Speelronde 7

Geplaats door: Zwarte Magica ( )

  • 3B
  • 15/10
  • 3372

Capelle H1 - Waddinxveen H1
Feijenoord H1 -Dopie H1
Hoeksche Waard H1 -Gouda H1
Krimpen H1- Prinsenbeek H1
Souburgh H1 - Voorne H1
Ypenburg H1 - Tempo H1
Reageren

Ryan Thomas | 27/10

Prinsjes punten laten liggen. Zonde. Capelle ook hakken over de ijsel. Wordt een lekkere pot tussen deze 2 volgende week. Denk dat pb gewoon een offday had en volgende week capelle hockeyles geeft.

Ryan Thomas | 27/10

Prinsjes punten laten liggen. Zonde. Capelle ook hakken over de ijsel. Wordt een lekkere pot tussen deze 2 volgende week. Denk dat pb gewoon een offday had en volgende week capelle hockeyles geeft.

Gozert | 27/10

Gelijkspelen tegen Krimpen, dan heb je dus ook niet te zoeken in de 2e klasse. Kunnen we niet regelen dan er niemand promoveert?

Netjes Hoekse! Geeft wel een beetje de kwaliteit van de gehele poule aan, maar toch, netjes.

Adtje DES | 27/10

Hahaha, de prinsjes morssen punten bij de refos. Toch niet de gedoodverfde kampioen dit seizoen?

@Huiliehiulie | 25/10

Nu ben je zelf aan het huilen, TOKKIE!

Renato | 25/10

Capelle H1 - Waddinxveen H1

Sinds de iets gezette, net veel te dikke, laatste man de basis uit is draaide het bij Capelle. Het veldspel is niet Best: maar met een goede keeper worden er veel punten gepakt. Zit er dan nu zand in de motor?

Waddinxveen wint van Krimpen, en speelt gelijk tegen Feijenoord. Een website winnen en ze zijn een middenmotor. Sinds de enige hockeyer in het team de kroketten laat staan pakken ze punten!

1-3

Feijenoord H1 -Dopie H1

Grandioos! Het contrast kan soms niet groter. Misselijkmakende mannen uit Delft, die nog nooit een vrouw hebben gezien, tegen een stel Havenarbeiders die elke week elf verwijfde vrouwen aanmoedigen aan de overkant van het sportpark.

Dat Feijenoord vier punten heeft is nog een groter wonder dan de overwinning op Porto van de voetballende broers. Dopie daarin tegen heeft al zijn punten voor dit seizoen al binnen. Ze denken veilig te zijn, maar iedereen ziet ze toch volgend seizoen het liefst weer samen met SD in de vierde klasse.

1-1


Hoeksche Waard H1 -Gouda H1

Je zult maar in de grootste inteelt gemeente van Nederland wonen, en voorzitter zijn van de plaatselijke hockeyclub. Komt er ergens begin augustus een mail met het verzoek van nieuwe teamkleding binnen? Vraagt er een om nummer 69. Je ziet al snel dat het die rode is, die net wat anders is dan de andere jongens. Je geeft hem het voordeel van de twijfel: het is tenslotte jouw zoon (en/of neef).

Gouda heeft echt recht op meer punten! Het is dat de KNHB de mannen van Kaas wekelijks benadelen. Ze kunnen er echt niks aan doen?

Nummer 69 mag de afslag nemen, en dan weer lekker op de bank zitten. Gouda denkt te winnen: maar het is de scheidsrechter, het veld, het weer, de bal, de tegenstander, de coach of het tijdstip die roet in het eten gooit! Alles en iedereen krijgt de schuld, behalve de mannen zelf!

3-1

Krimpen H1- Prinsenbeek H1

Je zult maar elke keer helemaal uit Brabant moeten komen, om gemakkelijk een aantal punten op te halen. De mannen van Pbeek zijn gewoon te sterk in deze uiterst zwakke competitie. Het resultaat tegen de Souburghdaras, in de sahara, geeft vertrouwen: het veld kan slechter maar dat mag geen probleem zijn.

Krimpen verliest van Waddinxveen: HA-HA-HA-HA! Kirmpen is de grap van de competitie.

0-7

Souburgh H1 - Voorne H1

Dat de mannen met de scooters uberhaupt punten hebben, is compleet aan het eigen veld te danken. O wacht.. zelf weten ze ook nog geen punt te pakken op de sahara. Het contrast kan niet groter: in het veld kunnen ze er niks van, 3de helft veruit het Beste.

Voorne doet wat het moet doen, punten ophalen. Deze ploeg heeft de meest solide aanvallers, niet praten en wel scoren. Souburgh kan hier van leren. Dus als die Chinees op half zijn ogen even open doet?

Ypenburg H1 - Tempo H1

Het schijnt dat de gemiddelde leeftijd van Tempo dit jaar iets hoger is dan vorig jaar: 33.4 jaar. En dat met 14 gasten die doorgekomen zijn uit de A-jeugd. De mannen weten hun tweede website te winnen: tot groot genoegen van de aanvoerder/speler/voorzitter van Tempo: hij trakteert iedereen op bier uit de bierpot. (De voltallige selectie neemt hem dit niet in dank af).

Ypenburg begint niks voor niks met een Y. Dat hoort ergens achteraan, zo aan het einde.

1-3

@Huiliehiulie | 24/10

Ahjoh, niet te serieus nemen wat er geschreven wordt. Iedereen zeikt iedereen af.

Huiliehuilie | 24/10

Capelle is ietwat overschat hier op het forum. Het blijft een middelmatig team dat Bestaat uit domme tokkies uit een achterstandswijk en twee coaches die eruitzien alsof ze al tien jaar op straat wonen.
Van Waddinxveen moet echter iedereen kunnen winnen.2-1

Hier zit aardig wat wrok achter. Verloren van Capelle jochie?

Weetje 2, | 24/10

Wist je dat je poging om grappig te doen niet wordt gewaardeerd?

Weetje | 24/10

Wisten jullie dat de Dita-stick op de foto van dit topic van de opa van Tempo is?

#themoreyouknow

RonBeton | 23/10

Capelle is ietwat overschat hier op het forum. Het blijft een middelmatig team dat Bestaat uit domme tokkies uit een achterstandswijk en twee coaches die eruitzien alsof ze al tien jaar op straat wonen.
Van Waddinxveen moet echter iedereen kunnen winnen.2-1

Makkelijke zondag voor Dopie, Feijenoord stevent af op degradatie. 1-6

Hoekse minder goed dan de stand doet lijken. 2e klasse lacht zich dood als zij promoveren. Gouda net iets minder dan Hoekse. 3-2

In het land der blinden is ťťnoog koning. Prinsenbeek moet dit jaar optimaal profiteren van de uiterst zwakke poule.
Tegen Krimpen loopt de Brabantse ploeg geen averij op. 1-4

Voorne is biljartlakens gewend en weet niet wat het ziet in Alblasserdam. Elke pass mislukt en Souburgh sleep er een puntje uit. 5-5

Twee degradatiekandidaten die allebei in de 4e klasse thuishoren. Tempo is nog wel een niveautje minder dan de mannen van Frankie.
Bij Tempo was de G1 zo succesvol dat ze ťťn speler hebben laten doorschuiven. Ze hebben hem rugnummer 8 gegeven en verteld dat hij zoveel mogelijk tegenstanders moet blesseren.
Ypenburg wint nipt. 1-0

School=Leuk | 23/10

Kunnen we vanaf nu een regel instellen waardoor minimaal een middelbareschooldiploma nodig is om op dit forum te mogen reageren? Dit met oog op de laatste 3 (+6x dezelfde reactie van meneer Hertzberger).

Dat de halve competitie Bestaat uit tokkies en mannetjes wiens vader ook hun oom is, betekent niet dat het forum ook zo moet worden.

Veel succes op de steiger/hijskraan de komende dagen!

O.Twist | 23/10

Capelle heeft een makkelijke start gehad en is bij de eerste de Beste echte tests door de mand gevallen? Nee niets is minder waar. 5 punten kwijt en het momentum. Tegen Waddinxveen denken ze er makkelijk vanaf te komen, maar niets is minder waar. Het rolstoel hockey valt vies tegen en puntjes gaan verrassende G krachten mee terug naar Waddinxveen. 1-4 Of toch niet? Hebben ze expres punten gemorst?

Dopie op bezoek bij Feijenoord komt het veld op gelopen en vraagt zich af waar de lijnen toch gebleven zijn. Stuiterend komen de spelers van de thuisploeg het veld op en trekt de coach nog even de lijntjes met ouderwets krijt. De voorstopper van Feijenoord krijgt voor het begin van de website al rood omdat hij de aanvoerder van Dopie te lijf gaat tijdens de korte speech.
Puntjes gaan naar Delft, 0-4

Hoekse gaat erin geloven. In Capelle lachen ze zich suf, puntjes zijn hoekse aangenaaid en zij hoeven de 2de klasse niet in. Was eigenlijk Best een prestatie om van Hoekse te moeten verliezen. Gouda heeft daar geen moeite mee, want die willen o zo graag nog promoveren. Kansloos inderdaad. 1-1

Yes, de zondag kan niet beter. De kardinaal van Breda en de Bisschop komen op bezoek bij de priester. De gebruikelijke diensten worden bewezen waarbij de Prinsjes compleet van slag raken. De schandknapen uit Krimpen kunnen net iets beter overweg met al het geweld en pakken verrassend de puntjes 3-2

Nee, hier wil je niets over zeggen.

Frank succes! Hoop dat je mannen het tempo aankunnen van Opa. Hard trainen heeft daar niets mee te maken, gaat om het begrijpen, maar ja dan was je natuurlijk nooit bij Ypenburg terecht gekomen.

SmartCleaning | 23/10

Capelle - Waddinxveen

Waddinxveen twee websiteen op rij ongeslagen. De laatste keer was toch alweer 1,5 jaar geleden. Klasse mannen! Ik gun het Waddie van harte om de website punten te pakken. Echter hebben de aanvoerder en de rode op linkshalf van Waddie de avond ervoor flink doorgehaald. Dit betekent dat ze nog slechter zijn dan je kunt bedenken. Capelle heeft een rustig middagje en kan oefenen op het veldspel i.p.v. de scoop. Hierdoor lijkt het enigszins gelijk op te gaan maar de score geeft niet het overwicht op het veld weer: 3-1

Feijenoord - Dopie

Ik vind dat de aanvoerder van HCR erg overdrijft en moet niet janken op de scheidsrechter. De arbitrage is net zo goed als de mannen op het veld, erbarmelijk dus. Dat weet je van te voren. Feijenoord heeft zo te zien het PB lastig gemaakt. Maar zoals ik eerder al zei scores geven niet altijd het speelbeeld weer. Waarschijnlijk liep de corner niet zo Best bij PB en heeft de meerderheid ook een lijntje meegepakt van Fnoord. Dopie doet rustig aan zaterdag en pakt de volle buit: 2-3

HW - Milner

Ik denk dat HW een stukje sterker is dan de plakjes kaas. Dit is wel een spannend potje om te zien. Gouda heeft 2 a 3 goede hockeyers net zoals Hoeksche. De website wordt in het 4e kwart beslist. Dat is alleen als het niet gaat regenen, want dan moet HW weer inhalen. De krullenbol van HW maakt elke website een schwalbe en versiert hiermee een strafbal: 1:0

Krimpen - Prinsjes

Prinsenbeek gaat maximaal 3x puntverlies lijden dit seizoen. Dit weekend is dat in ieder geval niet zo. Krimpen had zon goede seizoensstart maar hebben volledig het respect verloren door van Waddie te verliezen hahahaha. EZ win voor PB, als ze al op het 1na slechte veld met 1-6 winnen van de scooters. Op het slechtste veld van de competitie hebben ze iets meer moeite maar hebben geluk dat deze week de corner wel weer draait: 1:5

Souburgh - Voorne

Voorne is dit seizoen erg wisselvallig, Souburgh is gewoon dramatisch. Op eigen veld nog geen punt gepakt, hoe kan dat nou. Ze trainen daar 2x per week op en zelf er niet mee om kunnen gaan haha! De #7 van Souburgh speelt deze website een keertje goed en maakt 3 goals. De spits met de haarband is gedegradeerd tot rechtsback en die dikke voorin scoort met de forehand. Deze website is lastig te voorspellen. Dus laten we het net zoals Johan Derksen op een gelijkspelletje hoUden: 4:4

Ypenburg - Tempo

Tempo heeft super getraind deze week! Ypenburg maakt zijn borst nat en moet hard werken deze pot. De mannen van Frank staan 12e, echt te laag voor een succescoach! De aanvoerder van Tempo scoort er 4 en een assist op de voorzitter. Ypenburg scoort 2 corners en 2 strafballen en komt net te kort: 4:5

Niet zo veel janken op mannen in het geel gasten, ze doen ook hun Best! Succes dit weekend

Hertzberger | 23/10

Capelle H1 - Waddinxveen H1

Tot verbazing van alle begeleiders langs de kant is Waddinxveen al twee websiteen lang ongeslagen en hebben ze zelfs de laatste plaats weten te verlaten. Toch lijkt het wat vroeg om Waddinxveen nu ook echt serieus te gaan nemen. Capelle heeft dit seizoen laten zien dat ze drie punten kunnen pakken tegen de zwakke broeders, en ik verwacht hierop zondag geen uitzondering: 3-1

Feijenoord H1 -Dopie H1

Tegen Souburgh werd er door Dopie doormiddel van een late strafbal een punt veilig gesteld. Bij deze hiervoor overigens nog een bedankje voor de heren van de KNHB. Er is werkelijk niets mooier dan elf tot op het bot gefrustreerde Souburghers, die wederom overal de schuld wilde neerleggen behalve bij hun eigen onkunde. Zelfs de dribbelaar met de spillenarmpjes, die doorgaans juist zo rustig is, kon zich niet langer bedwingen en zocht de confrontatie met de scheidsrechter. Wanneer dit daadwerkelijk op een gevecht was uitgedraaid, was de middenvelder van Souburgh ongetwijfeld binnen enkele seconden knock-out geslagen. De scheids toonde zich echter genadig en deed het af met slechts een groene kaart. Afijn. even los hiervan verwacht ik dat Dopie zondag de punten pakt tegen Feijenoord: 3-4

Hoeksche Waard H1 -Gouda H1

Waddinxveen wordt als zwakke broeder door alle 2eklassers ernstig gemist, maar er is hoop: Hoeksche Waard is met 16 punten uit 6 websiteen uitstekend begonnen aan de competitie en dingt dus mee om promotie. Erg goed hockeyen kunnen ze niet, maar gelukkig is de rest nog een stuk slechter. Gouda ligt dit jaar perfect op schema voor een plekje in de grauwe middenmoot en zal dit weekend ook net te kort komen tegen Hoeksche: 2-1

Krimpen H1- Prinsenbeek H1

Een nostalgische website voor de jongens uit Krimpen. Prinsenbeek kent geen genade, dwingt Krimpen op de knieŽn en zo voltrekt zich een scenario dat de refoboys sterk doet terugdenken aan hun jonge jaren: 0-8

Souburgh H1 - Voorne H1

De rust in de koppies bij Souburgh is hopelijk weer enigszins wedergekeerd, want er staat een belangrijke pot op het programma. Voorne wint de laatste weken vaak nipt, maar komende zondag verwacht ik dat ze tegen de scooterboys niet verder zullen komen dan een gelijkspelletje. Deze voorspelling is overigens puur gebaseerd op gevoel, niet op de hockeykwaliteiten van Souburgh. Die gaan het namelijk lastig krijgen dit seizoen en zullen dit puntje zeker koesteren: 2-2

Ypenburg H1 - Tempo H1

Ypenburg tegen Tempo. Een groter contrast tussen beide teams is haast niet voor te stellen. De mannen van Ypenburg laten niets aan het toeval over en verschijnen na twee weken trainen op en top fit aan de afslag. Hoe anders is dit bij opa. Rond een uur of 14u komt hij met moeite van zijn luie stoel. Ietwat stijfjes en zelf nog enigszins beschonken van de vorige avond stapt hij op zijn scootmobiel en begeeft hij zich richting het Haagse sportpark. Eenmaal daar aangekomen laat hij de jongens van Ypenburg werkelijk Šlle hoeken van het veld zien. Deze bizarre prestatie leidt tot ongeloof bij Frank, die zijn spelers na afloop een erehaag laat vormen: 1-7

Hertzberger | 23/10

Capelle H1 - Waddinxveen H1

Tot verbazing van alle begeleiders langs de kant is Waddinxveen al twee websiteen lang ongeslagen en hebben ze zelfs de laatste plaats weten te verlaten. Toch lijkt het wat vroeg om Waddinxveen nu ook echt serieus te gaan nemen. Capelle heeft dit seizoen laten zien dat ze drie punten kunnen pakken tegen de zwakke broeders, en ik verwacht hierop zondag geen uitzondering: 3-1

Feijenoord H1 -Dopie H1

Tegen Souburgh werd er door Dopie doormiddel van een late strafbal een punt veilig gesteld. Bij deze hiervoor overigens nog een bedankje voor de heren van de KNHB. Er is werkelijk niets mooier dan elf tot op het bot gefrustreerde Souburghers, die wederom overal de schuld wilde neerleggen behalve bij hun eigen onkunde. Zelfs de dribbelaar met de spillenarmpjes, die doorgaans juist zo rustig is, kon zich niet langer bedwingen en zocht de confrontatie met de scheidsrechter. Wanneer dit daadwerkelijk op een gevecht was uitgedraaid, was de middenvelder van Souburgh ongetwijfeld binnen enkele seconden knock-out geslagen. De scheids toonde zich echter genadig en deed het af met slechts een groene kaart. Afijn. even los hiervan verwacht ik dat Dopie zondag de punten pakt tegen Feijenoord: 3-4

Hoeksche Waard H1 -Gouda H1

Waddinxveen wordt als zwakke broeder door alle 2eklassers ernstig gemist, maar er is hoop: Hoeksche Waard is met 16 punten uit 6 websiteen uitstekend begonnen aan de competitie en dingt dus mee om promotie. Erg goed hockeyen kunnen ze niet, maar gelukkig is de rest nog een stuk slechter. Gouda ligt dit jaar perfect op schema voor een plekje in de grauwe middenmoot en zal dit weekend ook net te kort komen tegen Hoeksche: 2-1

Krimpen H1- Prinsenbeek H1

Een nostalgische website voor de jongens uit Krimpen. Prinsenbeek kent geen genade, dwingt Krimpen op de knieŽn en zo voltrekt zich een scenario dat de refoboys sterk doet terugdenken aan hun jonge jaren: 0-8

Souburgh H1 - Voorne H1

De rust in de koppies bij Souburgh is hopelijk weer enigszins wedergekeerd, want er staat een belangrijke pot op het programma. Voorne wint de laatste weken vaak nipt, maar komende zondag verwacht ik dat ze tegen de scooterboys niet verder zullen komen dan een gelijkspelletje. Deze voorspelling is overigens puur gebaseerd op gevoel, niet op de hockeykwaliteiten van Souburgh. Die gaan het namelijk lastig krijgen dit seizoen en zullen dit puntje zeker koesteren: 2-2

Ypenburg H1 - Tempo H1

Ypenburg tegen Tempo. Een groter contrast tussen beide teams is haast niet voor te stellen. De mannen van Ypenburg laten niets aan het toeval over en verschijnen na twee weken trainen op en top fit aan de afslag. Hoe anders is dit bij opa. Rond een uur of 14u komt hij met moeite van zijn luie stoel. Ietwat stijfjes en zelf nog enigszins beschonken van de vorige avond stapt hij op zijn scootmobiel en begeeft hij zich richting het Haagse sportpark. Eenmaal daar aangekomen laat hij de jongens van Ypenburg werkelijk Šlle hoeken van het veld zien. Deze bizarre prestatie leidt tot ongeloof bij Frank, die zijn spelers na afloop een erehaag laat vormen: 1-7

Hertzberger | 23/10

Capelle H1 - Waddinxveen H1

Tot verbazing van alle begeleiders langs de kant is Waddinxveen al twee websiteen lang ongeslagen en hebben ze zelfs de laatste plaats weten te verlaten. Toch lijkt het wat vroeg om Waddinxveen nu ook echt serieus te gaan nemen. Capelle heeft dit seizoen laten zien dat ze drie punten kunnen pakken tegen de zwakke broeders, en ik verwacht hierop zondag geen uitzondering: 3-1

Feijenoord H1 -Dopie H1

Tegen Souburgh werd er door Dopie doormiddel van een late strafbal een punt veilig gesteld. Bij deze hiervoor overigens nog een bedankje voor de heren van de KNHB. Er is werkelijk niets mooier dan elf tot op het bot gefrustreerde Souburghers, die wederom overal de schuld wilde neerleggen behalve bij hun eigen onkunde. Zelfs de dribbelaar met de spillenarmpjes, die doorgaans juist zo rustig is, kon zich niet langer bedwingen en zocht de confrontatie met de scheidsrechter. Wanneer dit daadwerkelijk op een gevecht was uitgedraaid, was de middenvelder van Souburgh ongetwijfeld binnen enkele seconden knock-out geslagen. De scheids toonde zich echter genadig en deed het af met slechts een groene kaart. Afijn. even los hiervan verwacht ik dat Dopie zondag de punten pakt tegen Feijenoord: 3-4

Hoeksche Waard H1 -Gouda H1

Waddinxveen wordt als zwakke broeder door alle 2eklassers ernstig gemist, maar er is hoop: Hoeksche Waard is met 16 punten uit 6 websiteen uitstekend begonnen aan de competitie en dingt dus mee om promotie. Erg goed hockeyen kunnen ze niet, maar gelukkig is de rest nog een stuk slechter. Gouda ligt dit jaar perfect op schema voor een plekje in de grauwe middenmoot en zal dit weekend ook net te kort komen tegen Hoeksche: 2-1

Krimpen H1- Prinsenbeek H1

Een nostalgische website voor de jongens uit Krimpen. Prinsenbeek kent geen genade, dwingt Krimpen op de knieŽn en zo voltrekt zich een scenario dat de refoboys sterk doet terugdenken aan hun jonge jaren: 0-8

Souburgh H1 - Voorne H1

De rust in de koppies bij Souburgh is hopelijk weer enigszins wedergekeerd, want er staat een belangrijke pot op het programma. Voorne wint de laatste weken vaak nipt, maar komende zondag verwacht ik dat ze tegen de scooterboys niet verder zullen komen dan een gelijkspelletje. Deze voorspelling is overigens puur gebaseerd op gevoel, niet op de hockeykwaliteiten van Souburgh. Die gaan het namelijk lastig krijgen dit seizoen en zullen dit puntje zeker koesteren: 2-2

Ypenburg H1 - Tempo H1

Ypenburg tegen Tempo. Een groter contrast tussen beide teams is haast niet voor te stellen. De mannen van Ypenburg laten niets aan het toeval over en verschijnen na twee weken trainen op en top fit aan de afslag. Hoe anders is dit bij opa. Rond een uur of 14u komt hij met moeite van zijn luie stoel. Ietwat stijfjes en zelf nog enigszins beschonken van de vorige avond stapt hij op zijn scootmobiel en begeeft hij zich richting het Haagse sportpark. Eenmaal daar aangekomen laat hij de jongens van Ypenburg werkelijk Šlle hoeken van het veld zien. Deze bizarre prestatie leidt tot ongeloof bij Frank, die zijn spelers na afloop een erehaag laat vormen: 1-7

Hertzberger | 23/10

Capelle H1 - Waddinxveen H1

Tot verbazing van alle begeleiders langs de kant is Waddinxveen al twee websiteen lang ongeslagen en hebben ze zelfs de laatste plaats weten te verlaten. Toch lijkt het wat vroeg om Waddinxveen nu ook echt serieus te gaan nemen. Capelle heeft dit seizoen laten zien dat ze drie punten kunnen pakken tegen de zwakke broeders, en ik verwacht hierop zondag geen uitzondering: 3-1

Feijenoord H1 -Dopie H1

Tegen Souburgh werd er door Dopie doormiddel van een late strafbal een punt veilig gesteld. Bij deze hiervoor overigens nog een bedankje voor de heren van de KNHB. Er is werkelijk niets mooier dan elf tot op het bot gefrustreerde Souburghers, die wederom overal de schuld wilde neerleggen behalve bij hun eigen onkunde. Zelfs de dribbelaar met de spillenarmpjes, die doorgaans juist zo rustig is, kon zich niet langer bedwingen en zocht de confrontatie met de scheidsrechter. Wanneer dit daadwerkelijk op een gevecht was uitgedraaid, was de middenvelder van Souburgh ongetwijfeld binnen enkele seconden knock-out geslagen. De scheids toonde zich echter genadig en deed het af met slechts een groene kaart. Afijn. even los hiervan verwacht ik dat Dopie zondag de punten pakt tegen Feijenoord: 3-4

Hoeksche Waard H1 -Gouda H1

Waddinxveen wordt als zwakke broeder door alle 2eklassers ernstig gemist, maar er is hoop: Hoeksche Waard is met 16 punten uit 6 websiteen uitstekend begonnen aan de competitie en dingt dus mee om promotie. Erg goed hockeyen kunnen ze niet, maar gelukkig is de rest nog een stuk slechter. Gouda ligt dit jaar perfect op schema voor een plekje in de grauwe middenmoot en zal dit weekend ook net te kort komen tegen Hoeksche: 2-1

Krimpen H1- Prinsenbeek H1

Een nostalgische website voor de jongens uit Krimpen. Prinsenbeek kent geen genade, dwingt Krimpen op de knieŽn en zo voltrekt zich een scenario dat de refoboys sterk doet terugdenken aan hun jonge jaren: 0-8

Souburgh H1 - Voorne H1

De rust in de koppies bij Souburgh is hopelijk weer enigszins wedergekeerd, want er staat een belangrijke pot op het programma. Voorne wint de laatste weken vaak nipt, maar komende zondag verwacht ik dat ze tegen de scooterboys niet verder zullen komen dan een gelijkspelletje. Deze voorspelling is overigens puur gebaseerd op gevoel, niet op de hockeykwaliteiten van Souburgh. Die gaan het namelijk lastig krijgen dit seizoen en zullen dit puntje zeker koesteren: 2-2

Ypenburg H1 - Tempo H1

Ypenburg tegen Tempo. Een groter contrast tussen beide teams is haast niet voor te stellen. De mannen van Ypenburg laten niets aan het toeval over en verschijnen na twee weken trainen op en top fit aan de afslag. Hoe anders is dit bij opa. Rond een uur of 14u komt hij met moeite van zijn luie stoel. Ietwat stijfjes en zelf nog enigszins beschonken van de vorige avond stapt hij op zijn scootmobiel en begeeft hij zich richting het Haagse sportpark. Eenmaal daar aangekomen laat hij de jongens van Ypenburg werkelijk Šlle hoeken van het veld zien. Deze bizarre prestatie leidt tot ongeloof bij Frank, die zijn spelers na afloop een erehaag laat vormen: 1-7

Hertzberger | 23/10

Capelle H1 - Waddinxveen H1

Tot verbazing van alle begeleiders langs de kant is Waddinxveen al twee websiteen lang ongeslagen en hebben ze zelfs de laatste plaats weten te verlaten. Toch lijkt het wat vroeg om Waddinxveen nu ook echt serieus te gaan nemen. Capelle heeft dit seizoen laten zien dat ze drie punten kunnen pakken tegen de zwakke broeders, en ik verwacht hierop zondag geen uitzondering: 3-1

Feijenoord H1 -Dopie H1

Tegen Souburgh werd er door Dopie doormiddel van een late strafbal een punt veilig gesteld. Bij deze hiervoor overigens nog een bedankje voor de heren van de KNHB. Er is werkelijk niets mooier dan elf tot op het bot gefrustreerde Souburghers, die wederom overal de schuld wilde neerleggen behalve bij hun eigen onkunde. Zelfs de dribbelaar met de spillenarmpjes, die doorgaans juist zo rustig is, kon zich niet langer bedwingen en zocht de confrontatie met de scheidsrechter. Wanneer dit daadwerkelijk op een gevecht was uitgedraaid, was de middenvelder van Souburgh ongetwijfeld binnen enkele seconden knock-out geslagen. De scheids toonde zich echter genadig en deed het af met slechts een groene kaart. Afijn. even los hiervan verwacht ik dat Dopie zondag de punten pakt tegen Feijenoord: 3-4

Hoeksche Waard H1 -Gouda H1

Waddinxveen wordt als zwakke broeder door alle 2eklassers ernstig gemist, maar er is hoop: Hoeksche Waard is met 16 punten uit 6 websiteen uitstekend begonnen aan de competitie en dingt dus mee om promotie. Erg goed hockeyen kunnen ze niet, maar gelukkig is de rest nog een stuk slechter. Gouda ligt dit jaar perfect op schema voor een plekje in de grauwe middenmoot en zal dit weekend ook net te kort komen tegen Hoeksche: 2-1

Krimpen H1- Prinsenbeek H1

Een nostalgische website voor de jongens uit Krimpen. Prinsenbeek kent geen genade, dwingt Krimpen op de knieŽn en zo voltrekt zich een scenario dat de refoboys sterk doet terugdenken aan hun jonge jaren: 0-8

Souburgh H1 - Voorne H1

De rust in de koppies bij Souburgh is hopelijk weer enigszins wedergekeerd, want er staat een belangrijke pot op het programma. Voorne wint de laatste weken vaak nipt, maar komende zondag verwacht ik dat ze tegen de scooterboys niet verder zullen komen dan een gelijkspelletje. Deze voorspelling is overigens puur gebaseerd op gevoel, niet op de hockeykwaliteiten van Souburgh. Die gaan het namelijk lastig krijgen dit seizoen en zullen dit puntje zeker koesteren: 2-2

Ypenburg H1 - Tempo H1

Ypenburg tegen Tempo. Een groter contrast tussen beide teams is haast niet voor te stellen. De mannen van Ypenburg laten niets aan het toeval over en verschijnen na twee weken trainen op en top fit aan de afslag. Hoe anders is dit bij opa. Rond een uur of 14u komt hij met moeite van zijn luie stoel. Ietwat stijfjes en zelf nog enigszins beschonken van de vorige avond stapt hij op zijn scootmobiel en begeeft hij zich richting het Haagse sportpark. Eenmaal daar aangekomen laat hij de jongens van Ypenburg werkelijk Šlle hoeken van het veld zien. Deze bizarre prestatie leidt tot ongeloof bij Frank, die zijn spelers na afloop een erehaag laat vormen: 1-7

Hertzberger | 23/10

Capelle H1 - Waddinxveen H1

Tot verbazing van alle begeleiders langs de kant is Waddinxveen al twee websiteen lang ongeslagen en hebben ze zelfs de laatste plaats weten te verlaten. Toch lijkt het wat vroeg om Waddinxveen nu ook echt serieus te gaan nemen. Capelle heeft dit seizoen laten zien dat ze drie punten kunnen pakken tegen de zwakke broeders, en ik verwacht hierop zondag geen uitzondering: 3-1

Feijenoord H1 -Dopie H1

Tegen Souburgh werd er door Dopie doormiddel van een late strafbal een punt veilig gesteld. Bij deze hiervoor overigens nog een bedankje voor de heren van de KNHB. Er is werkelijk niets mooier dan elf tot op het bot gefrustreerde Souburghers, die wederom overal de schuld wilde neerleggen behalve bij hun eigen onkunde. Zelfs de dribbelaar met de spillenarmpjes, die doorgaans juist zo rustig is, kon zich niet langer bedwingen en zocht de confrontatie met de scheidsrechter. Wanneer dit daadwerkelijk op een gevecht was uitgedraaid, was de middenvelder van Souburgh ongetwijfeld binnen enkele seconden knock-out geslagen. De scheids toonde zich echter genadig en deed het af met slechts een groene kaart. Afijn. even los hiervan verwacht ik dat Dopie zondag de punten pakt tegen Feijenoord: 3-4

Hoeksche Waard H1 -Gouda H1

Waddinxveen wordt als zwakke broeder door alle 2eklassers ernstig gemist, maar er is hoop: Hoeksche Waard is met 16 punten uit 6 websiteen uitstekend begonnen aan de competitie en dingt dus mee om promotie. Erg goed hockeyen kunnen ze niet, maar gelukkig is de rest nog een stuk slechter. Gouda ligt dit jaar perfect op schema voor een plekje in de grauwe middenmoot en zal dit weekend ook net te kort komen tegen Hoeksche: 2-1

Krimpen H1- Prinsenbeek H1

Een nostalgische website voor de jongens uit Krimpen. Prinsenbeek kent geen genade, dwingt Krimpen op de knieŽn en zo voltrekt zich een scenario dat de refoboys sterk doet terugdenken aan hun jonge jaren: 0-8

Souburgh H1 - Voorne H1

De rust in de koppies bij Souburgh is hopelijk weer enigszins wedergekeerd, want er staat een belangrijke pot op het programma. Voorne wint de laatste weken vaak nipt, maar komende zondag verwacht ik dat ze tegen de scooterboys niet verder zullen komen dan een gelijkspelletje. Deze voorspelling is overigens puur gebaseerd op gevoel, niet op de hockeykwaliteiten van Souburgh. Die gaan het namelijk lastig krijgen dit seizoen en zullen dit puntje zeker koesteren: 2-2

Ypenburg H1 - Tempo H1

Ypenburg tegen Tempo. Een groter contrast tussen beide teams is haast niet voor te stellen. De mannen van Ypenburg laten niets aan het toeval over en verschijnen na twee weken trainen op en top fit aan de afslag. Hoe anders is dit bij opa. Rond een uur of 14u komt hij met moeite van zijn luie stoel. Ietwat stijfjes en zelf nog enigszins beschonken van de vorige avond stapt hij op zijn scootmobiel en begeeft hij zich richting het Haagse sportpark. Eenmaal daar aangekomen laat hij de jongens van Ypenburg werkelijk Šlle hoeken van het veld zien. Deze bizarre prestatie leidt tot ongeloof bij Frank, die zijn spelers na afloop een erehaag laat vormen: 1-7

Hertzberger | 23/10

Capelle H1 - Waddinxveen H1

Tot verbazing van alle begeleiders langs de kant is Waddinxveen al twee websiteen lang ongeslagen en hebben ze zelfs de laatste plaats weten te verlaten. Toch lijkt het wat vroeg om Waddinxveen nu ook echt serieus te gaan nemen. Capelle heeft dit seizoen laten zien dat ze drie punten kunnen pakken tegen de zwakke broeders, en ik verwacht hierop zondag geen uitzondering: 3-1

Feijenoord H1 -Dopie H1

Tegen Souburgh werd er door Dopie doormiddel van een late strafbal een punt veilig gesteld. Bij deze hiervoor overigens nog een bedankje voor de heren van de KNHB. Er is werkelijk niets mooier dan elf tot op het bot gefrustreerde Souburghers, die wederom overal de schuld wilde neerleggen behalve bij hun eigen onkunde. Zelfs de dribbelaar met de spillenarmpjes, die doorgaans juist zo rustig is, kon zich niet langer bedwingen en zocht de confrontatie met de scheidsrechter. Wanneer dit daadwerkelijk op een gevecht was uitgedraaid, was de middenvelder van Souburgh ongetwijfeld binnen enkele seconden knock-out geslagen. De scheids toonde zich echter genadig en deed het af met slechts een groene kaart. Afijn. even los hiervan verwacht ik dat Dopie zondag de punten pakt tegen Feijenoord: 3-4

Hoeksche Waard H1 -Gouda H1

Waddinxveen wordt als zwakke broeder door alle 2eklassers ernstig gemist, maar er is hoop: Hoeksche Waard is met 16 punten uit 6 websiteen uitstekend begonnen aan de competitie en dingt dus mee om promotie. Erg goed hockeyen kunnen ze niet, maar gelukkig is de rest nog een stuk slechter. Gouda ligt dit jaar perfect op schema voor een plekje in de grauwe middenmoot en zal dit weekend ook net te kort komen tegen Hoeksche: 2-1

Krimpen H1- Prinsenbeek H1

Een nostalgische website voor de jongens uit Krimpen. Prinsenbeek kent geen genade, dwingt Krimpen op de knieŽn en zo voltrekt zich een scenario dat de refoboys sterk doet terugdenken aan hun jonge jaren: 0-8

Souburgh H1 - Voorne H1

De rust in de koppies bij Souburgh is hopelijk weer enigszins wedergekeerd, want er staat een belangrijke pot op het programma. Voorne wint de laatste weken vaak nipt, maar komende zondag verwacht ik dat ze tegen de scooterboys niet verder zullen komen dan een gelijkspelletje. Deze voorspelling is overigens puur gebaseerd op gevoel, niet op de hockeykwaliteiten van Souburgh. Die gaan het namelijk lastig krijgen dit seizoen en zullen dit puntje zeker koesteren: 2-2

Ypenburg H1 - Tempo H1

Ypenburg tegen Tempo. Een groter contrast tussen beide teams is haast niet voor te stellen. De mannen van Ypenburg laten niets aan het toeval over en verschijnen na twee weken trainen op en top fit aan de afslag. Hoe anders is dit bij opa. Rond een uur of 14u komt hij met moeite van zijn luie stoel. Ietwat stijfjes en zelf nog enigszins beschonken van de vorige avond stapt hij op zijn scootmobiel en begeeft hij zich richting het Haagse sportpark. Eenmaal daar aangekomen laat hij de jongens van Ypenburg werkelijk Šlle hoeken van het veld zien. Deze bizarre prestatie leidt tot ongeloof bij Frank, die zijn spelers na afloop een erehaag laat vormen: 1-7

Bob Ross | 23/10

Bob ROss is op Herbstvakantie geweest. @Boris: De moeder van Floris lag er weer heerlijk bij. Het kort dekken is ook deze week weer gelukt.

Capelle H1 - Waddinxveen G1
De tokkies tegen de zwakzinnigen. Waddinxveen heeft hoop op een resultaat. Echter heeft Capelle wel 46 chromosomen. Ze zijn een maatje te groot. Capelle speelt uit medelijden zonder keeper en scoopkoning. 1 counter en het degradatiespook scoort er 2.
(1-2)

Feijenoord H1 -Dopie H1
Het stringetje hoop net als Jaap Stam de winterstop te halen. Bijna een resultaat bij de nummer 1. Feijenoord heeft de sos overgenomen van Capelle. Echter was dit een lading keta en had Dopie(ng) dit ook niet door. De dikke wijven zijn in de herfstvakantie in Drenthe dus geen support. Ik scoor weer eens een hattrick.
(2-1)

Hoeksche Waard H1 -Gouda H1
Mr. Burns gelooft in het kampioenschap. Zijn linkerknie hangt aan een zijden draadje en de Sifan Hassan van Gouda maakt hier gebruik van. Mr. Burns scheurt alles af en verliest de aspiratie op de titel. Terug naar The Simpsons.
(1-2)

Krimpen H1- Prinsenbeek H1
De vooraf getipte herbstmeister tegen de gedoodverfde kampioen. Nadat het vriendinnetje van de neus van Krimpen aan haar trekken is gekomen, is ze op zoek naar een slaapplaats voor een komend feest. Op het veld dat al 16 jaar is afgekeurd hebben de ratten uit Brabant het lastig en kruipen ze door het oog van de naald.
(5-6)

Souburgh H1 - Voorne H1
De strandboys gaan op visite in de Sahara. Het scheppie en de zeef gaan mee. Bij Voorne zitten nog wat ingegraven Duitsers in het team, die de Sahara prima weerstaan. De Desert Fox van Voorne ramt er 3 in. De trekpop van Souburgh heeft meegetraind bij Ypenburg en is in Vorm.
(1-3)

Ypenburg H1 - Tempo H1
Johnny Bravo is terug van een interne schorsing. Hij had commentaar op de intensiteit van de trainingen van Frank. De opa kon de moeder van Floris niet bijbenen. Het batterijtje van zijn rikketik begaf het en ging lekken. Hij ligt in coma. Komt de moeder van Floris hem voor de website op tijd wakker kussen? Het reanimatiespook legt er 2 in. Was het commentaar van Johnny terecht?
(0-2)

P.S @AdtjeDes ben je ook op Herbstvakantie?

Boris. | 22/10

Hey Floris,

Hoe is het moeders?

Groet Boris

Dirk | 18/10

Capelle H1 - Waddinxveen G1

Capelle thuis, waar niet alleen de autos van de parkeerplaats worden gestolen maar ook de punten van het veld. De speciale jongens van Waddinxveen hebben deze week getraind volgens een nieuw principe: kleuren. Rood speelt naar Blauw, en Blauw naar Geel: Geel duwt bal over de lijn. Dat kan maar een ding betekenen: de aanval loopt net als de Josti-band. Niet om aan te zien, maar dodelijk effectief. 2-4!


Feijenoord H1 -Dopie H1

Feijenoord definitief afgehaakt als middenmotor. Nu torenhoge favoriete voor (rechtstreekse) degradatie. Dopie vorige week een punt gepakt. Waarvoor nogmaals dank aanvoerder Souburgh: je kan zo bij Feijenoord spelen: Steven Berghuis maakt minder gefrustreerde tackels. 1-3!

Hoeksche Waard H1 - Gouda H1

Spannende pot! HW thuis is echt andere koek dit seizoen. De mannen hebben twee weken om hun zwaarden te slijpen en zullen er vol ingaan. 3-3!

Krimpen H1- Prinsenbeek H1

Prinsenbeek lijkt op niet ene ondergrond moeite te hebben! Maar dit is wel het slechtste veld van de competitie. Alleen Krimpen komt overal te kort, en verliest kansloos: 1-5! De vraag is: kan of krat?

Souburgh H1 - Voorne H1

Kan niet anders dan weer (net) misgaan voor de scooters. De half speler zonder techniek weet toch te scoren, en staat tot laatste kwart 1-1. Alleen dan drukt hij wederom de stempel op de website: niet alleen een strafbal, maar ook rood deze week! 1-2! Voorne bedankt Souburgh voor de gestolen punten en het krat bier.

Ypenburg H1 - Tempo H1

Hard getraind! Extra getraind! Kansloze pot: 5-5!

Dirk | 18/10

Capelle H1 - Waddinxveen G1

Capelle thuis, waar niet alleen de autos van de parkeerplaats worden gestolen maar ook de punten van het veld. De speciale jongens van Waddinxveen hebben deze week getraind volgens een nieuw principe: kleuren. Rood speelt naar Blauw, en Blauw naar Geel: Geel duwt bal over de lijn. Dat kan maar een ding betekenen: de aanval loopt net als de Josti-band. Niet om aan te zien, maar dodelijk effectief. 2-4!


Feijenoord H1 -Dopie H1

Feijenoord definitief afgehaakt als middenmotor. Nu torenhoge favoriete voor (rechtstreekse) degradatie. Dopie vorige week een punt gepakt. Waarvoor nogmaals dank aanvoerder Souburgh: je kan zo bij Feijenoord spelen: Steven Berghuis maakt minder gefrustreerde tackels. 1-3!

Hoeksche Waard H1 - Gouda H1

Spannende pot! HW thuis is echt andere koek dit seizoen. De mannen hebben twee weken om hun zwaarden te slijpen en zullen er vol ingaan. 3-3!

Krimpen H1- Prinsenbeek H1

Prinsenbeek lijkt op niet ene ondergrond moeite te hebben! Maar dit is wel het slechtste veld van de competitie. Alleen Krimpen komt overal te kort, en verliest kansloos: 1-5! De vraag is: kan of krat?

Souburgh H1 - Voorne H1

Kan niet anders dan weer (net) misgaan voor de scooters. De half speler zonder techniek weet toch te scoren, en staat tot laatste kwart 1-1. Alleen dan drukt hij wederom de stempel op de website: niet alleen een strafbal, maar ook rood deze week! 1-2! Voorne bedankt Souburgh voor de gestolen punten en het krat bier.

Ypenburg H1 - Tempo H1

Hard getraind! Extra getraind! Kansloze pot: 5-5!

KNVB | 17/10

Capelle H1 - Waddinxveen G1
Ik gok dat iemand van Waddie het forum deze week heeft aangemaakt want Waddie is uiteraard het G-team van de competitie. Dit moet wel wekelijks worden aangegeven. Capelle is na de wat mindere tegenstanders nu enigszins in een vorm dip beland. Na het eerste verlies zullen de Tokkies uit Capelle uit zijn op een veegpartij op het stuiterende biljartlaken. En welke tegenstander is daar beter geschikt voor dan de ďspeciale jongentjesĒ uit Waddinxveen.
(5-0)

Feijenoord H1 - Dopie H1
Feijenoord lijkt de weg omhoog ingezet te hebben, maar dat kan ook komen doordat ze de door de tegenstanders totaal niet serieus genomen worden. Dat laatste lijkt me meer plausibel dan dat ze daadwerkelijk beter zijn geworden. Feijenoord zelf denkt tegen het dolende Dopie een resultaat te kunnen behalen en dus worden de neuzen weer flink geplamuurd. Bij Dopie hebben ze echter een keertje rustig aan gedaan op Zaterdag en hoUden ze de sticks niet ondersteboven vast. Feijenoord gaat het zwaar krijgen om zich te handhaven.
(1-4)

Hoeksche Waard G1 -Gouda H1
HW een prima resultaat tegen Capelle en blijft daardoor in het spoor van de prinsjes. Ze beginnen inmiddels te denken dat ze daadwerkelijk kunnen hockeyen en zien de 2de klasse wel zitten. Ik voorspeel een Waddinxveen scenario. Waarin we over 2 jaar over HW G1 praten. Daar kunnen we trouwens nu al mee beginnen. Want daar lopen toch ook echt een paar gekkies rond. Gouda hoeft niet te winnen maar wil ook niet verliezen. Ze komen weer is op voorsprong om het in het laatste kwart te verspelen. Matig team trouwens
(2-2)

Krimpen H1- Prinsenbeek H1
Krimpen heeft aan het begin van het seizoen een deal gesloten met stichting doe een wens. Hierdoor kunnen ze dit jaar zowaar ineens kratjes betalen in plaats van kannetjes. De deal was wel 2x te verliezen van Waddinxveen G1. Vandaar vorige week. Krimpen staat ondertussen nog maar 3 punten verwijderd van het groepje degradatiekandidaten. En dus zal snel de weg omhoog gevonden moeten worden. Tegen onze gehate prinsjes uit het gore Brabant zal dit helaas niet lukken. Wat een onsportief team is dat. Bah. Zie ze wel ongeslagen kampioen worden mits ze de focus behoUden. Schaam je kapot voor het feit dat je geen krat neer zet prinsjes.
(0-4)

Souburgh H1 - Voorne H1
Over Souburgh kan ik wel weer een heel leuk verhaal gaan ophangen over scooters en de Sahara maar dat ga ik niet doen. Die kunnen dit jaar echt helemaal niks en zijn mijn tijd eigenlijk niet waard. Voorne doet leuk mee bovenin maar mist ook de echte kwaliteit voor een stap omhoog. Souburgh wordt echter een makkelijke prooi.
(2-5)

Ypenburg H1 - Tempo H1
De mannen van Frank hebben mij persoonlijk gevraagd of wij hier met zijn allen kunnen ophoUden over de grapjes van het harde trainen. Ze doen namelijk ontzettend hun Best. Ik heb ze er maar even van verzekerd dat hard werken altijd beloond wordt en dat de resultaten vanzelf zullen komen. Dit zal echter wel in een klassetje lager zijn. Want jezus wat zijn die gasten slecht zeg. Dat is eigenlijk gewoon sneu. Trouwens ook erg knap dat je in een poule met Waddie G1 het voor elkaar krijgt om laatste te staan. Chapeau! Opa en consorten hebben een makkelijk potje voor de boeg. Opa krijgt deze wedstijd wat rust. Zijn kleinkinderen moeten deze pot zonder hem als nog kunnen winnen.

SteeddeSloper | 16/10

Capelle H1 - Waddinxveen H1
De Tokkies tegen de mongolen. De Tokkies zijn helemaal uit vorm. Met hun gedachten waren ze al bezig met de verhuizing van de woonwagens naar de 2de klasse, maar helaas. Waddie is de G verloren, maar is dit wel terecht? 5-2

Feijenoord H1 -Dopie H1
Feijenoord vertrouwen getankt tegen de Prinsjes. Bij HW 1-1 gespeeld. Helaas stonden de mannen uit zuid hier al 3-0 achter. De stUdenten liggen er flink vanaf na een avondje doorhalen. In Zuid niet 2 kannetjes, maar 2 lijntjes na de website. 4-1

Hoeksche Waard H1 -Gouda H1
Waar blijft het eerste 3puntenverlies voor HW? De kaaskoppen doen hun Best, staan 5 min. voor tijd nog 3-1 voor, maar 2 onterechte strafballen zorgen voor de einduitslag: 3-3.

Krimpen H1- Prinsenbeek H1
De prinsjes hebben een helft nodig om te wennen aan de parkeerplaats. Na rust stellen ze orde op zaken en helpen de parkeerwachters uit de droom die 3 punten is genaamd. 2-4

Souburgh H1 - Voorne H1
Voorne moet winnen om aansluiting met de top te behoUden. De sponsor van de Souburgh heeft aangegeven de scooters in te vorderen bij het zoveelste puntverlies dit seizoen. Beiden kunnen niet met de druk omgaan. 0-0

Ypenburg H1 - Tempo H1
De kraker van deze speelronde. De mannen van Frank hebben 2 weken keihard getraind om het Tempo lastig te maken. Opa Tempo heeft zijn rose kever verkocht en dit geld aan de scheidsjes gegeven. Flink blijven trainen Frank dan komt het echt wel goed (een klasse lager)! 1-3

Zwarte Magica | 15/10

Capelle H1 - Waddinxveen H1 2-2
Capelle gebrand om de aansluiting met de top te behoUden. Waddinxveen zit echter in de lift en pakt toch een puntje. De donkere wolken klaren op voor de Waddies.

Feijenoord H1 - Dopie H1 2-3
Het tuig uit Zuid tegen de stUdentjes. Ook deze website gaat voor de Rotterdammers verloren. De stoppen slaan weer door, maar uiteindelijk zijn de koude cijfers 4 punten uit 7 websiteen. Het degradatiespook komt overgewaaid vanuit de Kuip.

Hoeksche Waard H1 -Gouda H1 4-1
Hoekse Waard draait lekker mee en heeft dan ook geen enkel probleem met Gouda.

Krimpen H1- Prinsenbeek H1 1-2
Prinsenbeek van de schrik bekomen na het debacle van de website tegen Feijenoord. Krimpen kan er nog steeds niks van, maar op de parkeerplaats zijn ze gelukkig iets beter dan op een echt veld.

Souburgh H1 - Voorne H1 0-3
In de sahara kun je nauwelijks spreken van hockey. Voorne heeft echter een makkelijke dag en pakt moeiteloos de 3 punten.


Ypenburg H1 - Tempo H1 1-2
Dit is een echte pot voor degradatie. Ypenburg is echter kansloos en staat met lege handen. Tempo kan opgelucht ademhalen.