SPEELRONDE 8

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3B
  • 30/10
  • 1077

Wat was dit voor korfbal weekend? In Roosendaal 8 doelpunten, in Bergen op Zoom 9 en bij de Bommelbups 7. Doorn wint van Zwaluwen. Tijd om aankomende week te voorspellen. Ik voorspel alvast: overwinningen voor iedere thuis spelende ploeg.

Culemborg - Bommelerwaard

Liberty - Woerden

Prinsenbeek - Spijkenisse

Souburgh - Pelikaan

Teteringen - Doorn

Zwaluwen - Tempo
Reageren

Vrouwenhockey | 05/11

Culemborg - Bommelerwaard
Bommel is een van de meest gênante ploegen uit deze pool, maar doen het de afgelopen weken prima. Bij Cul heb je natuurlijk die gekke, dus kan nog wel eens spannend worden. Kan iemand ons vertellen wat het rugnummer is van die gekke? Echter verwacht ik een degelijke overwinning van Cul op de Bommelnerds.

4-1

Liberty - Woerden
Liberty met 13 man tegen Woerden nog en steeds onbekend of ze zou wel of niet kunnen hockeyen. Kijkend naar de silvercup zijn ze afgeslacht met 2-13. Verwacht dan ook een spannende pot, waarbij Woerden de punten mee naar huis neemt.

1-3

Prinsenbeek - Spijkenisse
Wat moeten we hier over zeggen? Prinsenbeek met hun neus op de feiten gedrukt, gewoon een veredelde middenmoter en Spike kan niet hockeyen.

5 - 0

Souburgh - Pelikaan
Souburgh in een prima flow en zijn niet zo slecht als iedereen denkt. Pelikaan gaat het zwaar krijgen en 3 strafballen tegen krijgen. Echter is Pelikaan beduidend beter en lopen ze makkelijk langs de volslanke verdediging van de scooterboys.

3 - 5

Teteringen - Doorn
Kunnen ze bij Teteringen hockeyen? Nee
Kunnen ze bij Teteringen tetteren? Nee
Heeft Teteringen een ludieke naam? Ja!

Doorn gaat lekker half kort spelen. Ook tegen de studs van Teteringen. Niemand is favoriet tegen de tetterboykies. Vandaar ook een ruime overwinning van Teteringen.

11 - 2

Zwaluwen - Tempo
De enige echte topper deze week. Kunnen de boys uit België met die compleet gestoorde aanvoerder verassen tegen de mannen uit Utrecht? De 3e helft kan niet eens gespeeld worden, aangezien ze bij Zwaluwen niet eens clubhuis hebben. Ik schat de boys van Tempo iets hoger in, maar Zwaluwen heeft de mannen in het geel mee.

2 - 1

Vrouwenhockey | 05/11

Lieve hockeyvrienden, sorry voor de afwezigheid de afgelopen 2 weken. Het is ook druk hoor met het huishoUden, parttime werken en dan ook nog websiteen voorspellen. Heb de afgelopen weken ook stress gehad… Ik mag natuurlijk ook gewoon stemmen. Mijn man zegt, omdat hij op hockey zit, dat je VVD moet stemmen. Nou ik bepaal dat lekker zelf! Ik ga voor GroenLinks/PVDA.

@BOMMEL OUT | 04/11

Insta?

Bommel out | 03/11

Sorry, heb geen zusjes of nichtjes. Je kan mijn moeder proberen wellicht. Die is niet bang van wat jong grut.

Mister fix | 03/11

Je zusje/nichtje stelen?

Bommel out | 03/11

Je zal het vanzelf ervaren wanneer ze bij je op bezoek komen

@BOMMEL OUT | 03/11

Ooohhh….. verklaar u nader ?

Bommel out | 03/11

Bijvoorbeeld. Spullen stelen van andere teams blijken ze ook niet vies van te zijn

@BOMMEL OUT | 03/11

Vanwaar die punten in mindering? Omdat ze soms niet op zullen komen dagen?

Bommel out | 03/11

Mannen blijf rustig en kalm. Aan het einde van het seizoen zullen we Bommel toch uitzwaaien naar de 4e klasse. Reken nog maar op een aantal punten in mindering en veel gele kaarten.

@PRINS CARNAVAL | 02/11

Voor de onwetende 3e klasse lezer: over wie hebben wij het ?

@prins carnaval | 02/11

Helemaal mee eens, die aanvoerder is echt een ongespierd ventje, maar daartegenover heb jij WRs wel flink op je klote gekregen van dat ongespierde ventje…..

Kusjes van papa jos

@prins carnaval | 02/11

Helemaal mee eens, die aanvoerder is echt een ongespierd ventje, maar daartegenover heb jij WRs wel flink op je klote gekregen van dat ongespierde ventje…..

Kusjes van papa jos

@JACK BRINKMAN | 02/11

Keesje jongen, hou je in he

Jack Brinkman | 02/11

Culemborg - Bommelerwaard

Makkelijke overwinning voor Culemborg. Beide ploegen meer weinig hockeyend vermogen maar Bommel kan ook nog eens totaal niet verdedigen. In het begin spannend maar dan zorgen de twee veteranen in het geel dat Culemborg het overwicht krijgt. 4-1

Liberty - Woerden

Beide ploegen hebben een drama veld. Woerden is een ploeg om rekening mee te hoUden. Verwacht een vrij eenvoudige uit overwinning. 1-3

Prinsenbeek - Spijkenisse

Prinsenbeek is the Best of the rest, aardig ploegje maar kunnen van de toppers niet winnen. Spikes zijn wederom weer gênant slecht. Dit keer zetten de prinsjes een hoge score neer. 5-1 voor de thuisploeg.

Souburgh - Pelikaan

Twee ploegen waar totaal geen peil op te trekken is. Kan Souburgh nou wel of niet hockeyen.. Pelikaan zijn een stel beunhazen. 3-3.

Teteringen - Doorn

Teteringen is een raar ploegje. Omdat het zon jong team is schijnen ze maar over 2 autos te beschikken voor uitwebsiteen. Om die reden staan er maximaal 10 man op het veld. Thuis hebben ze geen logistieke problemen, en leggen daarom een prima website op de mat. Doorn is een vervelend half court ploegje maar ze zijn wel effectief. Zonder de thuisfluiter hebben ze het uit wel lastig. Welke van de 24 spelers gaan zij zondag opstellen? 2-2.

Zwaluwen - Tempo

Op papier een leuke website. Tempo heeft vorige week de voorzitter als scheidsrechter opgesteld. Eerlijk gezegd word ik misselijk van dit soort berichten. Ik hoop dat ze er zaterdag echt flink van langs krijgen van Tempo. Stel nou eens normale scheidsrechters op en kappen met die onzin!!!!!


4-1 voor Zwaluwen

Dikke spits | 01/11

Culemborg - Bommelerwaard
Cul wint alleen van de lagere teams. Dit zal zondag niet anders zijn. Bommel kan alleen met 13 man punten pakken en zal uit dus niet in te brengen hebben. De grote vraag bij deze website is pakt die gekke zijn 3e gele van t seizoen?
6-3

Liberty - Woerden
Over 13 man gesproken, Dongen speelt weer thuis. Beide teams hebben een semiveld dus Woerden geen last van het veld. De net niet Utrechters hebben maar 2-1 gewonnen van de scooterboys. Wat is daar gebeurd? Is Souburgh dan toch niet moker slecht? Ik denk een gelijkspelletje.
3-3

Prinsenbeek - Spijkenisse
Na 8-1 pakkie van Tempo en sowieso de voorzitter in het scheidsrechters shirt mogen de prinsjes thuis tegen Spike. Spike laat week na week zien dat ze echt niet thuis horen in de 3e klasse. Alleen van Teteringen gewonnen, maar wie wint daar nou niet van? Tip aan prinsjes, zet #11 dicht van Spike en ze kunnen echt nog minder dan niets. Ez dub voor de prinsesjes.
7-2

Souburgh - Pelikaan
Scooterboys willen revanche nemen op de verloren bekerwebsite een aantal weken terug. Pelikaan een stugge ploeg met een betere keeper dan vorig jaar. Souburgh in een goede flow en Pelikaan een stuk beter dan vorig seizoen. Maar Pelikaan is de laatste weken niet in super goede doen. Ik denk een nipte overwinning voor Souburgh.
4-3

Teteringen - Doorn
De mannen uit Breda hebben een flink pak slaag gekregen afgelopen weekend. Hoe kun je nou 7-0 verliezen van Bommel?? Doorn flink vertrouwen gepakt tegen Zwaluwen. Doorn persoonlijk nooit verwacht dat ze bovenin mee zoUden draaien maar ze doen het goed. Makkie voor Doorn.
1-5

Zwaluwen - Tempo
De topper van de week. Tempo speelt niet thuis dus kan geen beroep doen op meneer voorzitter. Tenzij hij zn stick uit het stof haalt voor deze website. Zou zomaar kunnen dat hij dreigt de coach niet te betalen als hij zelf niet mee mag doen. Zwaluwen 2-0 verloren van Doorn. Niet door de half-court press kunnen spelen mannen? Tempo vrijdag een website en Zwaluwen niet. Ik denk dat dat de doorslag gaat geven.
3-2

Gezelligheid | 01/11

Mannen, het mag ook wel eens wat positiever hoor. Afreageren doe je maar op je meisie die stiekem met andere jongens aan het flirten is. Schroom niet om elkaar af en toe een complimentje te geven.

Culemborg - Bommelerwaard
Culemborg in principe de betere ploeg maar is erg wisselvallig. Bommel extra vertrouwen na de monsterscore van vorige week? Culemborg trekt zich er niks van aan, saaie overwinning.
2-0

Liberty - Woerden
Liberty eindelijke eerste uitwebsite gewonnen, maar dan wel tegen de degradatiekandidaat. Woerden thuis zal toch wel lastiger worden. Zal Liberty de flow door kunnen zetten? Ja, Woerden kan niet omgaan met het stroeve veld en laat zich akelig verassen.
3-1

Prinsenbeek - Spijkenisse
Hier hoeft niet veel over gezegd te worden. Makkelijke overwinning voor de Prinsjes. Spijkenisse moet gaan vechten voor elk punt.
4-0

Souburgh - Pelikaan
Begint Souburgh opeens te hockeyen of is het gewoon toeval? Pelikaan valt in ieder geval erg tegen dit seizoen. Promotie lijkt al ver weg en spelen ze dus nu eigenlijk al nergens meer voor. Toch geven de blauwe vogels niet op en pakken ze een degelijke uitoverwinning.
1-3

Teteringen - Doorn
Teteringen ligt nog steeds wakker van de afstraffing van vorig weekend. Eerherstel op eigen veld zou mooi zijn. En wonder boven wonder lukt dat nog enigszins. Doorn weet in uitwebsiteen niet het niveau te halen wat thuis wel lukt. Teteringen maakt daar dan ook gebruik van en pakt een belangrijk punt.
2-2

Zwaluwen - Tempo
De meest interessante pot op papier. Zwaluwen de ploeg die de meest degelijke hockey laat zien en dat mag ook gezegd worden. Tempo vorige week flink aan hun doelsaldo gewerkt maar daar zal zondag toch weer wat vanaf gesnoept worden. Zwaluwen tikt er rustig op rond en geeft Tempo geen schrijntje hoop op de overwinning.
3-0

De Kromme | 01/11

De prinsjes solliciteren al jaren naar de titel het verschrikkelijkste team van de 3e klasse, tot hun spijt zullen ze hier ook in blijven. Ik zie ze overigens graag naar de 4de klasse verhuizen.

Het camping elftal Liberty zijn ook een stel bij elkaar geraapte kneusjes

Koning van het | 31/10

Wie start er een marketing campagne om meer bondsscheidsrechters te recruiteren voor de derde klasse? Er zijn maar enkele clubs die twee normale mensen kunnen regelen om te fluiten. Jammer dat dit zo veel invloed heeft op het resultaat.

Culemborg - Bommelerwaard
Makkie voor Cul, Bommelboys zijn wisselvallig en uit op dit verschrikkelijke veld vinden ze niet leuk. Na 2x appelleren vallen de eerste kaarten. Dan worden de jonge bommelboys helemaal gek. Cul drukt niet door en in Q4 wordt het nog spannend maar de scheidsrechters trekt hem over de streep en fluit af in min 65.
3-1

Liberty - Woerden
Liberty wint, de eendjes doen leuk mee maar weten ook de wetten van de 3e klasse. Sommige uitwebsiteen kan je maar beter snel vergeten en door. Liberty zit in een goede flo!
3-1

Prinsenbeek - Spijkenisse
De prinsjes zijn hard van hun troon gevallen. Echter is Spijkenisse de slechtste van de poule aangezien ik verwacht dat Teteringen nog wel een paar potjes gaat winnen.
6-1

Souburgh - Pelikaan
Pelikaan probeert het spel te maken maar dat moet je juist niet doen tegen Souburgh. Souburgh wint net door een scope in de laatste minuten die niet helemaal lekker wordt verwerkt.
3-2

Teteringen - Doorn
Teteringen wint van Doorn. Zonder de 12e man heeft Doorn het lastig. Doorn parkeert de bus maar krijgt uit geen cadeaus van het nare mannetje in het geel die eerst D1 een handje helpt en vervolgens H1. Teteringen staat helemaal onderaan maar is een prima ploeg die zich nu gaat belonen.
2-1

Zwaluwen - Tempo
Tempo zit nog wel in de beker en heeft zware benen zondag. Dit zal wel invloed hebben op de website. Verder is het niet voor niets dat Tempo bovenin mee draait. Zwaluwen thuis, is voor alle ploegen lastig en ze willen zich graag revancheren.
3-1

De loser | 31/10

Prins carnaval zuur omdat hij ouderwets ballie heeft gehad?

prins carnaval | 31/10

Culemborg-bommelboys 3-0

Culemborg gaat hier lachend overheen vlammen. Waarom heb ik nog niemand gehoord over wat voor loser de aanvoerder van bommelerwaard is. Kan iemand van Culemborg deze jongen even door midden zagen dankjewel.

Liberty - Woerden 1-1

Woerden oerdegelijke ploeg maar liberty de ploeg die toch wel het meeste thuisvoordeel geniet door er thuis altijd 13 tijd om bonds in te voeren

Prinsenbeek - Spijkenisse 3-0
Prinsenbeek is toch niet zo goed als ze zelf hadden gedacht maar van Spijkenisse wint iedereen dus makkelijke overwinning

Souburgh - Pelikaan 1-3
Souburgh thuis nu een waterveld, maar dit komt hun niet ten goede pelikaan wint dit wel ga ik vanuit.

Teteringen - Doorn 0-5
Teteringen amai. Hele slechte ploeg schijnen een speler van push h1 te hebben gekocht maar die zal wel heel het jaar water hebben gedragen daar, want ik heb niemand gezien die iets kon daar.

Zwaluwen - tempo 2-0
Enige website van een redelijk niveau deze speelronde. Ik geef toch de voorkeur aan zwaluwen door het thuisvoordeel

PS. Kunnen mensen hierop reageren met spelers van bepaalde teams die verschrikkelijk zijn. team +rugnummer graag

Thuisvoordeel | 30/10

Mee eens, de meeste websiteen zullen eindigen in een overwinning voor de thuisploeg, al hebben we natuurlijk daar nog wel uitzondering(en) op met Teteringen en Souburgh.

Culemborg - Bommelerwaard
5-1
Redelijk hockey vs de testosteron pups. Culemborg zal rustig blijven en de pups rustig naar huis sturen zonder punten.

Liberty - Woerden
3-1
Liberty uit is altijd lastig, 13 man staat je op te wachten op een traag veld, dus genoeg tijd voor de fysieke duels. Beide middenmotor ploegen dus de thuisploeg zal wel zegevieren.

Prinsenbeek - Spijkenisse
6-1
Twee teams die graag huilen bij de scheids. Prinsenbeek speelt thuis, dus zullen ze hun familie weer bellen voor het thuisvoordeel. 13 man tegen de boys uit spike die volgens horen zeggen niet eens trainen. Door het hoge aantal gratis strafcorners uit de hoge hoed van scheidsen zullen de prinsjes makkelijk winnen.

Souburgh - Pelikaan
2-2
HC opbouwen met de scoop tegen de enige echt rugby club uit de competitie. Hard tegen hard met weinig hockey zal deze website eindigen in een gelijk spel.

Teteringen - Doorn
2-2
Teteringen thuis is meestal nog wel degelijk. Uit een drama, maar dat geld echter ook voor Doorn. Persoonlijk snap ik er niks van dat Doorn van Zwaluwen thuis heeft kunnen winnen, maar iedereen snapt zelf ook wel wat daar gebeurd is. Ik verwacht dat deze website veel kansen oplevert, maar weinig doelpunten. Geen mooi hockey, maar een echte ren website op en neer.

Zwaluwen - Tempo
5-1
Zwaluwen simpelweg te sterk voor Tempo. Algemeen baltempo van beide ploegen ligt te ver uit elkaar. Simpele overwinning voor Zwaluwe met nog een doelpunt voor de eer voor Tempo.