SPEELRONDE 1 POULE B o.a. Bommelerwaard

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3B
  • 01/09
  • 1638

Mannen,
Ondanks dat een paar gekkies dachten dat deze poule een paar rare clubs zoUden bevatten, is op de knhb site te lezen dat poule B toch echt tot teams als Bommelerwaard en pelikaan behoord.
Speelronde 1, nieuwe poule, brand lOssss!!!

Doorn - Pelikaan

Liberty - Souburgh

Prinsenbeek - Culemborg

Spijkenisse - Teteringen

Tempo - Woerden

Zwaluwen - Bommelerwaard
Reageren

Bommel | 10/09

Kleine Tia of gewoon ongeletterd?

Bommelpups | 10/09

Wat een drama van de bovenste plank, voor elke komenden tegenstander wordt het doelsaldo ophogen

Bommel | 10/09

Haha Bommel

Harry Paul Leeuwes | 09/09

Op de valreep:

Doorn - Pelikaan
4-1, Doorn weet wel wat het doet. Pelikaan, gewoon vreemde vogels.

Liberty - Souburgh
3e kelderklassehockey, verdient geen voorspelling.

Prinsenbeek - Culemborg
1-3 Culemborg wil wel. PB nog niet volwassen genoeg.

Spijkenisse - Teteringen
Spijkenisse wisselvallige jaren, dus ik gok op 1-2

Tempo - Woerden
Ultieme kraker, misschien wel besLissend aan ‘t einde van ‘t jaar. 3-3

Zwaluwen - Bommelerwaard
3-2, moeizame start zwaluwen, maakt geen zomer, maar beter dan B’waard.

@WIEOWIE | 08/09

Pelikaan bakt er niks van. De rest geen idee

Wieowie | 08/09

Wie kan mij vertellen hoe goed Doorn, Souburgh, Woerden en Tempo zijn? Nog nooit van gehoord of tegen gespeeld dus hoor graag of deze onkernokkels wat kunnen

HetOrakel | 08/09

Doorn - Pelikaan

Doorn een jonge ploeg die dit seizoen bovenin mee wil gaan spelen. De socials worden dit jaar consequenter bijgehoUden. Elke week een schattige foto van de winnaars van de potjescup. Het is wel even wennen dat de mannen zich op zaterdag moeten inhoUden van de coach. Pelikaan uit het gure Roosendaal heeft even geleden mogen proeven in de 2e klasse maar had daar niks te zoeken. Nog steeds erg zuur dat ze weer steevast staan in de 3e klasse. Ook dit seizoen zal het niet lukken om kans te maken voor promotie. Het zal dan ook niet gezellig worden om dit seizoen daar te hockeyen. Enfin, Doorn laat mooi spel zien en de mannen uit Roosendaal vervallen weer in hun oude fysieke spel. Hier is de scheids niet van gediend. Pelikaan eindigt met 10 man en staat gelijk met twee benen aan de grond. 4-1

Liberty - Souburgh

Liberty vorig jaar een zeer matig seizoen gedraaid. Uiteindelijk op het einde weten te ontkomen aan degradatie naar de vierde klasse. Met de schrik vrijgekomen dus. Hopelijk hebben ze daar een nieuwe coach en wat nieuwe spelers anders wordt het weer janken dit seizoen. Ze laten soms mooi hockey zien maar het hoge gehalte testosteron had een negatieve invloed op het veld. Om dit te reduceren zijn alle spelers een aantal weken op retraite geweest bij Walter van B & B vol liefde. Dit heeft dan ook een positief effect en de rust lijkt wedergekeerd. Het naar eigen zeggen vlaggenschip van Souburgh heeft ook matig seizoen gedraaid in de derde klasse. Uiteindelijk wel geëindigd in de middenmoot maar niet met mooi hockey. Iedereen baalt ervan dat ze naar de Sahara van het zuiden moeten afreizen om een potje petanque te spelen. Liberty heeft zelf ook nog steeds een semi-veld dus veel 3D hockey hoef je niet te verwachten. Concluderend twee potentiële degradatie kandidaten die zullen strijden voor gelijk belangrijke punten. Uiteindelijk trekt Liberty net aan het juiste eind door strafcornerkanon Mick de Spits. 3-2

Prinsenbeek - Culemborg
Zal het sprookje van de Prinsjes dit jaar eindelijk werkelijkheid worden? Met een prachtig nieuw clubhuis en nieuwe lichting jonge honden in de selectie is er weer hoop om te promoveren naar de felbegeerde 2e klasse. Elk jaar wordt er hoog van de toren geblazen met een ongezonde dosis arrogantie. Maar elk jaar stellen ze zichzelf teleur en blijft het bij een sprookje. Culemborg de eeuwige middenmoot die ook dit jaar op plek vijf of zelf zal eindigen. Niet super enerverend hockey maar wel gewoon goed positiespel. De Prinsjes zullen het ook Best lastig hebben hiermee en proberen met individuele acties een goal te forceren. Uiteindelijk vliegen er twee strafcorners in die de website bepalen. 2-0

Spijkenisse - Teteringen
In de categorie degradatie kandidaten.. Spijkenisse komt toch wel akelig dicht bij Rotterdam en dat merk je ook wel aan de sfeer op de club. Gezelligheid moet je hier niet verwachten en je moet blij zijn als je twee kannetjes krijgt na de website (geef op zijn minst een kratje joh). Het hockey is ook niet om naar huis te schrijven, ouderwets hakken en zagen. Op zaterdag wordt ook lekker gezopen en komt er zo nu een dan een sleuteltje voorbij. Teteringen komt natuurlijk uit de vierde klasse, maar dat wil niet zeggen dat ze kansloos zijn dit seizoen. Ze zijn dan ook niet angstig en klappen er vol op tegen de mannen uit Spijkenisse. Het is een ouderwetse kick en rush website waarbij veel goals vallen uit de counters. 4-4

Tempo - Woerden
Tempo, een bijzondere club uit Bergen op Zoom. Voorheen een mooie club met status en hockey op niveau. Nu spelen ze al jaren in de 3e klasse. De geldinjectie van de voormalige voorzitter (beter bekend als opa) heeft ook niet veel zode aan de dijk gezet. Het clubhuis is nog steeds van voor de oorlog en er is ook niet echt ambiance op de club. Daarnaast is de aanvoerder ook nog eens niet helemaal barkie. Pakt regelmatig geel, als hij weer zwart voor zn ogen wordt. Vorig jaar wel bijna gepromoveerd maar trok toch aan het kortste eind. Uiteraard erg zuur, maar weer gedreven om te strijden voor promotie. Woerden een vreemde club met een fascinatie voor vogels, gezien de insta. Oogt wel als een gezellig team, waar je een leuk potje tegen kan spelen. In de 3e klasse moet je echter wel een beetje tegen stevige hockey kunnen want thuis fluitende scheids gaat hier toch niet voor fluiten. Tempo walst dan over deze softies heen.
5-0

Zwaluwen - Bommelerwaard
Zwaluwen is mij nog niet bekend, dus ik kan hier ook niet veel over zeggen. Oogt wel als een leuk team, ben benieuwd hoe we daar ontvangen gaan worden in de toekomst. Bommelwaard een team met een groep testosteron waar oud-Liberty nog een puntje aan kan zuigen. Ze gedragen zich dan ook heel stUdentikoos, hard schreeuwen, spullen stelen van andere clubs etc. Een fles wijn adten is een standaard procedure tijdens de ontgroening van de nieuwe spelers. Dit jaar zijn ze wel te ver gegaan en hebben ze met heel team in de fles geplast. Zielige voor die nieuwe spelers, maar goed dat hoort er blijkbaar bij. Hockeyend heel wisselvallig, ligt eraan hoeveel ze gedronken hebben op zaterdag.
2-2

MacKonijn | 06/09

Doorn - Pelikaan 4-1
Eitje voor het team dat voor promotie gaat. Pelikaan kan zich gelijk afvragen wat ze hier eigenlijk doen.

Liberty - Souburgh 2-1
Degradatiekraker, maar dongen uit is zowiezo puntverlies.

Prinsenbeek - Culemborg 2-2
2 middenmotors tegen elkaar, goed zal het niet zijn, wel spannond.

Spijkenisse - Teteringen 0-0
Schandalig niveau, hopelijk word deze website gestaakt na 5 minuten.

Tempo - Woerden 5-3
Gelijk een topper in de eerste speelronde, maar Tempo duidelijk de betere, helemaal thuis.

Zwaluwen - Bommelerwaard 4-0
Lesje effectiviteit voor de Bommelboys. Maar als troost mogen ze wel bij alledrie de Macs die ze passeren op de terugweg een HappyMeal.

pils | 06/09

Gezien er heel wat nieuwe teams in deze poule zijn gevestigd. Ik neem aan dat de tegenstander gewoon een volledig kratje pils krijgt in plaats van twee laffe kannetjes?
Hoor het graag van jullie schatjes xx

Papa Jos | 04/09

Papa Jos heeft wat extra vrije tijd gekregen vanwege goed gedrag dus gaat die maar is even goed Besteden door wat mooie verhaaltjes te schrijven.

Doorn - Pelikaan
Nog nooit van gehoord vs Het team met een baby wortel als rechtsbuiten. kan hier niks wijs bij verzinnen dus gooi het maar op een gelijksspel.

2-2

Liberty - Souburgh
Alshoewel ze beiden niet kunnen hockeyen hoop ik echt dat Liberty verliest, niet omdat ik voor Souburgh ben maar gewoon omdat ik tegen Liberty ben.

0-12

Prinsenbeek - Cul
De prinsen hoog van het paard gevallen de afgelopen jaren en zullen helaas nog een keer in de paardenkak vallen als ze klaar zijn met deze website.

1-3

Spijkenisse - Teteringen
Loeisaaie wedstijd, geen verhaal nodig

0-0

Tempo-Woerden
Tempo fantastische thuisfluiters dus Woerden kan dat lekkere eind weer terug rijden, enige voordeel aan Tempo zijn de lekkere JongDames team.

7-2

Zwaluwen - Bommelpups

Een veteranenteam tegen de puppies uit brabant(gelderland). durf geen voorspelling te doen want dit kan alle kanten op.

?-?

Zakaria Labyad | 04/09

Doorn - Pelikaan 4-0
De mannen van Doorn zullen dit jaar omhoog willen kijken in de 3e klasse. De jongens van Pelikaan hebben net de HIBA gelopen bij de commandos in Roosendaal en zijn dus fit. Ze durven geen fout te maken omdat hun nieuwe coach een afgekeurde padvinder is die meer schreeuwt dan daadwerkelijk iets nuttigs zegt.

Liberty - Souburgh 2-6
Dongen denkt dat het onderdeel van Tilburg is en Souburgh denkt dat het bij Rotterdam hoort. Beiden net niet. Allebei wegwezen naar de 4e klasse.

Prinsenbeek - Culemborg 1-2
Die rooie uit Gestel wordt helemaal lijp als hij weer een blinde backhand langs de lijn geeft die niemand kan aannemen. Hierna stormt hij het veld af om even een Valdispertje te nemen. Culemborg begrijpt er niks van, parkeert de bus en gaat maar vast Jenga spelen op de bank.

Spijkenisse - Teteringen 3-0
Spijkenisse heeft het volledige teambudget uitgegeven aan Anger Manegement voor hun spits. Wellicht dat hij dit jaar wel zijn stick laat spreken in plaats van zijn low-kick. Teteringen heeft een prima ploeg maar wel een klein team. De nieuwe coach gaat op goal staan zodat deze goed gevuld is.

Tempo - Woerden 4-0
2 teams die kijken naar boven! Tempo moet dit jaar kampioen worden. Gaat dit ze lukken? Na een seizoen waar iedere tegenstander bang voor ze was lijkt het me logisch dat deze grote talenten dit waar gaan maken. Woerden denkt er klaar voor te zijn maar niets is minder waar.

Zwaluwen - Bommelerwaard 8-1
Ik mag hopen dat Zwaluwen deze boeren van de mat vegen.

Op naar een mooi seizoen met heel veel gezeik. Vergeet niet dat je maar een knuppel uit de 3e klasse bent he...

KONING UNIBET | 04/09

Liberty - Souburgh
Liberty is opzoek naar eerherstel na een dramatisch seizoen afgelopen jaar. Souburgh is opzoek naar de bittergarnituur. Verschil moet er zijn. Souburgh heeft echt wel een aantal talenten rondlopen.. haha natuurlijk niet. Liberty begint de competitie goed maar gaat in speelronde twee op de broek krijgen (vinden ze overigens helemaal niet erg; iemand die in hun broekje graait).
5-3

Prinsenbeek - Culemborg
Twee middenmoters met ambitie voor de top; dromen mag altijd battieboyss. De prinsjes hopen met een nieuwe tactiek de tegenstander te slim af te kunnen zijn. Ik hoorde van Pollux dat Culemborg gelijk speelde tegen de pelikaan. Dan kan je volgens mij beter direct degraderen.
2-2

Spijkenisse - Teteringen
Een degradatiekraker in speelronde 1, dat wordt leuk! Wegens een tekort aan bondsscheidsrechters zullen er dit seizoen vooral club gekkies op de websiteen uit deze poule staan. Prettig voor spike! Niet 22, maar 11 rode kaarten en 33 punten gratis. Teteringen heeft overigens ook niks te zoeken in de derde klasse. Omdat de nummer 1 van de vierde klasse niet wilde promoveren mochten zij. Chapeau.
3-1

Tempo - Woerden
Ik voorzie een spannend potje hier. Ken beide clubs niet goed maar de stand van vorig jaar wijst uit dat ze wel wat kunnen. O.b.v. wat beelden schat ik Tempo net iets hoger in dan Woerden. Fijne autorit gewenst Woerden! Wie besluit ook om Utrecht en Belgie bij elkaar in een poule te stoppen...
5-2

Zwaluwen - Bommelerwaard
Zwaluwen wil promoveren; leuk, gaat niet lukken. Bommelerwaard heeft wat oud spelers teruggehaald. Ik voorzie een kans op een hoge plek dit seizoen.
2-2

Ik zie graag nog wat meer voorspellingen mede derde klasse kneuters

Arne | 03/09

Doorn-pelikaan:3-1
De voormalige van Tempo en Walcheren staat nu aan het roer bij Pelikaan. De jonge jongentjes piesen al in hun broek bij de gedachte dat ze een bal verkeerd aannemen. Wel kunnen we met trots dat dikke Daan een waardige vervanger heeft in de bolle spits van Pelikaan. Hoeveel kroketten kan deze reus na een website verorberen? Over de uitslag valt nog niet veel te zeggen. Ik hoop gewoon dat pelikaan verliest.
Liberty-souburgh: 4-4. Beide teams horen niet thuis in de 3e klasse. Wel fijn dat we dit jaar 1 sahara minder hebben. Jammer dat dit tevens het laatste jaar van Soubrugh in de 3e klasse zal zijn.
Prinsenbeek-Culemborg:0-1 de prinsjes zullen dit jaar wederom niet tot koning gekroond worden. Wel verwacht ik dat het spelen in de peuterspeelzaal ze beter af gaat dit seizoen. Culemborg wordt een prima middenmotor
Spijkenisse-Teteringen:3-1. Teteringen heeft slechts 9 man. De coach komt net uit het bejaardentehuis voor obesitas patiënten. De spits van Spike city gaat een nieuw record verbreken, 23 rode kaarten in 22 websiteen. Het hockeyende niveau is erbarmelijk.
Tempo-Woerden:8-0
Tempo, onterecht in de 3e klasse gebleven. Wat waren jongens toch waanzinnig. Scoren, verdedigen, omschakelen, bier drinken! De vraag je vooral, wat kan dit team niet????? Woerden een matig ploegje met middelmatige spelers.
Zwaluwen-Bommelerwaard:3-1. Bommelwaard, het zielige team dat ooit een Argentijn binnengehaald met een 20-jarige Volvo. Zullen dit jaar niks neerzetten.

Mannen, ik hoop weer op een mooi seizoen met veel gejank op dit forum en Heel veel kratjes bier.
Groetjes uit Rotterdam-Zuid