Speelronde 14

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3B
  • 11/03
  • 862

Een weekend met alleen maar logische uitslagen. Koning toto zag zijn inzet verdrievoudigen dit weekend. Behalve tempo pelikaan is wellicht enigszins bijzonder.
enfin, de temperaturen worden hoger en zo ook hopelijk het niveau. Voorspellen maar voor dit weekend!

Bommelerwaard - Tempo

Liberty - Prinsenbeek

Culemborg - Doorn

Pelikaan - Spijkenisse

Souburgh - Zwaluwen

Teteringen - Woerden
Reageren

Ivan Toney | 17/03

Liberty - Prinsenbeek: Een prima pot, deze Brabantse derby. Best aan elkaar gewaagd. Prinsenbeek favoriet, maar in deze zandbak in Dongen weet je het maar nooit. 2-4.

Teteringen - Woerden: Niet teveel woorden aan vuil maken. 0-4.

Pelikaan - Spijkenisse: De havenwerkers moeten net te ver reizen om serieus te kunnen hopen op enig resultaat. 5-0.

Bommelerwaard - Tempo: Stroperige pot, maar na 5 kwarten begint Bommel misschien wakker te worden. Helaas worden er door de KNHB (nog) geen punten toegekend voor het winnen van de bierestafette dus Tempo zal aan het langste eind trekken. 1-4.

Souburgh - Zwaluwen: Degelijke pot van de Zwaluwen, weten m over de streep te trekken tegen de luchtmacht van Alblasserwaard. 0-3.

Culemborg - Doorn: Voor het hockey hoeft het publiek vandaag niet naar Culemborg te komen. Twee ploegen die weliswaar qua half-courtspeelstijl op elkaar lijken, maar qua plek op de ranglijst absoluut niet. Doorn zal moeten komen en weet tegen de 13 man van Culemborg waarschijnlijk toch wel de drie punten veilig te stellen. 1-3.

@broodje bapao | 15/03

Dan zal ik eerder gaan voor Trouw in plaats van die troep die in het AD staat maar goed. Gelukkig is het mij inderdaad wel gelukt mijn moeder trots te maken. Ik hoop voor je dat het allemaal zal lukken met het zusje van Bas. De eerste keer is altijd spannend, was voor mij ook zo. Maar komt vast goed joh, je zal vast wel een standje vinden waarbij je pens niet in de weg ligt. Alvast veel plezier in de vierde klasse en een fijn weekend gewenst.

BRODJE BAPAO | 15/03

Als jij een verdiepend stuk tekst wil dan ga jij toch lekker een abonnement nemen op het algemeen dagblad. Je moeder zal trots op je zijn. Het forum niet

@brodje bapao | 15/03

Ik snap dat het allemaal ludiek enzo moet zijn hier op het forum, maar ik vind jouw teksten toch wel echt een stapje te ver gaan en daarbij ook van een zeer laag niveau qua humor. Probeer er voor de verandering wat meer tijd in te steken en er iets grappigs van te maken in plaats van elke week dezelfde groep 8 humor te verkondiggen. Om nou zulke dingen over iemands zusje te zeggen gaat wel erg ver, natuurlijk veilig en anoniem vanaf je zolderkamertje. Enfin, hopelijk volgende week wat meer creativiteit. Ik kijk er naar uit!

Broodje Bapao | 14/03

Liberty - Prinsenbeek
De grootste flikkers uit de competitie mogen weer eens thuis aantreden. De keeper vind die rooie van Prinsenbeek heel geil en blijft maar aan zn piemeltje trekken. Enige boeiende aan deze pot zijn de vechtpartijtjes en het douchen achteraf. De mannen van Liberty nemen roze koeken mee en nummer 3,10 en de keep doen een websiteje tegen die rooie (kees) en Bas.
Ps Bas ik neuk je zusje

2-3 maar 3-3 na het douchen

Bommel - Tempo
Tempo is uit niks waard. Voorzittertje gaat mee om te fluiten aangezien iedereen bij Bommel al dronken is. Enige wat Bommel zal winnen is de website atje trekken

1-7

Culemborg - Doorn
Doorn staat de hele website weer lekker half kort af te wachten. Culemborg kan de bal geen eens rond passen. Aan deze pot is simpelweg niks te beleven.

0-1

Pelikaan - SpikeCity
SpikeCity zijn toch nog wel grotere flikkers dan Liberty. Competitie kan niet snel genoeg afgelopen zijn om de derby tussen Feijenoord en Spike in de 4e klasse te zien. SpikeCity gaat er keihard vanaf en ik voorspel een 6-1!

Souburgh - Zwaluwen
Hoogtepunt van deze website zijn de scoops. Souburgh en Zwaluwen doen een websiteje ver scoopen ipv hockey. Fc Bittergarnituur wint dit. Achteraf doen ze nog een kleine challange met wie de meeste frikandellen kan eten binnen 30 sec. Bauke wint deze verassend.

2-3

Teteringen - Woerden
Hier is echt geen reet over te noemen. 2e saaie ploegen. Dus ik hou het lekker kort.

0-0

KONING TOTO | 14/03

Bommelerwaard - Tempo
Een website die ineens helemaal niet zo voorspelbaar is. Bommel doet het goed en tempo niet. Thuisspelend Bommel is nog feest met 13 man ook. Ik voorzie een flinke verassing.
4-2

Liberty - Prinsenbeek
Kees gaat kennis maken met speler 12 en 13 van de rugbyspelers. Dit wordt een rode kaart en rood haar voor Kees en een minderheidscomplex voor nummer 10 van Liberty.
3-3

Culemborg - Doorn
Doorn toch wel de echte favoriet voor de titel na de punten die tempo heeft laten liggen. Uit bij Culemborg zal er niks spannends gebeuren. Die dikke van Culemborg kan er te weinig van om de rechtsvoor van Doorn te stoppen.
1-8

Pelikaan - Spijkenisse
Pelikaan uit bij tempo punt meegenomen. Dat is een behoorlijke prestatie. Thuis worden natuurlijk wederom de 3 punten gepakt. Spike maakt zich op voor een wereldreis.
4-0

Souburgh - Zwaluwen
Soepburgh thuis kan stunten. Ik voorzie hier ook een stunt. Bauke heeft deze week de bitterballen laten staan. Hij is overgestapt naar een mix van frikandelbroodjes en energie drank. Geleerd van de jonge spitsjes. Vieze bauke.
2-2

Teteringen - Woerden
Woerden gaat het zich hier lastiger maker dan nodig. Meneer die met Anna gaat bowlen van Woerden tegen meneer die net zo lang is als de eifeltoren. Leuk!
3-4

Tijd om te tikken battieboys. 2 voorspelling is absurd. Dan kunnen we beter geen forum meer aanmaken

Papa Jos | 11/03

bommelpups - tempo

bommelpups met een selectie van 8 eigen spelers + 4 random gasten maar een 5-1 verlies van de nr.1, zijn die pups dan toch iets minder slecht dan gedachtn of is Doorn op de 1e plek toch meer geluk dan wijsheid. Tempo steady 2e, benieuwd hoe dit gaat eindigen.

3-3

Liberty- prinsjes

Liberty thuis op de ijsbaan altijd sterk, Prinsenbeek heeft dat rode mogooltje die nog even een ego check moet hebben, maar daar zorgen wij wel voor. website zal 13-11 zijn dus liberty wint zakelijk

3-1

Cul-Doorn

Cul en Doorn met een vrijwel gelijke speelstijl, lekker lang rondspelen en dan een lange bal naar de belangrijke spelers omdat de rest er eigenlijk niet heel veel van kan. saaie pot

2-2

Pelikaan-spike

Pelikaan thuis altijd goed en spike eigenlijk altijd slecht.

8-1

Souburgh-zwaluwen

dit is een pot waar zwaluwen niet heel erg naar uit kijkt. zonde van de zondag, daarom stellen ze maar 8 man op waardoor de dikke mannen van souburgh nog een kans hebben op de eretreffer, maar in plaat daarvan scoort souburgh er 2, dus gooit zwaluwen die andere 3 erin en gaan ze lekker trainen.

2-9

Teteringen-Woerden

Teteringen echt niet Best, Woerden heeft een man aan de anabolen. dit wordt knokken.

0-3