Speelronde 11

Geplaats door: 2oen ( )

  • 3B
  • 19/11
  • 3727

Capelle H1 - Tempo H1
Feijenoord H1 - Souburgh H1
Gouda H1 - Prinsenbeek H1
Hoeksche Waard H1 - Voorne H1
Krimpen H1 - Ypenburg H
Waddinxveen H1 - Dopie H1
Reageren

escawsstallem | 27/05

??“? Leutnant, man musste sofort sagen, dass Sie aus der fortgeschrittenen Gruppe sind. [url=https://onlinecreditka.site/dezhurnye_sberbanki_moskvy.php]???µ?¶???????‹?µ ???±?µ???±?°?????? ???????????‹[/url], [url=https://onlinecreditka.site/sberbank_inn_kpp.php]???±?µ???±?°???? ?????? ??????[/url]. ?­?‚?? ?±?‹?»?° ???µ ?¶?µ???‚?????°?? ???»?‹?±???°, ???? ?????»???°?? ?????????»?µ?‚???????µ??????, ?? ????-???????µ???? ???‚?? ?±?‹?»?? ?±???»?µ?µ ?¶?µ???‚??????. [url=https://onlinecreditka.site/munitsipalnyi_zaem.php]?????????†?????°?»?????‹?? ?·?°?µ??[/url], ?????° ???µ ?????????»?° ?????µ???¶?°?‚?? ?‚???…???µ ?…???‹???°?????µ.?  [url=https://onlinecreditka.site/kredit_na.php]?????µ?????‚ ???°[/url], [url=https://onlinecreditka.site/otdel_kadrov_banka_russkii_standart.php]???‚???µ?» ???°???????? ?±?°?????° ?????????????? ???‚?°?????°???‚[/url]. ?’???‚ ???°??, ???»?? ???°???????»?µ?????? ?? ???°?»?? ???‚???‘?», ?? ?????»?????µ ?????????»?°???? ???????° ???‹???»??:

Zakkenwasser | 13/01

Goed om te zien dat Voorne net zo onsportief is in de zaal als op het veld! Wat moet het vermoeiend zijn om in dat team te hockeyen zeg.

Zakkenwasser | 24/12

Behalve de prinsjes, die mogen in hun kerststol stikken!

Zakkenwasser | 24/12

Hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar aan iedereen uit deze groep!

Adtje DES | 30/11

Leuk voor de jeugd van Forescate, HDS en Barendrecht. Mooie eerste kennismaking met het seniorenhockey.
De jeugd van Groen-Geel vond het vrij ongemakkelijk om tegenover lichamelijk beperkte jongens te staan en zijn na de 0-5 vast kannen ranja gaan klaarzetten om de suikers aan te vullen.

ZilverBeker | 30/11

Bijzondere uitslagen in de Silvercup gisteren, chapeau!

Ypenburg H1 4 - 3 Forescate H1 (#9 1e klasse B)

Gouda H1 2 - 1 HDS H1 (#8 2e klasse B)

Prinsenbeek H1 4 - 2 Barendrecht H1 (#2 2e klasse B)

Waddinxveen G1 0 - 5 Groen-Geel H1 (#6 2e klasse B)

Poule 3B is boven het gemiddelde niveau uitgestegen, mag ik hopen. Ik ben benieuwd naar jullie mening!

Martijn | 29/11

Ik sluit mij aan bij wat Brabopiet zegt omtrent het vrouwelijk schoon bij Krimpen: het loont in de tweede seizoenshelft wat vroeger die kant op te gaan om de plaatselijke Dames 1 te bewonderen. Zitten behoorlijk wat pareltjes tussen. En een aantal kunnen ook nog eens leuk hockeyen. Ik heb mijn ogen uitgekeken.

ookgeenidee | 28/11

Prinsenbeek prima spelende ploeg, maar niet echt een herkenbaar systeem. Als ze promoveren gaan ze het moeilijk krijgen in de 2e. Aan de andere kant kom je daar ook ploegen tegen als Waddinxveen.
Hoeksche Waard degelijk team met een goede corner. Hebben wat mij betreft het meest de gunfactor van de top 3.

Voorne te zwak voor de 2e klasse, maar mentaal hebben ze dat nog niet geaccepteerd. Resulteert in een groep gefrustreerde nep-Zeeuwen. Ondanks dat ze een paar prima hockeyers hebben, proberen ze het te compenseren met fysiek spel. Verwacht niet dat ze het gaan halen.
Dopie in mijn ogen sterker dan verwacht. Verzorgd veldspel en ze zijn erg fit. Vermoed dat zij samen met HW en PB om de top 3 gaan strijden.

Capelle speelt voornamelijk op de scoop. Gezien iedereen dat ondertussen wel weet zal het de 2e seizoenshelft wel anders verlopen. Gaan ergens in de middenmoot eindigen, wat voor hun prima is.
Gouda is te jong om een hele website gefocust te blijven. Beetje hetzelfde als Capella qua kunde en zullen ook tussen plek 5 en 8 schommelen.
Tempo vind het allemaal wel Best. Blijven denk ik redelijk makkelijk safe en gaan hun puntjes wel pakken.

Krimpen gaat niet meer klimmen en moet scherp blijven om niet verder weg te zakken. Weinig speciaals aan dat team, kunnen weinig maar pakken soms uit het niets een puntje.
Ypenburg zal komende jaren wel beter worden als ze de huidige selectie bij elkaar hoUden. Zijn nu nog erg jong en daar verliezen ze het veel op. Ze gaan ongetwijfeld op trainingskamp tot en met begin februari waardoor ze überbeefed aan de start van de 2e seizoenshelft verschijnen.

Feijenoord een krappe selectie en niet heel sterk. Moeten echt gaan bikkelen om safe te blijven.

Souburgh heeft zich er al bij neergelegd het niet te halen dit seizoen. Hopelijk hoUden ze het op het veld een beetje netjes.
Waddinxveen wordt G1 genoemd, maar blijven verassend sportief. Kunnen een hoop teams in de competitie nog wat van leren. Gun het ze wel om zichzelf veilig te spelen, al wordt dat wel moeilijk.

Brabopiet | 28/11

Minst slechte ploegen: Prinsenbeek en HW. Beiden goed genoeg voor de 3e, maar nooit sterk genoeg voor de 2e klasse.

Slechtste ploegen: Waddinxveen, Feyenoord en Souburgh. Waddinxveen heeft ook niet de ambitie of uitstraling dat ze iets willen presteren. Feijenoord daarentegen slaat volledig de plank mis met Mister Okkie langs de lijn. Weinig sympathieke gasten. De idioten van Souburgh zoUden prima meekomen in de reserve 5e klasse.

Minst sportieve ploegen: Voorne en Feijenoord. Als je op deze manier op zondag op het veld staat moet je wel een hele erg klote baan of een nogal trieste uitkering hebben. Als je er bewust op speelt om de betere spelers van de tegenstander de website uit te slaan kun je het beter bij de plaatselijk fc proberen.

Meest sportieve ploeg: De jongens van Capelle en Krimpen doen dit jaar een aardige gooi naar deze titel. Gaat wel ten koste van de kwaliteit van het hockey.

Beste 3e helft: Capelle met zijn Pizzabus en het halfje uit de Villa deden erg hun Best. Enige nadeel is dat er ook thuispubliek tussen loopt die niet bevorderlijk zijn voor de sfeer op de club zelf. Bij Krimpen is het alleen gezellig door de hoge kwaliteit van hun dames 1.

Slechtste 3e helft: Helaas moet ik hier mijn eigen club selecteren. Blaadjes bier en eerst zelf aan het bier voordat de tegenstander iets te drinken heeft kan gewoon echt niet. Desbetreffende personen die hiervoor verantwoordelijk zijn zijn inmiddels aangesproken. Aan de blaadjes bier kan ik helaas niks veranderen... clubbeleid.

Beste speler: Laten we hier beginnen met dat ik de minst slechte speler selecteer. Om te spreken van een Beste speler in de 3e klasse slaat natuurlijk helemaal nergens op. Voorne valt helaas af ivm het zeer onsportieve gedrag op en naast het veld. Die kleine nr 2 van Krimpen heeft wel veel ballen verdedigend. Irritant ventje om tegen te spelen en hij blijk daarnaast ook 14 jaar ouder dan ik te zijn. respect voor die ouwe bok. Daarnaast lopen er 2 bij HW die wel aardig kunnen ballen.

Slechtste speler: Moeilijke keuze in deze klasse, maar hij zal vast rondlopen bij Souburgh, Waddinxveen of Feijenoord.

Beste veld: Capelle
Slechtste veld: Souburgh (Krimpen staat dicht in de buurt, maar die Sahara in Alblasserdam slaat echt nergens op)

Beste accommodatie/clubhuis: Krimpen, HW en Ypenburg hebben wel mooie clubhuisjes staan. De enige club die er ook een fatsoenlijk veld naast heeft liggen is Ypenburg dus Ypenburg dan maar op 1.

Slechtste accommodatie/clubhuis: De frietkot van Tempo is wel echt een hele sfeerloze r*kbunker. Uiteindelijk draait het wel om het veld dus daar zit dan wel weer een redelijke compensatie.

Beste parkeermogelijkheden: Ik moet nog steeds met teamgenoten meerijden dus ik geloof dit allemaal wel.

Slechtste parkeermogelijkheden: Geen idee.

Lekkerste moeders langs de lijn: Ik kijk met name naar hun dochters. In Krimpen wordt de melk goed gedronken... Wat een kanonnen.

Goorste lage dellen langs de lijn: Capelle heeft wel een hele berg foute tokkies. De twin-towers zal ik nooit vergeten... Wat een gebouwen.

Geniet lekker van de winterstop en zorg dat jullie de 2e seizoenshelft klaar zijn voor het belangrijkste onderdeel van het spelletje: de 3e helft.

Groeten

De Relativerende Brabander

geenidee | 27/11

Prinsenbeek scorend gezien de meest dominante ploeg, maar hebben het tegen de laaggeklasseerde tegenstanders toch moeilijk. Gaan ze dit jaar dan eindelijk promoveren?

Hoeksche Waard loopt er maar net achteraan maar wint regelmatig maar met kleine verschillen. Echter zijn zij ook zeker op promotie/kampioenenkoers.

Voorne begon matig in het seizoen maar heeft nu toch echt de 3e plek in bezit. Gaan zij het de bovenste 2 nog moeilijk maken?

Dopie toch wel verrassend dominant, de mannen hebben het prima gedaan voor een stelletje wannabecorpsballen. gaan zij nog wat de poule nog verder verrassen door te promoveren?

Capelle leek in het begin om promotie mee te doen, maar blijkt nu toch niet goed genoeg. blijkbaar is er wat gebeurd met Prinsenbeek na de website. Kan iemand het duidelijk maken? Verder een stabiele middenmoter, al stukken beter dan vorig seizoen.

Gouda defensief prima maar aanvallend stelt het niet zoveel voor, verwacht 2e competitiehelft weinig verbetering van ze.

Tempo met opa lekker wisselvallig, waarschijnlijk spelen ze alleen matig wanneer opa meespeelt.

Krimpen kan alleen verdedigen, met de schreeuwlelijk als coach stelt het niet zoveel voor. Alleen die snelle rechtsbuiten kan voor wat gevaar stichten. blijven in de rond de 8ste plek hangen.

ypenburg op het einde toch wat plekjes gestegen. Gaat Frank nog nog extra trainingsweekenden inlassen om nog beter te worden?

Feijenoord net als de grote broer in de problemen. Zullen zij in de wintertop wat transfers gaan doen?

Souburgh, net als hun eigen veld. Afgeschreven?

Waddinxveen is voor mij niet helemaal duidelijk, is het nou H1 of G1?

Capelle | 27/11

Wij bij Capelle zijn al blij als we er een keer niet met 7-0 van af gaan.

Agenda | 27/11

Ik vermoed dat de website Capelle - Prinsenbeek een waar spektakel wordt in 2020. Kan niet wachten!

Prinsjes | 26/11

Een blaadje bier wat triest

@oostblok | 26/11

Als je 10 minuten na een dikke winst met bier op het terras staat en je tegenstander droog laat staan dan ben je respectloos. Fijn seizoen verder en rot dan lekker op.

@Oostblok | 25/11

En weer een Prinsje zonder middelbareschooldiploma ontdekt.

Schrijf jij deze reactie met je anus of ben je analfabeet?

Blaadje | 25/11

We willen in deze competitie alleen kratjes zien.

Oostblok | 25/11

Als je met grote cijfers op de broek gaat.
Je 20 min na het fluitsignaal terug naar capelle fietst.
Je teamgenoten een half blaadje bier komen terug brengen omdat ze het toch niet op drinken, want iedereen is al weg.
Vervolgens gaat huilen op het forum

Dan ben je een echte zakkenwasser.

Albeda | 25/11

Nog een interessante:

Minstemiddelbareschooldiplomas: Prinsenbeek

ZakkenWassert | 25/11

Minst slechte ploeg: Voor mij de keuze tussen Voorne en HW. Voorne hele brede en fitte selectie, maar hebben wel altijd hun fysiek nodig. HW qua hockeyend vermogen en als team net ietsje beter, maar minder brede selectie.

Slechtste ploeg: Hier kun je echt geen ander team zetten dan Souburgh: onsportief, rot veld en daarnaast ook gewoon echt heel slecht.

Meest sportieve ploeg: Waddie G1, blijven lachen, zelf op de invalidenparkeerplaats.
Minst sportieve ploeg: Prinsenbeek/Voorne. Zoals eerder gezegd is het bij Voorne niet de eigen kracht waar vanuit wordt gegaan, maar het beuken en irriteren van de tegenstander. Dit is op het veld vervelend, maar naast het veld prima gasten. Prinsenbeek is echter beide in en naast het veld niet te harden. Nu ze eens eerste staan weten ze zich echt geen vorm te geven. De mannen uit Brabant denken niet alleen de derde klasse te domineren, maar ook de hele wereld. Als je niet eens het fatsoen hebt om een kratje neer te zetten en een fatsoenlijk gesprek te voeren na een website, moet je lekker een andere sport zoeken.
Grootste droeftoeter: Coach Tempo

Beste 3e helft: Capelle, als de coaches op huis aan zijn.
Slechtste 3e helft: Prinsenbeek/Voorne

Beste speler: Krullenbol van HW, sleept je de ballen om de oren.
Slechtste speler: Aanvoerder/houthakker van Souburgh
Grootste Engnek: die bolle bij Voorne voorin met de gladde haren

Kunnen we misschien zwart op wit krijgen dat, wanneer Prinsenbeek volgend jaar degradeert, zij lekker in de Brabant poule gaan spelen? Wat een triest volk zeg.

ZakkenWassert | 25/11

Minst slechte ploeg: Voor mij de keuze tussen Voorne en HW. Voorne hele brede en fitte selectie, maar hebben wel altijd hun fysiek nodig. HW qua hockeyend vermogen en als team net ietsje beter, maar minder brede selectie.

Slechtste ploeg: Hier kun je echt geen ander team zetten dan Souburgh: onsportief, rot veld en daarnaast ook gewoon echt heel slecht.

Meest sportieve ploeg: Waddie G1, blijven lachen, zelf op de invalidenparkeerplaats.
Minst sportieve ploeg: Prinsenbeek/Voorne. Zoals eerder gezegd is het bij Voorne niet de eigen kracht waar vanuit wordt gegaan, maar het beuken en irriteren van de tegenstander. Dit is op het veld vervelend, maar naast het veld prima gasten. Prinsenbeek is echter beide in en naast het veld niet te harden. Nu ze eens eerste staan weten ze zich echt geen vorm te geven. De mannen uit Brabant denken niet alleen de derde klasse te domineren, maar ook de hele wereld. Als je niet eens het fatsoen hebt om een kratje neer te zetten en een fatsoenlijk gesprek te voeren na een website, moet je lekker een andere sport zoeken.
Grootste droeftoeter: Coach Tempo

Beste 3e helft: Capelle, als de coaches op huis aan zijn.
Slechtste 3e helft: Prinsenbeek/Voorne

Beste speler: Krullenbol van HW, sleept je de ballen om de oren.
Slechtste speler: Aanvoerder/houthakker van Souburgh
Grootste Engnek: die bolle bij Voorne voorin met de gladde haren

Kunnen we misschien zwart op wit krijgen dat, wanneer Prinsenbeek volgend jaar degradeert, zij lekker in de Brabant poule gaan spelen? Wat een triest volk zeg.

duck | 25/11

Minst slecht? dat moet HW zijn. De prinsjes willen wel graag horen dat zij dat zijn, maar als je met alle pretenties en trainingsarbeid niet kan winnen van HW die met alle respect niet in de 2de klasse thuis horen. Dan is HW eigenlijk gewoon beter.

Sportiefste ploeg - Waddinxveen. Altijd blijven lachen terwijl je op het forum en het veld wordt afgeslacht.

3de helft bij Capelle, je weet nooit wat daar gaat gebeuren. Variatie van de pizza bus tot een generale van de Villa waar je dan eigenlijk ook weer geen onderdeel van wil zijn. Waar je zeker niet wil belanden is bij de feuten van Delft en die onsportieve prinsjes.

Beste speler : Mr. Burns HW
Beste keeper : Capelle
Slechtste speler: de 4 achterin bij Ypenburg
Slecthste keeper : Soubourgh

Beste veld : Voorne
Slechtste veld : Krimpen

Ploegen die gaan promoveren: Prinsjes en HW
Ploegen die gaan degraderen: Souburgh en Waddinxveen.

Veel plezier in de wintermaanden mannen en op een mooi 2de deel van het seizoen met kratjes ipv kannetjes.

Dagobert | 25/11

Minst slechte ploeg: Spreekt voor zichzelf, Prinsenbeek
Slechtste ploeg: Souburgh, die gasten konden er echt niks van.

Meest sportieve ploeg: Krimpen
Minst sportieve ploeg: Tempo, niet zozeer vanwege de spelers, maar wel vanwege de coach.

Beste 3e helft: Krimpen
Slechtste 3e helft: Prinsenbeek

Beste speler: Cornerspecialist van Voorne
Slechtste speler: Linksback van Souburgh.

Beste veld: Ypenburg
Slechtste veld: Krimpen

Beste accommodatie/clubhuis: Ypenburg
Slechtste accommodatie/clubhuis: Souburgh

3deklasse | 25/11

Met 2 teams samen 12 kratjes weg tikken en happen erbij. Dan heb je begrepen waar het om gaat. Top zondag bij Capelle.

Adtje DES | 25/11

Heerlijk, weer een weekend waar de 0 niet heilig was.
Om er maar eens een klassementje in te gooien:

Minst slechte ploeg: Prinsenbeek en HW
Slechtste ploeg: Waddie G1

Meest sportieve ploeg: ....
Minst sportieve ploeg: alle ploegen die kannetjes schenken

Beste 3e helft: Capelle met de pizzabus
Slechtste 3e helft: de blaadjes bij Prinsenkek

Beste speler: meerdere gegadigden, oa de rotonde van Voorne, vrouwenverslinder Lars van Capelle en mr Burns van HW.
Slechtste speler: ook weer meerdere gegadigden, oa die brede guy van Krimpen, de spits van Feijenoord en een oeuvre award voor Waddie.

Beste veld: Voorne
Slechtste veld: Souburgh en Krimpen, valt niet tussen te kiezen.

Beste accommodatie/clubhuis: clubhuis Krimpen, veels te mooi voor zon club.
Slechtste accommodatie/clubhuis: meerdere gegadigden, ik ga voor Tempo.

Beste parkeermogelijkheden: Krimpen, ze hockeyen er ook alleen op dus tellen eigenlijk niet mee. In dat geval Capelle, altijd genoeg plek voor de voiture.
Slechtste parkeermogelijkheden: Feijenoord, wat een tievus eind lopen zeg.

Lekkerste moeders langs de lijn: overal waar Floris speelt.
Goorste lage dellen langs de lijn: de Flodder families (minus Kees) uit Capelle. Als het vrouwenteam van Waddie langs de lijn staat doen ze ook een gooi naar deze titel.

Doe er allemaal je voordeel mee!

Edgar ie | 24/11

Brabant de gekste

@@coachdesnor | 24/11

Gast hou eens op man. Dat jij nou heel je refojeugd misbruikt bent door de nonnen uit het klooster, hoef je nog niet te gaan haten op mensen die wel een normale jeugd hebben gehad. Of Prinsenbeek de terechte winterkampioen is weet ik niet. De mannen uit de hoekse waren volgens mij een prima uitdager

@coach de snor? | 24/11

Verdient?

Ik dacht dat de meeste gasten van Prinsenbeek hun vmbo wel afgemaakt hadden... niet dus.

Coach de Snor | 24/11

In mijn ogen terechte herbstmeisters Prinsenbeek Heren 1.
Die gasten hebben het gewoon verdient.

@Floris bedank je moeder nog even voor mijn bitje!

Coach de Snor | 24/11

Floris! Zou je zo vriendelijk willen zijn om even aan je moeder te vragen of ze mijn bitje mee wil nemen?

Uit mijn zak gevallen denk ik..

Thanks topper!

Coach de Snor | 24/11

Floris! Zou je zo vriendelijk willen zijn om even aan je moeder te vragen of ze mijn bitje mee wil nemen?

Uit mijn zak gevallen denk ik..

Thanks topper!

De Glazenbol | 23/11

Capelle H1 - Tempo H1 2-2
Feijenoord H1 - Souburgh H1 3-1
Gouda H1 - Prinsenbeek H1 3-2
Hoeksche Waard H1 - Voorne H1 4-2
Krimpen H1 - Ypenburg H 4-1
Waddinxveen H1 - Dopie H1 1-5

Bolle Berend | 21/11

Ben wel toe aan de winterstop,

Capelle - Tempo 3-1
Zoals mien ma zou zeggen, snieBesthoor.

Gouda - Prinsenbeek 2-3
Prinsenbeek domineert en speelt Gouda bij vlagen weg. Die rooie spits van Gouda struikelt nog twee keer over zn stick en scoort zo beide keren per ongeluk.

HW - Voorne 4-0
HW probeert met man en macht in het spoor van Prinsenbeek te blijven. Het is dat ze thuis spelen en de kanaries op deze website er echt geen hol van snappen. 4 onterechte strafballen, voor HW en Burns mag 4x aanleggen!

Krimpen - Ypenburg 3-1
Krimpen heeft niet gezopen en vier keer getraind deze week. Alles om de eerste seizoenshelft winnend af te sluiten! Zelfs die bolle op linksachter maakt zn eerste goal van het seizoen.

Waddinxveen - Dopie 1-4
Dopie snuift zich helemaal vol in de kleedkamer van Waddinxveen en heeft zo maar weinig last van de kater. Wel smaakt het pils na de website een beetje naar ijzer.

Belchinees | 21/11

Capelle-Tempo

Capelle had de smaak van de overwinning aan het begin van het seizoen te pakken. Maar uiteindelijk bleek dat ze dit helemaal niet lekker vonden. Daarom zijn ze weer overgestapt naar het oude recept van vorig jaar. Die bittere smaak van verlies. Tempo komt hier naartoe met 3 punten als doel. Helaas na een kleine drie kwartier rijden zit er geen benzine meer in de tank van tempo. Lars versierd deze website net zoveel strafballen/strafcorners als meiden in de villa: 0
De bal stuitert 3x in het net 2-1.

Feyenoord-Zandvoort

Manmanman

Gouda-Prinsendom

Prinsenbeek is los van de sub’top’ en is vastberaden om winterkampioen te worden. Gouda speelt met een jong belege ploeg en is gebrandst om zich niet het kaas van het brood te laten heten. Helaas heeft de defensie van Gouda soms een beetje last van gatekaas en ‘lijkt de verdediging 4x zo lek als een mandje’
1-4

Hoekse Waart-Voorne

2vs3 dit wordt ook de eindstand. Hoekse waaert scoort 2x uit strafcorner van Mr Burns. Wordt 2-2. Hoeckse waardt wilt daarna doordrukken naar een 3-2 maar passt de bal naar voren naar een lege ruimte. Oja ze waren even vergeten dat hun aanvaller met een rode prent nog met een dekentje langs de kant zit. Uit dit balverlies scoort Voorne de 2-3.
Ps. Zal trouwens wel stinken daarzo, boertjes zijn druk bezig rond dit moment van het jaar.
2-3

Krimpen-Ypenburg
Frank heeft deze week getraind op veld 2 van Ypenburg en denkt daarmee een goede weergave te hebben van het veld bij Krimpen. Alleen aankomende bij de refos valt het vies tegen. Ypenburg had beter kunnen trainen op de A13. Ongeveer zelfde bodem. Eindstand:
3-1

Waddinxgeen- Dopje

Wat is er gebeurd met dopie? Begin lastige start maar daarna vrijwel alles gewonnen of gelijk. Zij ze overgestapt naar de 0,0% of had de slechte start te maken met het lastige begin programma? Gelijk tegen HCHW toe maar. Dopie nmr 4 dit seizoen?
1-4

KNVB | 21/11

De laatste speelronde van 2019 alweer. Ik ga jullie wel missen hoor mijn lieve vrienden.

Capelle H1 - Tempo H1
Week 4 in De Vila. Weten de tokkies uit Capelle deze week wel hun match te vinden? Na 3 weken op rij een blauwtje te hebben gelopen komt Opa met zijn kleintjes op bezoek. Als Lars meedoet zal het veld door de aanwezige dames nat genoeg zijn. Of regent het. De tokkies zullen er in ieder geval op gebrand zijn om van de jongentjes uit Brabant te winnen. Opa en consorten hebben een aardige eerste seizoenshelft maar zullen op de trampoline het onderspit delven.
(4-1)

Feijenoord H1 - Souburgh H1
De degradatiekraker van de week! Onderin de staart zit het allemaal erg dicht op elkaar en 1 overwinning kan een wereld van verschil maken. De 2 meest fysieke teams tegen elkaar op het complex van Feijenoord. Als dat geen smullen wordt. De scheidsrechters hebben een 2de setje kaarten bij zich en maken zich op voor een heuse slachtpartij. Hockeyen kunnen beide teams echter niet. De vraag is dan ook niet wie het eerst scoort maar welk team de eerste rode kaart van de website te pakken heeft. (Tip van de week) Zet je geld in op de nummer 2 van Souburgh!
(0-0)

Gouda H1 - Prinsenbeek H1
De prinsjes krijgen het ondertussen wel erg hoog in de bol. Hockeyen is het in ieder geval nog steeds niet. Het is de 3de klasse maar. Verder wel te goed voor de rest van de competitie. Gouda heeft op een goede dag een kleine kans op een stunt maar dan moet iedereen wel echt in vorm zijn. Dus ik stel voor dat de moeder van Floris een gedurfd panterpakje aan doet. Misschien is Prinsenbeek dan een beetje afgeleid.
(1-5)

Hoeksche Waard H1 - Voorne H1
Nog een pot om van te smullen. De nummer 2 tegen de nummer 3. Voorne ruikt bloed na het gelijkspel van Hoeksche tegen de stUdenten. Zelf heeft Voorne na een matig begin de vorm ondertussen te pakken. Op het meest zielige complex van heel Nederland zou het dan een keer op hockey kunnen lijken. Maar schijn bedriegt. De strandratten zullen zich ingraven en hopen op een countertje. Hoeksche speelt al het hele seizoen op de counter dus zal de website uitermate tegen vallen.
(1-1)

Krimpen H1 - Ypenburg H1
Ypenburg op een plek die handhaving betekent is natuurlijk een schande. De mannen van Barendregt zijn er echter heilig van overtuigd dat dit door hun eigen kwaliteiten komt. Maar niets is minder waar. Het erbarmelijke niveau van de staart van de competitie is dit jaar nog slechter dan afgelopen jaren. Op de eigen heilige grond zijn de misbruikte altaarboys voor iedereen een lastige tegenstander. Bij een verkeerde beweging scheur je daar zo alles af. Dan telt al dat harde trainen ineens niet meer. Krimpen wint makkelijk.
(5-0)

Waddinxveen G1 - Dopie H1
Dat Waddinxveen het einde van de eerste seizoenshelft heeft gehaald is al een prestatie op zich te noemen. De spanningsboog van die jongens is namelijk niet zo lang. De stUdenten zijn de afgelopen weken prima in vorm en verwachten een walk-over tegen de downies. Er is daarom weer eens een feestje op zaterdagavond ingepland. Dit gaat echter helemaal mis. De mannen van Dopie zien net als Waddie G1 dubbel. Waddinxveen kijkt echter altijd dubbel en maakt hier optimaal gebruik van. Ze sluiten de eerste seizoenshelft winnend af! (Verassing van de week)
(2-1)

Vriend van Lars | 21/11

Wat is het toch een mooie competitie. Jammer dat het na zondag weer een tijdje stil is rond de 3e klasse poule B.

In slechts 7 van de 66 websiteen wist een team de ‘0’ op het scorebord te behoUden. En vanaf plaats 5 hebben clubs wel een negatief doelsaldo (met uitzondering Gouda) l. Al deze facts zijn natuurlijk niet zomaar. Dit heb ik gemaakt voor ‘THE FACT F*CKERS’ elk team heeft er wel een. Prachtig ik ken er ook zeker één. Wat overigens wel een mooie l*l is.


Mijn voorspellingen van dit weekend:

Krimpen - Ypenburg
Hier ga ik geen tijd aan Besteden. 6-6

Capelle - Tempo

Ik ben benieuwd wie een grotere bek heeft als het er echt op aan komt is het Lars die rechtstreeks uit de villa komt of is het Lars de coach die rechtstreeks van opa vandaag komt? Ik weet het niet. Verwacht een mooie pot. 2 plakken chorizo, 3 plakken cheddarkaas (dat is echt op het randje) en afgetopt met een krop sla voor opa omdat hij ondanks zijn ervaring nog steeds bezig is met de scheidsrechters.

Feijenooit - Souburgh
Degradatie duel. Feijenooit zegt het al. Nooit degraderen nooit kampioen. 3-1


Gouda - De Prinsjes
De kaasboeren tegen de arrogante prinsjes. De prinsjes doen het goed nog niet verloren. Verwacht hier ook geen probleem voor ze. Alleen onderschatting kan de prinsjes nog stoppen vrees ik. Prinsjes gaan na al die jaren eigenlijk weer voor het kampioenschap(promotie) kan iemand anders de taak van eeuwige 3e klasser overnemen. Wel vind ik het nog steeds triest dat zij nog steeds blaadjes uitdelen aan de tegenstander. Dit moet wel veranderen. 1-4

Hoeksche baard - Voorne
Hoeksche verzamelt al de scheppen bij elkaar en gaat zichzelf ingraven. Het is maar de vraag of Voorne hier doorheen kan hockeyen. website van het weekend. Voorne wil hockeyen Hoeksche countert 1-2

Waddinxveen - Dopie

De kunst van Waddie G1 is dat ze steeds in de zelfde lijn blijven hockeyen. Of dat positief is laat ik aan jullie zelf over. Ik had persoonlijk meer van ze verwacht maar helaas. Dopie voor mij toch wel de verassing van het seizoen. Minder pils meer hockey? Het blijven stUdenten dus ben benieuwd waar dopie ergens eindigt. Easy win: Jantje bij rust waddie ruimt op. 0-3

paradijsvogel | 20/11

We zijn bijna halverwege en de conclusie is dat het niveau nog steeds bedroevend is. Er is maar een iemand met de juiste naam, die boven aan kan staan en dat zijn de Prinsjes. De koningen van de Derdeklasse zijn eigenlijk alleen de helden van Frank, de zonen van het stringetje, de scooterboys en het subsidieteam Waddie. Diep respect dat jullie elke week de motivatie kunnen vinden om jezelf te laten vernederen. Oja de tokkies hadden een vliegende start, maar de goude pik van trainert is zijn glans verloren en sluiten weer lekker aan in de staart.

Maar goed;

Capelle H1 - Tempo H1
Leuke pot, deze kan zo op dumpert! Je ziet 11 opgefokte tokkies te keer gaan tegen een opa. Zoals altijd is de morele winnaar Opa, maar de raken klappen worden door de tokkies uitgedeeld.
Adje en Bob, jullie zitten er naast: 3-2


Feijenoord H1 - Souburgh H1
Ik schat in dat de website zowel in doelpunten als rode kaarten gelijk eindigt. 6-6

Gouda H1 - Prinsenbeek H1
Een tip van mij: de prinsjes gaan het liefste met zijn allen 70 minuten lang vol gas erover heen. Ik weet zelf net zo goed als jij dat weet Dirk, dat de moeder van Floris hier ook niet vies van is…
Door deze afleidingsmanoeuvre een verrassend punt verlies: 2-0

Hoeksche Waard H1 - Voorne H1
Hier speelt de herbstmeister van de derde klasse. Armoede alom. Voor de insiders: geel en bruin zijn de kleuren van succes.
4-1

Krimpen H1 - Ypenburg H1
Frank, trainen is voor talentlozen. Maar goed, weer hard getraind. Krimpen traint niet en coacht niet… toch mooi zulke tegen polen. Het “talent” wint: 0-0

Waddinxveen H1- Dopie H1
Dopie, ik wens jullie zoveel plezier zaterdagavond met die dikke wijven. Ga helemaal los, kijk wie de meeste adjes trekt. Het enige waar dit weekend verloren kan worden is in de kroeg. Waddie sluit deze seizoenshelft in stijl af: 0-15

PS. De glanspoets is in de aanbieding.

Coach de Snor | 20/11

Capelle H1 - Tempo H1
Opa heeft eindelijk weer eens met een overjarige tante van Iemand uit zijn eigen team het bed gedeeld en speelt als 15 jaar jonger! Lars heeft een reünie gehad met de tokkies van de Villa en weet nog steeds niet hoe hij zijn stick moet vasthoUden.
1-3

Feijenoord H1 - Souburgh H1
De mannen van Feijenoord die denken dat ze vroeger allemaal in de hoofdklasse gespeeld hebben weten het verschil niet te maken tegen de Kamelen.
1-1

Gouda H1 - Prinsenbeek H1
De Prinsjes misschien dan toch op de eerste plaats de winterstop in? We zullen het zien zondag. Hopelijk speelt de nieuwe ginger weer mee voor ze en dan bedoelen we niet die rode houthakker achterin. De man voorin met inhammen van een bejaarde legt er samen met het andere zooitje 6 doelpunten in.
2-6

Hoeksche Waard H1 - Voorne H1
Even tellen... ja kapitein spillebeen zit nog steeds met zijn rode kaart op de bank. En kan zorgen voor een lekkere kan ranja in de rust met een appeltje erbij.

1-0

Krimpen H1 - Ypenburg H1
Krimpen gaat Ypenburg onder het gras stoppen.
Deze mannen hebben hard getraind en zijn 1 dag voor de winterstop eindelijk klaar om te gaan knallen. Wel jammer dat ze volgend jaar weer opnieuw moeten inkomen.
5-0

Waddie G1 - Dopie H1
De feuten van Dopie gaan helaas winnen van dit belachelijk slechte G team.
1-4

Coach de Snor | 20/11

Capelle H1 - Tempo H1
Opa heeft eindelijk weer eens met een overjarige tante van Iemand uit zijn eigen team het bed gedeeld en speelt als 15 jaar jonger! Lars heeft een reünie gehad met de tokkies van de Villa en weet nog steeds niet hoe hij zijn stick moet vasthoUden.
1-3

Feijenoord H1 - Souburgh H1
De mannen van Feijenoord die denken dat ze vroeger allemaal in de hoofdklasse gespeeld hebben weten het verschil niet te maken tegen de Kamelen.
1-1

Gouda H1 - Prinsenbeek H1
De Prinsjes misschien dan toch op de eerste plaats de winterstop in? We zullen het zien zondag. Hopelijk speelt de nieuwe ginger weer mee voor ze en dan bedoelen we niet die rode houthakker achterin. De man voorin met inhammen van een bejaarde legt er samen met het andere zooitje 6 doelpunten in.
2-6

Hoeksche Waard H1 - Voorne H1
Even tellen... ja kapitein spillebeen zit nog steeds met zijn rode kaart op de bank. En kan zorgen voor een lekkere kan ranja in de rust met een appeltje erbij.

1-0

Krimpen H1 - Ypenburg H1
Krimpen gaat Ypenburg onder het gras stoppen.
Deze mannen hebben hard getraind en zijn 1 dag voor de winterstop eindelijk klaar om te gaan knallen. Wel jammer dat ze volgend jaar weer opnieuw moeten inkomen.
5-0

Waddie G1 - Dopie H1
De feuten van Dopie gaan helaas winnen van dit belachelijk slechte G team.
1-4

Coach de Snor | 20/11

Capelle H1 - Tempo H1
Opa heeft eindelijk weer eens met een overjarige tante van Iemand uit zijn eigen team het bed gedeeld en speelt als 15 jaar jonger! Lars heeft een reünie gehad met de tokkies van de Villa en weet nog steeds niet hoe hij zijn stick moet vasthoUden.
1-3

Feijenoord H1 - Souburgh H1
De mannen van Feijenoord die denken dat ze vroeger allemaal in de hoofdklasse gespeeld hebben weten het verschil niet te maken tegen de Kamelen.
1-1

Gouda H1 - Prinsenbeek H1
De Prinsjes misschien dan toch op de eerste plaats de winterstop in? We zullen het zien zondag. Hopelijk speelt de nieuwe ginger weer mee voor ze en dan bedoelen we niet die rode houthakker achterin. De man voorin met inhammen van een bejaarde legt er samen met het andere zooitje 6 doelpunten in.
2-6

Hoeksche Waard H1 - Voorne H1
Even tellen... ja kapitein spillebeen zit nog steeds met zijn rode kaart op de bank. En kan zorgen voor een lekkere kan ranja in de rust met een appeltje erbij.

1-0

Krimpen H1 - Ypenburg H1
Krimpen gaat Ypenburg onder het gras stoppen.
Deze mannen hebben hard getraind en zijn 1 dag voor de winterstop eindelijk klaar om te gaan knallen. Wel jammer dat ze volgend jaar weer opnieuw moeten inkomen.
5-0

Waddie G1 - Dopie H1
De feuten van Dopie gaan helaas winnen van dit belachelijk slechte G team.
1-4

Coach de Snor | 20/11

Capelle H1 - Tempo H1
Opa heeft eindelijk weer eens met een overjarige tante van Iemand uit zijn eigen team het bed gedeeld en speelt als 15 jaar jonger! Lars heeft een reünie gehad met de tokkies van de Villa en weet nog steeds niet hoe hij zijn stick moet vasthoUden.
1-3

Feijenoord H1 - Souburgh H1
De mannen van Feijenoord die denken dat ze vroeger allemaal in de hoofdklasse gespeeld hebben weten het verschil niet te maken tegen de Kamelen.
1-1

Gouda H1 - Prinsenbeek H1
De Prinsjes misschien dan toch op de eerste plaats de winterstop in? We zullen het zien zondag. Hopelijk speelt de nieuwe ginger weer mee voor ze en dan bedoelen we niet die rode houthakker achterin. De man voorin met inhammen van een bejaarde legt er samen met het andere zooitje 6 doelpunten in.
2-6

Hoeksche Waard H1 - Voorne H1
Even tellen... ja kapitein spillebeen zit nog steeds met zijn rode kaart op de bank. En kan zorgen voor een lekkere kan ranja in de rust met een appeltje erbij.

1-0

Krimpen H1 - Ypenburg H1
Krimpen gaat Ypenburg onder het gras stoppen.
Deze mannen hebben hard getraind en zijn 1 dag voor de winterstop eindelijk klaar om te gaan knallen. Wel jammer dat ze volgend jaar weer opnieuw moeten inkomen.
5-0

Waddie G1 - Dopie H1
De feuten van Dopie gaan helaas winnen van dit belachelijk slechte G team.
1-4

Bob Ross | 20/11

Ik heb de moeder van Floris ingeruild voor de moeder van Bolle Berend. Haar lipjes lijken wat minder op een broodje rosbief. Daar houdt Bob ROss niet van. Bolle Berend waar blijft je reactie deze week?

Capelle H1 - Tempo H1
De tokkies uit De Vila slopen onder de leiding van De Staalkabel de meest vieze wijven van Rotterdam. Onder andere Maja Papaya komt langs. Onder toeziendoog van Regi (ook uit de villa) leggen de tokkies opa over de knie. Ik volg de voorspelling van Adtje Des.
(3-1)

Feijenoord H1 - Souburgh H1
Na 2 goeie potjes tegen de downies beginnen de mannen van Feijenoord onder mijn leiding te muiten tegen het stringetje. Advocaat is aangekomen op Varkenoord en stringetje staat nu te fluiten op veld 2. Hij kijkt huilend naar veld 1. Doet Frenkie de Jong bij Feijenoord mee? De nummer 2 van Souburgh zat weer te lang in de gele kanarie te pilsen. Met die muil valt er geen wijf te scoren. Net zoals Souburgh op het veld. Zonder begeleiding van het stringetje neem ik het team op sleeptouw.
(0-0)

Gouda H1 - Prinsenbeek H1
De moeder van Floris heeft een lipcorrectie gehad en zit zaterdag als een tiener in de auto naar het carnaval in Breda. De motorisch beperkte Tarzan van Prinsenbeek slingert er met zijn bitje half uit z’n muil 5 in. Alleen de warming-up is bezienswaardig.
(2-5)

Hoeksche Waard H1 - Voorne H1
De website voor plek 2. Getuige het gezicht van een speler van Voorne: Be there or be square. Komt dit door de giftige gassen van Pernis? De ginger van HW met nummer 69 is dit weekend betast op het hockeyfeestje door Mr. Burns. Dit komt niet ten gunste van de teamspirit. Voorne wil over HW heen.
(3-3)

Krimpen H1 - Ypenburg H1
De neus heeft zijn loopse hondje dit feestje maar thuis gehoUden. Barendregt is weer terug van zijn vakantie. Na de goede resultaten van afgelopen zondag is er een tweekamp ontstaan tussen team Barendregt en team Bravo. Op de parkeerplaats van Krimpen wordt dit uitgevochten. Barendregt ligt met een bloedneus achter het clubhuis en Bravo scoort er 3.
(6-3)

Waddinxveen H1- Dopie H1
Na een paar prima potjes staat de plaatselijke G1 weer laatste. Het degradatiespook kruipt onder de lakentjes en er wordt slecht geslapen. De dubbele Windsor heeft gewerkt. Zo kan je zien dat mijn voorspellingen meer dan eens kloppen. Of is voor de stUdentjes het kerstdiner in zicht en gaan ze voor de vlinderstrik.
(1-5)

P.S
De wesp draait er nog een dicht en de pizza is onderweg. Daar gaat de bel weer. Bolle Berend je haalt morgen zelf je hamburgers maar hoor ik je moeder zeggen.

Groetjes Bob Xxx

Adtje DES | 19/11

Capelle H1 - Tempo H1
Onze influencer Lars mag het met zijn tokkie fashionistas uit Capelle opnemen tegen de schwalbe boys uit Bergen.
Tempo de punten in eigen huis gehoUden tegen Krimpen en een kannetje bier uitgedeeld. Foei!
Capelle opnieuw geen punten na weken boven hun stand te hebben geleefd. Op de eigen mat gaat Capelle de punten binnenboord hoUden en zo met een degelijke ranking 2020 in.
3-1

Feijenoord H1 - Souburgh H1
Een schamel puntje tegen de mannen van Frank afgelopen weekend voor de mannen uit de omgeving van Ridderkerk. Het gerucht gaat dat meneer de trainer aardig uit zijn slof is geschoten in de rust. Souburgh hield daarentegen op de sahara een puntje op het droge.
6 punten website voor beide teams. Dit kan dus alleen maar eindigen in een dramatisch slechte website zonder winnaar.
1-1

Gouda H1 - Prinsenbeek H1
De Prinsjes waren niet Best tegen Waddie. Dat kan toch veel beter mannen? Een verradelijk potje uit bij de stroopwafels staat op het programma.
Als het een beetje tegenzit wordt de titel van herbstmeister nog weggegeven. Gaat niet gebeuren toch?
Bij Gouda staat het pannetje kaasfondue reeds op de tafel en denken ze dat de winterstop een week eerder begint.
1-3

Hoeksche Waard H1 - Voorne H1
Kraker van het weekend en belangrijk voor de (blijvende) aansluiting bij Prinsenkek.
HW slechts een puntje meegenomen bij de stUdenten afgelopen weekend. Gemiste kans!
De jankers van Voorne gaan hier met veel traantjes en het besef dat ze geen kampioen meer worden weg uit Mijnsherenland.
3-2

Krimpen H1 - Ypenburg H1
Onkunde tegen de onkunde van Frank.
Krimpen voelt zich te goed voor alle teams die op plek 4 of lager staan en blijven maar aanmodderen dit seizoen zonder Rob.
Voor Ypenburg een mooie kans om aansluiting te vinden bij de middenmoot en de refos nog meer paniek te bezorgen dan wanneer ze gebukt voor de pastoor moeten staan.
Helaas, de Krimpense kruistocht is gezegend en de drie punten blijven op de betonplaat.
3-1

Waddie G1 - Dopie H1
De kwijlers tegen de feuten.
Dopie al weken op dreef, nu maar hopen dat alle borrels en zuipavonden niet een week te vroeg ingepland zijn.
Voor Waddie rest niets anders dan toekijken hoe er opnieuw een mooie 0 op het scorebord te zien is. Verder dan 3 kunnen ze toch niet tellen.
0-3

Laatste ronde van de eerste seizoenshelft. Ik zou willen voorstellen dat elk team in zijn goede voornemens plaats inruimt voor het serveren van een kratje na de website in plaats van al die blaadjes en kannetjes.
Houdoe!