Speelronde 4

Geplaats door: 2oen ( )

  • 3B
  • 21/09
  • 2154

Dopie H1 Scoop Delft H1
Krimpen H1 Waddinxveen H1
Souburgh H1 Feijenoord H1
Tempo H1 Kieviten H1
Voorne H1 Capelle H1
Ypenburg H1 Hoeksche Waard H1
Reageren

baap | 08/09

saai

3e klasse | 27/09

Waardige tegenstanders in de derde klasse, Bestaan die?

@capelle | 27/09

De voetbal mentaliteit zat er goed in ja. Er werden deze website meer slidings gemaakt dan bij een gemiddelde eredivisie website. En de arbitrage had wel een paar VAR momentjes want die waren weer eens belabberd aan het fluiten. (Voor beide teams bedroevend)

Grandmaster B | 27/09

Mickey Mouse competitie!

Capelle | 27/09

Het moet toch wel een heel treurige bedoening geweest zijn in Hellevoetsluis. 2 voetbalteams op een hockeyveld.

@3de klasse | 27/09

Alles wat een kratje neerzet en sportief blijft is waardig. Jammer dat ze bij Voorne kannetjes schenken.

Voorne | 27/09

Voorne is niet zo bijzonder joh. Capelle verdiend gewonnen

3e klasse | 27/09

Waardige tegenstanders in de derde klasse, Bestaan die?

@capelle | 27/09

zegt dat wat over jullie of over Voorne?

capelle | 27/09

wij hebben geen slechte dagen, wel waardige tegenstanders.

Voorne-capelle | 27/09

Had voorne een slechte dag of was/is capelle zo goed?

HVW | 25/09

Wij maken kans op degradatie naar deze fantastische poule. Daarom willen wij ook een rondje mee voorspellen, we hebben dit erg gemist. Dit jaar gaan we vol voor degradatie zodat wij ook op niveau mee kunnen doen.
Dopie H1 Scoop Delft H1
Delfs onderonsje, Dopie op 1 website, zal wel zo blijven na dit weekend. Anders wordt dit uitgevochten in de kroeg. Door te weinig man van Dopie, wint Scoop met 1-3.
Krimpen H1 Waddinxveen H1
Waddinxveen heeft een weekje rust gehad. Dat maakt qua hockey spel niet uit. Ze waren toch al degradatie kandidaat. Zal komende week niet veranderen, hoe slecht Krimpen ook is. Waddinxveen is nog veel slechter, dat wij ooit samen zijn gepromoveerd. Begrijpen ze in de kerk zelfs niet. 4-0
Souburgh H1 Feijenoord H1
Sahara tegen het legioen, nou ja het kindje van het legioen. Er ligt zoveel zand in de sahara, dat de bal niet gaat rollen. Het enige wat over het veld gaat rollen, zijn verschillende spelers en wat plakjes. 5-4 in kaarten.
Tempo H1 Kieviten H1
Opa komt in vorm. Weinig woorden vuil aan maken 3-0
Voorne H1 Capelle H1
Voorne, Capelle, lastig lastig. Voorne heeft flinke kans op promotie om onze plek in te nemen. Capelle moet het meer hebben van de scoop. Wordt meer een tennis website. 6-3 met 3 aces van de laatste man van Capelle. Of hebben ze dit jaar een andere tactiek.
Ypenburg H1 Hoeksche Waard H1
HW gaat volle bak voor de punten. Frank wil zo graag promoveren, dan moet er wel worden gewonnen van HW. Als Ypenburg wint dan promoveert hw niet. Wie eigenlijk wel, iedereen is net zo slecht als afgelopen jaren. Tot volgend jaar en groetjes uit de kas

Fredweethet | 22/09

Dopie H1 Scoop Delft H1
De ballen tegen de ballen. Maar welke ballenpartij wint het uiteindelijk? Ik gok geen van beide, de website wordt nooit gespeeld door een corona uitbraak binnen de verenigingen.

Krimpen H1 Waddinxveen H1
De kindjes van de pater tegen de kwijlende rakkers uit waddinxveen. 4-0 in het voordeel van de kerkgangers

Souburgh H1 Feijenoord H1
De inwoners uit Alblasserdam komen wederom uit hun huizen op 4 wielen om ten strijde te trekken tegen het uitschot uit zuid. 1-1

Tempo H1 Kieviten H1
Kieviten komt verliest en vertrekt. Niks bijzonders 5-0

Voorne H1 Capelle H1
capelle gaat voor puntverlies zorgen bij de voornsportieve gasten. Ik gok dat dit 1-3 wordt.

Ypenburg H1 Hoeksche Waard H1
boeiende pot. Frank rood, bravo van slag stompt er een op zijn smoel. Bruns gaat door zijn enkel. Deze pot kent enkel verliezers 0-0.

Adtje DES | 21/09

Dopie H1 - Scoop Delft H1
De coronawebsite onder de smerige Delftse stUdenten. Roggel elkaar nog maar een paar keer in elkaars bakkes. De collectieve quarantaine heeft Dopie goed gedaan samen met trainer Bak. De ploeg is nader tot elkaar gekomen en van plan de pannen van het dak te spelen.
In overleg met de scheidsrechter wordt gekozen voor 8 tegen 8, de rest van beide teams wordt (opnieuw) positief getest voor zondag.
12-7 voor Dopie JD1

Krimpen H1 - Waddinxveen H1
Onze favoriete kwijlers mogen afreizen naar de kruisvaardersstaat Krimpen om het daar tegen de lokale geloofsfanatici op te nemen.
Op de zandvlakte van Betonbak 1 krijgen we een dramatische pot hockey voorgeschoteld. Gods wil zal echter zegenvieren en Krimpen mag ook komende week weer op hun knietjes bij de pastoor. Voor Waddie staan de busjes van de Zonnebloem klaar om ze, na een kannetje ranja, terug naar huis te brengen.
5 aflaten voor Krimpen, 0 voor de heidenen.

Souburgh H1 - Feijenoord H1
Schreeuwen kunnen ze als de Beste bij Feijenoord, zelfs Rutte is er van ondersteboven.
Het bek hoUden zal veelvuldig over de sahara van Soepburg klinken komend weekend. Maximaal haantjes gedrag en onkunde van heb ik jou daar, met meneer de trainer voorop.
3 plakjes kaas tegenover 2 is mijn voorspelling.

Tempo H1 - Kieviten H1
De dooie dakduiven van de Kieviten missen de vele ritjes richting het zuiden des lands. Gelukkig is Tempo daar nog. Wat zal de route over de A16 vertrouwd aanvoelen.
Over hockey hoeven we het hier niet te hebben. Voorzitter opa trekt de stoute schoenen nog eens aan en peert er zowaar eentje in. De punten blijven in Braboland.
2-1

Voorne H1 - Capelle H1
Wanneer je denkt dat Souburgh tegen Feijenoord de meest tokkie website van het weekend wordt komt dit affiche nog voorbij...
Scheidsrechters maak je borst maar nat, de grootste jankpartij van het seizoen staat weer op het programma. De babys van Capelle krijgen lik op stuk van het meest treurige team uit de 3e klasse. Probeer het tot 2 rode kaarten per team te beperken jongens. Punten blijven, uiteraard, in Hellevoetsluis.
4-1

Ypenburg H1 - Hoeksche Waard H1
HW lijkt het redelijk kwijt. De kampioensvorm van vorig seizoen is ver te zoeken na een nederlaag tegen Krimpen en een kleine overwinning op Tempo.
De mannen van Frank daarentegen blijven bouwen op goede trainingsweken en hebben reeds 6 punten in de tas.
Op papier de leukste pot van het weekend met toch al wat belangen. Nog een verliespartij kan de Hoeksche zich eigenlijk niet veroorloven.
Mits Frank geen rood pakt gaan de Vinexboys er met de punten vandoor.
3-1

Vergeet dat kratje niet na de website en blijf allemaal corona vrij!

Houdoe!

Grandmaster B | 21/09

Yoyo, Grandmaster B in da hizzle!!

Dopie H1 - Scoop Delft H1
Och Dopje toch, wat moet ik nou zeggen?! Ik hoop dat er geen leuke chicks waren, want ondergetekende heeft FOMO! Welkom terug iig!!
Dopie heeft de afgelopen weken niet getraind en is helemaal out of touch. Scoop negeert het gebral van Dopie voor de website en doen zij alleen in het 1e kwart pijn
0 – 8 kannen

Krimpen H1 - Waddinxveen H1
Ik weet niet wat ik vreemder vind; het feit dat Krimpen nu in een hot streak zit of dat de coach/werkgever van Waddie 1 een rare strategie heeft. De plaatselijke bakker neemt jerrycans met kwijl mee die zij sinds afgelopen zondag hebben verzameld. De parkeerplaats verandert hierdoor naar een glibberig veld waar Bambi u tegen zegt! Normaal gesproken hebben de kinders van Krimpen niks tegen glijmiddel. Helaas is deze lube niet op siliconenbasis.
1 – 3 Waddie

Waddie pakt direct de bus en moeten zich voorbereiden op een lange werkweek. De derde helft worden de kiddos en door ondertekende uitgespeeld. Ik, Bud “Grandmaster B” Bundy zal de kids laten zien hoe je met fijne dames om moet gaan.

Souburgh H1 - Feijenoord H1
Dit is echt een klassieke 3e klasse website: fysiek spel, veel schelden en veel mestkevers en kamelen. Jawel, wij zijn in de Sahara! Bob ROss vond het een goed idee om zijn schilderspul mee te nemen en momentopnames van de website te schilderen. Resultaat: veel blauwe plekken, een paar kaartjes en uitgedroogde spelers.
De trainert van Feijenoord ziet de overwinning in de verte. Het lukt hem weer niet te pakken want het is fata morgana.
4 – 3 voor de woestijnratjes

Tempo H1 - Kieviten H1
Ha, het schijnt dat de vogeltjes afgelopen zondag gewoon vrede hadden met hun nederlaag. Rare vogels I guess.. Tempo revancheert zich op hun blitsende veld. Opa Doeloe scoort 6x (vogels).
Jij bent mijn idool!
9 – 2

Voorne H1 - Capelle H1
Ook een klassieke 3e klasse website: frustratie en huilie huilie. De kuikens van Capelle gaan het heel zwaar krijgen in Hellevoetsluis. Toch denkt mijn vader Al Bundy dat het voor hen niet onmogelijk is. Ik bedoel maar; hij heeft wel 4 touchdowns gescoord en de cup gepakt! Jammer dat hij nu schoenen aan dikke mensen moet verkopen.
Back to business: Capelle jankt, maar Voorne jankt het hardst.
1 – 2 voor de kuikens

Ypenburg H1 - Hoeksche Waard H1
Beide teams hebben zich goed hersteld na een blamage van ronde 2. Hoeksche Woeks, hoe kunnen jullie nou van de pastoorkindjes verloren hebben?! En fin, Woeksche Haard herstelt zich en gaat voor het kampioenschap. Krimpen houdt het toch niet lang vol.
Volgende keer harder trainen Frank en please pak geen kaart zondag!
2 – 5

Dat gezegd hebbende ben ik wel benieuwd hoe het met de moeder van Floris gaat. Heeft Floris toevallig een zus?

Groetjes,
Bud

Corry Corona | 21/09

Dopie H1 Scoop Delft H1
In Delft tongen alle gasten met elkaar: coroons, coroons... 5 besmettingen tegen 3, net als de uitslag.

Krimpen H1 Waddinxveen H1
Bij het uitlopen van de kerk richting de parkeerplaats verwisselt een van de kerkratjes per abuis zijn staaf met die van de pastoor, maar dit mag de pret niet drukken. Die bolle spits die ze af en toe achterin zetten, zal wel weer gaan scoopen. Waddie heeft geen websiteritme en gaat er weer vanaf, uitslag: 6-0.

Souburgh H1 Feijenoord H1
Jaja, weer een potje in de Sahara. De mannetjes hebben letterlijk geknokt voor de puntjes tegen het Capelse, maar dit is niet voldoende om een punt te drukken tegen de mannen uit 010. Uitslag 0-1 en 2 gesloten portemonnees door de mannen uit Rotterdam Zuid.

Tempo H1 Kieviten H1
De vreemde vogels uit Wassenaar trekken naar de verkeerde Bergen voor het vervolg van hun winterslaap, van een potje ballen hebben ze nog geen (kievits)eieren gegeten. 3-0 voor de mannen op snelheid.

Voorne H1 Capelle H1
Capelle is te laat voor de website; de jongetjes zaten nog te leren voor hun Frans SO en kregen daarna de brommert weer niet aan de praat. Voorne is een maatje te groot voor deze klasse, jammer dat die gasten verre van sympathiek zijn en kannetjes schenken. Uitslag: 7-1.

Ypenburg H1 Hoeksche Waard H1
Dit wordt interessant. Het thuisteam is naar verluidt al klaar met Frankie, dus de witte zakdoekjes zitten voor de zekerheid in de tas. De mannen van de Hoeksche zijn weer opgeladen en zullen huishoUden op het heerlijke veld in de zuurste vinex-wijk van de randstad. Uitslag: 1-4.

Hekke Genkie | 21/09

Dopie H1 Scoop Delft H1
Deze pot kan in tegenstelling tot alle andere websiteen van Dopie wél doorgaan. Als iedereen op het veld toch al besmet is, kan je prima een potje spelen.

Krimpen H1 Waddinxveen H1
Waddinxveen heeft afgelopen dagen van een weekendje vrij kunnen genieten. Ze hebben met het team een aantal tandems aangeschaft en zijn met hun begeleiders een rondje wezen fietsen. Precies wat ze nodig hadden want vanaf heden zijn ze compleet zen. Krimpen weet zich met de huidige positie op de ranglijst geen houding te geven en besluit dat het beter is om puntjes te morsen. Tegen Waddinxveen kan hiermee ook nog eens het karma niveau wat opgekrikt worden en zo geschiedde. Waddie neemt de eerste punten mee naar huis.

Souburgh H1 Feijenoord H1
Afgelopen weekend is Souburgh lekker warm gedraaid. Het potje MMA in Capelle is geëindigd in een gelijkspel, maar a.s. zondag belooft de winst dan écht binnen gehengeld te worden.

Tempo H1 Kieviten H1
Verassende(?) uitslagen van Tempo maakt dat ze lekker mee hobbelen in deze competitie en dat waarschijnlijk blijven doen. Tegen Kieviten gaan ze ook geen punten laten liggen, al is het alleen al omdat ze er anderhalf uur voor in de wagen moeten zitten. Wat een k*teind.

Voorne H1 Capelle H1
Qua niveau is Voorne geen materiaal voor de 2e klasse, maar voor de 3e klasse ook niet. Agh, laat ze daar zelf maar achter komen, als wij maar van ze af zijn. Capelle gaat hier in ieder geval geen potten kunnen breken.

Ypenburg H1 Hoeksche Waard H1
Vermoedelijk de leukste pot van het weekend. 2 teams die willen ballen. HW gaat voor promotie, maar heeft het al twee weekenden niet echt laten zien. Hoop voor ze dat ze het komend weekend weer allemaal op de rit hebben. Ik gun ze het ticket naar de 2e klasse van harte.