Speelronde 7

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3B
  • 16/10
  • 1346

Wat een weekend. Verrassende uitslagen en uitslagen waarbij mogelijk de mannen in het geel een handje hebben geholpen? Een weekje rust zal iedereen goed doen. Na die week staan er wel een aantal heuse krakers op het programma!

Spijkenisse - Liberty

Tempo - Prinsenbeek

Bommelerwaard - Teteringen

Doorn - Zwaluwen

Pelikaan - Culemborg

Woerden - Souburgh
Reageren

 
GOK JE WAGEN - Gespeeld!
29-10-2023
29-10-2023
28-10-2023

Hansie | 29/10

Inderdaad was ik Spike vergeten. Souburgh lijkt er toch beter in te komen de laatste paar websiteen

Pablo | 29/10

Spijkenisse en Souburgh solliciteren ook voor de vierde klasse. Kan nog wel eens spannend worden onderin.

@haha bommel | 29/10

Bommel wel 7-0 winnen van Teteringen. Beide 4e klasse denk ik

Haha bommel | 29/10

Haha bommel -3 punten. Veel plezier in de vierde klasse. Tot nooit meer ziens.

Bierkanon | 24/10

Spike-Liberty
Een rugbywebsite aankomende zondag in de ghetto van Rotterdam-zuid. Wordt na de eerste twee kwarten stilgelegd door de plaatselijke autoriteiten door klachten van omwonenden van mogelijke geweldpleging. 2-2

Tempo-Prinsenbeek
Een website in de subtop van deze competitie. Tempo thuis betekend eigenlijk altijd wel dat Tempo wint. De prinsjes zijn niet capabel genoeg om hier verandering in te brengen. 4-2

Bommelerwaard-Teteringen
Een echte degradatiekraker in de onderste regionen van onze competitie. Bommel heeft afgelopen week een punt gewonnen tegen pelikaan, en ze zullen deze week wederom gebrand zijn om 3 punten te pakken tegen een ploeg die onder hun in de competitie staat. Hier zullen ze ook in slagen door waar ze in staat toe zijn wanneer ze op hun geliefde thuisfront spelen. Teteringen zal niet veel te vertellen hebben tegen de bommelboys.
4-1

Pelikaan-Culemborg
Middenmotor website, veel meer is over deze website niet te zeggen, matig spel, matig gezuip, matige gasten, matige vrouwen, matige scheidsrechters, matige uitslag. Hier zal ook wel niet veel gescoord worden.
1-1

Woerden-Souburgh
Woerden zal geen kind hebben aan de mannen uit Alblasserdam, dit wordt een makkelijke middag. Souburgh kan beter opgeven na het 1e kwart dan komen ze met een 3-0 verliespartij er nog goed van af. Woerden krijgt daarbij ook nog eens 5 strafballen, de arbitrage daar is niet vies van dergelijke praktijken. 9-2

Het Orakel | 20/10

Na even wat stof weg te hebben geblazen, toch maar besloten om weer een keer in de glazenbol te kijken voor de uitslagen van de prachtige aankomende websiteen van de geliefde derde klasse:

Spijkenisse - Liberty
Poeh, een website die veel gaat zeggen over de sterkte of moet ik zeggen zwakte van deze twee ploegen. Spijkenisse ligt flink onder vuur in verband met een coach die ontsnapt is uit het pieterbaan centrum. Liberty schijnt alleen maar thuiswebsiteen te kunnen winnen en laat heel wisselvallig hockey zien. Dit is dus een mooie website om te zien of de stereotype in leven blijven of dat liberty daadwerkelijk ook uitwebsiteen kan winnen. Het zou heel makkelijk zijn om hier een gelijkspelletje in te vullen, maar als je goed kijkt naar de geschiedenis spelen Spijkenisse en liberty nooit gelijk. Het is dus erop of eronder. Uiteindelijk schiet Mick de spits er drie corners in waardoor Liberty net aan het langste eind trekt. Spijkenisse 2x geel en 1x rood. Blijft toch één stereotype intact
2-3

Tempo - Prinsenbeek
Dat beloofd een spannende pot te worden. Prinsenbeek van de roze wolk en Tempo ook punten gemorst afgelopen weekend. Maarja dat was dan wel Liberty uit. Beide ploegen zijn gebrand om te laten zien dat ze bovenin mee horen te spelen. Tempo zet alles op alles en belt Opa Harry om weer eens mee te spelen. Aan hockeyen komt deze 60+ veteraan natuurlijk niet, maar hij maakt de aanvoerder van de Prinsjes wel helemaal gek als hij nare opmerkingen over zijn zusje maakt. De aanvoerder laat weer zijn stick uit zijn handen glippen wanneer hij weer voor open goal mist. Ditmaal wel Bestraft door de mannen in het geel. Tempo profiteert hiervan en pakt de punten.
3-1

Bommelerwaard - Teteringen
Zou Bommel nu wel genoeg man fit hebben of hebben ze weer te hard aan het sleuteltje geroken. Vorige week ging het helemaal mis toen de nummer 3 de sos voor de keta had vergist. 5 man in een k-hole en de website af moeten lassen. Gelukkig wel geleerd van hun fouten en genoeg man paraat om aan te treden tegen een directe concurrent. Teteringen ook slechts nog op 3 punten, dus die zijn gebrand om tegen deze matige tegenstander de punten te pakken. De goede punten dan wel. Uiteraard is het hockey niet van het hoogste niveau maar wel uitermate spannend. Teteringen zet hoog druk onder coach Berend en komt met 2-0 voor. Na 7 onterechte corners komt Bommel toch op 2-2. Teteringen scoort in de laatste minuut nog 2-3, maar deze wordt onterecht afgekeurd.
2-2

Doorn - Zwaluwen
De klapper van de week! Twee ploegen die serieus mee willen doen om het kampioenschap. Doorn laat niet het aller mooiste hockey zien maar weet vaak slim de overwinning naar zich toe te trekken. Een strafcorner erin slepen en dan lekker de pot dicht gooien. Thuis kan er gemakkelijk tijd gerekt worden en worden fysieke acties snel door de vingers gezien. De zwaluwen laten zich echter niet gek maken door de mannen in het groen en blijven rustig combineren. Het is een spannende pot maar met weinig doelpunten, maar Zwaluwen weet uiteindelijk wel de overwinning te pakken en staat lonely aan de top! Helaas worden ze vervolgens getrakteerd op twee laffe kannetjes. Verwacht geen kratje bij Doorn!
1-3
Pelikaan - Culemborg
We zijn weer in het idyllische Roosendaal, de stad van pracht en praal. Pelikaan een fysieke ploeg die zeer wisselend hockey laat zien. Culemborg wat minder fysiek maar zeker net zo wisselvallig hockey. Het is natuurlijk makkelijk om te zeggen, Pelikaan uit: altijd lastig. Maar de mannen in het geel hebben vandaag besloten om geen gekke beslissingen te maken. En dit doet het spel dan ook te goede. Veel counters over en weer waardoor ook veel doelpunten vallen aan weerszijde. De linksback van Pelikaan zit er echter niet lekker in, doordat hij toch iets te lekker is gegaan op ADE. Hij geeft 3 strafcorners weg met acties waar de honden geen brood van lusten. Culemborg bedankt de linksback vriendelijk en schiet er twee van in de touwen. De website blijft echter onbeslist omdat het sleepkanon van de blauwe vogels er ook nog twee in sleept.
3-3
Woerden – Souburgh
Moeten we hier veel woorden aan vuil maken? Gaan we dan weer iets zeggen over de laatste man van Souburgh die alleen maar kan scoops kan gooien en big mc’s kan eten? Goed, ik zal ze sparen. Ze hebben het al lastig genoeg hier op de derde klasse en op het veld evenmin. Afgelopen zondag wel gewonnen van de mannen van Spijkenisse thuis, maar dat is net zo makkelijk als snoep afpakken van een kind. Goed, Souburgh speelt uit bij de mannen van Woerden en die zullen uiteraard geen genade hebben. Woerden wil toch echt bovenin blijven meespelen dus neemt deze website dan ook uitermate serieus. Geen gerstenatjes op de zaterdagavond en zelfs op vrijdag wordt er rustig aangedaan. Souburgh heeft zelfvertrouwen getankt uit de afgelopen overwinning, maar die is ook weer heel snel loesoe. Na 3-0 geeft Souburgh het dan ook op en laat zich met 7-0 van de mat vegen.
7-0

Badr hari | 18/10

Nu het kickboksen me niet meer ligt heb ik maar besloten mezelf te gaan richten op analysewerk in de 3e klasse bij de hockey.

Spijkenisse-Liberty 3-4
Ik zal de coach van Spijkenisse een high kick geven daardoor gaat Spijkenisse wel beter hockeyen zonder coach. Helaas net niet goed genoeg om dark horse liberty te verslaan.

Tempo-Prinsenbeek 1-0

Speler uit A1 op zondag coach van H1 bij tempo hij weet de A1 van Prinsenbeek in toom te hoUden en zorgt ervoor dat tempo 3 punten behoud. Wannabe Ronaldo staat 50 van de 70 minuten met zijn armen te vragen in welke kleuterschool hij is beland bij Prinsenbeek.

Bommelerwaard-Teteringen 0-0

Beide teams zijn te slecht om een doelpunt te maken door een gebrek aan spelers wordt ook besloten om 8 tegen 8 te spelen.

Doorn-Zwaluwen 4-2

Doorn speelt thuis en heeft de scheidsrechter duidelijk ingelicht dat zij alleen kunnen scoren uit corners en geeft Doorn er wat cadeau.

Pelikaan-Culemborg 3-1
De blonde tornado is nu al mijn lievelingsspeler doordat hij deze website mijn beroemde lowkick test op de laatste man van Pelikaan. Dit levert hem uiteraard zijn 2e rode kaart van het seizoen op.

Woerden-Souburgh 2-3
Souburgh speelt eindelijk weer op een kwaliteit veld wat ze gewend zijn en kunnen gelijk resultaat halen.

Daarnaast wil ik iedereen vragen naast te lezen ook te voorspellen anders moet ik een Koen Everinkje bij je gaan doen

Henkie | 17/10

Spijkenisse - Liberty

De rauwdouwers uit Spikecity versus Liberty. Zal een gelijkopgaande websitestrijd worden. Allebei te slecht om te winnen; 2-2.

Tempo - Prinsenbeek

De subtoppers tegen elkaar. Prinsenbeek heeft alleen de kleintjes verslagen en gaan nu wegzakken. Vorige week verloren, net als Tempo overigens. De scheidsrechter in de roze broek weigert Tempo te laten verliezen; 3-1.

Doorn - Zwaluwen
Zwaluwen is nog amper getest. Weliswaar de nummer 1, maar dit zegt nog niets. Doorn zal ongetwijfeld de betere ploeg zijn en wint met 4-2.

Pelikaan - Culemborg
Voor Culemborg is het seizoen al ten einde. Degraderen zullen ze niet en ook bovenin gaan ze geen rol van betekenis spelen. Pelikaan uit kan je niet winnen: 4-1.

Woerden - Souburgh

Souburgh thuis kan je niet verliezen. Die gasten zijn nog gewend om op een zandveld te spelen. Woerden wint met 5-1 en haakt bovenin aan.

Het orakel | 17/10

Mannen, vergeet niet dat we allemaal voor geen poot kunnen hockeyen. Kusjes

Jack Brinkman | 17/10

Spijkenisse - Liberty

De KNHB zou er goed aan doen om deze website af te lasten. Beide ploegen kunnen totaal niet hockeyen. De Spikes zijn misschien wel het meest slechte ploeg wat ooit in de derde klasse heeft gespeeld. 5-1 verliezen van Souburgh mijn hemel... Ik verwacht 0-0

Tempo - Prinsenbeek

We hadden meer verdiend.... Aldus de coach van Prinsenbeek. Dit riedeltje zal hij de komende weken vaker luiden. Elke keer zo dichtbij, maar toch net niks. Deze week zal een herhaling worden. Tempo is wakker geworden na de wanprestatie en wint in een slordige website 2-1.

Bommelerwaard - Teteringen

Voor deze twee ploegen heeft de KNHB hockey 5´s in het leven geroepen! Helaas voor beide ploegen lukt het ze niet eens om 5 fatsoenlijke spelers aan te leveren. Ze besluiten de websiteen te spelen op een kwart veld, 4x10 minuten. De coach van Teteringen speelt mee. Hoort eigenlijk nog in de jong heren te spelen maar de nood is hoog. Ook eddy de veteraan wordt weer opgetrommeld. Zijn kleinzoon scoort een dag eerder een hattrick tegen de onder 8 van Gilze Rijen. Het blijkt echter geen voorbode te zijn. 2-2.

Doorn - Zwaluwen

De strijd om plek 1. Op papier een leuke pot, twee teams die willen hockeyen. Beide teams leunen op de corner en het wordt een evenwichtige pot. 3-3.

Pelikaan - Culemborg

Twee ploegen die elkaar beschuldigen van thuisfluiters.. Pot verwijt de ketel! Blonde tornado is niet opgewassen tegen het west brabantse kluitenhockey en pakt een gele kaart. Pelikaan wint met 3-1.

Woerden - Souburgh

Woerden moeten we niet onderschatten. In de volksmond ook wel de Were-Di van de kelderklasse. Altijd degelijk en soms een uitschieter. Strijden met Liberty om de prijs voor het slechtste veld. Die verliezen ze nipt. Zondag wordt er echter weer gewonnen. De Dikke van Souburgh verrast elke week weer en scoort er 2. Daar blijft het bij. 6-2 voor de thuisploeg.

@@@durftevragen | 17/10

Spike, souburgh, bommel, Teteringen allemaal genante ploegen

@@durftevragen | 16/10

Wij bij Souburgh weten dat we niet kunnen hockeyen. Spike was echt nog slechter

@DURFTEVRAGEN | 16/10

Het klinkt alsof je Souburgh hier omschrijft. Grappig! Dat moet een leuke pot geweest zijn

@durftevragen | 16/10

Spike zijn een stelletje dwazen. Had niets meer met hockey te maken. Beuken en na trappen. Verder konden ze ook niet hockeyen

prins carnaval | 16/10

Spijkenisse-Liberty 0-3

Spijkenisse lijkt niet te trainen en iedere week slechter te worden. Zie ze ook deze thuiswebsite niet winnen

Tempo-Prinsenbeek 3-1

Prinsenbeek kan alleen van de lage teams winnen...

Bommelerwaard-Teteringen 2-0

Degradatiekraker maar Bommelerwaard thuis is minder slecht dan Teteringen uit

Doorn-Zwaluwen 2-1
Belangrijk potje voor het kampioenschap maar ik zie Doorn toch als de favoriet met 13 tegen 11

Pelikaan-Culemborg: 2-0
Pelikaan 3 strafballen cadeau eentje missen ze

Woerden-Souburgh: 5-1
Woerden soeverijn naar de overwinning

prins carnaval | 16/10

Van mijn bron bij pelikaan vernomen dat de bommelboys af hebben gezegd vanwege te weinig spelers laten we hopen dat de knhb ze die -3 geeft

Durftevragen | 16/10

Souburgh en Liberty toch verrassend; waren daar de gele jassen bepalend?

En waarom konden de bommelboys niet spelen