Speelronde 5

Geplaats door: Jaap ( )

  • 3B
  • 28/09
  • 2309

Het is weer maandagochtend, tijd voor voorspellingen.
Scoop Delft H1- Krimpen H1
Dopie H1- Voorne H1
Feijenoord H1- Capelle H1
Hoeksche Waard H1- Souburgh H1
Kieviten H1- Ypenburg H1
Waddinxveen H1- Tempo H1.

Zegt u het maar
Reageren

Tourettekaart | 03/10

Het begint te miezeren en het weer wordt slechter, nog twee weekenden zonder Corona afmeldingen volhoUden voordat je met je hele team twee weken in quarantaine kan en iedereen veilig is. Gaat dat lukken? De eerste inhaalwebsiteen op 18 oktober staan namelijk wel al geland…

Scoop DelftKrimpen

Scoop draait mee in de subtop maar 3 van de 4 overwinningen waren nou niet tegen de briljantste tegenstanders, Krimpen daarentegen heeft hard genoeg in de kerk lopen bidden dat ze wonderbaarlijk gewoon eerste staan! Staan ze na zondag nog steeds maar niet meer met 3 punten, hadden ze maar dat kaarsje extra aangestoken.
2-2

Dopie – Voorne

Dopie is al 4 weken lang niet komen opdagen, als je vrije weekenden wilt kan je ook gewoon stoppen met hockeyen boys. Voorne heeft een misstap gezet maar dat gebeurd ze niet twee weken op een rij.
2-4

Feijenoord – Capelle

Rood tegen groen zijn niet alleen de tenues die je gaat zien zondag maar ook de kaarten, geel wordt overgeslagen door de scheids als statement en deze website eindigt met 3 aangiftes, 2 burger arrests en een goal.
0-1
Hoeksche Waard – Souburgh
De woestijn nomaden komen terecht in een polder en verslikken zich in het eerste de Beste stukje modder die ze zien. Dit wordt toch geen strijd?
5-1

Kieviten – Ypenburg

In deze poule is dit toch wel de kraker uit het Noorden, alleen in tegenstelling tot Heerenveen-Groningen is het enige wat hier gekraakt gaan worden een paar schedels en schenen. Ordinaire knokpartij van begin tot eind. Zien of er wat heel blijft van de vogeltjes.
1-3

Waddinxveen-Tempo

Waddi komt uit voorzorg voor hun risicogroepen weer met hun Jong Heren team opdagen, echter moet na de persconferentie van maandag ook opa thuisblijven. Die rit is veels te gevaarlijk voor hem. Als de gasten uit bergen op zoom uberhaupt de weg vinden om de website te kunnen beginnen wordt het misschien nog een spannende pot, anders denk ik dat Waddinxveen hier toch wel punten gaat snoepen.
2-1

Maak er dit weekend verder wat moois van gasten!

Oplossing | 02/10

In Delft lopen genoeg slimme koppen rond om een probleem als het kannetje, op te lOssen.

@kansloos | 02/10

Geef dan wat meer dan 2 kannen, nu moet je eerst zelf nog bijhalen voordat iedereen een biertje heeft

KANsloos | 02/10

Even ter verduidelijking waarom er in Delft geen kratten uitgedeeld kunnen worden, de bar daar is onderdeel van het sportcomplex van de TU Delft. Zij hebben er voor gekozen om er geen kratten te verkopen, het is dus ook niet toegestaan om je eigen kratten mee te nemen. Er staat ten minste geen Bavaria op de tap dus dat is al een pluspunt. Als het anders had gekund hadden we zeker kratten uitgedeeld!

Diva | 02/10

Wij hanteren inmiddels de volgende regel:

Waar een kannetje wordt ontvangen delen wij thuis kannetjes aan uit. De kratdelers krijgen uiteraard ook netjes een krat.

Wij hebben na al die jaren geleerd dat sommige clubs/teams te belazerd zijn om iets fatsoenlijks neer te zetten. Daarnaast is het ook duidelijk geworden uit jarenlang onderzoek dat clubs die kratjes neerzetten vele malen gezelliger zijn.

Doe hier je voordeel mee op zondag.

@tja | 02/10

prima uiteenzetting waarom kannetjes inderdaad gewoon een belediging zijn richting de krattenschuivers.

Grandmaster B | 01/10

Goed verhaal man, lekker kort ook

@tja | 01/10

Een pitcher heeft een inhoud van 1,8 liter, waar je vaak een verdeling van 80/20 hebt qua bier en schuim. Blijft er zo’n 1,4 liter bier over, genoeg voor 5 a 6 bescheiden biertjes.
Gelukkig zijn de meeste “kannenclubs” nog wel zo genereus om 2 hele kannen te geven. Dank daarvoor!!!!

In een kratje zit daarentegen totaal 7,2 liter en kan je een heel team mee voorzien van een goede eerste ronde, misschien heeft het daar mee te maken?

Dus wees eens een beetje aardig voor je medemens en zorg dat er minstens een kan of 4 klaarstaat voor de uitploeg, hoef je ook niet te komen huilen dat er colaatjes geruild worden.

@tja | 01/10

Fout, ik wil altijd fristi

Tja | 01/10

De enige reden waarom men kratjes wil is omdat ze snel dat biertje willen omruilen voor een cola...

Vieze spitta | 30/09

Scoop Delft H1- Krimpen H1

De promovendus die het goed doet neemt het op tegen de Parkeerplaats boys. Krimpen heeft geluk deze week want ze hoeven geen vies warm kannetje na de 3 punten weg te drinken. Easy win voor Krimpen, die gast met de bandana maakt er 4. Uitslag: 1-4

Dopie H1- Voorne H1

Het slechtere team in Delft is niet in vorm dit seizoen. Ik denk dat Dopie zich gaat herpakken na de winter. Helaas voor de boys gaat de competitie niet door. Ondanks dat het hele onsportieve gasten zijn, wordt Voorne kampioen dit seizoen. Zelf zeggen ze dat ze het niet willen, maar dat is indekken. Jammer dat Voorne na de 3 punten niet kan genieten van het kannetje. Een kannetje is niet lekker, maar een kannetje bavaria kan echt niet. Uitslag: 2-4

Feijenoord H1- Capelle H1

De Clash in Rdam gaat deze zondag veel kaarten opleveren. Die blonde jongen van Capelle gaat huilen dat het allemaal te fysiek is. De doorgesnoven middenvelder van Feyenoord pakt 2x geel dus rood. Makkelijke overwinning voor Capelle. Uitslag: 1-5

Hoeksche Waard H1- Souburgh H1

Hoekse Zwaard lijkt de vorm van vorig jaar een beetje kwijt te zijn. De mannen in het Blauw Oranje krijgen het moeilijk met de steeds betere wordende ploeg van Souburgh. Dit wordt een spannende met veel kaartjes uiteraard. De razendsnelle linkshalf van Souburgh maakt een hattrickje. Hoekse scoort 3 corners.
Uitslag: 3-3

Kieviten H1- Ypenburg H1

De vogeltjes uit Wassenaar tegen de tokkies van Den Haag. De doorgesnoven broertjes hebben weer eens een nachtje doorgetrokken in centrum Den Haag. Dit is tegenwoordig natuurlijk om 22:00 klaar. Kieviten gaat verliezen en Ypenburg blijft in het linkerrijtje. Uitslag: 2-5

Waddinxveen H1- Tempo H1

De mannetjes van Waddinxveen krijgen nu in het gesticht en langs het veld geen visite meer. Wel wordt dit een spannende pot. Tempo onderschat Waddie en gaat pas in het 4e kwart hockeyen. 3-0 in de eerste 3 kwarten. Einduitslag: 3-4

Adtje DES | 30/09

Voorlopig sowieso geen kannetjes of kratjes meer. Het hoogtepunt (of dieptepunt wanneer we van een kannetje spreken) van de zondag is ons ontnomen. Hopelijk een goed moment voor alle clubs met kannetjes om te evalueren en te leren van hun fouten.

Niet alleen een corona vrije toekomst, maar ook een kannetjes vrije toekomst lonkt!

@@kan niet meer | 28/09

Of bij voorne of tempo?

@ kan niet meer | 28/09

Uit bij Ypenburg gespeeld?

Kan niet meer | 28/09

Kunnen we nou gvd stoppen met die kannen? Als je altijd een lekkere koude krat aangereikt krijgt, en vervolgens zelf met twee halfwarme kannetjes aan komt zetten, moet je je echt diep schamen.

Het houdt niet op, niet vanzelf.

Zakkenwasser | 28/09

Scoop Delft H1- Krimpen H1
Ik weet niet wat er verrassender is, dat die groene mannetjes meedoen in de subtop, of dat Krimpen bovenaan de poule staat. In ieder geval een mooi potje in het vooruitzicht. Ik voorspel een gelijkspel.
2-2

Dopie H1- Voorne H1
De mannen van Dopie hebben het al opgegeven voor dit jaar. Met coronagolf #34 is het ook afzien voor zon groep. Mannen, houd je nou aan de regels! Voorne gaat deze zondag weinig problemen ervaren.
0-4

Feijenoord H1- Capelle H1
Jaaahoor. Dit is echt het spektakelstuk van het weekend. Capelle kan lekker op de scooter naar Rotterdam zuid. Twee teams vol tokkies zullen vanaf het eerste fluitsignaal fel op elkaar inhakken/beuken/schelden. De achterhoede van Capelle zal nog wel een aantal doelpuntjes doorlaten. Weet iemand of die bolle daar achterin inmiddels is toegelaten op het VMBO? Hij kan in ieder geval nog net tot 3 tellen, en zo veel punten gaan er ook weer mee achterin de scooter.
2-5

Hoeksche Waard H1- Souburgh H1
Hoeksche heeft het wel weer op de rit volgens mij. Echt veel scoren ze niet, maar ze worden ook amper gepasseerd. Souburgh zal 2 kwarten moeten wennen aan de afwezigheid van zand. Weinig moeite voor Hoeks.
3-0

Kieviten H1- Ypenburg H1
De vogeltjes nemen het op tegen Frank. Frank zal zijn manschappen weer keihard aan het werk zetten deze week. Die doorgesnoven kerel voorin neemt nog een spuitje en een snuifje, en dan kan hij weer lekker 70 minuten lang over het veld draven.
1-2

Waddinxveen H1- Tempo H1.
De gezellige familie uit Bergen op Zoom gaat zondag naar 3 punten op zoek boven de rivier. Waddinxveen heeft het Krimpen nog behoorlijk lastig gemaakt, wat meer zegt over Krimpen dan over Waddie. Dit wordt zon website waar je pijn van krijgt in je ogen.
3-2

Adtje DES | 28/09

Nondejeu wat een weekend!
We hebben zowaar een koploper, en wat voor één! Weinig mensen die Krimpen in hun voorspelling hadden meegenomen.

Scoop Delft H1 - Krimpen H1
De machtige kruisvaarders kwamen met de schrik vrij tegen Waddie en mogen zich zowaar koploper noemen in de poule der onkunde.
Een ideale pot voor Scoop dus, gezien Krimpen hoe dan ook niet wilt promoveren. Scoop wist de onderlinge corona website winnend af te sluiten en doet lekker mee in de subtop van de competitie.
Toch dan maar een stuntje tegen Krimpen?
2-1

Dopie H1 - Voorne H1
De feutjes staan nog op 0 punten en hebben bovendien pas twee potjes in de benen. Dat wordt nog gezellig inhalen in december als het zo doorgaat.
Voorne verliest zowaar tegen de hangjeugd uit Capelle. Wat is er mis gegaan mannen?
Ik voorspel herstel van de meest ongezellige ploeg uit de 3e klasse.
1-4

Feijenoord H1 - Capelle H1
Meneer de trainer en zijn sloppy seconds van Leonidas presteren zoals verwacht. 0 punten en dramatisch veldspel. Wat een gigantische paupers.
Dit gaat een mega ongezellige pot worden met meerdere kaarten en de jongens uit het blauwe hokje als winnaar.
0-3

Hoeksche Waard H1 - Souburgh H1
De Hoeksche heeft zich hersteld tegen de mannen van Frank en zal opnieuw drie punten kunnen toevoegen aan het totaal wanneer de saharaboys op bezoek komen.
Een mooie overwinning op Ridderkerk-Noord waardoor Souburgh tijdelijk uit de zorgen is. Toch leveren de websiteen op water structureel 0 punten op.
3-0

Kieviten H1 - Ypenburg H1
Een kleine overwinning voor de huismussen tegen opa en zijn kinderen. Zie je wel dat de Kieviten beter presteren in het zuiden des lands.
De mannen van Frank zullen weer hard gaan trainen deze week voor de punten. Een wisselvallig seizoen tot nu toe. Ik voorspel een overwinning voor Ypenburg.
1-3

Waddinxveen H1 - Tempo H1
Wanneer je geen voorsprong kan vasthoUden ga je nooit punten pakken.
Waddie heeft het mentaal, op meerdere vlakken, niet helemaal op de rit. Met de rode lantaarn in het bezit komt voorzitter opa op bezoek.
Wordt dit de omslag voor Waddie? Laten we eens gek doen!
2-1

Het weer wordt guurder en natter, zorg dat overal genoeg kratjes op voorraad zijn om deze corona tijd door te komen. Zorg allemaal goed voor jezelf en je tegenstander.

Kneus | 28/09

Scoop- Krimpen, 0-5. Krimpen simpelweg de allerBeste van de poule. Worden met 2 vingers in de neus kampioen, lijkt me logisch.

Dopie- Voorne, 3-2. Dopie wil zich revancheren na het verlies tegen Scoop en knalt er vol in. Voorne is het helemaal kwijt en verliest wederom.

Feijenoord- Capelle, 4-5. Tokkie vs Tokkie.

Hoeksche Waard- Souburgh, 3-1. Hoekse lijkt het weer enigszins op de rit te hebben. Souburgh zal dus geen probleem voor ze zijn.

Kieviten - Ypenburg, 2-2. Kieviten knap gewonnen uit bij Opa. Frank ziet het niet meer goed komen bij Ypenburg en pakt zelf de stick maar weer op. Frank scoort er 2 en slaat daarna de scheidsrechters neer.

Waddinxveen- Tempo, 9-0. Waddinxveen op weg naar de 2e klasse.