Speelronde 3

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3B
  • 18/09
  • 1051

Nog maar 2 teams met een perfecte score na 2 websiteen. Chapeau! Bommelerwaard en Souburgh stijf onderaan. Komt hier verandering in aankomende speelronde?
Brand los!!

Doorn - Culembrog

Prinsenbeek - Liberty

Spijkenisse - Pelikaan

Tempo - Bommelerwaard

Woerden - Teteringen

Zwaluwen - Souburgh
Reageren

 
GOK JE WAGEN - Gespeeld!
24-09-2023

Safff | 23/09

Doorn - Cum
Dit wordt een Doorn in het oog voor Cum.. ik gok een kleine walkover 5-1

Prins - Libje
Libje mag weer op een echt waterveld hockeyen.. alleen bij Prinsjes is dit gladder dan hun eigen veld 4-0

Spijk - Peli
De vogeltjes hebben het hoog in hun bol na gisterenavond.. winnen van Gilze.. Gilze thuis, is al een knappe overwinning! 3-1 Spijk

Tempo - Bom
7-0 walkover.. wat doet Bom in de 3de klasse

Woerden - Teteringen
Teteringen H1.. waar is het leuke team van vorig jaar gebleven.. is maar goed dat zij gepromoveerd zijn want wat een azijnzeikers zeg. 5-0. Aanvoerdertje ex Push H1 wordt de website uitgeschopt

Zwaluwen - Soep
Een zwaluw maakt nog geen zomer.. 8-0

S. Pasenoera | 20/09

Oh Jezus zeg, ik heb wel zin in zo’n lekkere zaalavond vanavond.
Maar nu eerst derde klasse amice.Doorn - Culembrog

Doorn doet tot op heden goede zaken, verwacht dat ze om de promotie mee zullen doen dit jaar. Culemborg ook lang niet gek, maar wel gek genoeg om afgedroogd te worden dit weekend. Die blonde tornado van Culemborg is daarnaast weer z’n Ritalin vergeten te nemen. Rode kaart voor hem.

6-2Prinsenbeek - Liberty

Prinsessenbeek stijgt boven de verwachtingen uit. Ik gun het ze niet maar met die aanvoerder geblesseerd waren ze toch geschikter voor deze competitie. Het is te hopen Liberty ze wat meer weerstand kunnen bieden. Zal lastig worden met Bert en Ernie als Scheidsrechters.
2-1Spijkenisse - Pelikaan

Spikecity opende de competitie met een verrassende uitslag. Echter verwacht ik dat ze tot de winterstop niet meer goals gaan scoren dan ze tot nu toe hebben gedaan. De gesnavelde zoogdieren komen de puntjes ophalen en vliegen snel weer weg.

0-2 Tempo - Bommelerwaard

Tempo als de beruchte kampioenskandiaat. Appeltje eitje voor deze gasten tegen Bommelsebattyboys. Daarnaast rijd de stapbus zaterdag avond niet terug naar dat griep dorp. Hierdoor komen er 4 gasten niet opdagen op de afgesproken verzamel tijd van de coach. Ze gaan met 12 man naar B.O.Z. De coach zal ook wat minuten maken.
7-0Woerden - Teteringen
Woerden op de thuisbasis. Dat zal in het voordeel zijn. Teteringen doet hun Best om stand te hoUden. Echter kon er door het tekort aan scheidsrechters maar 1 ref fluiten vandaag. Hier maakt Teteringen smerig gebruik van en ze spelen het volledige 3e kwart met 13 veldspelers. De scheidsrechter komt er niet achter…

2-2Zwaluwen - Souburgh

De tweede vogelkolonie uit de competitie gaat met twee vingers in de neus winnen van Soughburg. Ik kijk overigens nu al uit naar de vogelderby op 26 november. €50 voor alle getuigen als Soughburg niet degradeert… (voor de winterstop). P.S. Die lange kan wel hard slepen.

10-1

Koning van het | 19/09

Ode aan de scheidsrechters. Wat fijn dat de mannen in het geel tijd willen vrijmaken om ons elke week weer in het gareel te hoUden. Heeft dat wellicht invloed op zoveel thuisoverwinningen/ thuispunten. Ik ben wel benieuwd wat er bij cul, pel en Woerden is gebeurd..

Doorn - Culembrog
Doorn wint met gemak. Culemborg pakt 9 van de 10 punten thuis. Daarnaast in Doorn gewoon een goede ploeg met genoeg talent. De echte tests moeten nog komen.
4-1

Prinsenbeek - Liberty
Prinsenbeek aan kop, wat een verrassing. Liberty is wel andere koek dan cul in eigen huis en Souburgh uit. Liberty prima ploeg die de prinsjes weer op hun plek zetten waar ze horen. Middenmoot.
2-3

Spijkenisse - Pelikaan
Pelikaan speel uit. Dat is toch wat anders dan thuis. Nu spelen ze weer met 11 man in plaats van 13. Spijkenisse prima ploeg en wint met ruime cijfers.
5-2

Tempo - Bommelerwaard
Makkie voor Tempo. Nadat ze tegen 13 man gespeeld hebben mogen ze nu al hun frustratie kwijt op de bommelboys en dat hebben ze geweten. Hopelijk komen er beter tijden aan voor bommel. Tempo doet leuk mee bovenin. Bommelboys moeten nu al vrezen voor degradatie.
8-0

Woerden - Teteringen
Woerden weer thuis, what to say... sterkte Teteringen. Woerden scoort en daarna wordt alles tegen gefloten. Teteringen komt niet eens meer in de cirkel van Woerden.
1-0

Zwaluwen - Souburgh
Na een verrassend gelijkspel weet Zwaluwen net als Tempo het net weer te vinden. Souburgh is wel erg zwak. Waren ze maar in de 4e klasse gebleven want dit wordt geen leuk seizoen! Souburgh komt 3x over de middenlijn.
12-0

Het orakel | 19/09

Doorn - Culembrog
Doorn thuis, gekkenhuis. Doorn toch wel een maatje te groot voor Culemborg. Culemborg is uit sowieso te wisselvallig. Doorn pakt gewoon de punten. 4-1

Prinsenbeek - Liberty
De prinsjes nog ongeslagen. Blijkbaar veel haat voor Liberty, maar ik zie het probleem niet. Misschien ligt het dan toch aan die ontzettende vieze shotjes die ze je voeren na de website. De prinsjes blijven op de roze wolk na een nipte overwinning 3-2

Spijkenisse - Pelikaan
Dit kan nog wel eens spannende pot worden. Twee teams die wel van fysiek hockey hoUden. Jullie verwachten het niet maar de pelikanen gaan verrassen dit weekend. 1-3

Tempo - Bommelerwaard
Tempo wil na het zure en onnodige gelijkspel van vorige week eerherstel. Hebben ze even geluk dat ze thuis mogen aantreden tegen een heuze degradatie kandidaat. Tempo laat dan ook niks heel van Bommel. Gaat Bommel nog steeds elke zaterdagavond aan de goudgele rakkers of worden ze toch celibaat? 6-0

Woerden - Teteringen
Teteringen nipte overwinning thuis tegen Liberty dus dat stelt natuurlijk niet heel veel voor. Woerden thuis is dan ook duidelijk te sterk voor de mannen van Berend en consorten. 5-1

Zwaluwen - Souburgh
Zwaluwen met twee benen op de grond na het gelijke spel van afgelopen zondag. Souburgh is echter dusdanig slecht dat zwaluwen weer mag flirten met de dubbele cijfers. 8-0

Papa Jos | 19/09

Goedemiddag kinders, papa zal even een verhaaltje voorlezen en het gaat over de meest mooie competitie van het Nederlandse hockey, de 3e klasse.

Door-CUL
Cul thuis altijd goed en CUL uit altijd ruk. Doorn zware pot gehad tegen Bommel waar ze uiterst effectief waren, ze zullen CUL daar ook even een lesje in geven.

4-1
Pinsjes-Liberty
U kent het wel, haat aan Liberty kan je nooit genoeg hebben.

15- -3

Spijkenisse-Vogels
zelfde verhaal als bij CUL, van Spijkenisse weet ik eigenlijk niks, komen julliee nou uit de 2e of 4e klasse? nou goed maakt in de uitslag niet uit.

3-0

Tempo-Bommelpups

Bommelpups last van niet raak kunnen schieten, tempo niet. dit wordt een bittere pil voor de Pups. hopelijk zijn de mooie dames van tempo aanwezig anders is er echt niks leuks te beleven.

?-0

Woerden-Teteringen

Geen woorden voor

?-0

Zwaluwen-Souburgh

Souburh vindt het avontuur tot nu toe nog niet zo leuk in de 3e klasse en dat gaat ook zeker deze week niet veranderen. Nog meer pech voor de mannen want bij zwaluwen moet je het helaas doen met 1 kannetje bier. ook nog is Slootwater!!!

sterkte!!!

dat was em weer kids, oogjes dicht, snaveltjes toe, als je niet lief bent komt papa jos naar je toe!!

Vrouwenhockey | 18/09

Takenlijst van vandaag:
- boodschappen doen ✅
- de was doen ✅
- alvast de aardappeltjes schillen voor vanavond ✅

Dan is het nu weer tijd om wat websitejes te voorspellen!

Doorn - Culemborg
3-1
Uitstekend resultaat van Culemborg afgelopen weekend, wel in eigen huis en daar kan het spoken. Maargoed, dit weekend maken ze geen schijn van kans tegen het Doorn in vorm.

Prinsenbeek - Liberty
3-0
Ook deze week gaan de drie puntjes naar Prinsenbeek. Hopelijk stijgt het ze niet naar hun bol, maar vermoedelijk zullen de mannen van Teteringen hun weer even met beide voeten op de grond zetten de week erop.

Spijkenisse - Pelikaan
1-2
Misschien wel de spannendste pot van het weekend. De Pelikanen hebben bewezen te kunnen hockeyen afgelopen weekend tegen Tempo, vandaar dat zij aan het langste eind zullen trekken.

Tempo - Bommelerwaard
7-0
Wordt een pijnlijk tripje naar de grens met België voor de Bommelpups. De geruchten gaan dat ze niet op komen dagen zodat de sfeer in het team dan nog redelijk blijft.

Woerden - Teteringen
1-12
De uitslag zal hetzelfde zijn als het noodnummer van de politie en Woerden zal dat noodnummer nodig hebben wanneer ze schandalig hard van het veld getetterd worden. Sterkte Woerden!

Zwaluwen - Souburgh
9-0
9-0, daar hebben de mannen van Zwaluwen wel ervaring mee en dat is ze goed bevallen!

Nog even snel strijken en dan lekker bed. Er komt weer een zware 2 daagse parttime werkweek aan.

OEGABOEGA | 18/09

Doorn - Culembrog
Culemborg een verrassend resultaat afgelopen zondag. Kunnen ze dan toch echt hockeyen in utreg buitenwijk? Doorn laat zien dat dat niet het geval is. Mister haarlijn sleept er 3 in.

4-2

Prinsenbeek - Liberty
Prinsenbeek zit op een roze wolk. Ze denken dat ze niet zoUden misstaan in de eerste klasse. Kees loop voorop met zijn borstje vooruit. Dit weekend nog even een makkie en daarna zal het team inzien dat ze eigenlijk toch niet zo heel erg goed kunnen hockeyen.

5-1

Spijkenisse - Pelikaan
Spijkenisse nipt verloren van Woerden. Waren de messen niet goed genoeg geslepen? Tegen Pelikaan zie ik ze wel kans maken.

3-3

Tempo - Bommelerwaard
Tempo gelijk tegen Pelikaan. Kan iemand mij vertellen wat daar is gebeurd? Tegen Bommelerwatisheteigenlijkwaard zal Tempo revanche pakken. Bommelerwaard kan zich beter uitschrijven voor de competitie.

9-1

Woerden - Teteringen
Teteringen gewonnen van Liberty thuis. Hoe voelen de knietjes? Scheidsrechters hadden intens genoten van de mondjes heb ik vernomen. Tegen Woerden werkt dit helaas niet. Jack slaat op hol en maakt een hattrick.

4-0

Zwaluwen - Souburgh
Top vd competitie tegen het afvoerputje uit alblasserdam. Geen woorden aan vuil maken.

99-0

Mr nightlife | 18/09

Doorn-Culemborg: 4-0
Doorn gaat thuis geen website punten verspelen dus ook zeker niet tegen Culemborg
Prinsenbeek-liberty: 3-1
Prinsenbeek denk door het makkelijke openingsschema straks echt dat ze kunnen promoveren. Helaas mannen wordt gewoon middenmoot
Spijkenisse-pelikaan: 1-3
Schat pelikaan hoger in dan vorig seizoen na 2 prima resultaten tegen kampioenskandidaten
Tempo-bommelerwaard: 7-1
Hahahaha bommelse chappies kunnen weer chagrijnig naar huis
Woerden-Teteringen: 3-0
Zie dit ook niet spannend worden
Zwaluwen-souburgh: 10-0
Eerste uitslag in de dubbele cijfers vraag me af of souburgh überhaupt een punt gaat pakken