Speelronde 4 + nabespreking 3e ronde

Geplaats door: Hirving Lozano ( )

  • 3B
  • 23/09
  • 2515

Capelle H1 - Krimpen
Dopie H1 - Tempo H1
Gouda H1 - Voorne H1
Hoeksche Waard H1- Feijenoord
Waddinxveen H1 - Souburgh H1
Prinsenbeek H1- Ypenburg
Reageren

KNHB | 30/09

@ @KNHB in zijn gedachten spelen ze daar al. dit is waarschijnlijk ook het hoogst haalbare voor hun.

Adtje DES | 30/09

Mooi man, lekker janken op de scheids. 100x liever bonds dan clubscheidsrechters.
Dan weet je dat je bij een club als Capelle altijd tegen 13 man staat te ballen.

@BlauweKnakkers | 30/09

Slecht zeg dat je de scheidsen de mogelijkheid geeft om zulke beslissingen te nemen. Stond de verdediging zeker weer eens niet op te letten!

KNHB | 30/09

@ @KNHB in zijn gedachten spelen ze daar al. dit is waarschijnlijk ook het hoogst haalbare voor hun.

KNHB | 30/09

@ @KNHB in zijn gedachten spelen ze daar al. dit is waarschijnlijk ook het hoogst haalbare voor hun.

KNHB | 30/09

@ @KNHB in zijn gedachten spelen ze daar al. dit is waarschijnlijk ook het hoogst haalbare voor hun.

KNHB | 30/09

@ @KNHB in zijn gedachten spelen ze daar al. dit is waarschijnlijk ook het hoogst haalbare voor hun.

KNHB | 30/09

@ @KNHB in zijn gedachten spelen ze daar al. dit is waarschijnlijk ook het hoogst haalbare voor hun.

@knhb | 30/09

Dat mocht ie willen dat ze luisterden, hadden ze vast al hoofdklasse gespeeld.

KNHB | 30/09

@blauweknakkers, Klagen over scheids die op die eene dag in de week ook een keer iets te vertellen willen hebben. Dat is zeker ook de reden dat jij coach bij Gouda bent geworden? Dat ook jij eens iets mag vertellen waar naar geluisterd wordt?

@@Blauweknikker | 30/09

Best is het niet altijd nee, maar wees blij dat ze onpartijdig zijn.

@BlauweKnakkers | 30/09

Awww jongen toch, niemand in deze competitie kan op een normale manier een stick vasthoUden maar laten we wel gaan zeuren op onze scheidsrechters.

@BlauweKnakkers | 30/09

Gouda - Voorne stond 3-1 na 3 kwarten maar de scheidsen besloten 2 dubieuze goals goed te keuren waarvan de laatste zeker niet mocht tellen. Die knakkers van Voorne kwamen met dat puntje heel blij het veld af. Wat zijn die gasten slecht zeg en dan heb ik het over de scheidsrechters die onze mooie derde klasse mogen fluiten. Als iemand deze sport kapot maakt dan is het de KNHB wel die elke blinde clown met twee benen en armen bondsscheidsrechter laat worden. Man man man hoe je 70 minuten lang 22 man boos kan laten worden op de scheidsrechters.

Sommige zeggen misschien dit is de charme van het derde klasse hockey. Nou ik ben er helemaal klaar mee opgetyfd met die vervelende koppige k*t scheidsrechters die elke week een potje fluiten omdat ze dan eindelijk iets te vertellen hebben.

@Capelle | 30/09

Gefeliciteerd boys! En bedank voor de pizzas!

3e helft | 30/09

Hoe zou het met ons snoepje van de week zijn? Schijnt dat hij niet alleen aan de salami op zijn pizza heeft geknabbeld .

Adtje DES | 30/09

Ik kan me ogen niet geloven: na 4 rondes zijn er eindelijk teams die de nul hebben gehoUden
Hulde voor de aanvallers van Krimpen en Tempo! Als 4e klassers staan ballen gisteren.

Twisted | 29/09

Capelle gewoon veel sterker dan vorig jaar. Terecht verloren en een mooie derde helft met pizza’s en bier. Toch een mooie zondag gehad.

Pensionado | 29/09

Krimpen is zwaar overschat. Niet winnen van Gouda en er volledig kansloos af gaan tegen Capelle. Matige kerkzuigers kunnen voortaan beter zorgen dat de kratjes pils koud zijn.

Eagle eye | 29/09

Nu kon Krimpen eindelijk eens op een echt hockeyveld spelen ipv een betonplaat maar hadden hier blijkbaar de grootste moeite mee:)
Volgende keer beter mannen van Krimpen maar zou wel even gaan nadenken hoe jullie die keep gaan passeten.
Zelfs een strafbal houd hij!

Frank | 29/09

Hoe kan dat nou? Hebben we zo goed getraind en toch geen punten

BlauweKnakkers | 29/09

Hahahahah Voorne 3-3 uit bij Gouda, lekker zeg. Die grijpen ook echt iedere kans met beide handen aan om punten te verspelen. Machtig mooi.

Jantjeeee??? | 29/09

Godverdomme ik bedoelde natuurlijk 3-0 voor HCHW

zal de pils wel zijn, gruwelijk.

Dahaaag

@@@pensionado | 29/09

Hoeksche waard- Feijenoord afgelast bij 3-0 stand

Jantje???? | 29/09

Ohhh heeeurlijk

Jantje in de rust van HCHW-Feijenoord

Helaas door de regen afgelast
0-3 ruststand dus daaahaaaaag

@@pensionado | 29/09

Capelle-Krimpen 4-0. Misschien Capelle toch iets serieuzer nemen de volgende keer.

Ben benieuwd naar de andere uitslagen.

@@pensionado | 29/09

Capelle-Krimpen 4-0. Misschien Capelle toch iets serieuzer nemen de volgende keer.

Ben benieuwd naar de andere uitslagen.

@Wilma | 27/09

Volgens mij heet ze Marjolijn

@Wilma | 26/09

Kan iemand bevestigen dat de moeder van Floris echt Wilma heet?

Wilma | 26/09

Lieve Floris, maak je niet zo druk, papa heeft mooie verhalen, maar kan mij echt niet bekoren. Als hij eenmaal slaapt kom ik je nog wel even toedekken. Kusjes Mama.

P.s. wil jij de schandknaapjes uit Krimpen nog even zeggen dat ik de priester zondag heb leeggezogen en ze een weekje vrij hebben.

Floris | 26/09

Doe niet zo vervelend pap. We hebben deze discussie vorige week dinsdag ook al gehad toen ik na de training thuis kwam en je mijn lieve moeder lag te bevuilen in mijn bed.

Ik heb je toen een laatste waarschuwing gegeven. Dus mocht ik vanavond thuis komen en zien dat je weer van de gorgonzola loopt te snoepen (weten jullie gelijk wat voor soort kaasje mijn moeder is). Dan zijn de rapen gaar!

Papa van Floris | 26/09

He Flop,

Als het goed is heb jij mijn nummer al. Als je het heel vervelend vind dat ik je moeder over het keukenblok leg moet je maar even bellen. Ik hoop dat je er niet al te veel bezwaar tegen hebt dat er ook nog wat avond collegas van je moeder een wijntje komen doen. Hoop dat je niet te veel overlast hebt en trainse voor vanavond!

Kusjes,
Paps

@floris | 26/09

Geef even nr en adres dan hoUden we er hier over op.

Papa | 26/09

Hé Floris,

Vanavond na de training niet gelijk naar huis komen, ik leg Mams even over het keukenblok heen.

Groetjes,
Pap

Floris | 26/09

ZoUden jullie a.u.b een keer kunnen ophoUden over mijn moeder. Ben er echt helemaal klaar mee

Wollie58 | 26/09

Capelle H1 - Krimpen 1-3
Krimpen wordt kampioen en ondanks dat Capelle uit altijd lastig is, worden er 3 puntjes meegenomen.

Dopie H1 - Tempo H1 1-0
De gehele selectie van Dopie hangt al kotsend over de boarding na de warming-up. Gelukkig voor Dopie is Tempo zo slecht dat je het gevoel krijgt dat ze altijd dronken hockeyen en pakt Dopie de 3 punten.

Gouda H1 - Voorne H1 2-4
Ik heb gehoord dat de nummer 10 van Gouda misschien wel een knappere moeder dan Floris heeft... Zelfs met haar langs de lijn weten de kaaskoppen echter geen punten te pakken en gaat Voorne voorlopig nog meedoen bovenin.

Hoeksche Waard H1- Feijenoord 4-1
Rode kaart voor de trainer van Feijenoord! Wellicht volgende week Jaap Stam langs de lijn? Niet dat dat voor de punten uit zou maken... Ook dit weekend geen punten voor de mannen uit Zuid.

Waddinxveen H1 - Souburgh H1 1-1
Twee G-teams die uit mogen komen in de reguliere competitie, hoop dat de jongens het naar hun zin hebben. Het publiek zal net als bij andere G-websiteen positief langs de lijn joelen, maar hockeyend ziet het er echt schandalig uit.

Prinsenbeek H1- Ypenburg 6-1
Prinsenbeek gaat zaterdag lekker aan de keta, Ypenburg hoeven ze geen rekening mee te hoUden. Ondanks dat enkele spelers nog half verlamd zijn, prikken ze er 6 in.

Bob Ross | 25/09

Transfer nieuws: Is Rob terug naar Hoeksche Waard? Heeft de spits van Feijenoord OPENLIJK gesolliciteerd naar een terugkeer bij Capelle? En wordt Johnny Bravos contract ontbonden na 3 rode kaarten op rij?

Capelle H1 - Krimpen
Degradatie kandidaat tegen promovendus. Maar wie is wie? Na het vertrek van Rob heeft Krimpen de weg naar boven gevonden. Maar Krimpen voelt zich niet thuis op het Perzisch tapijt van Capelle. Ze winnen wel.
(1-3)

Dopie H1 - Tempo H1
Zijn de dikke wijven uit Delft dit weekend wel geneukt? Anders legt opa ze wel even over de knie. Wil Dopie Scoop achterna? Bij Dopie hebben ze een keer niet in de keuken staan pissen en dus pakken ze 3 punten
(3-1)

Gouda H1 - Voorne H1
Is er al bekend wat voor soort kaas de moeder van Floris is?De dubbel D van Gouda (Dirk Doop) heeft aan de dubbel D van de moeder van Floris genibbeld. Gouda H1 is in shock. Wordt de druk van Capelle niet te hoog voor Voorne?
(1-5)

Hoeksche Waard H1- Feijenoord
Slaan de stoppen door bij Jimmy? De consorten van Mr. Burns gaan een race tegen Feijenoord aan wie de meeste kaarten kan pakken. Het doorgesnoven tuig uit zuid probeert deze week nog meer kaarten te pakken. Dit lukt. Het stringetje van trainer maakt wederom het verschil niet.
(6-6) in kaarten.
Stand? Boeie....

Waddinxveen H1 - Souburgh H1
Is er Ebola uit gebroken in Waddinxveen? Het degradatiespook staat in ieder geval in de basis. De trekpop van Souburgh houd zelfs de balletjes van jongens G1 Waddinxveen niet.
(2-1)

Prinsenbeek H1- Ypenburg
Ypenburg staat op. Hebben deze week wederom goed getraind, aldus Frank! Helaas is het in Brabant. Hun eerste interland wordt met grote cijfers verloren. Als Johnny Bravo niet is geschorst scoort hij het enige doelpunt.
(10-1)

Aad de Mos | 24/09

Capelle H1 - Krimpen 0-0
De tokkies tegen de kerkratten en tevens de Ijsselderby. Dat is ook het enige “leuke” feitje aan deze website. Capelle en Krimpen scoopen 4 kwarten de bal naar elkaar over en gaan aan het bier.

Dopie H1 - Tempo H1 1-9
Ik hoorde dat de mannen in Delft elkaar op de tong slingeren wegens een gebrek aan vrouwen. Een gebrek aan goals zal er echter niet zijn als je in Delft op bezoek komt, opa speelt een helftje mee en legt er 6 in.

Gouda H1 - Voorne H1 2-6
Bij Gouda uit heb je het voordeel dat je niet meer hoeft warm te lopen voordat je de website ingaat, de wandeling van de parkeerplaats naar de club kan daar namelijk als een complete warming up gezien worden. Voorne is helemaal kapot voordat het arriveert en ziet de goals om de oren vliegen.

Hoeksche Waard H1- Feijenoord
Ik voorspel hier een ware herhaling van FC Emmen - Feyenoord, waarbij Feijenoord als een raket van start gaat en na een kwartier al met 0-2 voorstaan. Helaas voor de boys van zuid komt de dindsdagdip voor hun al op zondag binnen en storten ze volledig in. De linksbuiten van Feyenoord komt echter rechtstreeks door vanuit Decibel en is nog net op tijd om in de slotfase van de website een puntje veilig te stellen voor zijn team. In de 6e minuut prikt hij de 3-3 binnen en gaat helemaal los.

Waddinxveen H1 - Souburgh H1 7-8 (4-7 in kaarten)
Hier ga ik geeneens meer woorden aan vuil maken. Om te janken.

Prinsenbeek H1- Ypenburg H1 13-0
Ypenburg denkt het allemaal op een rijtje te hebben maar komt dan Prinsenbeek tegen. De nieuwe tactiek van coach Barendregt blijkt toch niet goed te werken en Prinsenbeek maakt daar handig gebruik van. Ik gok op dubbele cijfers voor de gedoodverfde kampioen.

DeEenheid | 24/09

Capelle H1 - Krimpen
Ik verwacht een spannend potje. Spannend ja, niet goed. Capelle scoopt 48 keer, waarvan er 3,5 aankomen. Krimpen speelt voor het eerst in de clubhistorie op een waterveld. Eindstand: 3,5-1

Dopie H1 - Tempo H1
Lekker zeg, stUdenten die nog aan het begin van hun carriere staan, tegenover het team van de oldtimer ultra opa. Tempo kan er niet bijzonder veel van, maar Dopie weet niet genoeg mensen op te trommelen om een basisopstelling te maken. Eindstand: 0-3

Gouda H1 - Voorne H1
Kijk, dit wordt lekker. Gouda, met haar imitatie-waterveld, tegenover het gemotiveerde Voorne. Wordt gewoon een eenvoudige zege voor Voorne. Eindstand 1-4 ofzo zoek het ook uit.

Hoeksche Waard H1- Feijenoord
Nu hebben we het ergens over. Een website in de middenmoot. HW knap begonnen, Feijenoord heeft de verwachtingen (voornamelijk van zichzelf) nog niet waar kunnen maken. HW uit altijd lastig. Gaat echt spannend worden, met genoeg plakjes kaas voor de boys uit Zuid. Ik gok op een eindstand van 3-2.

Waddinxveen H1 - Souburgh H1
Goeiemorgen, daar is Waddinxveen weer! Souburgh speelt uit, dat betekent dat er gespeeld zal worden op een veld. Hierdoor zullen ze de eerste minuten enorm in de war zijn, want de vertrouwde parkeerplaats is ver weg. Hierdoor weet Waddinxveen nog even wat hoop te vinden, maar Souburgh beukt er wel een paar binnen hier. Waddinxveen eindigt de website met 4 geblesseerden en Souburgh pakt een recordaantal kaarten voor zeiken. Want potdomme, dat kunnen ze wel echt lekker he!

Prinsenbeek H1- Ypenburg
Hahahaha gast, de oranje paupers krijgen weer pakkie na hun wederopstanding vorige week. De coach heeft ze lekker een weekje vrij gegeven na hun knappe / eigenlijk onmogelijke / ze zijn gewoon de Beste!! overwinning op Waddinxveen. Prinsenbeek gaat in de rust al pils drinken, maar weet alsnog te winnen. Eindstand: 7-1.

Geniet alvast lekker van de vooruitzichten mannen!

Adtje DES | 24/09

Waddinxveen zou het in een G-hockey competitie nog voor elkaar krijgen te degraderen.

@Frank de Tank | 24/09

Geniet ervan Frankie, meer punten ga je niet pakken.

Frank de tank | 24/09

@yp
NEE!!! IK heb de vinger op de zere plek gelegd en IK heb het lek boven. Door MIJN fantastische tactiek hebben we het kwalitatief sterke Ypenburg gewoon van de mat geveegd! Ypenburg Best een leuk ploegje, maar niks vergeleken met MIJN MANNEN!

@yp | 24/09

Lol, Prinsenbeek zal nu wel met samengeknepen billetjes een extra training inlassen.

Yp | 24/09

Coach Barendregt: ”Het ging erg goed. Afgelopen week de vinger op de zere plek gelegd. We hebben twee keer keihard getraind en dan is winnen het resultaat. Er is als team gehockeyd en er zijn veel mooie teamgoals gemaakt.”

Hebben die gasten nou echt niet door dat Waddinxveen gewoon echt slecht is?

@@@hirving | 24/09

Hoho, wij pijpen louter met de broek aan.

@@hirving | 24/09

De billetjes van Krimpen zijn op aanvraag van de pastoor altijd ontbloot. Scheelt weer wat tijd

@Floris | 24/09

Floris vertel ons nou even hoe die wonderschone moeder van je heet, waar ze woont en wat haar nummer is.

Adtje DES | 24/09

Hoho, de enige die met de billen bloot gaat dit weekend is de moeder van Floris

Adtje DES | 24/09

Hoho, de enige die met de billen bloot gaat dit weekend is de moeder van Floris

@Hirving | 24/09

Krimpen gaat met de billen bloot.

Hirving Lozano | 24/09

Nu ben ik wel heeel benieuwd wat er gaat gebeuren tussen die twee

@@Pensionado | 24/09

De laatste zin van het hele stuk niet gelezen? Begrijpend lezen kan ook lastig zijn.

@capellerelle | 24/09

hebben ze 16 nieuwe spelers dan? ze konden er allemaal geen reet van namelijk

Capellerelle | 24/09

Het schijnt dat Capelle flink wat nieuw spelersmateriaal heeft aangetrokken, dus zou er niet raar van opkijken als die bovenin mee gaan doen.

@pensionado | 24/09

Capelle zich mengen in de promotie strijd en winnen van Krimpen? Iets teveel genuttigd of gewoon hersenloos?

Willie Wortel | 24/09

Capelle H1 - Krimpen 1-4
2 clubs die zo dicht bij elkaar liggen, dat kan maar 1 ding betekenen: knokken! De Capelse hangjeugd slaat nog geen deuk in een pakje boter en staan na afloop met lege handen. Wel pakken er minstens 2 een kaart.


Dopie H1 - Tempo H1 5-6
De stUdentjes hadden de dag ervoor door mams de was laten doen en in hun frisse tenues gaan ze voor de 3 punten. zowaar een heus doelpuntenfestijn

Gouda H1 - Voorne H1 1-2
Degradatiekandidaat ontvangt titelkandidaat. Niemand houdt de nul maar veel doelpunten zullen niet vallen. Gouda graaft zich in en Voorne is veel te nonchalant.

Hoeksche Waard H1- Feijenoord 2-2
Dit kan nog wel eens een spektakel worden. De jongens uit Zuid zijn gebrand om weer eens punten te pakken na 2 websiteen verloren te hebben. Op een gegeven moment slaan echter de knoppen door en krijgen er 4 tegelijk een kaart voor het uitschelden van de scheids. De coach mag achter het hekje plaatsnemen en HW krijgt 10 strafcorners in 5 minuten. In de 3e klasse zijn geen goede strafcorners, dus alles gaat naast.

Waddinxveen H1 - Souburgh H1 1-15
Waddinxveen stelt 11 C-tjes op. Souburgh maakt voor de show nog een eigen doelpunt om de kindjes met een goed gevoel aan de ranja te zetten. Waddinxveen is het spoor totaal bijster en kan zich maar beter terugtrekken uit de competitie.

Prinsenbeek H1- Ypenburg 4-1
de Prinsjes pakken moeiteloos de 3 punten. De enige goal van Ypenburg valt na een blunder van de keeper. Prinsenbeek hard op weg naar de titel

Pensionado | 24/09

Capelle H1 - Krimpen H1 4-1

Krimpen heeft afgelopen weekend zijn ware gezicht laten zien. 1-1 tegen Gouda op de eigen betonplaat was een voorbode. Aanstaande zondag gaat Capelle eindelijk de punten weer eens pakken tegen de buren uit Krimpen. Aangezien de dikke spits weer eens een rode prent heeft gepakt voor praten en de aanvoerder zijn hamstring heeft gescheurd bij het opruimen van het clubhuis is Krimpen ook flink verzwakt. Een hele zaterdag gezamenlijk de pastoor afbuizen zet ook geen zoden aan de dijk. Op naar de anonimiteit. Capelle gaat zich mengen in de strijd om promotie.

Dopie H1 - Tempo H1 1-3

Dopie doet goede zaken in de titelstrijd en verliest ook op eigen veld van Tempo.

Gouda H1 - Voorne H1 2-5

Voorne echt een maatje te groot voor de kaaskoppen. Onderkant middenmoot is wat het maximaal haalbare is voor de jongens uit Gouda.

Hoeksche Waard H1- Feijenoord 2-2

Met de voorspelde hoosbuien ligt het veld van HW er prachtig bij. Helaas voor het publiek spelen HW 1 en Feijenoord H1 tegen elkaar. Veel onkunde, met een hoop gefrustreerde mannen aan den zijlijn. Duik lekker dat veel te grote clubhuis in met elkaar en geniet van een theetje met honing.

Waddinxveen H1 - Souburgh H1 1-5

Je zou maar bij een van deze teams spelen. Sfeerloos, slecht en bijna puntloos. Ze zoUden hier punten in mindering moeten brengen. Snel naar de 4e klasse met dit uitschot.

Prinsenbeek H1- Ypenburg H1 12-2

Zou Frank het allemaal nog op de rit krijgen bij de Haagse Sjonnies. De slechte resultaten zetten zijn positie onder druk en dat doet hem geen goed. Treft zijn team ook nog de natnekken uit Braboland die met een sneltreinvaart onderweg zijn naar de 2e klasse. Ik reken op dubbele cijfers en 3 rode kaarten.

Ik wist niet dat het kon, maar het niveau van de 3e klasse ligt dit jaar nog lager. Accepteer het en laat je sneue toekomstloze leven buiten het veld als het kan. Iedereen moet op maandag weer werken of studeren en dat gaat toch het Beste als alle ledematen nog 100% functioneren.

Kus op je dop en neem het allemaal niet te serieus

Hans Worst | 24/09

Capelle H1 - Krimpen 2-3
De tokkies bij Capelle zitten op rozen, maar geven een puntje in de laatste minuut weg tegen Krimpen. Verder natuurlijk niet om aan te gluren.

Dopie H1 - Tempo H1 2-3
Het eerste puntje voor de stUdenten gaat aan de neus voorbij. De hand van opa is nog eenmaal zichtbaar. Het hoogtepunt zijn de 2 overheerlijke pitchers na afloop.

Gouda H1 - Voorne H1 2-1
Beide geen hoogvliegers, Kaaskoppen hoUden de 3 punten in Gouda.

Hoeksche Waard H1- Feijenoord 2-2
Op het waterveld zonder water kan Feijenoord de eerste helft niet wennen. Zuid komt te laat op gang op de volle winst te pakken, maar zijn wel beter.

Waddinxveen H1 - Souburgh H1 1-3
Waddinxveen? Souburgh niet Best, maar Waddinxveen zo mogelijk nog slechter. Eindelijk weer eens een kop van jut in de derde klasse. Een doelsaldo van -100 lijkt haalbaar.

Prinsenbeek H1- Ypenburg 3-0
Prinsjes doen er alles aan om voor het eerst de 0 de hoUden in 3B en dat lukt, daardoor vergeten ze wel de dubbele cijfers op het bord te zetten.

Succes allemaal en voor het publiek: sterkte toegewenst met het afgrijselijke hockey in 3B.

Adtje DES | 24/09

Capelle - Krimpen
Een mooie burenruzie op het programma, met voorafgaand ook beide dames teams tegen elkaar. Smullen geblazen met gegarandeerd scheldende tokkies langs de lijn.
De uitslag is dan al direct van minder belang, de amusementswaarde gaat hoe dan ook hoog liggen.
Een kleine overwinning voor de refos maar invullen dan.
1-2

Dopie - Tempo
Draak van een website, Dopie weer traditioneel zwak gestart. Echter, je zou toch bijna denken dat er tegen Tempo toch wel wat te halen moet zijn?
Het eerste puntje voor de feuten!
2-2

Gouda - Voorne
Gouda verassend met een puntje uit de bijbelgordel vertrokken afgelopen zondag. Blijkbaar kunnen de stroopwafels toch wel iets met een bal.
Tegen Voorne vrees ik echter dat er op het zachtste semi-waterveld van de 3e klasse geen punten gepakt gaan worden.
2-4

Hoeksche Waard - Feijenoord
Het zal weer flink stormen in Mijnsherenland, maar helaas niet vanwege het geweldige hockey. De jumpers uit zuid komen op bezoek en hebben sinds de nederlaag bij Krimpen een gevoelig tikkie gehad. De Hoeksche gaat er hier met de punten vandoor, de coach van Feijenoord met een geel kaartje.
2-1

Waddinxveen - Souburgh
Moet dit echt?
Lekker opdoeken dat Waddinxveen, de scooterboys pakken de punten en brommeren weer op hun gemakkie terug naar Alblas.
Waddinxveen gaat er wel eentje inleggen, want zoals we weten gaat geen enkel team de nul hoUden.
1-6

Prinsenbeek - Ypenburg
Waar Ypenburg de dubbele cijfers afgelopen weekend haalde tegen het G-hockey elftal van Waddinxveen zullen de rollen nu omgedraaid zijn.
Kanonnenvoer voor Prinsenkek, er kan vast champagne ingeslagen worden hoor mannen.
8-1

De derde helft wordt er traditioneel weer ondergepresteerd door de teams die kannetjes blijven schenken.
Fijne zondag!

o.twist | 23/09

Prinsenbeek - Ypenburg 6-1

De prinsjes voelen zich heer en meester, niemand die aan ze kan tippen dit jaar. De enige echte tegenstander zijn zij zelf, als de wisselvalligheid terug komt, verspelen ze de punten. Ypenburg wordt na de mega winst op 5de klasser Waddinxveen weer even met de neus op de feiten gezet.

Waddinxveen - Souburgh 2-5

Van verdriet wil je hier niet gaan kijken. Waddinxveen gaat regelrecht door naar een JH1 in de reserve klasse. Souburgh heeft deze puntjes nodig om in het spoor van de degradatie concurrenten te blijven.

Hoekse W. -Feijenoord 2-2

Hoekse is aardig begonnen, maar hebben nog niet de echt moeilijkere tegenstanders getroffen. Overmoedig verslikken ze zich in het tuig van Zuid. Feijenoord moet het allemaal nog maar laten zien, net als Ypenburg een degradatie klantje.

Gouda - Voorne 2-2

Gouda is niet bovenmatig goed, maar ook niet slecht. Voorne zoekt een excuus om nog wat puntjes te laten liggen zodat ze niet terug hoeven naar de 2de klasse en ziet een uitgelezen mogelijkheid. Ze pakken nog wat kaartjes voor de bierpot en gaan lekker in de middenmoot hun kunstje doen.

Dopie - Tempo 1-4

De maand September is nog niet voorbij. De introductiefeestjes en de nieuwe bangalijst zijn nog niet volmaakt. Opa keert nog een keertje terug om de knaapjes te vertellen van zijn kleindochter af te blijven en verder is er geen hol aan aan deze website.

Capelle - Krimpen 1-4

Capelle mag dan 3 x gewonnen hebben, maar kijk dan ook tegen wie. Zo bijzonder is dat niet en die gaan de komende weken geen puntjes meer pakken. De pastoors kindjes uit Krimpen hebben de priester van Capelle gevraagd om een audientie. Na wat knullig zuig en trek werk mogen ze dan toch met de puntjes naar huis.

2oen | 23/09

Na 3 potjes kunnen we al redelijk wat conclusies trekken;

- Prinsenbeek gaat dit jaar lachend naar de 2e klasse.
- Voorne moet er hard aan trekken, maar gaat ook weer terug.
- Plek 3 gaat opgevuld worden door Capelle gok ik.
- Daaronder komt een rijtje typische 3e klasse teams; Gouda, HW, Krimpen en later in het seizoen misschien Dopie;
- Onderkant van de middenmoot zal gevuld worden met; Tempo, Feijenoord, Ypenburg;
- Degradanten zijn volgens mij al zo goed als zeker; Souburgh en Waddinxveen.

Hirving Lozano | 23/09

Zo na lang wachten ben ik dan eindelijk terug op het forum. Heb even gewacht tot dat ik weer helemaal mezelf ben in Napoli. Kinderen zitten op school en hebben het helemaal naar hun zin daar. Kan ik eindelijk weer een beetje onzin schrijven.

Hierbij mijn voorspellingen. Wederom weet niemand de 0 te hoUden.

Capelle - Krimpen 3-4
Eerste semi test voor Capelle. Toch wel de verrassing van het seizoen op dit moment. De vraag is dat ook wie ze gaat afstoppen. De gasten van Krimpen doen voor de website allemaal nog een schietgebedje met succes.

Dopie - Tempo 2-3
Drama pot.

Gouda - Voorne 2-4
Dit is een interessante pot dat kan niet anders. De ene nog botter dan de ander.

Hoeksche Waard - Feijenoord 3-3
Zelfde eindstand als Emmen - 010. Hoeksche baard uit altijd lastig.

Waddinxveen - Souburgh 0 - 20
Ze zijn het helemaal kwijt.

Prinsenbeek - Ypenburg 5-2
Gaat het dan toch echt gebeuren voor de prinsjes. Ik vraag het mezelf af maarjaaa we gaan het zien.