Speelronde 11

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3B
  • 20/11
  • 1356

Na het debacle van vorige week zijn we deze week optijd. Zwaluwen haalt uit naar Woerden, wat is hier gebeurd joh? Doorn dendert door en ook de prinsjes weten weer wat winnen is. Wat doen de teams in de laatste speelronde van 2023? Voorspel het maar!

Bommelerwaard - Prinsenbeek

Culemborg - Liberty

Pelikaan - Zwaluwen

Spijkenisse - Tempo

Teteringen - Souburgh

Woerden - Doorn
Reageren

 
GOK JE WAGEN - Gespeeld!
26-11-2023
25-11-2023
25-11-2023
25-11-2023

@@#vogelderby | 24/11

Uiteraard geen probleem als vieze jeroentje een beetje piano wilt komen spelen. Waylon kan zijn apparaat wel uit zn broek hangen met zijn erectieproblemen

@#vogelderby | 24/11

Bedankt voor de info.

Ik heb gelijk het contract van (vanaf nu) J. Bernal ontbonden. Ik wil het niet op m’n geweten hebben een zedendelinquent naar dit optreden te sturen.
Ik ben als de tierelier met mijn zaakwaarnemer en de voorzitter van Tempo gaan praten. Na flink wat onderhandelen kan ik groots aankondigen dat we als vervanging Rolf Snachez mogen verwelkomen.
Wel heb ik een kleine sidenote, Rolf neemt als special guest Waylon en Jeroen Rietbergen mee. Ik hoop dat jullie daar geen problemen mee hebben?
Anders ga ik nog een druk weekend tegemoet. Ik moet namelijk ook nog het hele huis en de Mercedes van de voorzitter van Tempo stofzuigen.

@@#VOGELDERBY | 24/11

Dat begreep ik ook idd. Bij jullie is het normaal dat je m dan ook ergens in hangt en dat deed hij niet. Hij paste niet in jullie clubje helaas.

@#vogelderby | 24/11

Namens de pelikaan waardeer ik je enthousiasme over de half time show. Ik moet je helaas teleurstellen over Jody Bernal. Hij heeft namelijk een clubverbod nadat hij bij de kampioenhuldiging Mc2 zijn geslachtsdeel liet zien.

#Vogelderby | 23/11

OMG GUYS!!!
Ik heb zoooo veel zin in de VOGEL DERBY van aankomende zondag. AKA de superbowl van de derde klasse. Dit belooft een spektakel van jewelste te worden.

Saucijzenmannetje en de klaagmid zijn de afgelopen week naar Nepal afgereisd voor een hoogte stage. Veel zuurstof in het bloed om de hele website aan een stuk te kachelen.

Ook zwaluwen neemt deze website maar al te serieus. Ze hebben de afgelopen week maar liefst 12 keer getraind met grote namen als Hetsberger, Van de Weerde, ginger Kees, Jamal ben Sadik en Joël Beukers.
Ze zullen gebrand zijn om deze pot te winnen.

Ik verwacht een heuse derby met veel corners, goals, kaarten en blessures.
Ik denk dat de website eindigt in een 2-4 in het voordeel van zwaluwen.

Maar eerlijk gezegd kom ik met name ook voor de halftimeshow.
Jan Biggel, Suzan en Freek en Jody Bernal geven een episch optreden in de rust. Ik zit er ernstig over na te denken om mijn eigen website af te zeggen voor dit schouwstuk.

Ik heb ik vernomen dat er een skybox is aangelegd voor de sterspelers van de derde klasse dit seizoen. Zij hebben een privé uitnodig ontvangen van de voorzitter van Tempo (ik weet niet waarom hij dit organiseert?!? Vind het overigens wel wat voor hem als echte ras liberaal).
Toevallig weet ik een aantal namen van de genodigde. Je kunt rekenen op celebs als; Paco, Jannes, Opa, Ginger Cees, ouwe Diesel, blonde tornado, albino, koning toto, vrouwenhockey, Badr hari en S. Pasenoera.
Als ik nog wat BNers mis in dit rijtje hoor ik het graag. Dan geef ik het gelijk door aan het voorzittertje.

Komt dat zien, komt dat zien!

@gingerkees | 23/11

het zal een spektakel worden, de al zo gewldige ginger kees tegen de aanvoerder van bommel die in de hoofdklasse wilt hockeyen, hoe zal dit uitpakken.

@GINGER KEES | 23/11

Hoi Kees. Gezien jij jezelf zo goed voelt. Zou het voor jou niet een uitdaging zijn om ons in de 3e klasse te hoUden? Wil je ons joinen?

Xx Teteringen

ginger kees | 23/11

Ha vrienden daar ben ik weer nadat ik pelikaan een showtje heb gegeven van wat ik kan.

Bommelerwaard - Prinsenbeek 0-5

De bommelse boys gaan dit weekend eens te zien krijgen wat echt hockey is. Ik zal met wat scoopjes en schijnflatsjes wat spelers voor de keeper zetten en regel de overwinning.

Culemborg - Liberty 3-1

Een hattrick van de blonde tornado bepaald de uitslag op 3-1 Liberty kan alleen wat met bevriende scheidsrechters.

Pelikaan - Zwaluwen 1- 4
Pelikaan heeft alleen hun sleper en 34 die wat kunnen die heb ik vorige week voor schut gezet dus durven niet mee te doen. Makkelijke overwinning voor zwaluwen dus.

Spijkenisse - Tempo 5-5

Omdat die voorzitter niet mag fluiten vandaag doet hij maar gewoon mee bij tempo. Hij zegt de coach zijn salaris niet te betalen wanneer hij hem wisselt. Hierdoor puntverlies voor tempo.

Teteringen - Souburgh 1-1
Sllechtste team ooit tegen het dikste team ooit. We verwachten hier een gelijkspelletje

Woerden - Doorn 0-2

Woerden is wel degelijk maar Doorn nog net wat degelijker dus ik geef hun het voordeel van de twijfel. Ik denk dat ik volgend jaar daar speel in de 2e klasse.

@@el pelicano | 22/11

Vergeet niet die mooie rebound van de nummer 5 dan te vermelden hè. Maar opzich mag je hem Best op de stip leggen toch als je een bal van de lijn haalt met je voet? Enfin lekker rommelig potje, waarbij minimaal even hard werd gebeukt en gezaagd van weerszijde. Maarja prima pilsje daarna gedaan en we zullen zien hoe de website bij jullie zal gaan verlopen. Kusjes

@@EL PELICANO | 22/11

Werdt hahahaha

Hockeylaaf | 22/11

Bij gebrek aan reacties doe ik er zelf maar een keer 1.

Bommelerwaard - Prinsenbeek 2-2
Bommelerwaard uit altijd lastig. Iedere corner zon graftak die roept, kommop bommel, deze gaat er wel in.

Culemborg - Liberty 2-1
Cul is degelijk maar toe aan de winterstop. Liberty weet het niet te bolwerken. De blonde tornade slaat weer toe, of is het de Hendrikx-twin die op stoom is.

Pelikaan - Zwaluwen 1-3
Een tobber voor Pelikaan waar zelfs de eigen arbitrage niets aan kan doen. Zwaluwen kwalitatief beter.

Spijkenisse - Tempo 1-5
Spike uit is voor iedereen punten lijkt me. Ze kunnen het tempo niet aan.

Teteringen - Souburgh 2-4
De ervaring bij Souburgh wint van de jonge honden. Keeper van Souburgh heeft een goede dag en staat maar 2 treffers toe.

Woerden - Doorn 3-1
Woerden speelt leuker dan Doorn en voor de competitie is het leuker als ze deze over de streep trekken.

@el pelicano | 21/11

Hierbij score verloop, liberty kreeg 12 corners en kwam daardoor 2-0 voor, bommel kreeg 2 corners en kon door verlddoelpunten op 2-2 toen Werdt het te spannend voor de arbitrage die even een strafbal uit moesten delen dus werd het 3-2 en toen konden ze na een doodschop waar niet voor gefloten werd nog even de 4-2 binnen pissen

El Pelicaño | 21/11

Voordat we beginnen met dit geratel wil ik een klein momentje stilstaan bij de weersverwachting van komend weekend (@#$%#@$ koud en misschien beetje nat).

Bommelerwaard – Prinsenbeek
Funfact: Bommelerwaard heeft thuis nog geen website verloren (behalve één, ja echt, kijk zelf maar). Afgelopen week was natuurlijk een klein uitpotje bij onze legendes van Vrijheid en Bommel zal wel gedacht hebben dat het had gekund (ja had gekund). Als ik de uitslag moet geloven was het ongelofelijk spannend, maar kan iemand ff het scoreverloop delen? Komend weekend spelen ze gelukkig weer thuis, met eigen arbitrage, dus je weet het nooit. 2-1

Culemborg - Liberty
Hier ga ik niet eens een verhaal bij verzinnen, enorme kelderkraker. Succes, Liberté. 0-1

Pelikaan - Zwaluwen
Ongekend, in de derde klasse gaat gewoon een heuse El Clasico (El Pelicaño?) plaatsvinden. En het kan nog spannend worden ook! Als die Pelikanen die Zwaluwen ff opvreten, staan ze ineens nog maar 1 punt achter. 3-0

Spijkenisse - Tempo
Spikecity heeft afgelopen weekend niet helemaal de handdoek in de ring gegooid. Wel zichzelf. Lijkt dat ze afgeknald zijn in het bos. Zijn er beelden? Komend weekend kan er nog een keer gas gegeven worden door onze spitse neusjes. Misschien is die spits in het eigen dorp wel een neusje voor de goal? Laat eens zien wat je kunt (of juist niet kunt). 3-2

Teteringen – Souburgh
Zal Teteringen het dan eindelijk voor elkaar gaan krijgen om goed te gaan hockeyen? Die coach probeert nu al 9 speelrondes de motor te starten, maar het lijkt telkens net niet te lukken (zie ook het doelsaldo, 17 voor, 56 tegen). Nét niet. Succes Souburgh, of Teteringen. Ach, maakt ook niet uit. Een ding is zeker – de mannen van HC Scoop kunnen nog wat leren van dit hoogstaand potje scoopyen. 4-4

WoerdenDoorn
Doorn is al winterkampioen en voor Woerden een gevalletje wie de bal kaatst kan hem terugverwachten. Prinsjes werden geslacht, maar Zwaluwen zou Zwaluwen niet zijn als zij het een weekend later zoUden opnemen voor hun vrinden van Prinsenbeeck. 6-0. Af-slacht-ing. Je zou zeggen dat het zondag moet gebeuren, anders kan er wel gefloten worden naar die promotieplaats. Doorn is echter ook niet helemaal van gisteren, maar vindt 0-1 zakelijk genoeg.

We bellen!