Speelronde 8

Geplaats door: KNVB ( )

  • 3B
  • 28/10
  • 2318

Dopie H1 - Krimpen H1
Gouda H1 - Ypenburg H1
Prinsenbeek H1 - Capelle H1
Tempo H1 - Souburgh H1
Voorne H1 - Feijenoord H1
Waddinxveen H1 - Hoeksche Waard H1

Maak er wat moois van mannen!
Reageren

Zakkenwasser | 02/11

Dopie H1 - Krimpen H1
Krimpen volkomen terecht punt gepakt tegen Prinsjes. Gasten zijn in de vorm van hun leven, dus Dopie kan dan geen probleem zijn. StUdentjes zullen in grote getallen langs de lijn te vinden zijn, maar goed wordt er niet gehockeyd. Lekkere 3e klasse pot dus. (2-3)

Gouda H1 - Ypenburg H1
De mannen van Barendregt hebben deze week straftraining gehad. 12x conditietraining en 34x getraind op techniek. Mede door de financiële bijdrage van stichting Zonnebloem kon dit alles mogelijk gemaakt worden. Super mooi initiatief! (6-1)

Prinsenbeek H1 - Capelle H1
Prinsjes tegen de tokkies. Een eeuwenoude strijd tussen de elite en het gewone volk. De tokkies zullen het meest hun Best doen, en ik hoop van harte dat ze 1 of 3 punten mee terug nemen op de scooter. De kans dat het ook daadwerkelijk gaat gebeuren is helaas wel klein. (4-1 of 5-6)

Tempo H1 - Souburgh H1
Ver weg van de vertrouwde zandondergrond maakt Souburgh kennis met het fenomeen waterveld. Op de biljartmat met de roze band stuitert de bal, erg bijzonder! Tegen de tijd dat de woestijngangers dit doorhebben staat het al 3-0. (5-1)

Voorne H1 - Feijenoord H1
Feijenoord even slecht als de mannen uit de Eredivisie. Blijven je iedere week verbazen. Ik voorspel een flinke afstraffing. (7-0)

Waddinxveen H1 - Hoeksche Waard H1
Waddie!!!! Prima bezig de laatste tijd, hoop dat de boertjes ze niet onderschatten. Vorige week met de hakken over de sloot. Gaat Hoeksche dit weekend voor het eerst verliezen? Waarschijnlijk niet. (1-4)

@prins carnaval | 01/11

Leuk arrogant geintje van je. Maar HW en Voorne gaan promoveren, die zijn veel stabieler dan jullie.

@prins carnaval | 31/10

Succes en houdoe!

prins carnaval | 31/10

Kun jij ook niet, want je zit niet bij ons en dat betekend dat je net als alle anderen er geen flikker van kan. Wij gaan eindelijk naar de 2de klasse en kijken er naar uit om eens op niveau te gaan spelen.

@prins carnaval | 30/10

Welke gozer van Feijenoord die niet kan hockeyen bedoel je? Zijn ze namelijk allemaal.

Prins carnaval | 30/10

Hahaha die foto van Bob ROss in het AD ! Das 1 op 1 de vader van die gast van Feijenoord die voor geen poot kan hockeyen. Wie verzint dat dan

Bob Ross | 30/10

Niemand heeft mij vandaag gefeliciteerd? De visite is weg, de moeder Floris is bezig met de afwas en ik heb even tijd voor het forum.

Dopie H1 - Krimpen H1
De neus van Krimpen wordt zenuwachtig. Het feestje komt dichterbij. Zou zn vriendin al een slaapplek hebben? Het resultaat tegen de prinsjes was goed. Zijn ze dan toch promotie waardig. Dopie hoopt te winnen maar hopen is voor paepen. De kerkjongentjes hopen al jaren niet misbruikt te worden, maar hopen is voor paepen.
(1-3)

Gouda H1 - Ypenburg H1
Frank zit op de wip. Hij krijgt dat zooitje maar niet aan de praat. Frank dit is een tip van Bob ROss: Sla je je kwast eens droog. De jongentjes van Gouda hebben een onverwachte S.O en zitten met hun hoofd niet bij de website. Bob ROss voorspelt een resultaat voor Ypenburg.
(3-1)

Prinsenbeek H1 - Capelle H1
De tokkies van Capelle hebben het XTC lab in Prinsenbeek ontdekt. Na de helft te hebben opgesnoven wordt het voor de verandering een keer spannend. De wesp van Capelle prikt door de verdediging van de prinsjes heen en scoort.
(9-1)

Tempo H1 - Souburgh H1
Het ritje op de scooter naar Brabant is lang. Uitgeput van de reis arriveren de bedoeďenen op de bakermat van het Brabantse hockey. Onder begeleiding van de roze buitenband pakken opa en consorten de winst. Een pot die de 4de klasse niet waardig is. De bond is afwezig net zoals enig begrip van hockey.
(1-0)

Voorne H1 - Feijenoord H1
Meneer Advocaat heeft per abuis een contract getekend bij het verkeerde Feijenoord. Gaat het stringetje Frank vervangen? Advocaat begrijpt er helemaal niks van maar trekt naar een hoger niveau. De Desert Fox speelt deze week niet op zand dus verliest Voorne. Ik maak uiteraard de winnende.
(0-1)

Waddinxveen G1 - Hoeksche Waard H1
De eenzijdige incest derby. Na resultaat in Capelle gaan onze speciale jongentjes weer hard onderuit. Onder leiding van de bronzen knieschijf ruikt HW de 1ste plek. Dit blijkt echter de stront van veld 2. Mr.Burns wint maar dat mag niet baten.
(0-5)

P.S. De moeder van Floris is klaar met de afwas. Ik heb haar zojuist betaald (€100). Floris, je nieuwe schoenen komen er aan!

Wilma | 30/10

Lieve Bob, van harte met je 79ste verjaardag! Hoorde ik nu dat je een expositie krijgt in het Gelders Museum? Kusjes Wilma!

#GameOn | 29/10

Kijk nu wordt het leuk.

Ben benieuwd wat de tokkies hier op te zeggen hebben

prins carnaval | 29/10

pfff Capelle vorig jaar 8-1 en 7-1 gewonnen, dat is 2 vingers in de neus en klaar. Als je van die gasten niet kan winnen moet je lekker terug naar de 4de lijkt me.

Frank | 28/10

Coach Barendregt: “Het tempo van de website lag erg hoog. Het was een website die op en neer golfde en Voorne helaas won. Er had meer in gezeten.”

Copy paste voor Tempo thuis.

Deze week maar weer hard trainen mannen!

@@KNVB | 28/10

Ahjoh, niet te serieus nemen wat er geschreven wordt. Iedereen zeikt iedereen af

@KNVB | 28/10

Dat die gasten te veel punten hebben lijkt me duidelijk, maar om Hoeksche Waard met G1 aanduiden lijkt me toch niet helemaal de bedoeling, zeker als je er zelf van verliest.

Of zou het kunnen dat je bedoelde dat je zelf ook het product bent van twee liefhebbende familieleden? Want dan zou ik het absoluut begrijpen. Verder natuurlijk niks mis mee, net iets anders zijn dan de rest, zoals een groot aantal jongetjes in deze poule.

Zoals Barendregt zou zeggen; deze week weer keihard trainen mannen!


Trouwens, is het hoofdkantoor in Zeist tegenwoordig verplaats naar Hellevoetsluis?

KNVB | 28/10

Dopie H1 - Krimpen H1
Dopie heeft de weg omhoog in gezet. Afgelopen zondag werd er met 2-3 gewonnen uit bij Feijenoord. Dat is natuurlijk ook een prestatie waar je U tegen zegt. Met het grootste vertrouwen ontvangen ze dan ook de jongentjes uit het pittoreske Krimpen. Na 8 weken begint dan eindelijk de slachtofferhulp bij onze misbruikte vrienden te werken en dit is gelijk te zien aan de resultaten. 2-2 tegen Prinsenbeek is niet verkeerd. Wel op de eigen parkeerplaats maar dat maakt niet zo heel veel uit. In Delft staan de kannetjes al klaar. Iets wat elke tegenstander woest zou moeten maken. Krimpen, geďnspireerd door pure woede, verslaat de stUdentjes uit Delft en maakt ook gelijk duidelijk dat Dopie toch eigenlijk net wat punten teveel heeft. De laatste 4 tegenstanders waren nou niet echt van niveau.
(1-4)

Gouda H1 - Ypenburg H1
De mannen uit Gouda hebben de knakworsten weer klaar staan en maken zich op voor een 3 punter. Of zijn de pupillen van Frank deze keer wel op een normaal niveau te betrappen. Graag zou ik een reactie van lieve Frank horen of het harde trainen van de laatste weken vruchten begint af te werpen. Als ik naar de stand kijk heb ik dit idee namelijk niet. Maar een verassing zou tegen het altijd matige Gouda zomaar kunnen. Gouda speelt het liefst gelijk en probeert er wederom een salonremise van te maken. Maar Ypenburg is zo dramatisch dat dit plan mislukt.
(3-1)

Prinsenbeek H1 - Capelle H1
Prinsjes dan eindelijk punten gemorst. De vraag is hoe dit verwerkt wordt daar onder de rivier. Ze staan immers in punten weer gelijk met Hoeksche. Capelle verkeert niet in grootste vorm maar met een verschil van maar 3 punten is dit dan toch wel de leukste pot van het weekend. Voor de competitie zou het leuk zijn als Capelle weet te winnen van de prinsjes. Na de matige pot tegen Waddinxveen staat er deze keer een kraker op het programma. De prinsjes zullen uit zijn op herstel na de 2-2 tegen Krimpen (serieus jongens?). Laten we eens een keer gek doen.
(1-2)

Tempo H1 - Souburgh H1
Voor Souburgh beginnen de tegenstanders tegen wie ze wel punten kunnen pakken steeds schaarser te worden. De 4de klasse komt al aardig dichtbij. Het team van opa doet het iets beter. Vandaar de vraag of Souburgh gaat aanhaken bij de middenmoot of dat Tempo ze verder de degradatiezorgen induwt. Thuis 9 doelpunten incasseren is ronduit sneu. Daarom is Tempo de favoriet. Opa stuurt zijn team op de roze buitenband naar een overwinning. Er ligt hier geen zand op het veld dus dan houdt het snel op voor Souburgh.
(2-1)

Voorne H1 - Feijenoord H1
Voorne dat met 9-3 uit wint bij Souburgh moet toch in vorm zijn. Niemand hockeyt daar lekker. Wel 2 leuke potjes op rij. Eerst de gekken uit Alblasserdam opgevolgd door de door gesnoven dwazen uit Zuid. Bij Feijenoord is het alarmfase 1. Ook al staan ze dan 3 plekken hoger dan de naamgenoten in het voetbal. De voorsprong op de manschappen van Frank is maar 1 punt. Met de aankomende competitiekraker over 2 weken tegen Ypenburg is het noodzaak dat er snel punten gepakt gaan worden. Echter gaat dit tegen Voorne echt niet lukken. Na een wat wisselvallige start lijken die nu toch ook hun draai te hebben gevonden. De aanvallers van Voorne snappen het wel er leggen er weer een hoop in. Iets met 4-0 in de eerste helft waarna de tegenstander medelijden heeft en het lekker rustig uitspeelt
(4-0)

Waddinxveen H1 - Hoeksche Waard G1
Waddinxveen afgelopen zondag de schade minimaal weten te hoUden op bezoek bij Capelle. Lag dit aan Capelle of heeft Waddinxveen dan daadwerkelijk de weg naar boven in gezet. De speciale mannetjes mogen het deze keer thuis tegen Hoeksche gaan proberen dat toch boven verwachting presteert. Wel het potje waar de meeste broers, neven, vaders en zoons op het veld staan. Ik heb namelijk vernomen dat men het niet zo nauw neemt met familiebanden en er lekker op los voortplant. Bij Waddinxveen zijn ze er iets beter in, dat verklaart ook hoe ze eruit zien(G1). Maar bij Hoeksche lusten ze ook wel pap van zusterlief die een net iets te strakke broek aan heeft.
(0-4)

de glazen bol | 28/10

Met nog 4 potjes voor de winterstop is er nog wel een leuk programma te gaan.

De henegouwers zijn zich goed aan het herstellen. Na de intro weken en het bepalen van de pikorde op de apenrots zijn er in de laatste 4 potjes 10 punten binnen geharkt en staat Dopie gewoon 5de. Met het bezoek van Krimpen moeten ze wel raad weten en daarna kunnen ze op bezoek bij Capelle klimmen naar plek 4.

Was het Krimpen dat goed presteerde of was het Prinsenbeek dat verslapte? Een lekker puntje en een mooie rol om het bovenin weer iets spannender te maken komt de refos wel toe. Klasse gedaan! Maar nu met Dopie uit en Voorne thuis zal het ze niet heel gemakkelijk afgaan. Bij Dopie gaan ze er af om vervolgens tegen Voorne weer een stuntje uit te kunnen halen.

Gouda blijft de eeuwige 3 de klasser. Niet goed genoeg om bovenin mee te doen, niet slecht genoeg om in degradatie zorgen te komen. Stabiel in de middenmoot wacht hen nu met Ypenburg thuis en Waddinxveen uit een lekkere 2 weken. Gouda pakt de komende 2 weken 6 punten en slaat een definitief gat met de degradatie kandidaten.

Ypenburg is en blijft degradatie kandidaat nr.1 Je kan nog zo hard trainen, maar als je het niet snapt dan kom je niet verder. Met bezoek aan Gouda en daarna naar de scooterboys in de Sahara moeten ze het nu laten zien, maar de kansen zijn nihil.

De prinsjes die puntjes laten liggen tegen het dit jaar uiterst zwakke Krimpen doen dat op een moment waar vertrouwen van groot belang is. Met Capelle thuis en Hoekswaard uit treffen ze 2 ploegen die vorig jaar nog in het rechter rijtje eindigden, maar dit jaar zich vrij makkelijk in de top 4 hebben genesteld. Tuurlijk zijn de prinsjes beter, maar als de corner van Capelle loopt kunnen ze zomaar tegen een zeperd aanlopen en met daarna een bezoek aan Hoekse kan dit ineens betekenen dat ook Voorne aan hen voorbij komt. Zou toch wat zijn, in de kassen van het Westland zoUden ze er een moord voor doen om de prinsjes weer op plek 3 te zien staan.

Capelle is wel de vreemdste van allemaal. kan top zijn, kan totaal zaad zijn. Hebben na de goede start, 2 slechte resultaten neergezet en de winst op Waddinxveen was wel erg mager. Capelle moet de komende weken met Prinsenbeek, Dopie en Voorne voor de boeg kleur bekennen. Kunnen ze het aan of haken de tokkies compleet af?

Gaat Opa het dan toch weer flikken met zijn kleinzoons? Natuurlijk lag het Tempo veel te hoog voor Frank en zijn mannen, dat was al voorspelbaar, maar nu gloort er voor Opa dan ook nog de mogelijkheid om voorlopig uit de degradatie zone te komen. Pakken ze Souburgh thuis en Feijenoord uit in de komende 2 weken dan staan ze toch maar weer in de middenmoot.

Teveel zand in het motorblokje van je scooter is geen goed idee. Voorne heeft een paar duinen zand meegenomen afgelopen zondag en er een potje duinhockey van gemaakt. De billetjes gaan er steeds strakker bij staan in Alblasserdam, met een bezoek aan Opa schieten ze weinig op. Gelukkig gloort daarna de hoop als de mannen van Frank langs komen, die snappen er toch niet zoveel van.

Voorne kan wel eens de lachende 4de worden de komende weken. Met Feijenoord en Krimpen voor de boeg kunnen ze werken aan hun vertrouwen en goede vorm. Daarna afsluiten tegen Capelle en Hoekse die,als het voor Voorne mee zit, dan net beiden uit hun dromen zijn ontwaakt met ontluisterende nederlagen tegen de Prinsjes. Gaat Voorna zomaar toch als 1ste de winterstop in?

Feijenoord hangt volgens Bob ROss niet aan een zijden draadje maar aan een natte string van de trainer. En dat kan zomaar nog eens de waarheid zijn ook. Met Voorne uit en Tempo thuis is de kans op punten klein. Misschien moeten ze de grote broer maar eens een voorstel doen? Een ruil van coaches kan wel eens een gewenst schok effect hebben. Stammetje zal smullen van de voorstopper van Feijenoord die wel met het mes tussen de tanden speelt, en de string van de trainer zal nog natter worden van de volle badkuip. Win-Win lijkt me.

Waddinxveen gaat nog verrassen dit seizoen, ik voorspel dat ze zich gaan handhaven met 8 punten. Simpelweg omdat Feijenoord en Ypenburg er op 7 blijven steken. Het G elftal van Waddinxveen krijgt steeds meer de gun factor van de mannen in het geel en dat gaat net genoeg blijken dit jaar.

Hoekse Waard is lekker bezig. Mooie overwinningen tegen Capelle en Gouda bevestigen dat ze in de top 4 horen dit jaar. Met Waddinxveen uit zullen ze geen moeite hebben en daarne wachten de prinsjes. Vorig jaar was de thuiswebsite voor HW met een 4-2 score. Kunnen ze dat nu weer flikken dan zou het zomaar kunnen zijn dat de tomaten in Prinsenbeek de gehele week gratis af te halen zijn, al dan niet verrot of met een smiley erop. Zou toch wel een mooie stunt zijn van HW.

Tussenstand | 28/10

Boeiende tussenstand! 2 teams op 19 punten, 2 teams op 16 en daaronder een zooitje middenmoot.

Prinsenbeek eerst nipt winnen van Feijenoord en daarna gelijk tegen Krimpen? Kan het misschien toch nog spannend worden bovenin.

Voor de onderste 5 teams zal het sprokkelen blijven; daar zijn 3-punters echt goud waard.

Spannend allemaal zeg!

Adtje DES | 28/10

Dopie H1 - Krimpen H1
De pilsbazen van Dopie zijn aan een opvallend sterke reeks bezig. Het zuipen op vrijdag in plaats van de zaterdag werpt zijn vruchten af.
De heilige jongetjes mogen nu richting Delft om een kannetje te nuttigen. Hockeyend gaat het allemaal niet heel veel voorstellen, een typisch 3e klasse duel waarin Krimpen aan het langste eind gaat trekken.
2-3

Gouda H1 - Ypenburg H1
Dat Ypenburg onder Waddinxveen staat geeft wel een indicatie van het niveau van de mannen van Frank. Gelukkig hebben ze er weer een goede trainingsweek opzitten en blijft de score tegen de kaasboys beperkt tot 3-0.

Prinsenbeek H1 - Capelle H1
De prinsjes hebben punten gemorst op het slechtste veld van de 3e klasse.
Tegen Capelle kunnen zij gelukkig weer op hun eigen vertrouwde mat spelen. Capelle slechts een kleine overwinning op Waddie G1, ik zie Prinsenkek dan ook de drie punten pakken.
3-1

Tempo H1 - Souburgh H1
Meest onaantrekkelijke affiche uit deze speelronde. Souburgh aardig op zijn klote gehad op de eigen sahara en zullen uit zijn op eerherstel. Aan de andere kant heeft opa er weinig zin in mee te werken met dit feestje.
Verder weinig woorden aan vuil maken.
2-2

Voorne H1 - Feijenoord H1
Dit gaat een hele zure middag worden voor de tokkies van zuid. Voorne walst werkelijk waar hierover heen. Een vergelijkbare ruststand als bij de klassieker van dit weekend is niet onlogisch.
6-0

Waddinxveen H1 - Hoeksche Waard H1
Waddie zowaar partij geboden aan de simpele zielen van Capelle. Hebben zij dan eindelijk een aparte G-hockey afdeling weten op te richten binnen de club?
Helaas zullen er zondag weer invallers uit G1 bij zijn en krijgt de Hoeksche een makkelijke middag.
1-4

Ophoepelen met de kannetjes en geniet allemaal van het kratje zondag!

Weetje | 28/10

Wisten jullie dat de Dita-stick op de foto van dit topic van de opa van Tempo is?

#themoreyouknow