Speelronde 22 (de laatste)

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3B
  • 09/06
  • 1945

Tempo neemt z’n eigen scheidsen mee naar Teteringen en winnen. Doorn wint nipt van Spike, zijn die ineens goed? Zwaluwen worstelt zich langs Woerden en Bommel zet Liberty op z’n plek. Pelikaan wint de subtopper. Knap heren!

De laatste week. Voorspellen maar heren! Nog een keer iedereen belachelijk maken dit seizoen.

Doorn - Woerden

Liberty - Culemborg

Prinsenbeek - Bommelerwaard

Tempo - Spijkenisse

Zwaluwen - Pelikaan

Souburgh - Teteringen
Reageren

@dikke tim | 17/06

3-1 is maar karig

Dikke Tim | 17/06

Doorn heeft 3-1 gewonnen. Maar ze durven de uitslag niet in te voeren omdat het lafbekken zijn die niet tegen hun verlies kunnen.

Iemand | 17/06

Weet iemand wat Doorn heeft gedaan? Hebben ze Woerden gepakt of henzelf voor schut gezet?

Dikke Tim | 17/06

Doorn gooi jullie uitslag eens op hockey.nl Stelletje zielige ingravende sukkels. Succes volgend jaar bij Souburgh uit! Losers

@pilspiloot | 16/06

Laat me raden, jij was de nummer 5 van Bommel, meest slechtste hockeyer van het veld vandaag! Op de paal mikken voor open goal, man man man! Waren haten op Ckees als je zelf niet eens voorbij hem kwam! Groetjes en tot volgend jaar!

@pilspiloot | 16/06

So naar Tomas, duidelijk de beste van de elfjes! Agressief is hij wel zeker, af en toe een huilbeertje maar wel een van de betere spelers in deze competitie! We gaan je missen :)

Tempo | 16/06

Bedankt voor dit jaar: wij zijn de beste: Punto. Doei mensen.

Pilspiloot | 16/06

Ik wil ckees en tomas hartelijk bedanken voor hun fouten vandaag 2 cadeautjes van de “beste” spelers van beide ploegen bij de wedstrijd van bommel-prinsjes. Wat een kneuzen, tomas is een aggresieve egoïst die zichzelf beter dan de rest vinden ckees vind dat ook maar kan duidelijk gewoon echt niet hockeyen. Ben benieuwd waar hij volgend jaar bij welke club in het 2e team te vinden is want het eerste gaat hij sowieso niet halen. Misschien bij de buren van Teteringen proberen ckeesie, 4e klasse is misschien meer jouw ding?!

Rip Spijkenisse | 16/06

Jammer mannen van Spijkenisse, maar misschien wel beter voor jullie! De derde klasse was de hoog gegrepen voor de haven arbeiders! Misschien maar eens gaan voetballen, op kick boksen, daar zijn jullie aanzienlijk beter in! Veel plezier in de 4de klasse en hopelijk tot nooit meer!

Pussy lover | 16/06

Ik denk dat Zwaluwen gaat, maar doorn gun ik het zeker meer .

@jammer | 16/06

We hoorden dat bij tempo het uitgezonden wordt. Wij gaan na kwart 1 lekker naar binnen. Mag paco z’n kunstje buiten doen

Jammer | 16/06

Wel jammer dat we Nederland niet kunnen kijken hè..

@gezellig | 15/06

Ik geniet er wel van. Paco in de hoofdrol. Heerlijk

Gezellig | 15/06

Gezellig hier. Kan tempo trouwens alsjeblieft ff kappen met al die cringe insta posts, gemaakt met Windows moviemaker. Jezus wat zijn jullie narcistisch zeg. Hopelijk worden jullie volgend seizoen even weer mét beide benen op de grond gezet.

@pussyyy | 15/06

Allebei. Tempo gaat het verprutsen morgen

Pussyyy | 15/06

Gaat Doorn of Zwaluwen morgen naar de 2e klasse? Wie gunnen we het?🔥

KONING TOTO | 14/06

Zijn er los van de mensen die elkaar gaan slaan (heel kinderachtig) ook nog mensen die willen voorspellen? Het is de laatste keer dat het kan hè !

@je moeder | 14/06

Dit had je niet moeten zeggen vriend. Jullie kunnen niet echt beter in Bommel blijven. Dit had je niet moeten zeggen

Je moeder | 13/06

We wachten op je! Liefst ff goed op de enkels, kunnen we je erna een kop schop geven, niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan :) Rood pakken en wegwezen!

@BOMMELERWAARD | 13/06

Ik maak m’n reputatie op dit forum graag waar. Zondag ga ik Tomas finaal sliden en de rest erbij. Scheids zal geen rood geven want ken hem goed. Is maatje van mij, je weet. Het zal niet gezellig worden Bommel

@JACK BRINKMAN | 13/06

Jij bent zo’n vies Liberty mannetje hè. Ben jij Tim? Die hier z’n stoom af komt blazen. Paco en ckees hebben je geskipt hè. Wat een drama voor je.

@fluiters tempo | 13/06

Beetje met een korreltje zout nemen he mannen. Nog even jullie eigen ego strelen met ‘best schappelijk’. Volgend jaar stijf laatste in de 2e klasse

fluiters tempo | 13/06

we worden wel hc Voorzitter genoemd. maar er zijn 25 punten thuis en 23 punten uit gehaald. Best schappelijk

Jack Brinkman | 13/06

Prinsenbeek - Bommelerwaard

Het seizoen van de prinsjes gaat als een nachtkaars uit. Net als het kapsel van Cees. De flegmatieke verdediger probeert hogerop te hockeyen, en zoekt een club met een thuistenue dat bij zijn coupe past, echter is hij ook daar niet welkom. Toch nog een seizoen aanmodderen in de 3e klasse cees. Geen 1e klasse voor jou volgend jaar, maar gewoon lekker Souburgh uit. Bommel is veilig, maar daar is ook alles mee gezegd. De bourgondische coach bedenkt wat leuks voor de wedstrijd. Feestopstelling. Het verrassende is dat ze daardoor helemaal niet slechter gaan hockeyen, aangezien er al totaal geen idee achter hun spelwijze zat. Toch is ook dat niet voldoende om het seizoen enigszins glans te geven. 4-1 voor de prinsjes.

Tempo - Spijkenisse

Spike is aan een prima reeks bezig sinds de winterstop. De chagrijnige opa hebben ze ingeruild voor een betere coach. Helaas staat die de helft van de tijd bij zijn eigen team te spelen in plaats van te coachen. In het land der blinden. De python doet de voorbespreking en besluit dat de nummer 11 van Spike rechts midden moet staan. Zo kan hij Napoleon Bonapartempo omver lopen wanneer hij weer eens als een conducteurtje loopt te fluiten wanneer Spike een kansrijke aanval heeft. Het mag allemaal niet baten. Spike verliest kansloos met 5-0. Voorzitter bekend na afloop een thuisfluiter te zijn, kan het hem allemaal wat schelen. Paco stapt meteen in de auto naar zijn nieuwe club. Tempo promoveert maar gaat het lastig krijgen, wat moeten ze nou zonder voorzittertje aan de fluit. Wordt een zwaar seizoen in de 2e klasse mannen.

Zwaluwen - Pelikaan

Spannende pot! Zwaluwen is goed de winterstop uitgekomen en speelt samen met Tempo het beste hockey. Pelikaan altijd een lastige ploeg om tegen te hockeyen, zeker wanneer de bolle voorin er zin in heeft. Verschrikkelijke coach maar dat terzijde. Zwaluwen besluit om de 3e helft neus versnapering naar voren te halen en maakt de luchtwegen vrij in de voorbespreking. Alles op alles om die 3 punten binnen te slepen. De verdachte was er vorig weekend op Woerden niet bij, scheen vast te zitten. Verder een leuke pot met veel publiek. Hoog verzorgingshuis gehalte gezien de leeftijd van de spelers van Zwaluwen. Zwaluwen wint met 4-2 en promoveert, maar besluit volgend jaar H30 te worden waardoor er alsnog een plek vrijkomt! Teamweekend Benidorm staat op de planning voor na de zomer.

Souburgh - Teteringen

Tja, wat moet je hiervan zeggen. Teteringen is zelfs de 4e klasse niet waardig. Bauke Bamischijf besluit voor deze pot weer zelf te spelen ipv fluiten. Inmiddels is hij zo dik dat zijn zweet genoeg is om het veld bespeelbaar te houden en om die reden wordt er niet gesproeid. Zijn zweet is echter zo vet dat iedereen uitglijdt. De coach van Teteringen schijnt geslaagd te zijn voor zijn Vwo examen. Gefeliciteerd gozer. Hopelijk kom je nu tot je zinnen en ga je weg bij die dramatische club. Ga lekker studeren, beetje achter de dames aan en wat maken van je leven. De scooterboys maken na afloop donuts op het hoofdveld, nee bauke geen echte donuts, en vieren de overwinning met een aqaurium bruin fruit. Na afloop van de derde helft moet Bauke gedotterd worden. Zijn aderen zijn volledig dichtgeslipt. De mannen van Souburgh zijn veilig, maar verkeren wel in levensgevaar. 3-1

Jack Brinkman | 13/06

Liberty - Culemborg

3-2

Na het 100 maal herschrijven van dit klote bericht is deze pot blijkbaar zo vervloekt dat dit klote forum niet wil dat ik er een uitspraak over doe. Zitten de scheidsen van Cullifornia hierachter ofzo. Of die natte coach van ze.

Jack Brinkman | 13/06

Ik doe de wedstrijden maar apart aangezien dit klote forum moeilijk zit te doen.

Doorn - Woerden

Woerden is het een beetje kwijt de 2e seizoenshelft. Hockeyen thuis nog aardig, uit is het minder. De avatar van Doorn heeft zijn biljartbal gepolijst voor deze wedstrijd en hoopt met zijn kale keu te prikken deze pot. Doorn heeft de gebruikelijke thuisfluiter aan de clubhuis afgestoft voor deze pot. Tiny Tim motiveert zijn spelers maar diep van binnen weten de mannetjes uit Doorn dat ze het niet gaan redden dit seizoen. Wat zullen we balen dat ze die 6 punten voorsprong in de winterstop hebben vergooid. Half court zone, wie bedenkt het. Ze sluiten de laatste wedstrijd af met 3 punten maar het is niet voldoende voor promotie. Succes in de 3e klasse volgend jaar mannen. Wellicht nog iets dieper ingraven volgend seizoen. 4-1

Klote forum | 13/06

Waarom wordt mijn bericht telkens geweigerd wegens: Woordkeus en/of internet tekens niet toegestaan! Wat mag je er allemaal niet in schrijven, staat niks geks in

Berenburgertje | 12/06

Doorn - Woerden

Doorn kan promotie nog veiligstellen. Als de ene vogel bezwijkt in de bek van de grotere vogel.

De pubers van Doorn gaan hard op de redbull en frikandel broodjes en laten de zondagse jongens uit Woerden puntloos achter. Achteraf groot feest met Boer Harm op de BBQ.

3-0

Liberty - Culemborg

De idiote keeper van Liberty heeft zijn ritalin niet geslikt waardoor de blonde tornado in het eerste kwart van het veld afgetrapt word.

Keepertje begint met schreeuwen en tieren waardoor zijn puistjes klappen in zijn hal en hij moet huilen van de pus op zijn tong.

Als compensatie voor de op hol geslagen keeper pakken de scheidsrechters beide een stick en helpen Liberty wederom aan de punten thuis, Culemborg blijft teleurstellen en gaat met 0 naar huis.

3-2

Prinsenbeek - Bommelerwaard

Prinsenbeek gooit er met de pet naar, het aanstaande vertrek van CKees naar Tempo heeft hen gebroken. CKees kan volgend jaar de sappen van Paco van zich af vegen met het bandje van Jannes.

Prinsenbeek heeft geen zin in de bierestafette van de cursusverkopers uit Bommelerwaard, waardoor het een troosteloze dag word.

2-1

Tempo - Spijkenisse

Tempo kan kampioen worden, iets wat niemand ooit had durven dromen.

Voorzitter heeft alvast het centrum van Bergen afgehuurd en een mooi setje gekocht voor CKees die geofferd zal worden aan Paco en Jannes.

Spike zal de halftime show op zich nemen door te hakken op een live set van Angerfist.

Tempo word kampioen, Spike degradeert beide zonde maar toch gefeliciteerd aan Tempo en Spike net te laat begonnen aan de inhaalrace

4-1

Zwaluwen - Pelikaan

De olympiërs van Zwaluwen nemen zichzelf zo serieus dat ze diaree hebben van hun topsport dieet van afgelopen week. De laatste man zakt voor de doping controle en 2 man kan niet spelen door plankenkoorts op het hoogtepunt van hun leven.

Een hoop arrogante ventjes, twee dikke spitsen en een aardig rugbyende aanvoerder gaan het promotie feest verstoren. Nummer 34 van Pelikaan trekt zijn broek uit en stuurt een foto naar Paco. Helaas is dit te laat omdat CKees al op het promotiefeest mag komen.

2-4

Souburgh - Teteringen

Berend heeft spijt van zijn transfer en gaat selectie spelen bij Made Heren 1. Hij heeft helaas niet genoeg allure voor het Bredasche leven.

Bauke en Co weten wat ze moeten doen en zorgen met de lange bal voor een overwinning. Lange Frans van Souburgh maakt het nog spannend omdat hij zijn muilkorf afkrijgt en Bauke wil bijten.

Gelukkig laat Floris Jan van Teteringen hem perongeluk vallen en gaat Arend Willem op zijn hoofd zitten waardoor Bauke het spel kan blijven maken.

3-0

Bandana Boy | 12/06

Zo daar zijn we dan, de laatste speelronde. Veel is al beslist; Spijk en Teteringen degraderen, middenmoot ook al zeker. MAARRR... wie wordt er kampioen? Gaat hc voorzitter van Paco en Jannes er met de beker vandoor? Zal het de coke snuivende zwaluw worden? Of gaat Doorn nog voor een stunt zorgen? We gaan het beleven.

Doorn-Woerden
Een topper in de eerste seizoenshelft, maar nu stelt Woerden toch niet veel voor. 1 goede middenvelder en die ene gast die kan slepen. Ohja en 2 mannen in het geel die elke thuiswedstrijd uitstekend zijn. Voor de rest maar een saaie bedoeling. Wel goed 5 liter kannen daar. Doorn moet een verschil van 7 doelpunten gaan goed maken hier. Een enorme klus die zelfs voor de brilsmurf en de nr 9 te groot is. Nr 9 scoort er wel 2 en draagt ze op aan Paco. Die twee hebben na de laatste wedstrijd een speciale band opgebouwd. Een haarband. Tim heeft dit gehoord en speelt niet mee met Liberty om verhaal te gaan halen in Doorn.
3-1 (Doorn promoveerd, gefeliciteerd mannen)

Liberty-Culemborg
Weinig worden aan vuil maken. Liberty thuis = 3 punten voor Liberty. Zelfs zonder Tim die aan de kant bij Doorn staat om een hartig woordje te spreken met die nr 9 over zijn gevoelens voor Paco. Tim laat het nou los, Paco wilt je niet. Gewoon lekker feesten in Dongen, want de 3 punten pakken jullie wel weer thuis.
4-1

Prinsenbeek-Bommel
Ckees tegen Thomas. De gele kanaries zijn het helemaal kwijt. 1 speler traint bij Breda H1 mee, Ckees bij Warande H1. Ckees is nog steeds geblesseerd van de training. Bas zn hoofd is rood van woede en uit zijn woede bij Thomas, maar die zit daar niet op te wachten en geeft hem een panna en scoort er 2. De ziekenboeg van Bommel is ook leeg voor de laatste wedstrijd en ze gaan laten zien dat ze wel normaal kunnen hockeyen.
2-2

Tempo-Spijkenisse
Ohh kan Spijk toch wel hockeyen. Blijkbaar waren hun 2 beste spelers geblesseerd, maar nu weer fit. Winnen van prinsjes en maar net verliezen van Doorn is netjes, maar dan toch uit 5-1 op je broek krijgen van de Zwaluw. Dan ga je uit bij HC voorzitter ook niet winnen. Zeker niet als hij gaat fluiten met zijn napoleon complex.
Tempo gewoon 0-9 gewonnen uit bij Teteringen? Heeft de voorzitter een geel shirtje met het logo van Teteringen aangedaan en is hij gaan fluiten?
Easy win Tempo en gefeliciteerd met het kampioenschap mannen.
6-0

Zwaluwen-Pelikaan
De enige leuke pot deze week. De zwaluw met nog een wit poedertje aan de snavel tegen die andere vogels. Pelikaan is bezig aan een leuke reeks, alleen verloren bij Woerden uit, gelijk of gewonnen van de top 3. Vandaag gaan ze ook winnen van de Zwaluw. Die vinden deze wedstrijd zo spannend dat ze gewoon in hun broek schijten. Met 4 man tegelijk naar de wc om hun broekje schoon te maken en Pelikaan zegt houdoe en bedankt.
1-3

Souburgh-Teteringen
Toch nog een andere topper deze week. Weliswaar voor in de 4e klasse maar toch. Bauke tegen de club met de meest saaie TD ooit. Jezus wat was dat slecht. Gelukkig waren er toch 20 man om te luisteren naar Mariska en Thierry. Gemiste kans voor Bauke, want er waren wel goede broodjes hamburger. Teteringen heeft echter hun shirtjes niet gewassen en ze ruiken nog naar de hamburgers. Bauke eet alle shirtjes op en Teteringen moet maar in blood bovenlijf spelen. Hier raken de mannen van Souburgh zo geil van dat ze gewoon hun verkeerde stick vastpakken en ermee gaan spelen.
Die indo van Teteringen walst erover heen.
1-3

KONING TOTO | 11/06

Och och och, zijn we allemaal zo jaloers op pelikaan? Het zit allemaal wel diep hè

Frituurvet | 11/06

Doorn – Woerden
Zou iemand mij kunnen vertellen of Doorn nou slecht speelde of Spike nou goed speelde? 3-1 winst tegen de mannetjes met de python is echt niet zo denderend. Woerden heeft het Zwaluwen laatste weekend ook moeilijk gemaakt. Jammer voor Woerden spelen ze deze keer uit en dat is uiteraard een mooie 0 punten voor hen deze speelronde. Ook al wint Doorn, ze kunnen net niet een plekje op de tweede plaats veroveren.
3-0

Liberty – Culemborg
Ik heb geen zin om hier gekke dingen over te schrijven, het wordt toch een stomme wedstrijd. Liberty speelt thuis en pakken daar al hun punten, Culemborg speelt uit en pakt dan nooit punten, allebei geen sfeer bla bla bla.
4-0

Prinsenbeek – Bommelerwaard
De prinsjes zijn helemaal koekoek. Ze zien het niet meer zitten. Ze hebben nu verloren van Spike, Pelikaan en gelijk tegen Woerden. Ze zijn de weg helemaal kwijt. Ckees niet binnen bij Warande en hoopt volgend jaar bij hc voorzitter te komen, maar dat gaat niet lukken als hij met zijn eigen team niet eens van Spike kan winnen. Die sukkels staan op nummer 11. De enige reden dat Tempo misschien Ckees wilt hebben, heeft een naam en dat is Paco. Die geniet wel van Ckees zijn fratsen in bed. Als de kanaries van Prinsenbeek kunnen winnen dit weekend, hebben de scheidsen vele handjes geholpen, maar ik verwacht en hoop eigenlijk op nog een nederlaag van de prinsjes.
3-3

Tempo – Spijkenisse
Tempo heeft 9-0 gewonnen van Teteringen, had ik dan toch gelijk dat Jannes en Paco de scheidsen KO hebben geslagen? Dit is de eerste wedstrijd dat een team uit tegen Teteringen de 0 heeft weten te houden. Spijkenisse daarentegen veel weerstand geboden tegen Doorn, vraag me af wat daar is gebeurd. Vandaag speelt hc voorzitter om kampioenschap en besluiten hun naam waar te maken door hun voorzitter flink te verwennen voor de wedstrijd. Naast winst voor Tempo verwacht ik ook dat Spike gaat vechten, maar de vraag is of dat met Jannes, Paco of de voorzitter wordt? Ik denk alle drie.
6-1

Zwaluwen – Pelikaan
Zwaluwen speelt vandaag tegen de middenmoot Pelikaan om nog te kunnen promoveren. Bij verlies is het Doorn die de tweede plaats kan pakken. Ik heb een verzoek aan de oude en kale mannen van Zwaluwen: kunnen jullie Pelikaan met de grond gelijk maken? Die koning toto komt 100 procent van Pelikaan en is de laatste tijd erg vol van zichzelf. Hij pijpt dat team echt op het forum. Wanneer jullie dat doen, stuur mij een foto. Ik wil heel graag zijn verzuurde gezicht zien, dan kan ik heerlijk gaan lachen.
4-2

Souburgh – Teteringen
Bauke mag het nog een laatste keer dit seizoen opnemen tegen een team van zijn niveau: Titseringen die eigenlijk nog in de 4e klasse horen te zitten. Deze pot is niks leuks, de bal wordt een beetje rond getennist en gescoopt. Bauke eet daarna, het zou ook weer eens niet anders, de gehele frituur leeg. Ik verwacht geen publiek, het wordt echt een saaie pot, ik val al in slaap terwijl ik dit schrijf.
2-1

Diktrom | 11/06

Daar zijn we weer, terug van weggeweest. Het grote voorspellingsboek is afgestoft, opengeslagen en klaargestoomd voor deze laatste speelronde. Ik hoop veel voorspellingen te zien deze week!

Het lijkt er op dat tempo er met de beker vandoor gaat… Spike gaan jullie dat laten gebeuren ?? Verder niet hele bijzondere wedstrijden zondag. T enige bijzondere is dat souburgh en Teteringen om 15:00 spelen? Hoezo dat dan. Maar daar gaan we weer:

Doorn- Woerden.
Woerden eerste seizoenshelft goed. Nu zakken ze alleen maar af. Jammer dat ik maar in een keer in Woerden mocht spelen (net zoals jullie allemaal). Die 5 liter kannen zijn fantastisch. Een toevoeging aan de club, alleen zijn ze naast die 5 liter kannen niet zo interessant. Geen leuke ploeg. Doorn daarnaast… ook niet leuk. Spelen immers nog wel vol mee bovenin voor promotie. Het is namelijk niet ondenkbaar dat zwaluwen verliest van pelikaan. Doorn is gebrand om te winnen en pakt ook de punten in eigen huis.
4-2
Tempo- Spijkenisse
De laatste tijd haalt Spijkenisse ineens resultaat? 6-5 winnen van Prinsenbeek, weliswaar in eigen huis maar toch, en maar 3-1 verliezen van doorn. Dat is zeker niet misselijk. Alleen is tempo toch een stukkie beter dan Spike. En houdt tempo het kampioenschap in Bergen op Zoom. Jammer of niet. Terecht is het wel. Ze hebben namelijk de meeste punten gehaald.
6-0
Prinsenbeek- Bommelerwaard
Prinsenbeek is wisselvallig. 3-0 winnen van tempo maar dan weer 6-5 verliezen van spike. Ik heb gehoord dat er een speler van Prinsenbeek mee traint met Breda heren 1. Die heeft het iets te hoog in zijn bol zitten denk ik. Verder is Prinsenbeek wel een klasse beter dan Bommel, zeker thuis.
4-1
Liberty- Culemborg.
Liberty thuis, zullen ze punten gaan pakken? Ik vind dat toch zo bizar, prima dat je af en toe een thuis voordeeltje kan hebben. Maar 22 punten thuis en 3 punten uit, dat gaat me te ver. Om deze reden is het zou je bijna zeggen dat liberty gaat winnen. Alleen hoop ik dat de cul deze ban gaat breken.
2-3

Zwaluwen- pelikaan
Oké dan oké dan.. dit is dan naast de degradatie kraker de enige echte topper. Zwaluwen kwalitatief prima, maar na de wedstrijd zijn ze Soms nog wel geneigd om een nakkie in de kleedkamer te nemen. Ik vind dat persoonlijk vreemd. Maar ieder zijn eigen ding. Pelikaan heeft wat A’tjes die best kunnen hockeyen. Ik hoop voor ze dat ze dit weekend weer beschikbaar zijn voor ze, anders wordt t kansloos. Trouwens, ik denk dat het sowieso kansloos wordt. Doei.
4-0

Souburgh- teteringen
Ja ja, hier heb ik lang op gewacht. Bauke fc tegen Mariska en Thierry Fc. Ik hoor jullie denken, wie zijn dat? Laatst het meest trieste TD ooit meegemaakt. Mariska en Thierry, what the f. Ik zit zelf te twijfelen om mijn eigen wedstrijd te skippen en hiernaar toe gaan. Met bakken met vuurwerk, en die gasten helemaal gek te maken. dat zou toch zo leuk zijn.
Verder gaat souburgh hier thuis winnen van teteringen. Dat betekent dat we ‘helaas’ afscheid moeten nemen van Teteringen en Spijkenisse. Weer, doei.

Bizar | 11/06

Wat een aantal voorspellingen. We gaan los hier zie ik. Poule A is een stuk gexelliger

@promotieboys | 10/06

Ik gun het Bommel en Prinsenbeek het meest.
Domme vraag mannetje. Het gaat om verdienen, niet om gunnen

PROMOTIEBOYS | 10/06

WIE GUNNEN JULLIE DE PROMOTIE, EN GAAT PELIKAAN STUNTEN OP ZWALUWEN???

KONING TOTO | 10/06

Doorn - Woerden
Doorn wint (maar) met 3-1 van spike. Is doorn zo matig of spike zo verbeterd? Woerden maakt het de veteranen van zwaluwen nog knap lastig. Helaas geen puntje gepakt. Zwaluwen wel een puntje gepakt maar dan op de td in Utrecht. Brilsmurf mag nog een keer aan staan. Bril smurf tovert een mega slurf uit z’n broek (niet zijn stick), Woerden schrikt en de vogelverschrikker van doorn sleept er drie in.
3-0

Liberty - Culemborg
Wat ben ik blij dat deze teams op het laatst tegen elkaar mogen spelen. Allebei geen sfeer dus niemand die wat mist. Culemborg speelt de laatste weken als degradatiekandidaat. Tim en co ook, alleen hebben die thuis zoveel thuis fluiters dat ze goed lijken. Tim is van plan paco helemaal leeg te slobberen voor zijn aanstaande kampioenschap. Echter was bril smurf hem al voor. Geen kwabje voor Tim dus. Balen Tim! Volgend jaar weer een kans.
3-2

Prinsenbeek - Bommelerwaard
De prinsjes zijn het helemaal kwijt. Na het aangekondigde afscheid van ckees zijn ze de weg kwijt. Ckees zelf zegt dat hij een stapje hogerop wil. Maar het feit wil dat het contract met stichting doe een wens afloopt waardoor hij nu moet stoppen bij Prinsenbeek. Het schijnt dat tempo nu dat contract over gaat nemen. Weet niet hoeveel daar waar van is. Tomas de stoomlocomotief en zijn elfjes mogen een lekker stukje rijden en daarna samen vieren dat ze de derde helft kunnen winnen. Leuke afsluiter deze pot!
4-2

Tempo - Spijkenisse
Tempo wint 9-0 van Teteringen. Dat moet matchfixing zijn geweest. Spike doet het goed de laatste tijd. Man wat hoop ik dat spike gaat stunten. Echter tegen voorzittertje en paco wordt het een lastig verhaal. Spike dan maar de derde helft winnen?
3-1

Zwaluwen - Pelikaan
De enige leuke pot van het weekend. De oude mannen moeten winnen voor promotie. Gaan ze niet doen. Pelikaan gaat het hele feest verstoren. De dikke spits legt er 4 in het netje en de kale knikker van zwaluwen heeft geen haar op zijn hoofd die nog aan promotie denkt. Hopelijk is er een leuke derde helft in Utrecht
1-5

Souburgh - tereringen
Afgrijselijke pot dit. Zelfs in de vierde klasse wordt hier met walging naar gekeken.
2-2