SPEELRONDE 21

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3B
  • 02/06
  • 1231

Pelikaan laat duren punten liggen. Doorn weet niet te winnen van tempo. Waren de scheidsrechters niet partijdig genoeg? Prinsjes winnen niet van Woerden, zelfde vraag???

Tijd om te voorspellen voor de een na laatste speelronde. Hopelijk wat meer voorspellingen dan afgelopen week…

Bommelerwaard - Liberty

Culemborg - Souburgh

Pelikaan - Prinsenbeek

Spijkenisse - Doorn

Teteringen - Tempo

Woerden - Zwaluwen
Reageren

@oei | 09/06

Toch geen stunt van Spike

@teteringen | 09/06

Partijdig waren de scheidsen zeker niet, maar gewoon heel slecht beide kanten op

@teteringen | 09/06

Had Tempo eigen scheids mee?

@TETERINGEN | 09/06

Wat dan? Had het 20-0 moeten zijn?

Teteringen | 09/06

Klein beetje geflatteerd wel hoor

tempo | 09/06

@Teteringen
Doei.

Teteringen | 09/06

Wij gaan tempo vandaag pakken!!!!!

Durf te vragen | 08/06

Voorspellen dik trom en jaques brinkman nog wel eens of niet?

@grote mondjes | 08/06

Dan heb jij duidelijk niet tegen doorn gespeeld. Die zijn toch een partij goed

Grote mondjes | 07/06

Grappig dat iedereen elkaar belachelijk maakt hier. Niemand kan hier voor een poot hockeyen. Niemand.

@oei | 07/06

Ze hebben alleen een doorgesnoven havenarbeider die nummer 11 draagt die iets weet te toen met een hockeystick de rest kan er niks van

@oei | 07/06

Ogen openen en de feiten constateren. Geloof mij. Spike blijft in de derde klasse

@oei | 07/06

Hoe kom je aan deze info? Gasten kunnen er helemaal niets van

Oei | 07/06

Dat spike schijnt ineens wat goede spelers in het team te hebben die kunnen ballen. Die kunnen zomaar stunten tegen doorn. Ze zijn ineens toch niet zo slecht als iedereen dacht

Frituurvet | 06/06

Jemig wat is er veel gescoord vorige week en de prinsjes samen met Cul hebben beide punten tegen erg zwakke ploegen laten liggen, wat een gekte. Voordat het voorspellen begint, feiten zijn feiten en alvast gefeliciteerd hc voorzitter met het kampioenschap. Wellicht zien we jullie volgend jaar terug in de 3e klasse, want in de 2e klasse kan je de naam hc voorzitter niet waarmaken door bondsscheidsen ;). Oké, nu tijd om te gaan voorspellen.

Bommelerwaard – Liberty
Bommelpups verloren van Souburgh, hoe dan?! Zou Bouke zijn dag een keer hebben gehad? En Liberty heeft maar 1 punt gepakt op thuisterrein, wat gebeurt er allemaal? Bommel besluit deze pot gebruik te maken van een slimme voorbereiding en zorgt dat ze altijd met 13 spelers overtal staan.
4-1

Culemborg – Souburgh
Cul verloren van Teteringen, wat is daar gebeurd? De vrouw was niet tevreden in bed avond van tevoren wellicht. Soubou daarentegen gewonnen, zien we die volgend jaar nog in de 3e klasse? Bauke voelt zich anders dan andere mensen, niet wegens zijn winst op Bommel, maar wegens een mooie 50 op de BMI schaal. Hoe zou hij denken over dunne mensen? Culemborg haalt weer hun twee onpartijdige scheidsen erbij en winnen deze pot.
3-0

Pelikaan – Prinsenbeek
Pelikaan heeft gewoon niet verloren uit tegen Liberty en de kanaries van Prinsenbeek hebben niet thuis gewonnen tegen Woerden, kan het nog gekker? Ik denk dat deze poule een circus is, want wat zijn de teams toch aan het stunten. Ik hoorde dat de MOTM van Pelikaan de vorige week de dag van tevoren naar een festival is gegaan en zijn teamgenoten gaan deze tactiek kopieren voor deze pot en staan nog strakker dan Snoop Dogg op het veld. De prinsjes trekken hun clownspak als teamtenue, want hun statement over promoveren is nu wel een heel leuk geintje.
2-2

Spijkenisse – Doorn
Arme Spike, ze moeten in de laatste drie wedstrijden tegen de top 3 van de poule. Ze hebben echter wel gewonnen van de Prinsenbeekse kanaries op thuisterrein, dus wellicht kunnen ze ook tegen Doorn stunten. Doorn in de laatste 5 minuten van 4-2 voorsprong naar 4-4 gegaan in de pot tegen Tempo, daar is iets flink misgegaan. Deze pot is niet spannend, Doorn maakt Spike, inclusief de python, met de grond gelijk.
1-6

Teteringen – Tempo
Hahaha, Titseringen gewoon gewonnen van Cul, prachtig. Tempo daarentegen niet verloren van Doorn en dat zonder hun voorzittertje. De enige kans die Titseringen vandaag heeft om punten te pakken, is om de beste scheidsen erop te zetten. Jammer genoeg gaat dat niet werken, want Paco en Jannes slaan de scheidsen knockout aan het begin van de wedstrijd, waardoor hun teamgenoten kunnen scoren.
2-4

Woerden – Zwaluwen
Zwaluwen heeft na hun grote verlies tegen Tempo een beetje moed in de schoenen gekregen door hun 5-1 winst op de ploeg met een python op het veld als mascotte. Woerden heeft ook een van hun weinige punten gekregen in een uitwedstrijd en ze mogen nu veilig terugkeren op hun eigen thuisveld. Deze pot wordt niks spannends. Zwaluwen wordt een beetje gefrustreerd door de scheidsen, maar rollen Woerden op.
2-5

@keurig | 06/06

Jij scrolt ook maar zo ver als je piemel lang is

Keurig | 06/06

Goed hoor. We denken allemaal dat Teteringen gaat winnen van tempo. Dan wordt het echt spannend. Ik zie het ook gebeuren.

Thuisfluiter | 06/06

Bommelerwaard - Liberty
Deze prutsers met aan beide zijden wat opgefokte mannetjes pakken alleen thuis punten. Bommel speelt thuis, dus Bommel wint. 2-1.

Culemborg - Souburgh
Vol goede moed verschijnt Souburgh op bezoek bij Culemborg. Het is namelijk de uitwedstrijd waar traditioneel na de wedstrijd lekkere broodjes knak worden geserveerd. Bauke en co lijken niet geïnteresseerd in de wedstrijd en laten het lopen. Het eten kan beginnen!
Na de pot blijkt dat het bestuur van Culemborg uit angst voor een faillissement eenmalig heeft besloten niets te serveren aan Bauke. Dubbel verlies voor Souburgh. 4-0.

Pelikaan - Prinsenbeek
Als je uit bij Spike niet kan winnen, wordt het bij Pelikaan ook niets. Pelikaan heeft wat recht te zetten na puntverlies in Dongen en rolt de prinsjes op. 4-1.

Spijkenisse - Doorn
Voor de spanning bovenin moet Doorn puntjes pakken, en dat gaat ook wel lukken. Echter gaat Spike het ze wel lastig maken.
0-1.

Teteringen - Tempo
De beslissing voor Tempo. Op eigen bodem punten verliezen gaat niet gebeuren, dus moet het vandaag gebeuren. Teteringen vecht voor wat het waard is en maakt het echt spannend, zowel onder als bovenin. 2-1.

Woerden - Zwaluwen
De jongens van Woerden stralen al eigenlijk het hele seizoen weinig plezier uit. Het zit er bijna op jongens. Zwaluwen wil en moet nog wel even knallen en wint met 1-3.

KONING TOTO | 06/06

Bommelerwaard - Liberty
Thomas de stoomtrein tegen Tim de mannenfluisteraar. Dat wordt een leuk potje. Thomas en zijn vriendinnen lijken zeker te zijn van lijfsbehoud. Daar mogen we volgend jaar dus weer heen. Gezellig heren. Is er nog een optie om Liberty te laten degraderen? Dat is echt het team wat het minste bijdraagt aan gezelligheid en hockeyend vermogen in de competitie. Behalve dan dat Tim wat mannen kan verblijden. Hé paco?
3-1

Culemborg - Souburgh
cul verliest bij Teteringen. Hoe kan dat nou? Iemand van cul die zijn verhaal wilt doen? Ik gok dat ze een minderjarige panda hebben meegenomen waardoor de aanvoerder van Teteringen zo hitsig werd dat hij goed begon te spelen. Soepburgh won van Bommel door de scheidsrechter. Chapeau hoor.
3-2

Pelikaan - Prinsenbeek
De subtopper van de week. Wie is de best of de rest? Ckees en zijn kompanen of de dikke spits en zijn vetrollen. Ckees is compleet de weg kwijt nu Warande hem afgewezen heeft. Hij wacht op tempo of zij tweede klasse halen. Dan zal hij daar volgend jaar te zien zijn. Pelikaan neemt dit persoonlijk en pakt ze aan.
4-1

Spijkenisse - Doorn
Doorn een voorsprong weggegeven tegen tempo? Dat zien we niet vaak bij de parkeer de bus van doorn. Regen spike zal het allemaal wel goed komen. Albino scoort een keer en verder domineert doorn.
1-7

Teteringen - Tempo
Blauw veld tegen blauw veld. Chinees tegen paco. Dit wordt een vecht potje. Beide teams kunnen niet echt goed hockeyen. Tempo veel meer geluk dan Teteringen maar zondag niet. Zeg maar dag tegen je eerste plek.
2-1

Woerden - Zwaluwen
Geen sfeer tegen geen sfeer. Maar zwaluwen wel bovenaan na zondag aanstaande. Gefeliciteerd met de promotie zwaluwen!
2-4

Doelsaldo | 06/06

Doelsaldo

Hoe werkt het? | 05/06

Het is enorm spannend bovenin en onderin. Nummers 1 en 2 promoveren en nummers 11 en 12 degraderen. Waar wordt eerst naar gekeken? Punten natuurlijk eerst. Dan gewonnen wedstrijden? Of naar onderling resultaat of doelsaldo?

Dikke spits | 05/06

Bommelerwaard - Liberty
Bommelpups verloren Soeboe. Scheidsrechters partijdig of toch verdiend verloren? Deze wedstrijd kan niet anders dan een scoopwedstrijd zijn geworden. Liberty thuis knap gelijkspel tegen Koning Toto. Pelikanen blijken niet van zand te houden en spelen liever zelf met 13man dan tegen 13. Liberty mag weer op water en ze zijn niet beter dan bommel. 4-2

Culemborg - Souburgh
De scooterboys zijn bijna veilig. Die 3 punten tegen Bommel waren hard nodig zeker omdat teteringen heeft gewonnen. Ik zie Spike geen punten meer pakken dus komt het op de laatste speeldag aan als ze geen punt pakken tegen Cul. Cul heel wisselvallig. Ik heb vernomen dat ze die rooie uit het team hebben gegooid! Kan iemand dat bevestigen? Cul verloren van Teteringen, hoe dan? De veteranen helpen de mannen in hun laatste thuiswedstrijd naar de overwinning maar gemakkelijk gaat het niet. 4-3

Pelikaan - Prinsenbeek
Toto en co op hun bek gegaan in Dongen, heerlijk! Zoals eerder gezegd zal Pelikaan het heerlijk vinden nu weer met 13 te spelen. De Prinsjes niet in goede doen de laatste weken. Verliezen van Spike na een 2-5 voorsprong. SCHAAM JE! Zal wel weer 4-4 worden.

Spijkenisse - Doorn
Spike thuis op het slangenveld. Doorn 4-2 voorsprong verspeeld in het laatste kwart. Jammer. Die jongens van Tempo hebben zon grote bek. Nogmaals, ik zie Spike geen punten meer pakken dit seizoen. Maar het kan altijd spoken op dat spekgladde veld. Doorn gaat dit winnen. 2-5

Teteringen - Tempo
Tempo voelt zich thuis op een blauw veld. Zondag zullen ze geen fout maken tegen het zwakke Teteringen. Na de winst van vorige week zijn ze nog helemaal in de wolken. De Tempo trein dendert eroverheen helaas. Ik gun het die gasten niet maar ik zie ze niet verliezen of gelijkspelen. 1-6

Woerden - Zwaluwen
Persoonlijk vind ik Zwaluwen de best hockeyende ploeg. De opaatjes hebben niet echt slechte spelers in de selectie zitten. Ik vind ze soms rare uitslagen neerzetten zoals het 3-0 verlies tegen Tempo. Woerden is echt te wisselvallig. Hoge pieken maar ook echt hele diepe dalen. Verloren van Souburgh, hahahahaha. 2-4

Pelikaan | 04/06

Kijk uit voor ons amigos

Bandana Boy | 03/06

40 doelpunten afgelopen speelronde, 3x 4-4. Pelikaan dat uit niet wint van Liberty, wie had verwacht (Iedereen). Prinsenbeek dat thuis niet wint het saaie Woerden?(Was Ckees nog steeds teleurgesteld dat Paco voor Tim heeft gekozen en niet voor hem, of was hij nog geblesseerd van zijn training bij Warande H1)
Maar goed... we gaan verder met de voorlaatste speelronde.

Bommel-Liberty
De gasten uit Dongen spelen uit, normaliter betekent dat 0 punten, maar ze spelen tegen Tomas en zijn vrinden, dus alles kan gebeuren. Bommel, hoe kunnen jullie verliezen van die sukkels van Souburgh? Ik zei het nog zo, gewoon wat lager gaan staan en laat ze die lange klappen maar geven. Heel jammer dit.
Hierdoor denk ik dat Liberty gaat winnen helaas.
1-3

Culemborg-Souburgh
Souburgh heeft een goede tactiek gevonden voor uitwedstrijden. Ze laten Bauke gewoon de thuisfluiters opeten voor de wedstrijd en laten hun eigen supporters fluiten. Bauke zit hier alleen zo vol van dat hij niet meer kan hockeyen en laten we eerlijk zijn, hij is de enigste die er nog iets van kan bij dat team. Cul pakt de 3 punten alsnog. Jammer Bauke, wel leuk geprobeerd.
4-1

Pelikaan-Prinsenbeek
De wedstrijd om plek 4. Beide teams punten laten liggen vorige speelronde. Pelikaan gelijk uit bij Liberty (best knap) en de Prinsjes winnen thuis niet? Pelikaan toch wel de betere ploeg. Nu helemaal omdat Ckees gehoord heeft dat hij niet bij Warande H1 welkom is en hij zijn hockeystick heeft opgehangen, hij is er klaar mee. Bas kan door dit nieuws zijn woede niet onder controle houden en geeft de coach van Pelikaan een kopstoot. Wedstrijd gestaakt.
Toch nog verder spelen zeggen de scheidsen en Pelikaan wint
3-1

Spijkenisse-Doorn
Spijk kon hun stunt tegen de Prinsjes geen vervolg geven, maar nu spelen ze weer thuis en ik heb gehoord dat niemand die python van het veld durft te halen. De brilsmurf en nr. 9 van Doorn durven niet meer te hockeyen, hierdoor wordt het toch nog spannend, maar helaas Doorn wacht weer op een foutje en countert er lekker op los.
0-8

Teteringen-Tempo
Het kampioenschap van hc voorzitter begint steeds dichter bij te komen. Maar bij Te Teringen kan het altijd spoken. Of wacht dat zijn gewoon de scheidsen die lijkbleek zien, omdat zij heel het seizoen op zolder zitten in het clubhuis en worden gedrild in de kunst van het thuis fluiten. Dus gaat Paco meer kaarten pakken of meer corners raak slepen? Ik denk kaarten pakken. Uiteindelijk neem Tempo wel de 3 punten mee naar huis.
2-4

Woerden-Zwaluwen
Woerden toch knap een punt aan de wedstrijd tegen de prinsjes overgehouden. Nu moeten ze toch wel tegen een betere ploeg, maar goed, uit Woerden is altijd lastig, ook voor Zwaluwen. Gelukkig heeft de zwaluw genoeg plek in zijn snavel voor een pakje coke en maken de gasten van zwaluwen hun eigen feestje ervan, want voor sfeer moet je niet naar Woerden. Het enige wat daar goed is aan de derde helft zijn de 5 liter kannen. Die moeten er bij meer clubs komen.
Toch valt de coke niet helemaal goed bij de zwaluw, misschien de volgende keer toch alleen na de wedstrijd snuiven en niet ervoor. De keeper ziet helemaal niks omdat zijn helm vol zit met wit poeder en laat er gewoon 3 door.
3-3

Ciao Tutti | 03/06

Doei.

Nummer 11 | 03/06

Was Tomas zijn stick soms vergeten tegen Bitterbal? Die kan ook beter stoppen