SPEELRONDE 5

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3B
  • 01/10
  • 1280

Een speelronde waarin vrijwel alle thuis teams net aan wonnen. Toeval of niet? Culemborg besloot om toch de man met de rode kaart op te stellen. Wordt dat 3 punten in mindering? Doorn verspeelde punten bij de scooterboys. Laten we voorspellen wat speelronde 5 ons brengt:

Doorn - Liberty

Pelikaan - Teteringen

Spijkenisse - Culemborg

Tempo - Souburgh

Woerden - Bommelerwaard

Zwaluwen - Prinsenbeek
Reageren

 
GOK JE WAGEN - Gespeeld!
08-10-2023
08-10-2023
07-10-2023

Dafuq Zwaluw | 07/10

Heeft Zwaluwen hun J016 gisteren opgesteld? Wat is daar gebeurd?

S. Pasenoera | 06/10

Zwaluwen van een 4e klasser verloren. Ik pas m’n scoren tegen de prinsjes aan.
2-4 prinsessenbeek
#Zwaluwengaateraan.

Vrouwenhockey | 06/10

Ugh het is weer die tijd van de maand... Echt, als iemand ook maar verkeerd naar me kijkt, dan zwaait er wat!!

Afijn gelukkig staat het hoogtepunt van de week voor de deur; websitejes voorspellen van de knapste teams op de Nederlandse hockeyvelden!

Doorn - vrijheid
5-0
Vrij ziiijjjjn, ze wil alleen maar vrij ziiijjjjn, liefdeeee, liefde komt ooit! God wat is dat een lekker nummertje zeg van onze Marco. Maar met een lekker nummertje kom je er niet bij Doorn.

Pelikaan - Teteringen
1-6
Pelikaan heeft vorige week bewezen mee te spelen voor de knikkers, maar knikkeren onder luid getetter van Tetteringen is toch een ander verhaal.

Spijkenisse - Culemborg
2-1
Culemborg houdt zich niet aan de regels door geschorste spelers op te stellen, dat gaat Spijkenisse hun hardhandig afleren. Hoop dat de ME al op de hoogte is, want dit wordt rellen natuurlijk.

Tempo - Souburgh
7-0
Wordt dit dan de grootste uitslag van het weekend?

Woerden - Bommelerwaard
7-0
Of wordt dit dan de grootste uitslag van het weekend? Spannend!

Zwaluwen - Prinsenbeek
3-1
Het eerste puntenverlies voor de Prinsjes is aanstaande. Hoop dat ze niet gaan huilen.

Ho ik lek door, snel mn tamponnetje vervangen, tot volgende week!

OEI | 04/10

Het lijkt mij ook leuk om die blonde aan te pakken. Kan Tempo niet bij de KNHB aangeven dat het mannetje gewoon gespeeld heeft afgelopen zondag?

S. Pasenoera | 04/10

Ik eis dat blonde tornado zijn schorsing uitzit als hij dit weekend weer rood pakt. En dat zal ie, in spikecity gaat het bloed altijd sneller koken.

@Jack brinkman | 03/10

Ben jij dé Jack van HC Woerden heren 1?

Jack Brinkman | 03/10

Doorn - Liberty

Uit Souburgh... Scoop van de dikke blijkt toch een wapen te zijn. Doorn scoort alleen uit corners. Liberty vergeet de spikes te wisselen voor noppen en heeft te weinig grip. 5-1 voor de thuisploeg.

Pelikaan - Teteringen

Het woonwagenkamp loopt leeg voor deze kraker. Pelikaan wint eenvoudig, geen hulp van de gebruikelijke twaalfde en dertiende man nodig. De aanvoerder van Teteringen besluit na deze pot zijn lidmaatschap op te zeggen. 4-0 voor de thuisploeg.

Spijkenisse - Culemborg

Culemborg uit is altijd anders dan Culemborg thuis. Zonder de hulp van de thuis fluitende veteranen gaat het de mannen van Cullifornia maar lastig af. De blonde tornado pakt wederom rood en maar speelt de week erop weer mee! Afgelopen weekend hadden de veteranen een uit pot en bleken ze thuis toch ook te kunnen verliezen, knap! Ondanks het uit nadeel pakt Culli hier een punt. 2-2.

Tempo - Souburgh

Souburgh is in de wolken na een meer dan verdiend gelijkspel tegen de brakke boys uit Doorn. De Dikke besluit na het succes van afgelopen week voortaan alleen nog maar te scoopen. Tempo gaat een keer in de mist maar weet de pot verder volwassen uit te spelen. 5-1 voor de thuisploeg.

Woerden - Bommelerwaard

De Bommelboys passeren de Lek onderweg naar Woerden. Échter blijkt het het lek nog niet boven bij de mannen uit Zaltbommel. De overwinning van vorige week blijkt een incident. 5-2 voor de thuisploeg.

Zwaluwen - Prinsenbeek

De eerste topper van het seizoen. De prinsjes uit beek zijn gezien de ranglijst de favoriet. Toch gaan de Zwaluwen ervan door met de overwinning. Prinsenbeek klaagt over van alles maar ze zijn toch echt zelf verantwoordelijk. 4-1 voor de thuisploeg.

Wederom een speelronde met louter overwinningen voor de thuis spelende ploegen.... Tijd voor bonds in de 3e klasse

S. Pasenoera | 03/10

De vijfde ronde, hier gaan de grote jongens zich onderscheiden van de kleintjes, wie zijn er nog fit na een avond Silvercup? Met waarschijnlijk de laatste zonnige zondag van het jaar zullen er de volgende uitslagen op de scoreborden te zien zijn.

Doorn - Liberty
In Doorn was er afgelopen zaterdag een schuurfeest waar er vodka redbull voor 1,50 werd verkocht. Het slechte resultaat was het waard volgens de jongens. Komende zaterdag avond doen ze gewoon een potje Fortnite en daarna lekker slapen.
Liberty is niet Bestand tegen deze voorbereiding.
4-1

Pelikaan - Teteringen
Pelikaan lijkt de diesel aan de praat te hebben gekregen. Deze jongens mogen niet onderschat worden. Teteringen heeft na de loodzware Silvercup van vrijdag niet genoeg spelers om aan de website te beginnen. Beide teams hoUden het inhaalweekend vrij in de agenda.
“Gestaakt”

Spijkenisse - Culemborg
Blonde tornado blijkbaar toch op het veld afgelopen weekend. Laat het de bond maar niet horen… Wellicht dat hij dit weekend thuis blijft, want in spikecity valt er niet veel te halen komende zondag. Captain maakt een hatrick.
3-0

Tempo - Soughburg
Nu Soughburg sinds vijf weken een waterveld heeft, denken ze dat ze het recht hebben om te klagen. Ze protesteren met het hele team omdat ze niet op dat blauwe griep veld willen spelen: “WIJ WILLEN VELD 2! WIJ WILLEN VELD 2!”
Tempo trekt zich er niks van aan. En beslist de website na 130 seconde. (Op het blauwe veld).
6-0

Woerden - Bommel
“Walk in the park”.
MB1 vervangt het H1 van Woerden in de rust. De jongens van Bommel mogen wel samen douchen met de dames als troost.
4 - 0

Zwaluwen - Prinsenbeek
De eerste website van het seizoen waar het echt ergens om draai. Gaat Zwaluwen Prinsenbeek de nek omdraaien? Of maken de prinsjes het gat naar de tweede promovendus nog groter?
Ik verwacht dat Prinsenbeek met 1 been op het witte paard blijft zitten.
2 - 2

Vunzige Vincent | 03/10

Weer een prachtig hockeyweekend achter de rug met eigenlijk enkel voorspelbare uitslagen… Enkel een onverwachte uitslag van de Doornroosjes, wattefak hebben die de zaterdagavond uitgespookt?

Maar goed… het beloofd weer een heerlijk weekendje te worden met teams die niet meer kunnen hockeyen na 1 avondje silver cup, laten we voorspellen.

Doorn - Liberty

Man man man wat een spannende website wordt dit, voor niemand. De Doornroosjes krijgen de boys van Liberty thuis langs en sturen ze met een lichte pijn in het kontje weer naar huis!

6-2


Pelikaan - Teteringen

Ookal wilt eigenlijk niemand dat deze zeevogels in de competitie blijven, is Teteringen nog wel een tandje erger. Teteringen probeert hun glorieuze overwinning tegen Liberty te herinneren terwijl ze op het veld ineens 5-0 achter staan.

5-1


Spijkenisse - Culemborg

Een website die daadwerkelijk niemand wilt kijken. Na 10 minuten speeltijd zet ik de website af en zap ik naar Lang Leve de Liefde.

0-2


Tempo - Souburgh

Tempoteam met een wat trage start van het seizoen voor de koplopers van vorig jaar, waar is het daar fout gegaan? Gelukkig voor Tempo kunnen ze deze zondag nog punten pakken als ze hun jongere broertjes het veld opsturen en zelf lekker pilsen. Souburgh laat dit jaar toch hun ware aard zien, was vorig jaar dan maar eenmalige glorie?

10-0


Woerden - Bommelerwaard

Wacht is ff, hebben de Bommelboys zich nog niet uitgeschreven? Jeetje, wat een doorzettingsvermogen! Helaas kom je daar maar zo ver mee… Woerden laat zich blijken als een ware middenmoot maar zijn toch wel een maatje groter dan de Bommeleboys.

5-0


Zwaluwen - Prinsenbeek

Eindelijk een fatsoenlijke website dit weekend, niet die eenzijdige zooi. Hoewel de Prinsjes toch echt ergens in de wolken zweven worden ze dit weekend naar beneden geprikt door de Zwaluwtjes terug naar de middenmoot waar ze thuis horen.

3-2

Rizzz meneer | 02/10

Bommelerwaard kan zich beter uitschrijven en gaan tafelvoetballen want dit lijkt natuurlijk nergens op!

Granaatappel | 02/10

De roze wolk waait weer verder..
#zwaluwengaateraan

@TEAMTEMPO | 02/10

En wie ben jij om dit te zeggen ?

TeamTempo | 02/10

De tempotrein dendert door… wees gevreesd! #tempotime

Henkie | 02/10

Doorn-Liberty 7-0

Na de misstap van Doorn in de zandbak van Souburgh, herpakken ze zich thuis tegen het zwakke Liberty.

Pelikaan-Teteringen 7-1
De vogels winnen gemakkelijk. Zou Teteringen wel met genoeg spelers zijn?

Spijkenisse-Culemborg 2-2
Een spannend potje tussen twee middenmoters. Gelijkspelletje.

Tempo-Souburgh 5-1
Appeltje eitje voor Tempo.

Woerden-Bommelerwaard 6-0
Ook geen spannend potje. Is Bommelerwaard al officieel gedegradeerd?

Zwaluwen-Prinsenbeek 3-1
De kraker van het weekend. Prinsenbeek wordt nu eindelijk eens getest, en die doorstaan ze niet.