Week 22

Geplaats door: Henkie ( )

  • 3B
  • 27/05
  • 3012

Laatste week stront gooien naar elkaar! Laten we er wat moois van maken.
DES gefeliciteerd en derest gefeliciteerd dat we eindelijk officieel van dat Liberty af zijn.
Maar wie wordt nummer 11? Scoop of Tempo?
Capelle-Waalwijk
Krimpen-Dopie
Liberty-Prinsenbeek
Souburgh-Scoop
Tempo-HW
Westland-DES
Reageren

Mariam nus | 30/08

Hello how are you !

Tempo | 04/06

haha scoop

zlatan | 03/06

Gelukkig dat scoop eruit is met dat kalahari-veld. Hopelijk hangt de veurzitter van tempo ook een keer zijn stick en mutsje aan de wilg en kunnen we volgend jaar lekker naar waddinxveen of all places

Heyscoop | 02/06

Laterscoop

Kjolmerzeisem | 02/06

Keweldig resultaat, Bemmel klasse..poaaaah wat een jaar joh

@scoop | 02/06

Lekker hoor 4de klasse. Terecht.

Ridge | 02/06

Gasten, prachtig jaar gehad met zn alle. Wat waren we weer bizar slecht allemaal. Onkunde was het meest uitgesproken woord van dit seizoen. Ik hoop jullie allemaal terug te ziek volgend jaar!
Groetjes,
Ridge

JammerScoop! | 02/06

Wat vonden jullie van de resultaten in de laatste speelronde?

De degradatie van scoop is voor mij wel een smet op deze verder prachtige zondag, fantastische club met goeie hockeyers

Cupasoupburgh | 02/06

Capelle-Waalwijk 2-4
Capelle komt 2-0 voor, maar pakken 3 rode kaarten, waarvan + 1 voor de coach. Waalwijk profiteert optimaal van het over(ge)wicht achterin bij Capelle.

Krimpen-Dopie 2-3
Ook hier een 2-0 voorsprong voor de thuisploeg. 4 versleten knien en ook hier een rode kaart voor de coach vanwege ontoerekeningsvatbaar gedrag zorgen uiteindelijk voor een nederlaag. Dopie vertrekt direct na de website naar Alblasserdam om Scoop richting de kelderklasse te lachen.

Liberty-Prinsenbeek 1-5
Een solo van die ene goede hockeyer van Liberty zorgt voor uitzinderende fans bij Liberty het eerste kwartier. Daarna zullen de prinsjes Liberty wurgen, net als een Python, maken 5 goals voor de rust. Beiden teams vinden het wel mooi geweest bij rust en stoppen ermee.

Souburgh-Scoop 4-2
Scoop daalt af naar de kelderklasse door een nederlaag in Alblasserdam. Bij de Mac gaat Scoop massaal uithuilen, vreten zich helemaal vol onder luid gelach van de echte stUdenten uit Delft.

Tempo-HW 5-4
De uitzwaaiwebsite van opa. Wat zullen we hem toch gaan missen. HW komt gemakkelijk op 0-4. Na rust stapt opa nog n keer het veld op, scoort er 4 en in de laatste minuut ook nog de winnende.

Westland-DES 2-1
Mooie 2de klasse pot. DES is sterker, maakt de kansen niet af en Westland scoort tweemaal vanuit een strafcorner. Gefeliciteerd hoor beiden teams!

GarePrinsjes | 01/06

Deze week mijn laatste kans om iets belangrijks met jullie te delen:

DE PRINSJES ZIJN NIET GEPROMOVEERD!!

Dat blijft toch elke dag genieten he...

Stickaandewilge | 31/05

Capelle-Waalwijk 0-5

Prima klassering voor Capelle. Aan het begin van het seizoen was ik er heilig van overtuigd dat de groenhemden er als eerst uit zoUden vliegen. Waalwijk terechte nummer 4 van de competitie. Weing mis mee. De punten gaan wel mee naar Brabant.

Krimpen-Dopie 6-3

3 punten blijven in Krimpen en beide teams gaan na het laatste fluitsignaal als gegrilde kippetjes direct in de auto richting TD Leonidas.

Liberty-Prinsenbeek 2-7

De zigeuners van Liberty zullen de stratenmakers van Prinsenbeek aanpakken op en naast het veld. Echter is het niet genoeg om de punten in huis te hoUden. Dn Dave en consorten blijven beteuterd achter en mogen volgend jaar de kunsten weer gaan vertonen in de 4e klasse. Prinsenbeek echt beter dan afgelopen jaren, maar komen wel echt te kort voor de 2e klasse.

Souburgh-Scoop 4-5

Lekker spelen in de zandbak. Hoop dat het bier koud staat en iedereen goed ingesmeerd is. geen wind en geen water is maximaal vlammen in Alblasserdam. Scooterboys, zetm op!

Tempo-HW 2-3

Dit doet pijn aan de ogen. Opa is er klaar mee en staat al friet te bakken in clubhuis De Snackbar van Tempo. Hoop voor HW op wat vrouwelijke toeschouwers, want die mochten er wel zijn.

Westland-DES 3-2

Een website die eigenlijk nergens meer op gaat, maar toch op het allerscherpst van de snede gespeeld gaat worden. Westland is de uitwebsite nog niet vergeten en wilt er alles aan doen om thuis het seizoen mooi af te sluiten.

FreekVonk | 30/05

Capelle - Waalwijk 3 - 1

De spelers van Waalwijk zien de assistent van Capelle aan voor holle bolle Gijs. Vandaar krijgen ze heimwee en zijn ze niet meer scherp op de scoops van Capelle tegen te hoUden.

Krimpen - Dopie 3 - 2

In de eerste helft staat het 0-2 voor Dopie, maar in de tweede helft hakt de nadorst er bij 31 graden wel erg hardt in waardoor Krimpen nog drie doelpuntjes prikt.

Liberty - Prinsenbeek 0 - 0

Beiden teams komen niet opdagen. Liberty is bang om een pakslaag te krijgen en de prinsjes voelen zich te goed.

Souburgh - Scoop 2 - 3

Een mooier voorbeeld van een derde klasse website ga je niet vinden. De ambitie bij beiden teams is er maar ook het talent? Na een regen van kaarten voor hakken en duwen trekt scoop in de laatste minuut aan het langste eind.

Tempo - HW 2 - 0

Tempo opa vindt dat zijn kinderen de erfenis niet verdienen dus koopt hij maar Hoekse Waard en beide scheidsen om.

Westland - DES 2 1 of (5 8)

Wordt deze wedstrijk ook uitgezonden op hockey.nl? Dit wordt een geweldige website waar bieden teams kwalitatief goed hockey spelen. Of beiden teams gaan genieten van de zon drinken voor de website een paar biertjes en gaan voor een feest opstelling.

SBMG | 30/05

Scoop zijn nep stUdenten want de liedjes van DOPIE zijn tenminste echt LIT.

Praeses | 29/05

scoop zijn nep stUdenten die niet lid zijn dus niet hard drinken en niet ontgroenen dus zij boeien niet. De praeses heeft gesproken.

Lievergeenleden | 29/05

Als nou scoop aankomende zondag eruit flikkert en met een beetje geluk Dopie volgend jaar ook, promoveren gaan ze sws niet, dan hebben we misschien volgend jaar een jaar zonder leden!

Leden of leden | 29/05

De hamvraag is; wie van deze leden is cht lid? VO!

@weetjestrommel | 29/05

Ik ben ook wel benieuwd naar wie deze leden zijn. Zou je per club ff een bericht kunnen maken waarin je alle leden van elke club opnoemt?

weetjes-trommel | 29/05

Ledenaantallen:

DES - 843
Westland - 896
Prinsenbeek - 787
Waalwijk - 478
Krimpen - 358
Souburgh - 392
Hoeksche Waard - 563
Dopie - 290
Capelle - 402
Scoop - 241
Tempo - 786
Liberty - 615

>100 tegengoals | 28/05

Capelle - Waalwijk 0 - 5

Paupertjes van Capelle worden weggetikt door de hooligans van RKC. Als die dikke aanvoerder van Capelle weer als eerste de moed opgeeft, kunnen de dubbele cijfers gehaald worden.

Krimpen - Dopie 3 - 4

Je knien worden gelijk dertig jaar ouder als je op dat stenenveld speelt. Classic derde klasse potje verder, de Henegouwers zijn iets beter in vorm de laatste tijd dan Biblebelt United.

Liberty - Prinsenbeek 2 - 9

Afzwaaiwebsite van dn Deef en consorten, PB maakt nog even gehakt van de vijfdeklasser. Toch loopt die ene gozer van Liberty twee keer om het hele veld heen, wat de keeper van de eeuwige nummer drie zo knap vindt dat ie ze allebei doorlaat.

Souburgh - Scoop 4 - 3

Een potje om de vingers bij af te likken. Scoop moet, Souburgh beukt. Op het woestijnveld daar trekken de scooterboys aan het langste eind en sturen de nep stUdenten terug naar de reserveklasse.

Tempo - HW 3 - 0

Puur vanwege het veld wil ik dat Tempo wint, die mogen blijven. Verder kunnen ze niet hockeyen. Hangt de stick van opa al aan de wilgen?

Westland - DES 6 - 0

Hoe kan DES nou verliezen van Liberty? Ik snap het niet. De tomaten lijnsnuifboys winnen de laatste thuiswebsite tegen holle bolle Gijs. Volgend jaar een tweede klasse potje dit.

Tot volgend jaar, -xxx- waddinxfissa

Patrick | 27/05

Capelle-Waalwijk

Capelle hard pak slaag gekregen. Daar tussen de bomen zal het een potje worden om nooit te vergeten. ik denk een dikke 1-3.

Krimpen-Dopie

Komende zondag zal met het zonnetje het veld van Krimpen veranderen in een oven, waardoor Dopie de nadorst van de fuifje de avond ervoor niet kan stillen. 2-0.

Liberty-Prinsenbeek

Prinsenbeek zal op de gezelligste vereniging net als DES onderuit gaan. Liberty kan weer vrij hockeyen en wint 2-1.

Souburgh-Scoop

Hopelijk gaan die stUdenten eruit. Souburgh op het voetbalveld is een lastig potje. Daarna leuk feestje achteraf met al dat publiek.

Tempo-HW

Hup opa. Tempo een leuker cluppie dan Scoop. Tegen de wisselvallige boys tussen de akkers gaat Tempo de punten pakken. 3-2

Westland-DES

Beste website, alleen gaat nergens meer om. Feestopstellingen zorgen voor een 10-10

eindelijk vrij | 27/05

Zo liberty eruit, terecht als je zo slecht bent. Nu die stUdenten nog en de vlag kan echt uit. Scooterboys, pak ze!!

Ikgajulliemisse | 27/05

Kunnen we niet de hele zomervakantie doorgaan met stront gooien. Dit forum is waar ik voor leef...