Speelronde 19

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3B
  • 21/04
  • 1645

Pelikaan VERNEDERT Culemborg. Tempo overklast door tempo en zwaluwen wint de topper. Woerden is het na hun insta post helemaal kwijt (en terecht!), 3 weken rust dus tijd zat voor voorspellingen. Iedereen mag typen!

Pelikaan - Souburgh

Spijkenisse - Prinsenbeek

Bommelerwaard - Culemborg

Doorn - Teteringen

Tempo - Zwaluwen

Woerden - Liberty
Reageren

De Polo Bar | 12/05

Sorry, ik kom even inbreken... (in Culemborg heet dat... koekeloeren) ... maar ik kom zelf uit Haarlem (3e A), en daar maakt het niet uit... maar m.b.t. "Je moeder"... geef even context. Heeft DE Koning Toto een geile moeder? Heb je dr gedaan? ... en wil je nu publieks-punten... of wat? Ik snap hem niet...

@koning toto | 11/05

Je moeder

KONING TOTO | 10/05

Mag ik een hot take gooien? Dit forum is net zo dood als de promotie kansen van Ckees. Dit forum is net zo dood als de strafcorner van paco en bauke. Net zo dood als het spel van Liberty en de liefde van Tim voor mannen. Net zo dood als de boosheid van Bas van de prinsjes en net zo dood als de camerabeelden van de coach van spike. Ga eens typen stelletje!

Gerucht | 02/05

Mag ik een hot take gooien?? Koning Toto speelt zelf bij Pelikaan. Nooit eerder typte hij met hoofdletters woorden tot deze week het woord vernederen. Hij maakt vaak mensen met de grond gelijk maar spaart pelikaan vaak en in zn voorspellingen doet pelikaan het altijd goed. Mijn stem gaat naar pelikaan.

@koning toto | 25/04

Doe eens rustig jonge pup, ik zal volgende week wel wat tikken voor je. Probeer je horizon te verrijken en zoek nog meer hobby’s naast het refreshen van de derde klasse.

KONING TOTO | 25/04

Zelfs Poule A heeft meer voorspellingen dan hier... Ik ga denk ik maar overstappen naar scoop of dopie. Gezelliger...

KONING TOTO | 24/04

700 kijkers en 4 voorspellingen… ga is typen stelletje!!! Gewoon voorspellen en lekker typen.


Klikken = tikken!!

Loempia | 23/04

En nu mag ik toch hopen dat er meer kwallen zijn die een verslag willen typen op het forum. Het is tenslotte meivakantie voor de jongetjes van tempo en Bommel

Loempia | 23/04

Pelikaan - Souburgh
Ik vergelijk die dikke spits persoonlijk altijd met mijn sauna huisje; dik, moeilijk te verplaatsen, kokend vanbinnen op zondag middag, massief en af en toe een lekkage. Die dikke heeft namelijk last van een druiper hoorde ik in de wandelgangen. En mijn sauna huisje dus ook.
Bauke is meer net zoals mijn tractor; groot, dik, pruttelt af en toe een beetje, en loopt 1 op 3. Bitterballen. Ik denk dat het niet lang meer duurt totdat bauke gaat huilen tijdens een uit wedstrijd. En dit zou zomaar eens dat potje kunnen zijn.
5-0

Spijkenisse - Prinsenbeek
Voor deze wedstrijd heeft de ex coach van spike de camera weer in de wasbeer in de kleedkamer gestopt. ckees komt namelijk langs en de geruchten gaan dat hij een flamoes heeft. Dat wil die coach wel zien. Echter schrikt hij na het zien van de beelden, ckees blijkt een ongelooflijk grote tampeloerus te hebben die zo groot is dat hij hem in zijn eigen oor kan stoppen. Als een soort tankstation.
Die bas flipt hem na het vinden van de camera en eist de beelden van de ex coach. Calm your titties Bas. Letterlijk your titties.
Gelukkig is mister tbs niet de beroerdste om even te helpen met het in toom houden van Bas en zijn elfjes. Vijf mes steken en van een sterretje een rondje gemaakt. Mooie score!
1-8

Bommelerwaard - Culemborg
Ik hoop toch dat die kleine dikke van cul een keer een trein gaat koppen. Thomas de stoomtrein welteverstaan hè! Dan zijn gelijk twee van de meest smerige ventjes van de competitie uitgeschakeld. Die hoef ik persoonlijk namelijk niet meer te zien.
Die kleine dikke van cul schijnt dus de coach van b1 te zijn. Om potientele goeie talenten te scouten. Als ze 18 zijn dan slaat hij gelijk toe, het viespeukje. Bommel gaat hier punten pakken. Gezellige ploeg en niet al te gek qua hockey. Een leuke middenmoter voor de 3e klasse. Jullie krijgen mijn stem!
4-2

Doorn - Teteringen
Die brilsmurf lijkt dus best wel op een Ik hoop toch dat die kleine dikke van cul een keer een trein gaat koppen. Thomas de stoomtrein welteverstaan hè! Dan zijn gelijk twee van de meest smerige ventjes van de competitie uitgeschakeld. Die hoef ik persoonlijk namelijk niet meer te zien.
Die kleine dikke van cul schijnt dus de coach van b1 te zijn. Om potientele goeie talenten te scouten. Als ze 18 zijn dan slaat hij gelijk toe, het viespeukje.
10-0

Tempo - Zwaluwen
De topper van de week. Als paco en jannes er zin in hebben dan. Die twee zullen de tempo wagen moeten trekken. Verder zit er toch weinig hockeyend vermogen in dat team. Om over gezelligheid nog maar te zwijgen. Paco spreekt 25 mei af met Ckees. Omdat de vorige speelronde met Tim uitliep op een groot fiasco op de zondag gaat hij ckees proberen. Ckees is een nemer in plaats van gever en dat is even wennen voor paco. Hij wordt zo hitsig dat hij de wedstrijd vergeet. De kale knikkers van zwaluwen maken hier dankbaar gebruik van en quido sloopt het clubhuis van tempo. Fijne zondag!
2-2

Woerden - Liberty
Ik bied mij aan om het insta account van Woerden per 24 mei bij te houden! Man wat kunnen die sukkels weinig. Dat zij nu zo slecht gaan de laatste tijd is echt pure karma. En wat geniet ik daarvan. Enige is dat ik deze wedstrijd niet weet voor wie ik ben. Liberty is namelijk ook een sluwe vos. Alle punten thuis gehaald behalve spike uit. Dan heb je toch een vermoeden van matchfixing. Die ouwe fluiter wordt dus iedere keer voor de wedstrijd leeg geslobberd door Tim en Mike. Die twee zijn samen een gouden duo als het op staven aankomt. Tim had vorige week een leuk avondje met paco. Genoten Tim? Sinds het forum over jou schrijft ben je de weg een beetje kwijt op t veld hè? Tegen Woerden ook. Tim komt niet eens aan.
4-1

Uuu | 22/04

Hahaha schrijf allemaal maar lekker baggertjes. Wij gaan lekker promoveren met doorn en heel Brabant krijg niks. Tot nooit meer, tot zieenzsssz

@balletjes | 22/04

Mij zal je niet vinden in het gure Roosendaal hoor. Maar je moet ook gewoon objectief en reëel zijn. Als Pelikaan met 0-6 bij Culemborg wint, dan gaan ze Souburgh thuis toch gewoon kneitertje hard vernederen? Maar nog drie weken wachten en dan zullen we het wel zien.

Frituurvet | 22/04

Pelikaan – Souburgh
Mannen, ten eerste wil ik mededelen dat Bauke laatst 45 is geworden … op de BMI schaal uiteraard. Beide Souburgh en Pelikaan hebben gestunt vorige speelronde en hebben dikke spitsen, dus dit gaat een heet gevecht worden, het frituurvet spat er gewoon van af. Nee tuurlijk niet, Pelikaan pakt de 3 punten dit weekend. 5-0

Spijkenisse – Prinsenbeek
De prinsjes hebben vorige wedstrijd weer gestunt door hc voorzitter te verslaan en de 0 te houden. Ze beginnen hoop te krijgen om te promoveren en zullen alle ballen aan Ckees geven deze wedstrijd. Hij gaat met bal en stick aan de slag en zwaait Spike eigenhands naar de vierde klasse. 1-6

Bommelerwaard – Culemborg
Bommel gewonnen van Teteringen, chapeau mannen. Die staan nu zo goed als wat vrij van degradatie. Culemborg daarentegen heeft een nederlaag geleden door Pelikaan en zijn nu een tikkie van het spoor af. Culemborg pakt weinig punten als ze uit spelen en Bommel zal hiervan profiteren en degradatie helemaal uitsluiten. 3-2

Doorn – Teteringen
De doornroosjes hebben punten laten liggen, was de reis naar het hockeyveld van Zwaluwen dan toch te ver? Doorn lijkt de tweede seizoenshelft ook te stunten, maar dan of ze nog wel gaan promoveren. Teteringen heeft de degradatie geaccepteerd, maar gunt Doorn zo min mogelijk punten. Doorn heeft het aan het begin een beetje moeilijk, maar dan besluiten de scheidsen een handje te helpen en dan gaan de ballen in het netje. 6-0

Tempo – Zwaluwen
Hc voorzitter verloren van de kanaries uit Prinsenbeek, wat gebeurde er mannen? Paco lijkt er na zijn date met Tim, Ckees en Bauke niet lekker in te zitten. Zwaluwen daarentegen heeft hele waardevolle punten gepakt en staat nu op doelsaldo bovenaan. Dit gaat een spannende pot worden voor promotie. Afgelopen keer won Tempo echter wel 1-3 uit tegen de oude kale mannen en met hulp van de voorzitter zal dit nog een keer gebeuren. 4-2

Woerden – Liberty
Het team met een irritant insta account tegen het team wat uit geen punten kan pakken. Hier ga ik geen woorden aan vuil maken, de teams zijn het toch niet waard. 2-0

Balletjes | 22/04

Kort en krachtig en koning toto. Anders delen jullie gelijk even dat jullie voor pelikaan zijn. Jezus wat een roze bril zeg. Trieste bedoeling. Komen uit de tweede klasse, komen maar niet uit de derde klasse en gaan dus hun eigen team op het forum maar omhoog prijzen.

Kort & krachtig | 22/04

Pelikaan - Souburgh
Pelikaan knappe uitoverwinning afgelopen zondag. Met dit vertrouwen klappen ze natuurlijk gemakkelijk over het zwakke en dikke Souburgh heen. Pelikaan verwacht niet nog te gaan promoveren, maar je weet het maar nooit.
7-0

Spijkenisse - Prinsenbeek
Spijkenisse lijkt genoegen te nemen met een jaartje vierder klasse. Thuis tegen de Prinsjes zullen ze de genade klap krijgen. Prinsenbeek heeft nog een sprankje hoop voor promotie.
1-5

Bommelerwaard - Culemborg
Bommel heeft zich zo goed als veilig gesteld met een hele belangrijke overwinning afgelopen zondag. Culemborg heeft er geen zin meer in. Tegen Bommel komen ze dan ook maar met 12 man sterk afgereisd. Net genoeg om nog een puntje te pakken.
2-2

Doorn - Teteringen
Doorn hele dure punten verloren, net zoals Teteringen. Doorn gaat dit natuurlijk gewoon makkelijk winnen en maakt nog kans op promotie. Teteringen hoopt op een wonder om niet te degraderen.
4-0

Tempo - Zwaluwen
De grote mond van Tempo is gesnoerd door de Prinsjes. Alles is nog in eigen hand, en als ze van Zwaluwen winnen dan is promotie heel dichtbij. Echter is Zwaluwen gewoon een klasse beter. Paniek bij de voorzitter!
1-3

Woerden - Liberty
Woerden is het echt helemaal kwijt. Zullen we weer eens iets aan te merken hebben op de wedstrijdleiding of geven ze toe dat ze gewoon niet zo goed zijn? Gaat Liberty de genade klap geven en weer eens een uitwedstrijd winnen? Nee, maar wel een gelijkspel voor de sfeer.
3-3

KONING TOTO | 22/04

Pelikaan - Souburgh
Twee teams die in de stijgende lijn omhoog zitten. Bauke op de weegschaal en de aanvoerder van pelikaan met de lijnen. 6-0 winnen van cul is niet niks. Souburgh speelt voor lijfsbehoud en doet iedere thuiswedstrijd een speler laten fluiten. Wat triest. Gelukkig is het bij pelikaan net zo met de mannen in het geel.
4-1.
4 keer de dikke spits

Spijkenisse - Prinsenbeek
Prinsenbeek de reuzendoder. Ckees jonge, wat heb je gedaan? Was paco gevleid door je komst zaterdag avond? Op de insta van Prinsenbeek was te horen dat de overwinning wellicht niet helemaal terecht was. Maar 3-0 klinkt toch behoorlijk terecht. Spike is te slecht voor iedereen. Bas gaat los op de tbs gabber.
1-6

Bommelerwaard - Culemborg
Dit wordt een leuk potje. Culemborg denkt hier wel even te kunnen winnen maar Thomas de stoomlocomotief denkt hier anders over. Ik vind die benaming voor de aanvoerder van Bommel erg goed gevonden! De blonde en blinde tornado is gestopt met hockeyen na de 6-0 van zondag. Hij voelt zich te goed voor het team. De dikke mag het dus in zijn eentje doen. Dat doet hij overigens sowieso al graag.
2-2

Doorn - Teteringen
Doorn verliest bij zwaluwen. Die had ik persoonlijk niet verwacht. Doorn de tweede seizoenshelft is echt matig. Teteringen gelukkig nog matiger met die gast die op minderjarige pandas valt. Doorn makkelijke overwinning met een hattrick en vieze glazen voor de brilsmurf.
6-0

Tempo - Zwaluwen
Kan je dit nog een topper noemen als tempo van Prinsenbeek verliest? Ik denk alleen nog omdat voorzittertje opgetrommeld gaat worden. Bij winst kan tempo nog wel promoveren maar bij verlies is het klaar. En dat gaat het ook zijn. Paco wordt weer boos en de kale plukt een roos.
1-4

Woerden - Liberty
Woerden een slecht media team en Liberty heeft Tim. Dat zegt genoeg. Wat een bagger teams zijn dit. Kunnen we deze twee niet gewoon laten degraderen?

Dikke captain | 22/04

Fluit de dikke aanvoerder de thuiswedstrijden ja? Als dit hun tactiek is om in de derde klasse te blijven doen ze dat vrij (kansloos) l..
Klasse mannen!

Brilsmurf | 22/04

Souburgh kan nieuwe tactiek, dikke aanvoerder laten fluiten, niet toepassen tijdens uitwedstrijd. Souburgh zal kansloos verliezen.

Jan dino | 21/04

Ik ben het met je eens Koning toto. Wat zou ik het lekker vinden als die omhoog gevallen kwalletjes van Tempo het nog vergooien. Aanvoerder is een aardige gast maar wat er omheen loopt is een trieste bedoeling. Mr voorzitter is zijn fluit al aan het afstoffen voor de wedstrijd tegen zwaluwen

KONING TOTO | 21/04

Excuus. Tempo is uiteraard overklast door Prinsenbeek! Jantje is heftig hoor. Had paco er geen zin in of was Ckees weer op de brommer?

Verwacht sowieso dat tempo op p3 of 4 gaat eindigen. Die zijn echt niet speciaal