Speelronde 6

Geplaats door: KNVB ( )

  • 3B
  • 07/10
  • 2821

Dopie H1 - Souburgh H1
Gouda H1 - Tempo H1
Hoeksche Waard H1 - Capelle H1
Prinsenbeek H1 - Feijenoord H1
Voorne H1 - Ypenburg H1
Waddinxveen H1 - Krimpen H1

Voorspel er op los!
Reageren

GlazenGooier | 14/10

Dan is er ongetwijfeld een zekere hoeveelheid illegale substantie in de neusgaten gekieperd.

Jammer mannen uit Zuid, had het die brabos Best gegund om wat punten te morsen.

BollevanCapelle | 14/10

Feijenoord maakt het Prinsenbeek lastig door de bus flink te parkeren en komt vrij voeg op 0-1 door een tip. Na rust loopt Prinsenbeek uit naar 3-1. 1 mooie uitgespeelde goal en 2 fantastische corners. Feijenoord komt knap terug tot 3-3 waarna het volgens mij tot het laatste kwart duur voort Prinsenbeek wederom uit de corner 4-3 maakt.

Feijenoord had hier zo maar een punt kunnen snoepen.

Daarbij de kanttekening; keeper van Prinsenbeek een ander iemand dan vorig jaar en zag er niet denderend uit. PotenTiele invalkeeper, wat een wezelijk verschil kan maken

GlazenGooier | 14/10

Waar blijft die uitleg over de website Prinsenbeek - Feijenoord?

Had Feijenoord weer gesnoven of was het afgelopen week carnaval ofzo?

@@zakkenwasser | 14/10

Misschien ff een training van Barendregt meepakken? Die weet zijn mannen wel op te peppen. En zie het resultaat eens.

Waddie inmiddels over Ypenburg heen trouwens, wie had dat verwacht? Iedereen natuurlijk.

@zakkenwasser | 14/10

Wij waren niet Best nee (zijn we sowieso zelden tot nooit), Waddinxveen had meer vuur.

Zakkenwasser | 14/10

Krimpen oprecht aardige gasten en kunnen Best een balletje slaan. Neem aan dat dit een off-day was?

Bier | 14/10

Ongehoord genoten van de twee kannetjes! We hebben zelfs moeten assisteren om de tap aan te sluiten, want dat lukte het barpersoneel bij Waddie niet.

Gelukkig is het publiek bij Waddie zo sportief om met bierglazen te gaan gooien na een potje 3e klasse hockey op het veld. In-en-in treurig zeg.

Tot slot; beterschap aan de speler van Waddinxveen (Dacht dat hij Marnix heette) en gefeliciteerd met de eerste 3 punten!

Inkrimpen | 13/10

Denkt Waddinxveen inmiddels alweer aan promotie?

Waddie | 13/10

DAAR ZIJN WE!!!

Dick Namen | 13/10

Heeft Waddie spelers gekocht? Wat zijn ze lekker bezig!

Lekker Krimpen! Genoten van de 2 kannetjes?

Dick Namen | 13/10

Heeft Waddie spelers gekocht? Wat zijn ze lekker bezig!

Lekker Krimpen! Genoten van de 2 kannetjes?

Adtje DES | 13/10

Krimpen eraf bij Waddie G1.
Wat een mega losers zeg, hoe krijg je het voor elkaar.

Feijenoord | 13/10

Sorry hoor, maar wij gaan de silvercup gewoon winnen. Capelle een omhoog gevallen clubje waar incest voor de H1 heeft gezorgd. Wij verdienen het hoger te staan.

HertogJan | 11/10

Hallo?? Capelle heeft helemAl niet chespeeld mannen, vandaar die 5-0. Zij hebben enorm opgegeven.

HCHW volkomen verdiend gewonnen. Bewust 1-1 gespeeld om via shootouts het publiek te imponeren. Heerlijk een uurtje heen en een uurtje terug, en dan ook nog zo’n geweldige pot afleveren. Dit is de charme van de Silvercup.

Het laffe Capelle had Feijenoord trouwens ook Best met 8 man op kunnen rollen. Echt een vreemde beslissing.

Heren, geniet lekker van je zaterdag en op naar een zondag vol gruwelijk goed hockey. Want godverdomme, wat zijn we allemaal goed hey.

Iemand trouwens mijn krat gezien?

@silvercup | 11/10

Feijenoord gewoon op alle fronten beter. Zijn helemaal weg gespeeld.

SilverCup | 11/10

Feyenoord troeft Capelle af! Wat is er aan de hand bij Capelle? Wordt het toch nog een middenmoter...

Ypenburg heeft hard getraind en wint daardoor van een 4e klasse team! Het vertrouwen komt langzaam terug.

Goes nummer 2 in 4e klasse speelt gelijk tegen Hoekse waard? Zo’n lange tocht voor dat resultaat dat is niet optimaal.

Dopie tegen Spijkenisse 1–1 en in de verlenging wint Dopie. Spijkenisse de nummer 4 van de 4de klasse. Is Dopie zich aan t voorbereiden op de 4de klasse?

Binnenkort volgt de loting voor de 3de ronde, wie zullen er aan elkaar gekoppeld worden?

Laat de Beste winnen! Succes allen zondag!

Dick Namen | 11/10

Dopie - Souburgh (2-4)

Dopie is gebrand om de oud-coach te laten zien waarom hij een fout heeft gemaakt. Echter spelen ze op veld 2 en daarom is Souburgh in het voordeel. De nummer 11 van Souburgh is gevaarlijk in de 23 met een uitstekende tip in. Beide aanvoerders pakken in de laatste minuut nog een gele kaart. Souburgh kan lekker genieten van een kratje van Dopie.

Gouda - Tempo (3-1)

De plakjes kaas gaan gemakkelijk winnen van Tempo. Tempo is net zoals vorig jaar een degradatie kandidaat. Gouda heeft de scheidsrechters een keer aan hun kant en pakken maar één kaartje deze keer. De kleur kan je zelf invullen.

Hoeksche Waard - Capelle (4-4)

Deze ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Capelle heeft in de 1e helft het geluk nog aan hun zijde en staan 0-4 voor. Echter staat de wind in de 2e helft verkeerd voor de mannen in het groen. Geen enkele scoop komt meer aan en HW scoort er ook 4.

Prinsenbeek - Feijenoord (8-2)

PB mag weer op water spelen na het vreselijke veld afgelopen week. Feijenoord kan het 1e kwart prima mee en het staat 2-2. Fnoord maakt het zichzelf super moeilijk door in het 2e kwart geel te pakken en in de 2e helft rood. Gemakkelijke overwinning voor Prinsenbeek.

Voorne - Ypenburg (3-2)

Beide ploegen hebben uitstekend getraind afgelopen week. Ypenburg heeft beter getraind maar heeft gewoon een minder team. Voorne dacht gemakkelijk te gaan promoveren maar moeten echt in de spiegel kijken en wat meer gaan lopen. Voorne beseft dat en maakte 5 minuten voor tijd de winnende.

G-hockey - Krimpen (2-6)

Hier ga ik niet veel woorden aan vuil maken. Krimpen niet goed bezig maar kan echt niet verliezen van G1

Adtjekratje | 10/10

Dopie H1 - Souburgh H1

De coach van Souburgh kent als oud-coach de vele zwakke plekken van Dopie. Souburgh domineert de website daardoor volledig. De spits van Souburgh met de haarband is echter zo belachelijk slecht dat het alsnog op een gelijkspel uitdraait: 0-0

Gouda H1 - Tempo H1

De kaaskoppen krijgen het als vanouds aan de stok met de scheidsrechters en pakken in het laatste kwart 2 rode kaarten wegens commentaar op de leiding. Deze rode kaarten komen voor Tempo echter te laat, zij scoren hierdoor nog wel een eretreffer maar kunnen de grote achterstand al niet meer goedmaken: 6-1

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1

De nummer 69 van Hoeksche Waard scoort in beide helften een loepzuivere hattrick: 6-0

Prinsenbeek H1 - Feijenoord H1

Gaat Feijenoord stunten zondag? Het zou zeker kunnen, maar ik geloof er niet in: 6-0

Voorne H1 - Ypenburg H1

Voorne krijgt in de gaten dat er dit seizoen toch wat energie ingegooid moet worden, mochten ze willen promoveren. Ypenburg wordt tactisch uitstekend neergezet door Frank, maar het is net niet genoeg: 4-3

Waddinxveen H1 - Krimpen H1
Krimpen heeft afgelopen weken laten zien dat ze niet boven in meekunnen. Waddinxveen-uit moet echter nog wel lukken: 1-3

Dirk | 10/10

Dopie H1 - Souburgh H1

Schijnt dat de succescoach die Dopie vorig jaar, wonderbaarlijk en hoogstpersoonlijk, in de 3e klasse heeft gehoUden nu dat bij de mannen van Souburgh probeert. Dan kan die wel wat punten gebruiken.

Afhankelijk van het veld waar op gespeeld wordt, hoe slechter des te beter voor Souburgh: 1-2 (water) of 1-8 (beton/zand).

Gouda H1 - Tempo H1

KNHB letter we op? Dit zijn de mannen die werkelijk waar elke week erin gefloten worden. Ze spelen nu thuis, dus mogen ze het thuis voordeel een keer omzetten in punten? (3-1)

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1

Komt dat zien! Komt dat zien! Hoekse Zwaard en Capelle gaan beide op de baseline staan en loppen de bal over het middenveld heen. 0-0, of 40-40! Let op: niet op centre court, maar op het veld naast het water.

Prinsenbeek H1 - Feijenoord H1

Dit zou toch de topper van de competitie moeten zijn? Wordt het ook niet. De mannen uit Brabant hoUden de punten in Brabant. Feijenoord mag langs de Efteling, want alleen daar komen sprookjes uit. (4-1).

Voorne H1 - Ypenburg H1

Hard getraind. Erg hard getraind. Zo hard getraind dat zelfs Voorne schrikt. Na een vroege achterstand maakt Voorne vanaf het tweede kwart duidelijk dat ze voor promotie gaan: 2-6!

Waddinxveen H1 - Krimpen H1

De website voor de neutrale toeschouwer. Lijkt 69 minuten nergens over te gaan: en dan komen ineens de eerste 3 punten van Waddinxveen dichtbij. Echter keurt de scheidsrechter hem niet goed: 12 spelers in het veld. Uit de counter scoort Krimpen. 0-1!

Wilma | 09/10

Lieve Bob, ik snap dat je natte dromen van me krijgt en me vaker wil zien, maar echt, ik vind het jammer dat je mij hier zo neerzet. Ik snap ook je frustratie dat je tegen degradatie strijd, maar dan had je maar niet van club moeten verwisselen. Als je hier blijft vertellen over onze escapades dan moet ik er echt een punt achter zetten.

Rob Boss | 09/10

*Correctie:

Voorne H1 - Ypenburg H1
Frank heeft nieuwe oefeningen gevonden op YouTube. Er wordt met wat variatie weer lekker getraind. Voorne heeft deze week niet getraind.
(5-1)
P.S. Frank, ik heb nog een bandje hoe ik de moeder van Floris kort dek.

P.S. Hebben jullie ook de sleutel van het clubhuis.

Rob Boss | 09/10

Beste mannen,
Excuses voor mijn afwezigheid. Afgelopen dinsdag was ik jarig en had ik gezelschap van de moeder van Floris en de andere moeders van Gouda H1. Coach Doop stond achter de camera.

Dopie H1 - Souburgh H1
Jezus wat een pot. De scooters uit Alblasserdam hebben een dubbele pijp en rijden harder dan 80 op de A16. De keeper kan het zowel op de snelweg als in het veld het niet bijbenen. De dikke wijven komen kijken en 2 kannetjes.
(3-1)

Gouda H1 - Tempo H1
Leuke website. Als de moeder van Floris niet bij opa terecht kan, dan kan ze nog een keer naar Bob ROss komen. Gouda mag wel winnen. Afgelopen zondag een prima resultaat. Hoe heb ik in vredesnaam zo kunnen afdwalen. Slechte pot.
(1-1)

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1
Capelle vreest voor degradatie. Het geluk moet een keer op zijn. Hoe groot is de goUden schwanz van Crocodille Dundee? @Adtje Des deze moet je herkennen. De M.Dutroux van Capelle is op verlof en gaat de strijd aan met de notoire pedo van HW. Nu maar hopen dat de scheidsrechters boven de 18 zijn. Mr. Burns scoort er 3.
(3-1)

Prinsenbeek H1 - Feijenoord H1
6 punten website voor Feijenoord. Ze halen de sos op in Capelle en gaan voor een terechte overwinning. Het stringetje van trainer loopt over van de poep. In een poging het lek te dichten trekt trainer een luier aan. Om hem te helpen scoor ik een hattrick.
(1-3)

Voorne H1 - Ypenburg H1
Frank heeft nieuwe oefeningen gevonden op YouTube. Er wordt met wat variatie weer lekker getraind. Voorne heeft deze week niet getraind.
(5-1)
P.S. Frank, ik hoop een nog bandje hoe ik de moeder van Floris kort dek.

Waddinxveen H1 - Krimpen H1
Onverdiend gelijk gespeeld tegen Feijenoord. Waren er bel Chinezen? Het degradatiespook doet mee aan de kant van Krimpen. Stichting doe een wens koopt de scheidsrechters om. De zaadloze snorren van Krimpen missen de leuter van Rob. Gelijk. Het bedrag was niet hoog genoeg.
(2-2)

Ibra | 08/10

Dopie heeft geen kind aan het sterk verzwakte Souburgh. De coach van Souburgh ( ex Dopie) smeekt na de website of hij toch alsjeblieft zo snel mogelijk weer terug mag komen op het oude nest. Niemand die dat ziet zitten en ze laten Souburgh zonder bier en punten naar huis gaan. 5-0

Gouda heeft een goede band met de scheidsrechters, die doen alles verkeerd en zij doen alles goed. Wat een enge mannetjes zijn dat zeg. Snap wel dat de moeder van Floris liever bij de tegenstander het heil zoekt. Opa komt speciaal mee om moeders eens even lekker te verwennen en speelt het laatste kwart nog even mee om Floris aan zijn vingertje te laten ruiken. 5-1 winst voor Gouda en rood voor Floris.

Hoekse gaat nu dan ook de moeilijkere tegenstanders treffen net als Capelle. 2 middenmoters die toevallig aan het begin van het seizoen even lekker konden starten tegen de degradatie kandidaten. Geen van beide ploegen wil naar de 2 klasse en ze laten Voorne dit weekend dichterbij komen en hen uiteindelijk op plek 2 te laten eindigen. 1-1 en een stapel kratjes om het plannetje te vieren.

De prinsesjes hebben het te makkelijk dit jaar. Die zoUden toch gewoon ongeslagen kampioen moeten worden. Tegen Feijenoord kunnen ze hun C selectie inzetten want die gasten horen echt niet in deze klasse thuis. 12-0

De oudjes van Voorne tegen de vlugge mannetjes van Frank is een makkelijke prooi voor Voorne. Ypenburg heeft het geluk dat er 3 teams nog slechter zijn dan zij zelf en zullen zich dus wel handhaven. Frank zal roepen dat al het harde trainen zijn vruchten heeft afgeworpen, maar gaat zondag eerst nog even zonder puntjes naar huis. 4-1

Waddinxveen is op stoom aan het komen, de 2-2 tegen Feijenoord was de bevrijding die zij nodig hadden. De hele week liggen ze al met een stijf plassertje in hun bed dromend van een mooi doelpunt en de moeder van Floris. Krimpen neemt hun priestertje mee om daar wat aan te doen en hebben zodoende geen enkele weerstand. 0-6

Pensionado | 08/10

Dopie H1 - Souburgh H1

Kaasdoppen winnen van de scooterboys. Helaas krijgen ze 3 punten in mindering voor het schenken in kannetjes. Kap daar gewoon mee stelletje gierigaards.

Daarnaast 6 rode kaarten voor Souburgh en de moeder van Floris.

Gouda H1 - Tempo H1 5-2

Kaaskoppen moet toch wel winnen tegen stuurloos Tempo. Opa staat de vetput warm te stoken voor als de mannen terug komen uit Zuid-Holland zonder punten.

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1 1-4

Capelle ramt ook 3 punten door de billen van Hoeksche Zwaard. De hakbijlen tegen de tokkies belooft een waar slagveld te worden. Het Rode Kruis heeft een noodhospitaal opgezet in het weiland.

Prinsenbeek H1 - Feijenoord H1 12-0

De almachtige Prinsjes leggen de snuivende bende uit Zuid over de knie. Ongeslagen richting het kampioenschap, maar toch teruggezet worden naar de 4e klasse voor het geven van blaadjes bier. Kan het nog armoediger vraag je je dan af?

Voorne H1 - Ypenburg H1 7-1

Voorne heeft zich in recordtempo aangepast aan de 3e klasse. Ypenburg is geen 3e klasseniveau en dat zal zondag ook blijken. De mannen uit Hellevoetsluis klappen met 7-1 over het conditioneel ijzersterke team van Frankie heen.

Waddinxveen H1 - Krimpen H1 0-1

Op de vraag van zojuist of het nog armoediger kan ziet u hier het antwoord. De club met het meest armoedige veld van alle bondscompetities tegen de club met de meest armoedige spelers van alle bondscompetities. G1 tegen HC Schwalbe 1. Die gasten van Krimpen zijn de grootste duikelaars en jankmuilen die ik in jaren heb gezien. Als zelfs de bondsscheidsrechters over jullie gedrag praten in de groepsapp dan weet je dat je het bont hebt gemaakt. Ik hoop dat Waddie wint, maar gok op 20 schwalbes en 19 corners voor de zuigende kerkratten uit Krimpen.

Floris, doe de groeten aan je moeder.

Blaadje bier?! | 07/10

Blaadje bier?! Wat een treurnis.

KNVB | 07/10

Dopie H1 - Souburgh H1
Onze lieve stUdentjes tegen de onsportieve Berbers uit de Sahara. Jezus wat is Souburgh slecht dit jaar. Als de competitie dit jaar van een redelijk niveau was hadden ze zich ernstig zorgen moeten maken. Maar met teams als Waddinxveen, Ypenburg en Feijenoord is het eigenlijk jammer dat er niet meer dan 2 teams kunnen degraderen. In ieder geval, Dopie maakt zich op voor promotie en komt daardoor niet in de problemen tegen de Berbers. Dopie wint deze pot niet door eigen kwaliteiten maar door gebrek aan kwaliteit bij Souburgh. De vraag is: Wanneer slaan de stoppen door bij de nummer 2 van Souburgh?
(3-1)

Gouda H1 - Tempo H1
Gouda afgelopen website met een resultaat weg bij Capelle. Dat ruikt naar meer. Gouda doet een gooi naar de titel “Scoopkoning”. Tempo ook maar een triest ploegje. Doet opa mee dan is een gelijkspel het maximale. Blijft ie thuis dan wordt er verloren.
(2-2) Als opa mee doet.
(3-1) Zonder opa.

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1
De kraker van de week. 2 teams die vorig jaar onderin mee draaiden en het dit jaar verassend goed doen. Capelle thuis tegen Gouda gelijk. Die zullen op revanche uit zijn. Hoeksche gewonnen uit bij het dit jaar matige Krimpen. Ik geef de voorkeur aan Hoeksche maar denk dat Capelle naar een overwinning countert.
(1-3)

Prinsenbeek H1 - Feijenoord H1
Feijenoord, man man man… Als je tegen 11 jongetjes van 14 in rolstoeltjes nog niet kan winnen zie ik het toch wel heel erg somber in. Uiteraard zou dit ook kunnen liggen aan het aantal schorsingen bij Feijenoord aangezien ze toch aardig wat kaartjes pakken. Het kan ook liggen aan het volledig ontbreken van kwaliteit. De tegenstander is het Beste team met de slechtste derde helft. Een blad met biertjes is toch zon in en in triest. Ik stel voor dat alle thuisspelende teams Prinsenbeek vanaf nu een blad met biertjes geven. En dan hopen we maar dat ze zo snel mogelijk oprotten. Komen nog uit Brabant ook. De stand… heel slecht tegen nog steeds niet goed.
(10-0) Moet vast bekend voor komen voor Feijenoord uit naar Brabant…

Voorne H1 - Ypenburg H1
De mannen van Frank begrijpen er ondertussen he le maal niks meer van. Deze week weer goed getraind maar winnen tegen een team dat niet de G1 is wil nog niet lukken. Voorne moet dit varkentje wel kunnen wassen.
(5-2)

Waddinxveen H1 - Krimpen H1
Gehandicapte kindjes misbruiken is iets waar de kerk wel goed in is. Na 2x te hebben verloren zullen de kindjes van de pastoor geen genaden tonen voor het G-team van Waddinxveen. Waddinxveen al begonnen met een uitzwaai tour? Misschien kunnen ze in de 4de klasse wel van Liberty winnen. Succes!
(0-6)

SteefdeSloper | 07/10

Dopie H1 - Souburgh H1
Een spektakel in het pittoreske Delft. De stUdentjes nemen het op tegen de kerkgangers van Alblasserdam. Souburgh is enorm afgeleid door de prachtige kerken van Delft en vergeet te hockeyen. Of dit kunnen ze gewoon niet? De stUdentjes pakken in ieder geval de 3 punten. 5-1 en 2 overheerlijke kannetjes.

Gouda H1 - Tempo H1
Komt opa nog een keer tevoorschijn? Tempo mist de eigen blauwe mat. Gouda net iets minder zwak dan Tempo. De kaaskoppen pakken deze pot. 3-2 en een krat

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1
De boeren tegen de tokkies. HW punten in Bergen op Zoom vergeten met een 3-3 gelijkspel, verder bezig aan een goed seizoen. Capelle wat wisselvallig en gaan het moeilijk krijgen op het waterveld zonder water. 3 goals voor HW, 3 kaarten voor Capelle. 3-2 en een krat

Prinsenbeek H1 - Feijenoord H1
Feijenoord zeer zwak, slechts een 2-2 tegen Waddie G1?? Zal vast aan de slechte scheidsjes hebben gelegen.
Prinsjes 1 (of 2) klasse(s) te goed. Net als Fortuna - Feyenoord: 4-2 en 2 heerlijke kannen

Voorne H1 - Ypenburg H1
Frank weet zijn mannen klaar te stomen voor een spetterende pot tegen Voorne. Na een goede trainingsweek, waarin Frank zijn manschappen uitstekend heeft voor kunnen bereiden, denkt Ypenburg een goede kans te maken tegen Voorne. Ondanks alle inspanningen verliezen ze dik van Voorne en komt Frank er eindelijk achter dat hij over zeer middelmatige spelers voor de derde klasse beschikt. 7-2 en een krat

Waddinxveen G1 - Krimpen H1
Als deze website in mijn tuin zou worden gespeeld trok ik de gordijnen dicht. Ik hoop dat mensen hier niet voor hun lol naar gaan kijken.
Bij Waddinxveen zijn het veld en de parkeerplaats beter dan bij Krimpen, maar verder is het troosteloos. Krimpen minder slecht dan de mannen in rolstoelen. 1-6. Worden hier invalide kratjes uitgedeeld?

Lekker hakken en zagen allemaal en op naar speelronde 7.

Adtje DES | 07/10

Dopie H1 - Souburgh H1
Dopie heeft de smaak (van het kannetje bier) te pakken en zal tegen de scooterboys opnieuw een degelijke overwinning boeken. Het wordt nog een lang seizoen in Alblas aan de Sahara.
4-1

Gouda H1 - Tempo H1
Opa heeft moedig gestreden tegen Voorne maar het mocht niet baten. Gouda is de kampioen van de gelijke spelletjes, maar dit worden toch echt drie punten voor de stroopwafels.
3-1

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1
Dit gaat een spannende worden op het meest winderige veld van de 3e klasse. Hopen dat het droog blijft zodat er eindelijk eens een websiteje doorgang kan vinden bij HW. De doorgesnoven junkies uit Capelle gaan weer eens een potje verliezen.
3-2

Prinsenbeek H1 - Feijenoord H1
De tokkies zijn het helemaal kwijt.
Tegen de halfjes van Waddinxveen in eigen huis 2 punten verliezen is schandalig. Meneer de trainer scheld zijn ploeg de huid vol maar dit zal avrechts gaan werken. Uit bij de Prinsjes gaan de billetjes nog bloter dan die van de kerkboys bij de priester, en gaan de dubbele cijfers gehaald worden.
10-2

Voorne H1 - Ypenburg H1
Frank mag richting Hellevoetsluis om afgedroogt te gaan worden.
Deze website kan beter, net als de Prinsjes tegen de boeren uit zuid, op papier afgedaan worden zodat het nog een beetje gezellig blijft op de vrije zondag.
7-2

Waddinxveen G1 - Krimpen H1
Een groter wonder dan Mozes die de zee deed splijten: Waddie heeft zijn eerste puntje binnen!
Zondag komen de refos op bezoek. Bezig aan een directe vrije val zijn de halfjes de ideale tegenstander om te treffen. Eindelijk weer drie punten mee naar de betonbak.
2-9

Dat er maar veel kratjes neergezet mogen worden. Succes mannen!

Zakkenwasser | 07/10

Dopie H1 - Souburgh H1
Dopie is niet geweldig, maar Souburgh echt drama dit seizoen. Ver weg van de eigen parkeerplaats wordt er dan ook verloren. (4-1)

Gouda H1 - Tempo H1
Gouda gelijk gespeeld tegen de tokkies, netjes mannen. Tempo gewoon een zwak team. Gouda legt er 3 in op het eigen imitatie waterzandveld. (3-0)


Hoeksche Waard H1 - Capelle H1
De toppert van het komende weekend. Hoeksche aan een aardige reeks bezig, dit is waar ze zich zullen moeten gaan bewijzen om écht mee te doen. Bij winst gaan ze Capelle voorbij. Capelle gelijk gespeeld tegen Gouda (lol). Spannend, maar als HW deze week op de scoop traint, denk ik dat ze de volle mep pakken.

Prinsenbeek H1 - Feijenoord H1
Hoe kun je gelijk spelen tegen HC Rolstoel? Feijenoord verschikkelijk matig. Prinsjes gaan hier zo hard overheen dat er 3 man huilend op de scooter naar huis zitten. (13-1)


Voorne H1 - Ypenburg H1
De mannen van Barendregt hebben zo hard getraind, echt wat kunnen zij trots zijn. 5-2


Waddinxveen H1 - Krimpen H1
Na afgelopen weekend zal Krimpen zich willen revancheren, en dat tegen een ideale tegenstander. Nouja, tegenstander? Stichting Doe een Wensje legt grof geld neer om de 1-0 binnen te rijden, waarna Krimpen er op en erover gaat. Niet om aan te zien dit natuurlijk. 1-7

slachter | 07/10

Dopie gaat geen kind hebben aan Souburgh 6-2

Gouda tikt Tempo makkelijk weg 5-2

Hoekse gaat Capelle vernederen 7-0

Prinsen slachten Feijenoord 10-0

Voorne walst over Yp heen 5-1

Waddinxveen gaat gesloopt worden door Krimpen 0-8