SPEELRONDE 4

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3B
  • 25/09
  • 1154

De prinsjes en Doornroosje als enige met 9 uit 3. Zijn de twee kampioenskandidaten bekend? Er zitten wel een paar leuke potjes tussen aankomend weekeinde. Laat die leuke voorspellingen maar binnenrollen!

Bommelerwaard - Spijkenisse

Culemborg - Tempo

Liberty - Zwaluwen

pelikaan - Woerden

Souburgh - Doorn

Teteringen - Prinsenbeek
Reageren

 
GOK JE WAGEN - Gespeeld!
01-10-2023
30-09-2023
30-09-2023

@STUNTPILOOT | 01/10

Veau

Stuntpiloot | 01/10

Coach van Spijkenisse = clown

Koning toto | 01/10

De speler met de rode kaart heeft zeker mee gedaan bij Culemborg, mijn mannetjes langs de lijn zagen hem flaneren met het bandje om de arm

@DETECTIVERON | 01/10

Fijn dat we het eens zijn op het vlak van de kratjes. Ik hoor graag van de detectives of Culemborg met de rode kaart meneer op het veld staan

@@DETECTIVERON | 01/10

Ik ben er morgen, zal het checken... die Culemborgers zijn prutsers... dus rode kaart meneer zal vast met een pruik het veld betreden. :-)

2 kratjes per team lijkt mij meer dan terecht!

S. Pasenoera | 30/09

Twee kratjes lijkt mij een uitstekend idee.
Ik ben Best bereid een hitman te Bestellen om te checken of dit waar is. Allicht dat opa van Tempo nog één keer z’n Sturmgewehr waardevol kan gebruiken.

@DETECTIVERON | 30/09

Ik heb vernomen van een zeer betrouwbare bron dat Culemborg van plan is om de rode kaart meneer toch op te stellen. Gezien de eigen scheidsrechters en eigen club durven ze dit risico te nemen.
Welke straf zetten we hierop heren? 2 kratjes per team?

KAAS | 29/09

Bommelerwaard - Spijkenisse
Bommelerminderwaard tegen tbs gangers. Dat kan leuk worden. Vier spelers van Bommelerwaard lopen een knieblessure op. Niet omdat Spijkenisse aan de tackle is, maar omdat ze met hun messen en kleine lichamen maar tot de knien komen van bommelerwaard langnekjes.

2-2

Culemborg - Tempo
Dit kan wel eens een leuk potje worden. Culemborg heeft deze website een rode kaart staan. Jannes houdt van gelijkwaardigheid en gelijkheid en pakt dus ook rood. Paco gefrusteerd en krullenbol van Culemborg laat zich ook even gaan.
0-0

Liberty - Zwaluwen
De voorstopper van Liberty kan toch wel als meest agresievolle speler van de derde klasse worden beschouwd. En dat is een prestatie. Thuis kan Liberty altijd ineens hockeyen, of zijn het toch de thuislfuiters.
3-2

pelikaan - Woerden
Dit is wel een potje. Ik verwacht een sleepfestijn. Jack heeft het al een tijdje op zijn heupen en Pelikaan is pelikaan. Pelikaan thuis betekent 4 strafballen gratis. Komt dat zien!
4-3

Souburgh - Doorn
Geen reden tot voorspellingen. Die dikke van Souburgh loopt huilend het veld af.
0-10

Teteringen - Prinsenbeek
Oei oei oei, dit wordt een potje. Teteringen met 10 man plus coach is toch een aardig volle selectie. Zo kan je gewoon overal op het veld een speler zetten. Wat gaaf! Echter denkt Kees hier anders over Hij bluft en Teteringen gelooft hem. Ze gaan spelen zonder keeper.
2-7

Vrouwenhockey | 29/09

Nee lieve schat ik kan even geen bier voor je halen. Je komt zelf maar een keer van de bank af met je luie reet!😠

Ik word soms zo moe van mn man, misschien dat een paar websitejes voorspellen me weer wat kalmeert.

Bommelerwaard - Spijkenisse
0-3
Gewoon Jantje eerste helft voor The Spikes, 3 puntjes inpakken en dan weer naar huis.

Culemborg - Tempo
1-2
Culemborg uit, altijd lastig (zou het aan de scheidsen liggen??) Met duw- en trekwerk weet Tempo deze pot in de allerlaatste minuut over de streep te trekken.

Liberty - Zwaluwen
1-5
Wonder boven wonder weet Liberty te scoren tegen de Zwaluwen. In de feestvreugde vergeet het dan wel te verdedigen en vliegen er zo 5 in hun eigen netje.

Pelikaan - Woerden
1-1
Door de lange reis vanuit Woerden naar Roosendaal is de keeper van Woerden wagenziek geworden. Hierdoor laat hij een bal door die mn dooie oma nog zou hebben. Pijnlijk!

Souburgh - Doorn
0 - 17
Doorn hoeft niet eens te douchen na de website.

Teteringen - Prinsenbeek
7-0
Vorige week waren ze licht uit vorm, maar deze week spelen ze weer de sterren van de hemel! Dit wordt dan ook flinke walk-over voor de kerols uit Teteringen.

Zo, dit heeft me wel goed gedaan zeg, toch maar even een biertje halen voor de grootverdiener in huis. Johan wat voor biertje wil je?

Koning van het | 27/09

OEKABOEKA, je hebt helemaal gelijk. een Suarezje.. Waarschijnlijk is dat niet eens zo nadeling voor CUL.

Oekaboeka | 26/09

@Koning van het
Blonde tornado heeft schorsing. Geen strafbal voor hem helaas.

Koning van het | 26/09

Wat heeft onze competitie mooie statistieken. Bijna alle thuiswebsiteen zijn weer gewonnen afgelopen weekend. Erg knap! Deze week is dat een ander verhaal en gaan de top ploegen zich distantiëren van de rest.

Bommelerwaard - Spijkenisse
Spijkenisse lastig in te schatten wat ze echt kunnen. Soms lijken ze goed en andere websiteen lijkt het nergens op. Bommel is wel echt een maatje te klein, zelfs thuis
1-3

Culemborg - Tempo
Culemborg thuis, daar is niets tegen te beginnen. Tempo prima ploeg maar niet goed genoeg op uit te winnen bij Cul. De blonde tornado is helemaal in zijn sas op eigen bodem omdat zijn eigen vader altijd fluit.
Tempo komt wel op voorsprong maar in de 80e min scoort Cul alsnog de winnende uit een onterechte strafbal
2-1

Liberty - Zwaluwen
Liberty net als Spijk geen pijl op te trekken. Op eigen veld een lastige ploeg om tegen te spelen. Zwaluwen scoort thuis makkelijk maar uit is het toch een ander verhaal of had dat een andere reden tegen Cul.
2-4

Pelikaan - Woerden
Pelikaan gaat weer punten pakken. Woerden uit en thuis is een wereld van verschil. Daarnaast had Tempo het ook lastig tegen Pel. Dat beloofd een spannende pot te worden.
3-2

Souburgh - Doorn
Souburgh is een van de weinig ploegen die wel vatsoenlijke scheidsrechters op de been weet te brengen. Doorn een prima ploeg, thuis gaan ze alles winnen. Uit zijn er nog wel wat lastige potten. Souburgh echter niet. Walk in the park voor Doorn.
2-5

Teteringen - Prinsenbeek
De prinsesjes, wat zijn ze goed bezig en ook uit tegen Teteringen zal dat geen probleem opleveren. Teteringen wel een prima middenmoot die de punten meepakt waar het kan. Prins is echter een maatje te groot.
1-3

Prive | 26/09

Ik heb vernomen dat Kees van de prinsjes een poster boven ze bed heeft hangen met de huidige competitiestand. Hij zou zich dagelijks afjuinen op deze poster.

Papa Jos | 26/09

goedemorgen kindjes van mij, een paar teams zijn niet lief geweest en hebben daarom even een bezoekje van papa jos gekregen en wat billekoek ontvangen.

hopelijk blijft iedereen lief deze week en hoef ik niet mijn celletje uit.

bommelpups-Spijkenisse
bommelerwaard weer eens een bezoekje moeten brengen, maar kwam erachter dat ze het met 1 wissel al zwaar genoeg hadden dus heb ik het maar bij 6-1 gehoUden. deze week hopelijk maar voor het 1e puntje gaan en dan niet van het witte goud.

3-2

Cul-tempo
Cul thuis is altijd een bijzonder evenement, gaan ze weer gebruik maken van 2 kanaries op de schouder of laten ze dan toch eens een schrijntje talent zien. wie zal het weten.

2-4

Liberty-Vogels
je kent het wel, hopelijk verliest liberty op de eigen schaatsbaan.
0-14

grote vogel-Woerden
nog zon mooie kraker met al die vogels, ook hier zullen zeker 2 gele pelikaans aanwezig zijn die zich ook zeker zullen latenm zien. verschikkelijk goede scheidsrechters die alle regels kennen maar ze zeker niet toe zullen passen in Woerden zijn voordeel.

6-7

Souburgh-Doorn

Doorn gaat lekker, souhbughgh iets minder

2-6

Teteringen-prinsjes
perfecte score voor de prinsjes, hopelijk vallen ze nog is van hun witte paard af, ik denk zelf deze week

4-2

dat was em weer kids en jullie kennen het.......
oogjes dicht, snaveltjes toe, bek hoUden en bier drinken anders komt papa naar je toe!

Pinot | 26/09

Bommelerwaard - spijk
Lekkere winst voor spijk, bommelboys mogen de bal 2 keer spelen bij uitnames
0-4

Culm - tempo
Culemborg mag weer hopen op punten wanneer chef veteranen A weer het veld op loop in het geel. Tempo slaagt in wat zwaluwen niet is gelukt.
2-3

Lib - Zwaluwen
Zwaluwen tikt ze er makkelijk in maar is ook niet vies van een tegendoelpunt. Toch even wennen aan het Beste veld in de 3e klasse.
2-5

Pelikaan - Woerden
Woerden op een roze wolk na de dikke winst van vorige week. Op vlaams territorium helaas toch moeite, pelikaan speelt de sterren van de hemel met jong D1,3 en 4 langs de lijn.
3-1

Souburgh - Doorn
Onbegonnen werk. Doorn komt met ja1
1-7

Tetteringen - Prinsenbeek
Heerlijke derby waar ook de scheidsrechters alweer een seizoen op wachten. Het moment om familie en vrienden weer trots te maken. Helaas voor de prinsjes, maar goed, niemand zal hier 3 punten pakken
3-3

S. Pasenoera | 26/09

Week vier van de competitie. Afgelopen weekend is er geen reed gebeurd. Alles naar verwachting op Teteringen na.
Maar dat kwam ook niet zomaar uit de hemel vallen nadat ik had vernomen dat ze met het hele team op lastminute zuipvakantie waren gegaan na de historische silvercupwinst.
Komende week ook geen spannende potten, dus hierbij mijn geadviseerde Toto.

Bom - spike
Bommelsebattyboys tegen spike. Bom is wederom door het ijs gezakt vorige week. Na regen komt zonneschijn zeggen ze wel eens. Echter, voor bom komt de zon niet meer op voordat ze weer hun eerste website in de 4e klasse spelen. Ik zou Soughburg nog wel een handicap van -2 durven te geven tegen dit team.
Spike ook nog niet alles, maar zullen toch eenvoudig winnen dit weekend.
1-3

Cul - Vlugge
Zoals ik vorige week voorspelde: “rode kaart voor de blonde tornado van Culemborg”.
Zat ik er… hmmm even nadenken… geen nanometer naast. En als u mij niet geloofd, ga maar even op hockey.nl kijken, 62e minuut… rode kaart blonde tornado omdat hij de scheidsrechter had gebeten. Volgende week wel je medicijnen meenemen maatje, oh wacht… schorsing natuurlijk…
Tempo gaat met gevulde zakken terug naar het bergdorp.
2-5

Liberty - Zwaluwen
Liberty heeft afgelopen weekend niet weten te scoren tegen de prinsjes. Uit betrouwbare bronnen heb ik gehoord dat corners niet heel moeilijk te scoren zijn tegen Pb, beetje teleurstellend van Liberty dus…
Zwaluwen heeft Souburgh weer conjõ hard geklapt. Ze hebben wel zonder keeper gespeeld te zien aan score.
Zal een enigszins spannende pot worden.
Ps: ben benieuwd of zwaluwen vorig weekend wel heeft getrakteerd op goudgele rakkers. Wij hadden het idee om anders kannetje ranja te geven.
1-3

Peli - Woerden
Pelikaan prima resultaat. Woerden meer dan prima. Allicht gaat pelikaan hier de eerste winst thuis pakken.
Al denk ik dat eigenlijk toch niet, pelikaan is meestal wisselvalliger dan de gemiddelde Sinusbeweging (voor de cursisten onder ons, zoek maar op: “plaatje sinus”).
2-4

Soughburg - Doorn
Soughburg heeft het weer niet kunnen waarmaken. Wel was het sleepkanon op dreef zo te zien. Doorn prima resultaat (is ook niet moeilijk tegen 10 man, SO blonde tornado). Dat ff losgelaten. Doorn gaat Soughburg natuurlijk kantelen als een soort Turkse pizza na een uit de hand gelopen stapavond.
2-6

Teteringen - Prinsenbeek
Prinsenbeek weer gewonnen afgelopen weekend.
Teteringen is na de silvercup winst op zuipvakantie gegaan zoals eerder benoemd, daar hebben ze hoe dan ook comagezopen. Want twee dagen later 9-0 verliezen en jezelf dan middenmoot noemen, dat valt voor mij echt in de categorie jodenvervolging en goede mensenrechten.
Ik voorspel winst voor de prinsjes.
Cees mag vanaf de tweede strafcorner alle ballen backhandslaan vanaf kopcircel.
Doe je masker, tok, kniekappen en kogelvrij vest maar alvast aan @eerste uitloop en lijnstop.
1-5

Koning tot | 26/09

260 kijkers en 0 voorspellingen… klikken = tikken

Vreemde vogel | 25/09

Pelikaan sterrenteam alleen missen nog te veel kansen van het weekend vlammen ze over Woerden heen.