Speelronde 3

Geplaats door: 2oen ( )

  • 3B
  • 16/09
  • 2366

Feijenoord H1 - Capelle H1
Krimpen H1 - Gouda H1
Souburgh H1 - Hoeksche Waard H1
Tempo H1- Prinsenbeek H1
Voorne H1- Dopie H1
Ypenburg H1 - Waddinxveen H1
Reageren

Adtje DES | 23/09

Wat een weekend en uitslagen zeg! Is Waddinxveen met 8 man komen opdagen? Wat een afgang. Hun dames team er met 7-0 af, het mannenteam met 10-1. Gaat lekker op die club.
Bij Krimpen toch wat zand in de motor gekomen? Niet zo gek met die velden daar.
Opnieuw een weekend waarbij de nul niet heilig was, lang leve de derde klasse.

@@waddixveen | 22/09

Ja en je moeder

@waddinxveen | 22/09

Jb opgesteld of wat?

Walibi | 18/09

Feijenoord H1 - Capelle H1
Dit weekend gaat Feijenoord zeer hard. In de kleedkamer worden bananen met pep naar binnen geschoven en voordat de warming-up uberhaupt begonnen is, ligt de hartslag al rond de 180. Capelle weet niet wat het overkomt en wordt compleet van het Biljartlaken gespeeld.

Krimpen H1 - Gouda H1
Het plakkie schuurpapier gaat weer menig knietje vernachelen aanstaand weekend. Krimpen kan totaal niet omgaan met de titel van Favoriet en gaat er beschamend hard af tegen de jonkies uit Gouda.

Souburgh H1 - Hoeksche Waard H1
Iedereen lacht HW uit, maar die kunnen Best prima ballen. Souburgh geen partij voor deze gents.

Tempo H1- Prinsenbeek H1
Hier valt weinig over te zeggen, Prinsenbeek met de ogen dicht over Tempo H1.

Voorne H1- Dopie H1
De ambitie van Dopie om de 2e klasse te halen is er een die voor altijd een ambitie zal blijven. Voorne gaat daar met een simpele overwinning geen verandering in brengen.

Ypenburg H1 - Waddinxveen H1
Dit is zon pot waarbij het niet uitmaakt of je je linkerhand of je rechterhand boven hebt. Als je überhaupt een stick kan vasthoUden, sta je direct basis. Kortom, het is één, groot, feest!; Bij de eerste paar corners staan er 6 verdedigers in de goal en heeft de keeper zijn helm uitgeleend aan Rob Lijnstop. Tijdens de eerste de Beste counter staat Aad van de Straat buitenspel op te heffen en wanneer het balletje over de zijlijn rolt, probeert Matige Mike van zaterdag 4 hem vanuit zijn nek weer in het spel te brengen.

Tja, als niemand van te voren duidelijk de regels uitlegt, kan je dit soort dingen verwachten. De scheidsrechters hebben er in ieder geval hun handen vol aan.

Adtje DES | 18/09

Feijenoord - Capelle
De simpele broeders uit Zuid hebben een zware zondag achter de rug bij de beton broeders van Krimpen.
Thuis zie ik hen minimaal een punt pakken tegen Capelle. (2-2)

Krimpen - Gouda
Prima begin van de competitie voor de kerk jongens. Gouda zal de volgende ploeg zijn die ten onder gaat op het beton. Wie weet dat Krimpen dit jaar wel eens in de subtop kan gaan belanden. We gaan het meemaken. De kazen zullen als volgende de pineut zijn (5-1)

Souburgh - Hoeksche Waard
Twee zwakke broeders tegen elkaar op het sahara veld.
Als dit geen smullen wordt...
Misschien slimmer om de website op papier af te doen en direct aan de derde helft te gaan beginnen mannen (4-3)

Tempo - Prinsenbeek
De Prinsjes dit seizoen dan toch echt de grote titelkandidaat na afgelopen weekend.
Tempo zal letterlijk knokken voor de punten. Na 4 maal groen, 2 maal geel en 1 maal rood eindigt deze pot in een ruime overwinning voor Prinsenkek (1-8).

Voorne - Dopie
De mannen van Voorne weten dat de tweede plek dit seizoen het maximaal haalbare wordt.
De klemkeizers van Dopie doen in deze website voor de gezelligheid mee en gaan zonder punten terug naar Delft. (5-1)

Ypenburg - Waddinxveen
Zwak tegen nog zwakker.
Nog zon kraker in de kelder van de derde klasse. Probeer de bal eerst eens drie keer naar iemand in hetzelfde tenue te spelen voor je gaat denken aan scoren, laat staan winnen. De spits van Ypenburg schopt de bal er met zijn voet in de laatste minuut in zonder dat de scheids het ziet (1-0).

Hou het gezellig en geniet van het bier!

Bob Ross | 17/09

Beste kijkers, mijn excuses voor de vorige voorspellingen. Alles gelijk was iets te optimistisch. Iedereen zit er wel eens naast. Behalve bij de moeder van Floris. Daar scoor je altijd bij.

Feijenoord H1 - Capelle H1
Een dwazig potje tussen 2 buren. Het doorgesnoven tuig van Zuid weet zich niet te beheersen na een hattrick van het knotje. De moeder van Floris had staan soppen. Ik scoor er ook 3 maar het stringetje van de trainer maakt het verschil.
(4-3)

Krimpen H1 - Gouda H1
De gedoodverfde promovendus zuigt de pastoor nog maar eens af voor een nieuw veld. Kokhalzend gaan ze naar de overwinning. De moeder van Floris is niet welkom in een christelijk dorp. Is de moeder van Floris een graskaasje of en goed gerijpte gorgonzola. De dubbele cijfers worden gehaald.
( 10-1)

Souburgh H1 - Hoeksche Waard H1
Hoeksche Waard is ondergewaardeerd. De trekpop van Souburgh houdt er geen bal uit. Mr. Burns sleept er 8 in.
De Regenboog van Souburgh is de afgelopen website niet gelukt, maar in de Sahara moet dat zeker goed komen. Zondag worden namelijk tropische temperaturen verwacht.
Denk daar maar eens over na.
(5-8)

Tempo H1- Prinsenbeek H1
Het Brabants onderonsje. Nadat alle saucijzenbroodjes op zijn begint een eenzijdige pot. Op de roze buitenband ziet de opa zijn kleinkinderen een wanprestatie leveren. Prinsenbeek is uit op bloed.
(1-8)

Voorne H1- Dopie H1
De fietsenmakers van Dopie en hun dikke vriendinnetjes komen van een koude kermis thuis. Bij Voorne hebben ze wel normale dames. Op een blauwe maandag heb ik daar nog een nat vingertje gehaald.
Stand? Boeie...

Ypenburg H1 - Waddinxveen
Degradatiespook is aanwezig. De moeder van Floris helaas niet. Is Johnny Bravo al geschorst? Waddinxveen, succes jongens. Hierna nog maar 19 potjes.
(1-1)

P.S
Hebben jullie ook de sleutel van het clubhuis?

Pensionado | 17/09

Feijenoord H1 - Capelle H1 2-5

Feyenoord afgelopen weekend kennis gemaakt met een echt 3e klasse team. Tegen Capelle lopen de jongens uit zuid weer tegen de lamp. Toch wel een vrij pover team dat Feyenoord.


Krimpen H1 - Gouda H1 4-1

Krimpen heeft het geluk dat het mag beginnen tegen de zwakke broeders. Gouda roept hard, maar blijkt weinig in zijn mars te hebben. De jongetjes die zijn opgegroeid zittend op de knieën leggen nu eigenhandig de kaaskoppen over de knie. Heeft Krimpen een nieuwe keeper? Zag er goed uit zondag.


Souburgh H1 - Hoeksche Waard H1 0-3

Een gedrocht van een website waar zwak tegen zwakker speelt. Aangezien de scooters niet willen starten op zondag wordt deze website gelukkig op papier afgedaan met een 3-0.


Tempo H1- Prinsenbeek H1 1-6

De Brabo’s mogen lekker gezellig doen met elkaar. De rest van de poule viert feest zolang deze teams onder de rivieren blijven. Laten we hopen dat de een promoveert en de ander degradeert. Prinsendaal trekt aan het langste eind en zetten de goede vorm door.


Voorne H1- Dopie H1 7-1

Voorne staat in huis klaar om de kaasdoppen uit Delft te wassen. Echter werkt de sproei-installatie niet en wordt het een lekker potje schuren. Niet prettig voor de doppen, maar wel effectief. Met de blaren op de maagdelijke dopjes druipt Dopie af en mag het zich gaan opmaken voor een jaartje degradatiehockey.


Ypenburg H1 - Waddinxveen H1 1-0

Onsportief tegen Sfeerloos. Knap van Waddinxveen om zelfs tegen laagvliegers punten te verspelen. Ook tegen Ypenburg gaat het weer fout. Een website die het aankijken niet waard is.

Theo Lucius | 16/09

De keeper van Feijenoord is zijn stick vergeten, dus speelt het eerste kwart zonder. Capelle weet hier helaas niet van te profiteren. De heren van Feijenoord worden achterdochtig nadat hun nieuwe spits al voor de zo vaakste keer het doel weet te missen. Vermoeden van matchfixing? (0-0)

Krimpen H1 - Gouda H1
De heilige boontjes vs. de scooterboys. Het Red Bull en frikandellenbroodjes ontbijt van de scholieren uit Gouda mocht niet baten, en gaan het na een geestdodend, doorsnee, 3e-klasse potje toch afleggen tegen Krimpen. (2-0)

Souburgh H1 - Hoeksche Waard H1
De woestijnkevers van Souburgh hangen aan elkaar als droog zand, HW maakt hier gebruik van onder het mom van; ‘beter hard geblazen dan de mond verbrand’. (1-4)

Tempo H1- Prinsenbeek H1
De prinsjes lijken op stoom na de overwinning op Voorne. Raar begin van de website, nadat is gebleken dat opa zijn houten stick weer uit de vitrine heeft gehaald en zorgt voor de 1-0. Eindstand na 4 kwarten: (1-6)

Voorne H1- Dopie H1
Voorne staat na welgeteld 30 seconden spelen al met 1-0 voor, doordat de aanvoerder van de studs nog staat te preken. Uiteindelijk gaan de mannen uit Delft met 0 punten uit 3 websiteen terug naar hun zolderkamertjes. (5-2)

Ypenburg H1 - Waddinxveen H1
De website van het weekend! Degradatiekandidaat 1 tegen degradatiekandidaat 2. Magere overwinning aan de kant van Ypenburg. Oh, ja. En iets met Waddinxveen en Murphy’s Law. (1-0)

@Favorietadt | 16/09

genoemd bij gebrek aan beter, dat jullie er geen zak van kunnen was iedereen al duidelijk.

@Favorietadt | 16/09

genoemd bij gebrek aan beter, dat jullie er geen zak van kunnen was iedereen al duidelijk.

@Favorietadt | 16/09

Ik MOET helemaal niks vriend.

Favorietadt | 16/09

Iedereen die naast Prinsenbeek over promoveren nadenkt, moet even goed kijken hoe Waddinxveen dat is afgegaan.

Wel geinig dat Krimpen nu genoemd wordt als favoriet. Wij kunnen er echt geen kloten van en degraderen nog liever dan dat we promoveren.

De KNVB | 16/09

Feijenoord H1 - Capelle H1
Feijenoord kan samen met Souburgh een gooi doen naar het meest onsportieve team van de competitie. Capelle begint de competitie goed. Als het klopt dat de spits van Capelle naar Feijenoord is gegaan zal deze zich wel willen bewijzen. Dit resulteert in minimaal 1 kaart. De punten gaan mede hierdoor mee terug naar Capelle.
(2-4)

Krimpen H1 - Gouda H1
Bij gebrek aan beter maakt Krimpen zowaar een kans om te promoveren. Hebben echter helemaal niks te zoeken in de 2de klasse. Gouda herpakte zichzelf deze week maar maakt tegen de altaarjongetjes geen schijn van kans.
(5-1)

Souburgh H1 - Hoeksche Waard H1
Souburgh uiterst zwak begonnen. Hoeksche waard heeft het geluk gehad al tegen de oranje losertjes van ypenburg gespeeld te hebben. Maar is zelf ook van een bedroevend niveau en gaat Ypenburg volgen terug naar de kelderklasse. Op de Sahara wordt het een eenzijdige pot.
(4-1)

Tempo H1- Prinsenbeek H1
Tempo deze week verrassend gewonnen van Waddinxveen. Echter of dit iets zegt, geen idee. De prinsjes, gemotiveerd door de winst op Voorne, winnen deze pot op hun slippertjes.
(0-7)

Voorne H1- Dopie H1
Voorne is uit op herstel. Dopie niet bij machte om hun stickjes vast te hoUden. Denk dat Dopie het dit jaar nog lang spannend gaat maken in de strijd om handhaving. Voorne gaat uiteraard voor promotie en dit zal in de stand terug te zien zijn.
(6-2)

Ypenburg H1 - Waddinxveen H1
Onze oranje losertjes mogen het opnemen tegen Waddinxveen dat het wereldrecord opeenvolgende websiteen verliezen probeert te verbreken. Waddinxveen doet haar Best om weer te verliezen, maar de oranje losertjes zijn dermate slecht dat hun poging tot een record in duigen valt.
(1-3)

Jan Vennegoor | 16/09

of Hesselink

Was het weer lekker weer he!?
Heb er weer van genoten.

Over de uitslagen:
Prachtige uitslagen wederom niemand die de ‘nul’ houd.
Gaat het volgende week wel lukken?
Jan zal het weten...
Het antwoord is ‘nee’!

Wat een verassingen weer. Waddinxveen doet er echt alles aan om voor de dubbele degradatie te gaan. Krimpen en Prinsenbeek toch wel favoriet dan? Of gaat Voorne nog aanhaken? Tempo weer ineens gewoon ook heeel vreemd. Vraag mezelf wel af of opa ook nog meedoet.... Kan iemand dit gerucht bevestigen?

Ben benieuwd wat er nog allemaal gaat gebeuren

Klopt het een beetje van de kratjes en de kannetjes?

Zit nu echt al 5 min na te denken voor nog meer onzin.... maar helaas..

Groetjes,

Jan Vennegoor of Hesselink
Houdoe

Adje DES | 16/09

a

Dikke kak | 16/09

Wat is Waddinxveen aan het doen? Vorig seizoen alles verloren en gaan er nu ook alweer 2x af.

Stellen ze überhaupt 11 man op?

nietstedoen | 16/09

Feijenoord - Capelle word een aanslag op het welzijn van de spelers en op de ogen van de toeschouwers. Capelle is dan wel goed begonnen, maar ze zijn natuurlijk ook geen hoogvliegers. Feijenoord thuis krijgt het voordeel van de scheidsrechters en mag de punten thuis hoUden. 3-1 winst na een harde en onsportieve pot.

Krimpen - Gouda word de website van de kaarten. Op de parkeerplaats gaan de goudhaantjes als snel door de ondergrens van hun kunnen ( wat toch al niet al te Best is) en de pastoor kindjes gaan meedoen om promotie naar de 2de klasse bij gebrek aan betere ploegen in deze poule. 6-1

Souburgh op het sahara veld gaat zich opmaken voor de eerste 3 punten van het seizoen. Een slecht begin van de competitie, maar te sterk om te degraderen. Dat kan van Hoekse niet gezegd worden, redelijk begonnen tegen de mede degradatie kandidaten, maar nu moet het gebeuren en dan kunnen ze het gewoon niet. 4-1

Tempo - Prinsenbeek word een slooppartij. De prinsjes hebben vleugeltjes gekregen nu ze weten dat ze echt favoriet zijn voor de titel. Buiten de hoge score willen ze Tempo ook nog echt vernederen, dubbele cijfers behoren hier tot de mogelijkheden. 0-10

Voorne had niets in te brengen tegen de prinsjes en gaat zich verslikken in de Henegouwers. Deze week even geen borrels en feestjes op de agenda en dar weerspiegelt zich in de uitslag waarna de Henegouwers zich alsnog op een feestje wanen en de bierkraan open gaat. 1-4

Ypenburg start tegen 2 mede degradatie kandidaten met 2 x verlies. Met Waddinxveen op bezoek moeten nu echt de eerste puntjes komen, maar wat een teleurstelling zal het worden. Waddinxveen dat rechtstreeks naar de 4de klasse terug wil gooit alles op alles en haalt een puntje op. 2-2.

Administratie | 16/09

Gouda = krat + knakworsten, bedankt voor de goede zorgen knorretjes!