Speelronde 9

Geplaats door: KNVB ( )

  • 3B
  • 04/11
  • 2077

Capelle H1 - Dopie H1
Feijenoord H1 - Tempo H1
Hoeksche Waard H1 - Prinsenbeek H1
Krimpen H1 - Voorne H1
Souburgh H1 - Ypenburg H1
Waddinxveen H1 - Gouda H

Geniet en hou je niet in.
Reageren

@Veurne | 11/11

Lekker de leiding de schuld geven, lijkt Gouda wel. Die twee scheidsrechters kunnen nooit compenseren voor de onkunde van dat zooitje ongeregeld. Krimpen kan er echt geen klote van.

Veurne | 11/11

@adtje Des: Krimpen speelde met 12 man en 1 vrouw, de scheidsrechters floten echt alles tegen Voorne. Zonder die betonplaat en scheidsrechters waren ze nergens geweest...

@.. | 11/11

3-3 was wel een terechte uitslag. Prinsenbeek kwam 2 min voor tijd nog op gelijke hoogte uit een strafcorner

Adtje DES | 11/11

ZoUden die gasten van Voorne zichzelf even stevig voor de kop slaan nu. Wel een stel mega losers zeg, nog nooit zoveel gejank gezien op een hockeyveld. Iedereen had het fout gedaan behalve de watjes uit Hellevoetsluis. Krimpen blijft ook maar een vreemde vogel, pakken alleen punten tegen de (op papier) lastigere tegenstanders en verzaken tegen de G-hockey teams...

.. | 10/11

Topper eindigt in 3-3. Hw en prinsjes, terechte uitslag?

Adtje DES | 06/11

Capelle H1 - Dopie H1
De simpele zielen van de verkeerde kant van de IJssel hebben stevig op hun teelballetjes gehad van de prinsjes.
Nu gelukkig weer op het eigen stuiterveld tegen de kannetjes van Dopie.
Dopie speelt alleraardigst hockey momenteel. Grote vraag is of de stUdenten brak zijn of niet.
Bij brakheid: 4-1 Capelle.
Bij fit: 2-3 Dopie.

Feijenoord H1 - Tempo H1
Helaas hebben de afdankertjes van Leonidas niet gekeken naar hun grote voorbeelden in Venlo. Opa vertelt de jongentjes van Zuid wat mooie persoonlijke anekdotes van zijn tijd met Coen Moulijn. Hierdoor zijn de tokkies dusdanig afgeleid dat Voorne met de punten ervandoor gaat.
1-3

Hoeksche Waard H1 - Prinsenbeek H1
Absolute topaffiche van het weekend.
Wie gaat die 1e spot pakken, dan wel behoUden, en kroont zich voor minimaal een weekje tot de minst slechte van de 3e klasse.
De Hoeksche heeft nog geen puntverlies in eigen huis, ik zie ze stunten.
3-2

Krimpen H1 - Voorne H1
De refos voegen zich in de staart der onkunde van de 3e klasse. Ze hebben geluk dat er dit seizoen teams zijn die nog veel minder kunnen en dus zal het niet op degradatie aankomen.
Wel een heel grijs jaar op deze manier.
Voorne gaat hier gewoon met de punten + een paar nieuwe heupen en knieën vandaan.
1-5

Souburgh H1 - Ypenburg H1
Sla die pot lekker over en ga direct aan het pils mannen. Dit wil je niemand aandoen op de vrije zondag.
Als het toch moet: 2-1

Waddinxveen H1 - Gouda H1
Moet een makkelijke prooi zijn voor de kaaskoppen. Waddie heeft weer, net als afgelopen zondag, versterkingen uit het G elftal waardoor de coach drukker is met het kwijl van de kinnen af te vegen dan zijn ploeg neer te zetten.
0-4

Laten we het nogmaals proberen: allemaal gewoon een kratje neerzetten zondag.

crêpelle | 05/11

crêpelle h1 - dopie h1:

het creppie team van crêpelle heeft afgelopen weekend toch echt bewezen dat ze niet bovenin mee horen te draaien. Dopie 3 websiteen ongeslagen en gaan ook dit weekend geen punten verspillen. 2-5

Feijenoord - Tempo:
De grijze baard van Feijenoord heeft op de basisschool gezeten met opa. Opa zal deze website alleen maar proberen terug te denken aan deze leuke tijden alleen heeft hij sinds kort toch echt last van alzheimer. verder zal het een bizar saaie pot zijn met dramatisch spel. 0-0

Hoeksche waard H1- Prinsenbeek H1

De topper van het seizoen. Zullen de prinsjes mee kunnen nemen naar Brabant of blijven ze toch in ZH? ik verwacht een gelijkopgaande pot met een nipte winst. 2-1 of 1-2.

Krimpen- Voorne:
Wordt voorne de lachende derde dit weekend? Dan dienen ze wel eerst op dit trieste veld de puntjes te pakken. Wat een drama veld heeft dat Krimpen toch. Echter is dit nog niks vergeleken met de 3e helft daar. manmanman wat triest. 0-8

Souburgh - Ypenburg: Drama, drama, drama. Souburgh voordeel van de sahara 1-0

G1 - Gouda: de handicappies tegen de kaaskoppen. 0-4

@backhand | 05/11

Hup, snel terug naar de plaatselijke voetbalvereniging jij. Douchen na de website is natuurlijk voor arbeiders die er helemaal niks van begrijpen.

Douchen is g4y | 05/11

Na een potje verliezen op de mat ga je toch meteen aan het pils. Douchen is voor voetballers!

backhand | 05/11

De mannen van Frank zullen wel weer hard getraind hebben, maar het leek erop alsof ze weer zonder bal en stick getraind hebben. Verder stonk het clubhuis van Gouda naar een hoop Ypenburgers die niet douchen na een website, op twee spelers na dan. Wil niet weten hoe die autos ruiken vol ongedouchte stinkende mannen. Bij mij kom je er niet in als je niet gedoucht hebt (douchen met onderbroek aan telt ook niet).

@eikels | 05/11

In deze tijd van het jaar krijg je wel vaker met eikeIs te maken.

Overigens is een kratje ontvangen bij Prinsenbeek een no-go. Daar krijg je slechts een blaadje bier. (Wat ook weer te verklaren is door de tijd van het jaar, dan vallen de blaadjes met bosjes uit de bomen)

eikels | 04/11

Hoop dat HW wint. Prinsen waren veel beter dan Capelle, maar een waardig kampioen zet ook een krat neer en laat je niet na 20 minuten droog staan vertrekken. Opzouten met die ploeg, maar dan wel als nr.2. HW weet wel hoe het hoort, stuk sportievere gasten.

Belchinees | 04/11

Capelle-Dopie

Dopie heeft de weg naar boven ingezet en Capelle de weg naar beneden. Wordt Dopie dit seizoen the Best of the rest? Dopie gaat het spel maken en wint, maar toch vanuit de scoop stuiteren er nog 3 ballen in voor Capelle.
3-4

Feijenoord-Tempo

Tempo begint zwak aan de website en komt 2-0 achter. Uiteindelijk komt opa aanlopen in het 3e kwart omdat het ver moest parkeren. Tempo komt terug en uiteindelijk wint tempo met 2-3 door en wereldgoal van opa (assist van zoon en pre assist van zijn zoons zoon).

HW-Prinsenbeek

De website waar het deze week om gaat. Wie gaat de koppositie pakken. Slaat Prinsenbeek en gat of gaat HW stunten? Thuis zijn de boertjes nog ongeslagen maar nmr 1 en 3 kloppen op de deur. Die wordt of een 3-2 of een 2-4 voor de prinsjes.

Krimpen-Voorne

Voorne kan deze week de lachende 3e worden. Alleen vergeten ze waar ze moeten spelen. Op de betonnen parkeerplaats spelen de refos goed maar zullen genoegen moeten nemen met een gelijkspel. 1-1

Soubrug-Ypenbrug

‘De mannen hebben weer heerlijk getraind deze week’. Vertelde Frank tijdens een interview met voetbal international. ‘Er werd goed getraind op het combinatiespel en het tikki takka’. Helaas is Frank vergeten dat in de zandbank de bal niet rolt en er niks te combineren valt.
4-3 Oja en nog paar kaartje voor Soubrug maar dat is allemaal de schuld van de scheids

Waddinxveen-Gouda

website waar beide teams het spel willen maken, maar beide het niet kunnen. Waddinxveen komt 1-0 voor maar verliest uiteindelijk met 1-4 en krijgt een strafbal tegen wegens het uitdelen van pitchers

Zakkenwasser | 04/11

Maar één website die er dit weekend om doet natuurlijk;

HW - Prinsenbeek

HW een ruime zege op Waddie G1, maar wat te zeggen over de 7-0 anale vernedering van Capelle. Als ik het zo inschat hebben de prinsjes er wel zin in om deze poule snel te besLissen.

Als Hoeksche fris is geef ik ze een kans, anders gaan de Prinsjes hier ook ruim overheen. Ik denk aan een 0-4 of een 3-2.


De rest zoekt het maar gewoon lekker uit met elkaar. Mazzel.