Mits | 26/09

hoe zijn die scheidsen bij DES?

de3ehelft | 26/09

Dord wint terecht qua veldspel.eerste helft 0-2 en daarna in de 2e helft krijgt liberty 2 (!) strafballen waarvan ze er een benutten

duck | 26/09

Hoe was Voorne en heeft Dodrecht terecht gewonnen?

@ Shot | 26/09

Denk dat dat 4de reseveklasse hockey met name te danken was aan Shot. Die probeerden door smerige overtredingen het spel van Drunen te ontregelen. Helaas voor Shot stond Drunen daarboven en maakten ze het gewoon goed af.

Nr. 8 | 26/09

Mooie pot gisteren tegen Drunen. Bijzondere eerste helft; komen op 0-1 voor, maar zakken daarna diep weg en krijgen in 5 minuten drie doelpunten tegen. Daarna knap teruggekomen naar 3-3 en gelijk in de tweede helft naar 3-4.

Vervolgens zakt het niveau aan beide kanten en lijkt het af en toe meer op reserve 4e klasse afbraak hockey. Drunen bleek daar net wat beter in te zijn dan SHOT en wint daarmee (terecht) de website.

MyKey | 26/09

Ik denk dat iedereen veel kan scoren tegen Drunen. Keepertje was niet bepaald oppermachtig. We hebben niet veel op doel kunnen schieten, maar wat op doel ging was zo'n beetje allemaal raak.

LaatsteMan | 26/09

Barendrecht H1 - Souburgh H1 4-3
DES H1 - Voorne H1 4-2
Drunen H1 - Shot H1 6-4
Liberty H1 - Dordrecht H1 1-2
Pelikaan H1 - Rapide H1 3-2
Udenhout H1 - Spirit H1 0-12

Opvallend? Spirit dubbele cijfers in een uitwebsite. Voorne verliest bij DES. SHOT kan 4x scoren tegen Drunen. Barendrecht - Souburgh, 0-0 bij rust en toch 4-3!

Barend | 26/09

Ik zou me inderdaad ook geen zorgen maken als ik op de laatste plaats zou staan. Wel leuk dat je uitkijkt naar weer een verliespartij

Naampje | 26/09

Barendrecht - Souburgh 4-3
eerste helft een sterk Barendrecht alleen vergeet te scoren waardoor het 0-0 bij rust staat. Tweede helft gelijk opgaand waar Souburgh wordt geholpen met een strafbal en zeer veel geluk heeft dat het er geen 1 tegen krijgt. Corner van Barendrecht bepalend voor een terechte overwinning.

Lol | 25/09

Tuurlijk hoeft Shot zich geen zorgen te maken, stevig op de laatste plaats met ongeveer 0 punten.

En mooi zo dat Drunen het zo lastig had tegen jullie, weten we ook gelijk wie de andere degradant wordt dit seizoen.

ben | 25/09

Udenhout - Spirit. 0 - 12!!

Spirit heer en meester! 1 corner gescoord van de 3 en de rest velddoelpunten! slecht veld! Zonder de corner is er dus ook genoeg scorend vermogen!