Speelronde 6

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3B
  • 09/10
  • 1311

De prinsjes van de roze wolk af. Dat zal pijn doen. Aan de uitslagen te zien zat de silver cup bij de meesten nog in de benen. Kijken wat deze week ons brengt…

Bommelerwaard - Pelikaan

Culemborg - Woerden

Liberty - Tempo

Prinsenbeek - Doorn

Souburgh - Spijkenisse

Teteringen - Zwaluwen
Reageren

Koning van het | 12/10

Leuk om te zien dat bijna alle thuisploegen week na week winnen.

Bommelerwaard - Pelikaan
Afgelast

Culemborg - Woerden
Cul thuis maak je borst maar nat. De blonde tornado krijgt thuis geen kaarten. De eendjes gaan prima, Best een lastig programma gehad en winnen dik van de mindere goden.
2-2

Liberty - Tempo
Tempo is goed bezig. Liberty niet. Het veld bij Liberty schijnt een ijsbaan te zijn. Liberty gaat ook thuis veel punten laten liggen. Tempo wint en wil mee doen met de top. Een echte test heeft het nog niet gehad.
2-4

Prinsenbeek - Doorn
De prinsjes zijn van hun troon gestoten door Zwaluwen! Dat zal de hele week pijn doen en wat willen ze graaf rechtzetten. Wat een pech dat ze gelijk tegen Doorn moeten. Doorn is goed bezig en maakt het de prinsjes lastig.
2-2

Souburgh - Spijkenisse
Souburgh is een beetje aan het opkrabbelen, scoort toch makkelijk. Het krijgt ook heel makkelijk goals tegen. Spijkenisse is ook niet Best. De eerst pot hebben ze gewonnen en daarna niets meer. het publiek is de grote winnaar
6-4

Teteringen - Zwaluwen
Teteringen, alleen van Liberty gewonnen. Die gaan het zwaar krijgen zondag tegen de nummer 1. Zwaluwen staat bovenaan. Teteringen heeft helemaal niets in te brengen.
0-5

S. Pasenoera | 12/10

Eindelijk een normale temperatuur voor oktober komend weekend. Weten de teams met dit uitzonderlijke natuurverschijnsel om te gaan komende zondag?
Hierbij de uitslagen die er zullen verschijnen.

Bommelerwaard - Pelikaan
Wegens persoonlijke omstandigheden een iets latere voorspelling dan normaal. Dat heeft wel als voordeel dat ik zojuist zag dat deze website is afgelast.
ZoUden de Bommelsebattyboys zich dan daadwerkelijk uit hebben geschreven?
Misschien gaan ze focussen op de Bronscup?
“Afgelast”

Culemborg - Woerden
Culemborg in mijn optiek niet helemaal op de juiste positie in de ranking. Ondanks dat blonde tornado gedrag heeft vertoont dat we echt niet kunnen tolereren, zal hij deze website de knop omzetten.
Hij scoort twee mooie goals en krijgt zelfs een blauwe kaart van de scheids voor sportief gedrag.
3-2

Liberty - Tempo
Het altijd driftige Liberty weet nog niet echt de vinger op de zere plek te leggen bij de tegenstander. Toch denk ik dat Tempo het onnodig lastig gaat krijgen tegen 11 man + 2 conducteurs. Ze zullen hier helaas 2 punten laten liggen.
2-2

Prinsenbeek - Doorn
Prinsenbeek eindelijk de winning streak kwijt. Najib Amhali wist zelfs met een fluit nog een grap uit te halen bij de mannen.
Deze week zullen ze weer gebruik maken van hun eigen scheidsrechters in opleiding. Puck en Saartje komende uit 2013 mogen de website fluiten. Doorn dacht dat het de mini’s van de week waren. Door het kinderachtige gedrag naar de twee nog lerende scheidsrechters krijgt de desbetreffende zedendelinquent een gele kaart in minuut 2.
3-1

Soughburg - Spijkenisse
Spijkenisse keihard verloren afgelopen weekend. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Dat team was vorig jaar soms al een rottende stroomkring. Wellicht dat ze opnieuw kortsluiting hebben gekregen.
Soughburg doet het elke week steeds iets beter. Ik denk dat de coach het deze week voor het eerst op de winst heeft gemunt.
4-3

Teteringen - Zwaluwen
Ik denk dat we wel wat liever moeten zijn voor Teteringen. Ten slotte het enige team wat fatsoenlijke scheidsrechters weet te regelen. Teteringen is een soort Sevilla, in de competitie bakken ze er niks van, maar het blijven toch Cupfighters.
Als deze website op vrijdagavond gespeeld zou worden had Teteringen gewonnen. Helaas is het op een zondag…
1-4

Jack Brinkman | 11/10

462 keer gelezen.... LEZEN IS VOORSPELLEN!

PS: en zet nou gvd gewoon een krat neer

@benjamin | 11/10

Niet alleen de coach maar ook de aanvoerder..

benjamin | 11/10

Ik hoor in de wandelgangen dat de coach van Teteringen een serieuze loser is kan iemand mij dit bevestigen of ontkrachten?

Vogel2 | 10/10

Geachte Leden,

Zelf ben ik wel lid van de zeevogels.

Het spijt ons dat wij geen kratjes kunnen leveren vinden we zelf ook vervelend.


Tot nu toe gezellige competitie,

Groetjes

@gefrituurdekip | 10/10

Het valt gelukkig niet op dat je zelf onderdeel bent van dit gevogelte. Je zou je moeten schamen. Dit is een objectief forum waarin op basis van feiten en goed onderbouwde redenen er een voorspelling gedaan wordt. Iedereen weet dat Pelikaan niet gaat promoveren.

Gefrituurde kip | 10/10

Pelikanezen nipt van Woerden gewonnen (5-4), weer een ronde verder in de Silver Cup door Souburgh van de mat te vegen (4-1) en 5-1 winst tegen Teteringen. Ze zijn erg op dreef vergeleken met vorig jaar. Zullen zij 4 websiteen op rij gaan winnen?

Bommel-Vogels: 2 - 4

Jack Brinkman | 09/10

Bommelerwaard - Pelikaan

28 goals tegen in 5 websiteen.... Bommelerwaard heeft vanochtend in een brief van de KNHB een officiële waarschuwing gehad. Nog 1 zon desastreuze uitslag en ze worden uit de bondscompetitie gezet. Niks meer dan terecht lijkt me. Pelikaan is ook eigenlijk maar een naar ploegje. Winnen wel met 0-4 van Bommel. Schrijf je maar gewoon uit Bommelboys.

Culemborg - Woerden

De eerste 3 punten voor de mannen uit cullifornia zijn binnen. Blonde tornado pakt geen kaart dit weekend. Ritalin inruilen voor valium sorteert meteen het gewenste effect. Woerden pakt alleen thuis punten. Uitslag: 3-3.

Liberty - Tempo

Souburgh maakt er 4 tegen Tempo. De Dikke was weer op dreef. Liberty schaatst erop los maar weet tegen Tempo het net niet te vinden. 1-3

Prinsenbeek - Doorn

Met beide voetjes weer terug op aarde proberen de prinsjes hun positie in de top 4 te behoUden. Doorn gaat echter net als Zwaluwen laten zien dat de mannen uit Beek nog een lange weg te gaan hebben. 2-3

Souburgh - Spijkenisse

website wordt tijdelijk gestaakt omdat beide scheidsen voortekenen van Glaucoom vertonen. Neem je oogdruppels mee want deze pot is niet om aan te gluren. De dikke eet een portie bittergarnituur in de voorbespreking en beslist de pot. 3-1 voor de thuisploeg.

Teteringen - Zwaluwen

In tegenstelling tot Zwaluwen is Teteringen wel een ronde verder gekomen in de silver cup. In de competitie wil het echter niet vlotten. Ook zij hebben een brief van de bond gekregen met het verzoek om nou eens normaal te leren verdedigen. 29 goals in 5 websiteen tegen is simpelweg genant. Zwaluwen heeft de eerste topper van het seizoen gewonnen en trekt deze goed vorm door. 1-6

Mighty Moesoe | 09/10

Bommelerwaard - Pelikaan 0-5
Iedereen wilt dat bommelerwaard degradeerd toch? Pelikaan draagt daar aan bij door ze op te rollen
Culemborg - Woerden 1-2
Rood voor de blonde tornado en dat kost Culemborg de kop
Liberty - Tempo 2-2
Als je maar 6-4 kan winnen thuis van souburgh dan wordt liberty uit een lastig verhaal.
Souburgh - Spijkenisse 4-2
Zodra Spijkenisse op voorsprong komt trekt de 12e man 2e rode kaarten. Zo pakt souburgh weer 3 punten.
Teteringen - Zwaluwen 0-7
Teteringen komt met een aanwas uit de veteranen, zodat ze met genoeg spelers zijn en Zwaluwen rolt ze op. Teteringen slechtste 3e klasse ploeg ooit?

Maks Kipknots | 09/10

Prinsenbeek tegen de fashionistas, zullen de prinsjes zich herpakken na afgelopen weekend? De kraker van het weekend Libery - Tempo dit wordt 2-3 voor Tempo. De Pelikanezen walsen over de Bommels heen easy 2-6.