SPEELRONDE 20

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3B
  • 26/05
  • 1265

PELIKAAN laat zien wat hockey is tegen hc bitterbal. Doorn haalt uit tegen de zwakke broeder van de competitie en tempo wint de topper. Prinsenbeek is na hun teksten op het forum toch echt de weg kwijt. Wat biedt deze week aan voorspellingen? We gaan het meemaken!

Liberty - Pelikaan

Doorn - Tempo

Prinsenbeek - Woerden

Teteringen - Culemborg

Zwaluwen - Spijkenisse

Souburgh - Bommelerwaard
Reageren

Strafbaar | 01/06

Spike heeft zijn vacature voor een nieuwe coach uitgezet op de social media. Ze zoeken een volwassen man die goed om kan gaan met kinderen. Op zijn doel gericht is en als een tijger op zijn prooi af kan gaan. Verder zijn prestaties erg belangrijk. Vijf kinderen per week is acceptabel maar de kpi zal na twee maanden verder opgeschroefd worden. Wie voelt zich geroepen om zich aan te melden?

KONING TOTO | 01/06

Ditmaal geen gefrustreerde spelertjes van de prinsjes of van spike die een berichtje willen achterlaten? Mag gerust hoor!

KONING TOTO | 30/05

Zwaluwen - Spijkenisse
De zwaluw heeft verloren bij tempo. Hoe kan dat nou? Ik heb het antwoord. Quido. Zonder hem zou zwaluwen zoveel beter zijn. Maar stichting doe een wens verplicht ze nog drie wedstrijden met deze lapzwans te spelen. Spike heeft zijn sterspeler terug en gaat stunten.
2-2

Souburgh - Bommelerwaard
Bitterbal tegen Tomas. Bitterbal gaat zelf fluiten want van hockeyen wordt hij te moe. Afgelopen week heeft hij dit nog geprobeerd en na afloop at hij de coach van pelikaan op. Was wel leuk om te zien. Zondag eet hij alleen maar bitterballen want Tomas de stoomlocomotief komt langs om te laten zien wat hockey is.
1-3


Goed. Mijn onderzeeër is op missie gestuurd dus ik ben er wel weer klaar mee. De groeten.

KONING TOTO | 30/05

Goed. Terwijl akwasi leer bobsleeen (ben aan het poepen) zal ik eens even mijn voorspelling eruit gooien. Ik zal het stuk voor stuk doen want de site laat mij niet alles in één keer delen….

Liberty - Pelikaan
De twee teams met de beste thuis fluiters. En dat is een compliment uiteraard. Wat ook een compliment is voor de gouden M is het tempo waren die spits van pelikaan zijn burgers wegwerkt. Dat is pas echt passie. Tim van Liberty heeft een affaire met paco. Paco wil dit nog niet toegeven en wilt wachten tot hij in de tweede klasse zit. Dan zijn ze geen concullegas meer. Tim houdt het niet meer en deelt het met de wereld. Nummer 34 van pelikaan wordt boos omdat hij graag paco had willen zijn. Hij mollesteert het petje van de scheidsrechter en gaat er met rood af. Tot sinas.
2-0

Doorn - Tempo
Brilsmurf tegen paco en zijn incapabele kompanen. Dit wordt een potje balletje wachten voor doorn. Die gasten kunnen alleen hockeyen via de counter. Als ze ook maar dreigen lang balbezit te hebben worden ze al gek. Laat staan hoog druk zetten. Dit wordt zo’n saaie wedstrijd dat de bril van de smurf de eindstand laat zien. 0-0. Gebeurd er dan niks leuks? Ohja wel hoor. Jannes en paco zijn op boevenpad. Voor de wedstrijd stelen ze de bril van smurfje doorn en verstoppen het op een plek waar de zon niet schijnt. Door die bril in zijn ster sleept paco alles naast waardoor het 0-0 blijft.
0-0

Prinsenbeek - Woerden
De prinsjes zouden promoveren zeiden ze vorige week. Niets blijkt minder waar. Ckees werd door de (ex?) coach gefilmd tijdens het uit kleden en aandoen van zijn kanarie pakje. Toen Bas dat ontdekte is hij geflipt. ckees vond het wel wat hebben en slobberde heel de coach leeg. Zonder ckees was het ook lastig natuurlijk. Gelukkig speel je zondag tegen Woerden. Team zonder inspiratie en sfeer.

Bandana Boy | 30/05

Voordat we gaan voorspellen toch even een grote shout out naar Spijkenisse. Ik weet niet wat jullie vorige week zondag gegeten hebben, maar netjes gedaan. Of hadden jullie die koningspython nog op het veld liggen en waren ckees en Bas te bang om te hockeyen.
Maar goed, klaar met dat aardige gedoe, we gaan weer teams belachelijk maken.

Liberty-Pelikaan
Pelikaan speelt de laatste tijd prima hockey en staan maar 3 punten achter Zwaluwen. Promotie is nog zeker een mogelijkheid. MAAR ze spelen uit tegen Liberty en we weten allemaal dat niemand daar wint op dat kloteveld met de meest partijdige scheidsen van heel de competitie. Die dikke spits van Pelikaan prikt er nog eentje, maar voor de rest worden ze alleen maar boos. Liberty lacht als laatste.
2-1

Doorn-Tempo
De topper van de week. Het team met de meest saaie manier van hockey tegen hc voorzitter. Tempo heeft vorige week knap van Zwaluwen gewonnen, maar daarvoor verliezen ze van ckees en zijn vriendjes. Raar team blijft het toch soms. Doorn ,zoals gewoonlijk, graaft zich in en gaat afwachten, maar Jannes heeft het op zijn heupen en speelt de verdediging in zijn eentje zoek en prikt er 2. Daarna moet Doorn uit zijn schulp kruipen, maar dat vinden ze niet leuk en laten ze zien dat ze eigenlijk niet heel goed zijn.
1-3

Prinsenbeek-Woerden
Ik hoop voor de prinsjes in het geel dat ckees hersteld is van zijn mentale dreun. Hij heeft namelijk weer met Warande H1 meegetraind, maar daar heeft zijn ego zon dreun gekregen. Hij kwam er namelijk achter dat hij helemaal niet zo goed is. RIP ckees zijn ego.
Woerden is ook zon rare ploeg. In het begin van de competitie stabiel 4e, maar uiteindelijk is het toch een middelmatig team met 0 sfeer. De enige club met minder sfeer is Culemborg.
4-1

Teteringen-Culemborg
De nummer laatst tegen de meest sfeerloze club van de hele derde klasse. Te tering kan degradatie nog ontlopen, dus ze gaan vrijdag een goede tactiek bespreking houden. Overal op het veld een mannetje meer proberen te hebben. Nu is dat ook niet heel moeilijk met 13vs11. Top scheidsen daar, echt niet normaal. Maak jullie borst maar nat Cullie.
4-2

Zwaluwen-Spijkenisse
De veteranen tegen de slangenbezweerders uit Spike city. Kan Spijk het kunstje van vorige week herhalen? Het antwoord is nee. Zwaluwen speelt prima hockey en hebben geen python op hun veld liggen. Eenvoudige overwinning voor de vogels uit Utrecht
6-1

Souburgh-Bommelerwaard
Bauke en Co tegen de ziekenboeg van Bommel. Hopelijk heeft bommel weer gewoon een normale selectie ipv alleen maar geblesseerden. Souburgh op hun nieuwe waterveld, maar ze zijn het nog niet helemaal gewend. Vorige keer zei die mentaal gestoorde laatste man van hun dat hij liever op dat zandveld speelde hahah, maar goed die gast spoort toch al niet. Als iemand hem passeert probeert hij eerder de persoon na te slaan dan de bal. Hopelijk weet Bommel dat Souburgh alleen maar lange klappen kan geven en kan scoopen. Gewoon wat lager opvangen jongens, want normaal hockeyen kan Souburgh niet.
1-3

Gele mannen | 29/05

Ik heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat bauke en co de gevulde aanvoerder laten fluiten, die wegens overgewicht uit het spel licht, kan iemand die bevestigen nog ontkrachten

Zegt u het maar | 27/05

Welke twee teams zien we het liefste promoveren van Tempo Zwaluwen en Doorn?

Frituurvet | 27/05

Liberty – Pelikaan
Pelikaan gewonnen van Bauke & co en Liberty verloren van Woerden (Liberty speelde uit, dus te verwachten), geen verrassende scores. Deze week keren de mannen van Liberty terug naar thuisterrein en de mannen in het geel ontvangen ze met open armen. De gele mannen ontvangen Pelikaan ook met open armen, maar dan om ze de grond in te fluiten. Naast score voorspel ik ook drie groene en een gele kaart voor Pelikaan.
3-1

Doorn – Tempo
De laatste topper van het seizoen. Doorn met grote overwinning qua doelsaldo en hc voorzitter heeft Zwaluwen met de grond gevoerd. Helaas zullen zij deze keer uit moeten spelen en dan kan de voorzitter geen assists aan Jannes geven. Vorige keer won Doorn 0-2 uit, maar met het gestunt van Tempo laatste tijd is moeilijk te voorspellen of ze kampioenschap voor de Utrechtse clubs kunnen uitsluiten.
2-2

Prinsenbeek – Woerden
De prinsjes doen wel heel gek laatste tijd. Gelijk spelen tegen de oude mannen van Zwaluwen, vlekkeloos winnen van hc voorzitter en vervolgens verliezen van Spike. Was Ckees nog verbaasd van de kunsten in bed van Bauke, Tim en Paco de avond ervoor? Een ding is zeker na de volgende speelronde: de kanaries uit Prinsenbeek zien we volgend jaar nog in de derde klasse. Woerden speelt dit keer niet thuis en zal dus ook niet winnen. Zullen ze dit keer wel een leuke insta post neerzetten? Verwacht het niet.
5-1

Teteringen – Culemborg
De nummer 12 tegen het team wat uit wel heel weinig punten pakt. Titseringen zou met winst op Cul en Bauke nog degradatie kunnen voorkomen. Titseringen zal hierom tactisch voorbereid zijn en van elke spelsituatie een 13v11 maken.
3-2

Zwaluwen – Spijkenisse
Zwaluwen verloren van hc voorzitter en geen balletje in de goal kunnen leggen. Was de voorzitter ook aan het keepen? Deze pot zal niets spannends worden, Spike wordt met de grond gelijk gemaakt.
7-1

Souburgh – Bommelerwaard
Bauke zal deze wedstrijd moeten winnen om degradatie te voorkomen. Hij brandt van verlangen – dit keer niet naar frituur – om te scoren. Bommel weet dit en komt voorbereid naar de wedstrijd: ze nemen een trompet mee om op te blazen als Bauke gaat lopen. Tijdens de wedstrijd gaat hij zich dik voelen en stapt uit het veld om vervolgens zichzelf te troosten in zijn echte thuis: de frietzaak.
2-4

@Hater opgepast | 26/05

Iedereen weet dat dat sarcastisch was. Die gasten zijn aardig genoeg. Was sowieso niet zo bedoelt. Maar jij moet Prinsenbeek weer even slecht te kijk zetten.

Hater opgepast | 26/05

Opgepast had gezegd in speelronde 19 “Prinsenbeek gaat nog promoveren”. Moet je wel kunnen winnen van spijkenise 🤡.

Tetteramice | 26/05

Hoe heeft spike van ckees en co gewonnen???? Kan iemand dit verklaren?