Speelronde 2

Geplaats door: 2oen ( )

  • 3B
  • 09/09
  • 2138

Capelle - Souburgh
Gouda - Dopie
HW - Ypenburg
Krimpen - Feijenoord
Prinsenbeek - Voorne
Waddinxveen - Tempo
Reageren

Jan Vennegoor o | 16/09

f Hesselink

Was het weer lekker weer he!?
Heb er weer van genoten.

Over de uitslagen:
Prachtige uitslagen wederom niemand die de ‘nul’ houd.
Gaat het volgende week wel lukken?
Jan zal het weten...
Het antwoord is ‘nee’!

Wat een verassingen weer. Waddinxveen doet er echt alles aan om voor de dubbele degradatie te gaan. Krimpen en Prinsenbeek toch wel favoriet dan? Of gaat Voorne nog aanhaken? Tempo weer ineens gewoon ook heeel vreemd. Vraag mezelf wel af of opa ook nog meedoet.... Kan iemand dit gerucht bevestigen?

Ben benieuwd wat er nog allemaal gaat gebeuren

Klopt het een beetje van de kratjes en de kannetjes?

Zit nu echt al 5 min na te denken voor nog meer onzin.... maar helaas..

Groetjes,

Jan Vennegoor of Hesselink
Houdoe

ons mam | 16/09

Voorne was wel erg tam en Prinsenbeek fel. De 3 punten bleven terecht in Prinsenbeek die het zichzelf nog moeilijk maakte met 4 kaarten (3x groen). Ook daar stelde Voorne weinig tegenover, 1x groen..
Prinsenbeek titelkandidaat nummer 1

Adtje DES | 16/09

Zo te lezen was het weer genieten langs de velden. Opnieuw geen enkele ploeg erin geslaagd om de nul te hoUden, hulde!

Kelderklasse | 15/09

Als Prinsenbeek dit jaar niet weet te promoveren, moeten ze die club maar opdoeken. Niveau is dit jaar echt erbarmelijk en er is echt 0 concurrentie voor ze.

Mats seuntjes | 15/09

Prinsenbeek - Voorne, 1e helft waren de prinsjes duidelijk de baas, 4-1 Voorne had niks in te brengen. 2e helft mager aan beide kanten. Veel kaarten. Kortom Voorne toch geen titelkandidaat?! De Prinsjes zijn op oorlogspad

Mats seuntjes | 15/09

Prinsenbeek - Voorne, 1e helft waren de prinsjes duidelijk de baas, 4-1 Voorne had niks in te brengen. 2e helft mager aan beide kanten. Veel kaarten. Kortom Voorne toch geen titelkandidaat?! De Prinsjes zijn op oorlogspad

Bart | 15/09

Hoekse - Ypenburg 3 - 1 we speelden slecht, hebben niets geleerd en het was een onnodig verlies.

Verliezen | 15/09

Waddinxveen gaat voor een dubbele degradatie?

@Feyenoord | 13/09

Maar je gebruikt hem nu wel! Durfal!

Feyenoord | 13/09

Helaas mogen we de y nog niet gebruiken, net als het officiele tenue nog niet. Maar zal niet lang meer duren.

@Feyenoord | 13/09

Feyenoord of Feijenoord?

#durftevragen

@prinsjes | 13/09

Prinsjes samen met ons Voorne inderdaad wel dé kampioenskandidaat.
Jammer dat de Prinsjes vaak ten onder gaan wegens een gebrek aan mentaliteit. de nummers 14, 19, 5, 8 en 20 zijn de sterkhouders. Zonder een van hun waren de Prinsjes simpelweg maar een middenmoot. Tot zondag!

feyenoord | 13/09

Sorry gasten, maar wij worden als Feyenoord natuurlijk gewoon kampioen. Niemand die thuis wil vertellen dat ze van Feyenoord hebben gewonnen toch? Iedereen verder heel veel plezier en tot op de Coolsingel!

Hardhitter | 11/09

Capelle - Souburgh (1-7)

WK 2014 Brazilië - Duitsland website. Capelle wordt helemaal weggespeeld op water. De mannen van de sahara gaan werken aan het doelsaldo.

Gouda - Dopie (2-2)

Hiervoor hoef je niet uit je nest te komen. Beide teams hebben er eigenlijk geen zin in en gooien met de pet naar de website. 2-2 met 10 katers.

Hoekses Waardes - Ijpenberg (1-4)

HW echt te zwak voor de 3e klasse. Ypenburg heeft nog ambitie maar nadat ze tegen sterkere ploegen moeten is het snel klaar. Op het heerlijke semiveld staat het 1-1 voor het laatste kwart.

Krimpen - Feyenoord (4-3)

Krimpen op eigen P net een stukje sluwer dan Feyenoord. Krimpen kijkt omhoog en pakt 6 uit 2. Feyenoord niet slecht voor een promovendus, hoe lang hoUden ze het vol?

Prinsenbeek - Voorne (8-8)

Volgens vele de twee titelkandidaten. Prinsenbeek traint net alsof ze in de 1e klasse spelen. Voorne snapt het leven iets beter en doet het wat rustiger aan. Prinsjes vorig jaar al moeten promoveren ipv die mongooltjes van Westland. Gun het ze niet, maar zou wel terecht zijn. Deze pot zetten beide ploegen vol in op de aanval. Beide keepers hebben zich te veel laten likken zaterdagavond en gaan gruwelijk in de fout.

Waddinxveen - Tempo (6-1)

Waddinxveen gaat eindelijk weer puntjes pakken. Na het pak slaag van vorige week gaan ze eindelijk een keer een degelijke pot spelen. Tempo zonder de voorzitter geen goede ploeg (naast de aanvoerder). Tempo is degene die nu een pak slaag krijgt.


Succes dit weekend gasten

NostraDames1 | 11/09

Capelle - Souburgh
De enige reden waarom het publiek niet gedesillusioneerd naar huis vertrekt is het lekker zonnetje. website is niet om aan te gluren dus lekker die zonnebril op. Er valt niet veel te juichen maar Capelle wint wel. Desalniettemin een donderspeech van de immer realistische coach. Eindstand 3-1.

Gouda - Dopie
Was Gouda nou zo slecht of was Feijenoord nou zo goed? Of allebei slecht? Of allebei niet zo goed? Ow wat verwarrend. Een ding is zeker, Gouda is niet goed dit jaar, maar Dopie komt daar pas diep in de tweede helft achter (als een groot deel van de alcohol eindelijk is afgebroken). Dopie komt nog terug van Jantje naar 3-2 maar gaat toch zonder punten naar huis. Dan nog maar een bakkie.

HW - Ypenburg
Spoedeisende hulp en opticiens opgelet, drukte in de Hoekse Waard zondag. SEH voor de spelers en opticiens voor het publiek. Was nou toch maar een laatste keer gaan varen zondagmiddag. Alleen de scheidsrechters hebben een leuke dag en krijgen zowaar een goede beoordeling. 2-2

Krimpen - Feijenoord
Het schijnt dat Feijenoord deze week op de parkeerplaats bij de Kuip traint om vast te wennen. Helaas voor het Tuig van Zuid is Krimpen net zo stug als hun veld. Feijenoord wordt met 4-2 naar huis gestuurd maar krijgt na enig diplomatiek overleg zowaar een hele krat bier!

Prinsenbeek - Voorne
Wanneer komt Prinsenbeek er achter dat ze wel leuk hockeyen maar dat de club totaal geen toekomst heeft? Voorne ook niet trouwens. Het zou voor beide beter zijn niet te promoveren, maar daar komen ze komen seizoen wel achter, dit zijn namelijk wel de favorieten van deze poule. (In het land der blinden is eenoog koning) 5-4, scoreverloop gaat alle kanten op, eindstand 5-4. Bij Voorne gaan ze onderling ruziënd van het veld na de zoveelste domme gele kaart.

Waddinxveen - Tempo
Om te huilen. Waddinxveen pakt wel een punt waarna een volksfeest losbarst! Wat een opluchting na al die ellende. Eerste punt van het seizoen is binnen, eerste rode kaart ook trouwens, maar dat boeit ze geen zak.

Bob Ross | 10/09

Prinsenbeek - Voorne
De kraker van de week!
Eindigt in een teleurstellend gelijkspel. De wijven van Prinsenbeek vallen tegen, waardoor 22 man alleen zat te dromen van de moeder van Floris.
(0-0)

HW - Ypenburg.
De Johnny Bravo van Ypenburg pakt geel. Aangezien de opponent van Ypenburg, Mr.Burns ook geel pakt blijft het gelijk.
(1-1)

Waddinxveen - Tempo
Tempo mist de roze buitenband, Waddinxveen weet niet hoe ze moeten winnen.
( 2-2)

Dopie - Gouda
16 rukkende stUdenten en de moeder van Floris. De coach kijkt tevreden toe.
(3-3)

Capelle - Souburgh
Souburgh speelt zonder keeper, maar Capelle lukt het niet om te scoren.
(4-4)

Krimpen - Feijenoord
Feijenoord speelt met het penseel op het slechte doek van Krimpen. Net iets te weinig vocht op het veld, behalve in het stringetje van trainer. Die dacht, wie is de moeder van Floris? Verder een spannende pot waarin Krimpen dicht bij de winst komt.
(0-10)


P.S
Floris, wat is het nummer van je moeder?

@prioriteiten | 10/09

Prinsenbeek is een dienblad met biertjes

Bolderbast | 10/09

Capelle - Souburgh 0-4
Bureau Halt heeft een dagje vrij en de Capelse hangjeugd wordt op de velden losgelaten. De mannen van Souburg hebben allemaal een keeperspak aan om de klappen op te vangen, maar weten wel met de 3 punten naar huis te keren.

Gouda - Dopie 2-2
Dit is de kraker voor plek 7/8. Gezellig potje hockey tussen 2 amicale teams. Naderhand worden de dames van het vrouwenteam verleidt over een bordje pasta.

HW - Ypenburg 1-1
Gaap...

Krimpen - Feijenoord 1-2
Op het beton van Krimpen kunnen alleen zaalhockeyers uit de voeten. Oud-gedienden van Feijenoord zijn een slecht veld wel gewend en weten er goed mee om te gaan. website eindigt met 9 spelers aan elke kant, 5 wissels zijn simpelweg niet voldoende om het blessureleed op te vangen.

Prinsenbeek - Voorne 2-3
Spannend tot het laatste fluitsignaal. In de dying seconds sleept Voorne toch nog de 3 punten uit dit duel. Zo vroeg in de competitie al een kampioenswebsite spelen, je moet het maar kunnen.

Waddinxveen - Tempo 2-0
Keeper van Waddinxveen houdt na de afstraffing van vorige week wel eens de nul.

Prioriteiten | 10/09

Zullen we dit even zwart op wit krijgen en afmaken?

Souburgh - kratje
Hoeksewaard - kratje
Dopie - kannetje
Ypenburg - kannetje
Tempo - kannetje
Capelle - kratje
Krimpen - kratje
Prinsenbeek - ?
Voorne ?
Waddinxveen?
Gouda?
Feijenoord - kratje

@capellegek | 10/09

Waardering voor de input. Minder voor de inhoud. Net even iets te gek. Al verwacht ik ook wel dat Souburgh eraf gaat bij jullie.

@Capellegek | 10/09

Net iets te gek...

@capellegek | 10/09

beetje onsmakelijk na zon triest verhaal en niet erg gepast. Weet niet of je inderdaad van Capelle bent of dat je stemming maakt, maar sporen doe je niet.

Capelle gek | 10/09

Let op scooterboys. Jullie moeten komende zondag niet via Capelsebrug rijden. We willen jullie graag zelf even flink aanpakken voordat plaatsgenoten dat doen.

Pensionado | 10/09

Capelle - Souburgh 2-0

Capelle niet de sterkste broeder, maar zeker meer stabiel dan de scooterboys uit Alblasserdam. Na een nachtje als dokwerker weer een prachtig schip af te hebben gerond is het op zondag tijd om een driepunter door de billen te krijgen voor de kleuters op hun Yamaha Aerox. In de buddyseat nemen ze direct 4 plakken salami mee terug uit Capelle.

Gouda - Dopie 2-5

Kaaskoppen tegen Kaasdoppen. Nadat de jonge hengsten uit Delft het smegma van de dop hebben geveegd is het tijd de dop nu door de billen van de kaaskoppen te rammen. Gouda mag hopen dat het aan het einde van het seizoen niet met de rode lantaarn eindigt.

HW - Ypenburg 1-3

Windkracht 8 langs de rivier op het (semi)veld maakt het hockey er niet beter op. De jongens van Frank Nemen echter wel de 3 punten mee. HW samen met Gouda klaar om terug te gaan naar de 4e klasse. Liberty uit wil natuurlijk niemand missen.

Krimpen - Feijenoord 4-3

Dit zou wel eens een pittig potje kunnen worden. De jongens uit Zuid zijn wel gewend om op straat te sporten wat dan weer handig is op de landingsstrook in Krimpen. De trainer van Feijenoord laat zich gek maken door de jongens van de club waar hij is groot geworden wat resulteert in een rode kaart en een kan ranja. Op het veld is het bloed aan de bal en trekt Krimpen net aan het langste eind. De jongens uit Krimpen zijn het trekken wel gewend na al die jaren in de kerk.

Prinsenbeek - Voorne 2-4

De twee titelkandidaten tegen elkaar. Prinsjes nemen zichzelf en het hockey in de 3e klasse veel te serieus waar Voorne klaar is met doen alsof de tweede klasse zoveel geweldiger is. De een geniet en de ander eindigt met verdriet. 2-4 Voor de mannen uit Hellevoetsluis

Waddinxveen - Tempo 1-1

Dit zou ik lekker schriftelijk afdoen met een gelijkspel. Niemand die zin heeft om naar het meest sfeerloze complex van de competitie af te reizen voor een mager gelijkspel tussen twee smakeloze teams.

Alles kan | 09/09

Theekan, waterkan, koffiekan, toekan. Maar er kan nog veel meer; IJsselmeer, Haarlemmermeer, Smeernof ice.

@@Krimpen | 09/09

Inlijsten en uitgeprint meenemen, anders krijg je alsnog een kannetje.

Pils | 09/09

Prinsenbeek volgens mij een blaadje

Tempo | 09/09

Kannetje sinds vorig jaar

@Krimpen | 09/09

Prachtig om dat zwart op wit te hebben.

Krimpen | 09/09

Kannetje? Als je bij ons een kannetje hebt gehad zal je die wel verdiend hebben. Wij geven namelijk altijd een kratje.

Nameandshame | 09/09

Souburgh - kratje
Hoeksewaard - kratje
Dopie - kannetje
Ypenburg - kannetje
Tempo - kratje
Capelle - kratje
Krimpen - kannetje
Prinsenbeek - ?
Voorne ?
Waddinxveen?
Gouda?
Feijenoord - kratje

@@gier | 09/09

Kannetjes ranja van de dag ervoor.

@Gieren | 09/09

Bij zowel Krimpen als Ypenburg kennen ze het begrip krat niet. Dus geef ze lekker kannetjes.

45 en strak | 09/09

Capelle – Souburgh
Gewoon een typisch 3e klasse potje; ken vriezen, ken dooien. Capelle kan na de winst op Ypenburg zomaar weer tegen een zepert aanlopen en mijn vruchtwater zegt me dat dat ook gaat gebeuren. Voorspelling; 1-5 met een hele regenboog aan gekleurde papiertjes.

Gouda – Dopie
StUdenten zijn vergelijkbaar met Gouda. Beiden een jong team die snel door randzaken afgeleid worden; scheidsrechters, aantrekkelijk schoon langs de lijn, plotselinge veranderingen in het weer en een vroege achterstand, ze komen er niet meer overheen. Deze website wordt een gelijkspel met ontzettend veel spektakel. Voorspelling ; 4-4 met voor een enkeling op het veld een beschamend stijf plassertje door een knipoogje van de moeder van Floris.

HW – Ypenburg
Oranje-blauw tegen oranje-wit. Niet alleen de tenues lijken op elkaar, ook het scoreverloop heeft angstig veel van elkaar weg. Alle doelpunten vallen overigens in de rechtergoal, want zo staat de wint a.s. zondag. 3 in het eerste helfie en 3 in het tweede. Voorspelling; 3-3

Krimpen – Feijenoord
Het IJsselland heeft al wat extra artsen ingeroosterd voor dit weekend en er schijnt een touringcar heen en weer te pendelen tussen het ziekenhuis en het complex van Krimpen. De orthopeed is al ingelicht en heeft extra veel kunstheupen op de kop getikt. Aanstaande zaterdag gaat de betonplaat van de Krimpenerwaard weer in gebruik genomen worden. Er wordt aan beide kanten meermaals geprikt, sensatie alom! Voorspelling 4-4

Prinsenbeek – Voorne
Voorne heeft zelfvertrouwen opgedaan tegen Waddinxveen, maar tegen Prinsenbeek moet het uit een ander vaatje tappen. Deze grootmacht uit Breda bouwt al tientallen jaren aan een team om de stap te maken naar de 2e klasse en het ziet er naar uit dat het dit jaar toch echt gaat lukken. De geelhemden zijn breder en strakker dan ooit en schijnen zelfs met extra gewicht aan de stick te spelen. Alles voor die biceps! Jammer genoeg voor Voorne betekent dit een snoeihard verlies. Voorspelling; 8-1 en 7 gescheurde shirtjes aan de kant van Prinsenbeek.

Waddinxveen – Tempo
Na anderhalf seizoen alleen maar verliezen kan Waddinxveen zondag eindelijk eens een leuk potje spelen. Tempo doet voor spek-en-bonen mee dit seizoen en is de uitgelezen tegenstander voor Waddie om weer eens 3 puntjes binnen te harken. Voorspelling ; 4-2

Gieren | 09/09

Doen we allemaal weer lekker een kratje geven dit jaar ipv die klotenpitchers?
Danku

De KNHB | 09/09

@2oen
De kraker bovenin met 2 mogelijke titel kandidaten.
Maar ik gok dat er ook al een kraker voor de degradatie kandidaten op het menu staat

inzakenas | 09/09

Gaat die coach dat nog 21x herhalen?

Ypenburg H1 – Capelle H1 1-3 (0-1 Capelle, 0-2 Capelle, 1-2 Vergouwen, 1-3 Capelle)

Ypenburg ging onderuit in de eerste website in de Derde klasse. Frank Barendregt: ,,Het was echt een hele slechte website van onze kant. Dit was een onnodige verliespartij.”

De KNVB | 09/09

Capelle - Souburgh
Een pot die waarschijnlijk te droevig wordt om naar te kijken. Capelle scoopt en rent en Souburgh schopt, slaat en spuugt. Wordt een website met veel kaarten maar Capelle wint aangezien Souburgh alleen in de sahara haar websitejes kan winnen.
(4-1)

Gouda - Dopie
Wederom een heel treurig potje. Dopie kan niet rechtlopen vanwege alle leuke intro feestjes en bij Gouda kunnen ze überhaupt niet eens lopen. Denk dat Gouda dit jaar een van de degradatiekandidaten wordt.
(1-5)

HW - Ypenburg
Dit is denk ik het meest aansprekende affiche van de week...
Oh nee toch niet. Ik speel nog liever een heel jaar lang op de parkeerplaats van Krimpen dan hiernaar te kijken. HW is slecht maar wint wel van Ypenburg. Die kunnen het niveau absoluut niet aan. Denk dat die met 0 punten onderaan eindigen.
(3-1)

Krimpen - Feijenoord
Enigszins verrast door het resultaat van Feijenoord. Echter zijn de misbruikte pastoor kindjes te degelijk en wordt er een zakelijke overwinning geboekt. Bij Feijenoord slaan de stoppen door en pakken er minimaal 3 een kaart.
(4-0)

Prinsenbeek - Voorne
In mijn ogen de kandidaten voor de titel.
Ik schat Voorne hoger in dan Prinsenbeek maar dit kan alle kanten op.
ik gok echter wel op een zeer onsportief potje.
(1-3)

Waddinxveen - Tempo
Na een heel seizoen lang alles verliezen en degraderen om vervolgens je eerste website weer te verliezen is een hele prestatie. Waarvan hulde Waddinxveen. Tempo is echter te slecht om het in uitstekende vorm verkerende Waddinxveen te doen wankelen. Opa doet echter nog een keer mee en scoort uiteraard
(5-1)

priester | 09/09

Capelle - Souburgh kan werkelijk alle kanten op. Zo slecht als Capelle kan zijn zo wisselvallig is Souburgh. Er kan zomaar een monsterscore op het formulier komen, 2-1 in doelpunten en 6- 7 in kaarten.

Gouda heeft Feijenoord onderschat denk ik en heeft het geluk dat Dopie de eerste 4 websiteen niet bij de les is. Een 4-1 mag dit toch wel worden.

Hoekse W - Ypenburg word echt afgrijselijk. Hoekse pakt de punten en de coach van Ypenburg snapt er niks meer van. Gedacht dat zijn ploeg wel aardig mee kon doen, speelt hij volgende jaar met zijn mannen weer 4de klasse.

Krimpen - Feijenoord moet wel een aardig potje worden. Krimpen is nog steeds de degelijkheid zelf en Feijenoord is gebrand om te winnen. Krimpen heeft de lessen van hun oude coach echter niet verleerd en zwaait hem goedlachs weer uit. 4-1

Prinsenbeek won nog dik van Voorne in de voorbereiding en onderschat daardoor de ware kracht van Voorne. Traditie getrouw laten de prinsjes weer puntjes liggen tegen de clubs die wel gaan promoveren. 2-2

Waddinxveen - Tempo is dan eindelijk het potje dat ze nodig hebben. Na 23 competitie websiteen verloren te hebben ( clubrecord?) komen ze eindelijk op voorsprong. Helaas in de laatste minuut bezwijken ze onder de spanning en maakt Tempo nog net gelijk. 3-3

Adtje DES | 09/09

Capelle - Souburgh
Souburgh wist geen resultaat op de eigen sahara te behalen tegen de refos en de scooterboys zullen nu op het stuiterveld van Capelle ook geen punten gaan meenemen.
Het waterveld daar bespelen is een kunst ansich.
Uitslag 3-1

Gouda - Dopie
Ik had vorig weekend iets meer van Gouda verwacht, deze week zullen de kaaskoppen de punten wel gaan pakken. Traditiegetrouw zijn de weekenden kort na de introductie periode geen moment waarop de stUdenten op hun fitst zijn. Dit wordt een zakelijke 2-0 voor Gouda.

Hoeksche Waard - Ypenburg
Nu al een kraker uit de lagere regionen van de 3e klasse.
Ik geef HW het thuisvoordeel in een website die het aanzien niet waard is. Het is te hopen dat ze een mooi uitshirt meenemen om de scheidsrechter niet nog verder in de war te brengen dan dat hij al wordt van deze poging tot hockey.
2-0

Krimpen - Feijenoord
Het grote weerzien van Krimpen met de oude coach!
Kijken of hij weer een kaartje weet te pakken voor de scheids uitkafferen.
Feijenoord een aantal technisch handige jongens die een aanslag op hun lichaam gaan plegen op Parking 1.
Ik zet in op een gelijkspelletje, 2-2.

Prinsenbeek - Voorne
Nu al de kampioenswebsite? We gaan het meemaken.
Twee teams die voor die 1e spot zullen gaan dit seizoen. Gaat het de prinsjes dan toch eindelijk lukken of gaat Voorne roet in het eten gooien? Houdt het gezellig jongens, de derde helft blijft belangrijker.
4-4

Waddinxveen - Tempo
Van wat ik begreep is opa dan toch echt definitief gestopt en zit Tempo in een kleine crisis. Ik ga ervan uit dat Waddinxveen hier in eigen huis dankbaar gebruik van maakt en de eerste driepunter gaat pakken.
Probeer het kaarten aantal onder de 4 te hoUden deze ronde mannen.

Houdoe!

De KNVB | 09/09

HW Ypenburg natuurlijk.

de 2 zwakste teams.

De KNVB | 09/09

HW Ypenburg natuurlijk.

de 2 zwakste teams.

2oen | 09/09

@De KNHB

Welke van de 6?

De KNHB | 09/09

2e ronde gelijk een kraker op het spel.

De KNHB | 09/09

2e ronde gelijk een kraker op het spel.