Week 19

Geplaats door: 2oen ( )

  • 3B
  • 06/05
  • 2115

Een mooie week voor de boeg. Onder andere Scoop - Liberty gaat er eentje worden om je vingers bij af te likken!

Krimpen – Westland
Souburgh – Waalwijk
Des – Capelle
Dopie – Tempo
HW – Prinsenbeek
Scoop - Liberty
Reageren

2benen1tackle | 13/05

Ben persoonlijk erg blij om van Westland af te zijn volgend jaar. Die voetballer met #4 was zo’n vervelend mannetje. Heel de website ‘vamos’ roepen. Het zal wel een gewoonte zijn tijdens het groentes plukken ofzo

@zandveldHW | 13/05

Het was inderdaad prachtig om dat gejank mee te maken over ons veld. Er werd zelfs een vergelijking getrokken met de parkeerplaats van Krimpen. Met een pilsje in de hand en 3 verdiende punten in de broekzak was het een heerlijke middag. Die prinsjes mogen (en zullen) vaker op bezoek komen hoor. Naast zeuren op de scheids en constant je elleboog in ieder duel gebruiken, waren jullie geweldige verliezers! Gaan jullie dinsdag de liefde weer bedrijven met jullie perfecte waterveldje? Wat zal dat lekker zijn zeg. Probeer dan meteen een uurtje te trainen, dan halen jullie misschien een keer de play-offs!

@trol | 13/05

Lijkt bijna op competitie vervalsing, speel je toevallig bij Prinsenbeek en heb je geen zin om af te gaan in de 2de klasse?

zandveldHW | 13/05

Veel succes in de tweede klasse tomatenplukkers!
Geestig om te zien dat Prinsenbeek gewoon van verschillende tweedeklassers kan winnen maar het tegen houthakkers in deze competitie laat liggen.

@Prinsjes | 13/05

HAHAHA TOT VOLGEND JAAR IN DE DERDE KLASSE KNUPPELS

Moura | 11/05

Krimpen – Westland (2-3)
Souburgh – Waalwijk (2-3)
Des – Capelle (3-2)
Dopie – Tempo (3-2)
HW – Prinsenbeek (2-3)
Scoop - Liberty (2-3)

Aardappol | 10/05

Krimpen – Westland
Krimpen pakt met die houthakkers geen punten. Wordt een slechte pot maar de Westlanders winnen. 1-3.

Souburgh – Waalwijk
Souburgh vorige week een pak slaag gekregen. Gelukkig spelen ze nu weer thuis want die 12 man, aka 12 mensen langs de kant, gaat het verschil maken. 3-2.

Des – Capelle
Des gaat voor een feestopstelling en Capelle scoopt en rent. 2-1

Dopie – Tempo
Dopie gaat promotie aanvragen voor de tweede klasse volgend jaar. Schijnt dat dit sprookje net zn grap is als die verhaaltjes voordat ze de website starten. Dopie raakt verstrikt in alle dassen en verliest van de voorzitter. 0-2.

HW – Prinsenbeek
Hoeksche Waard wil punten pakken maar kunnen dat niet. 1-3.

Scoop - Liberty
Moet ik hier nog wat over schrijven? Partij waar de bondsscheidsrechters zelfs niet naartoe willen. 0-0

JammerAjax | 09/05

Krimpen - Westland (2 - 5)

Krimpen niet goed op de eigen blauwe P. Westland op de coke van de vorige avond met vleugels. Niet zo veel goals als tegen de meest gepasseerde ploeg, maar maakt er toch wel 5.

Souburgh - Waalwijk (5 - 4)

Op de sahara counteren de scooters de waalijkers eruit. Corner uiterst moeilijk op dit klote veld. Souburgh pakt nipt de winst. maar kan beide kanten opvallen

Des - Capelle (10 - 1)

De Efteling sukkeltjes gaan de dubbele cijfers aantikken. Worden kampioen, geen leuke gasten overigens.... Capelle te zwak.

Dopie - Tempo (7 - 7)

Super pot voor de toeschouwer. Kan alle kanten op deze pot. Horen beide in de 2e klasse thuis, maar hebben enorm veel pech.
Stijgende lijn richting de 1e klasse is ingezet.

HW - Prinsenbeek (2 - 6)

4-0 in de rust. Prinsjes laten het de tweede helft lopen. De boertjes zijn te zwak om het Prinsenbeek lastig te maken.

Scoop - Liberty (0 - 0)

Vreselijk slecht voor je ogen deze pot. Liberty qua hockey beter. Maar beide horen in de 4e klasse. Zou hier zelfs geen 5 minuten voor rijden om te kijken.

Succes dit weekend mannen

@trol | 09/05

Hulde! Ik weet niet waar je zelf speelt, maar ik vind allemaal dingen van jullie veld, provincie, dorp, etc. Bah, allemaal naar!

Trol @kale toto | 09/05

Bedoel je?

a. Die sprookjes figuren van DES gaan we missen, maar zien we een jaar later weer terug? Het is immers toch niet leuk om ieder jaar naar de Efteling te gaan, om het jaar kan nog overleefd worden?

b. De prinsjes worden geen koningen en blijven gewoon lekker in de 3de klasse want dan kunnen ze gewoon lekker ballen en worden ze niet gedegradeerd tot hofnarren in de 2de klasse?

c. De tomatenplukkers willen eens wat anders dan voor rotte tomaat uitgemaakt worden, dus ze smokkelen nog wat poeder en met een snuifje halen ze de neus op voor de 3de klasse?

d. Als henegouwer voel je je ook te goed voor de derde klasse, dus je legt een lijntje met het Westland en hoopt dat je dan volgend jaar ook in hogere sferen terecht komt?

e. Als je als wannebe stUdent in Delft rond loopt en niet goed genoeg bent voor de echte teams, kun je nog altijd kansloos met de vrouwen van Dopie flirten, maar verder laten ze je links liggen?

f. Als je in Rotterdam woont dan kun je toch wel een echte club vinden i.p.v. te kiezen voor een lekker veld met verder kansloze types die niet in deze klasse thuishoren?

g. je ook onder de rivier vlak bij Rotterdam op een parkeerplaats gevonden kan worden met de plaatselijke pastoor, dus het kan nog erger?

h. Je wel snel kan zijn, maar als je eigen keuken niet schoon houd je ook nooit kampioen zal worden?

i. Je de vrijheid in het vaandel hebt, maar je gevangen zit in een neerwaartse spiraal? Dan zuip je je klem en doe je net alsof je een prins carnaval bent?

j. Als je je Opa mee moet nemen om nog enig zins kans te maken om een puntje te scoren. Dat ook nog doet onder leiding van een beach boy die opa niet eens onder controle kan hoUden?

k. Je misschien beter met de scooter kan komen, omdat je keeper ook je auto onderhoud en de betrouwbaarheid ver te zoeken is?

l. Omdat je over sommige clubs liever niets zegt en het Bestaan ervan liever ontkent? Is toch eigenlijk wel het ergste niet?

Maar verder Best een mooie competitie mannen, Felicitaties aan DES en de rest doet er niet toe.

Kale toto | 08/05

Zon kale toto waarin letterlijk alleen een paar uitslagen worden genoemd is natuurlijk niet de reden waarom men naar dit forum komt. Je moet minimaal de moeite nemen om een ander team af te branden of anderszins onzinnige uitspraken de wereld in te flikkeren.

Zeik in ieder geval de opa van tempo af of zeg iets over scooterboys uit Alblasserdam. Je mag je ook helemaal uitleven en wat stUdentikoze termen opsnorren om Scoop en Dopie belachelijk te maken. Verdere suggesties zijn; de brabos bij de Efteling, iets met een pastoor en de refos van Krimpen of de tomatenplukkers uit Westland.

Groetjes van een verveelde kantoorklerk.

Klasse Schφne | 08/05

Krimpen - Westland 3-2
Souburgh - Waalwijk 4-5
DES - Capelle 3-0
Dopie - Tempo 1-2
Hoekse Waard - Prinsenbeek 2-2
Scoop - Liberty 3-3

balbezitje | 07/05

Uit op Krimpen, altijd lastig op zo een Kalahari-veld. Ook voor Westland zeer lastig te bespelen. Krimpen wil Waalwijk nog inhalen en gaan voor de winst. 2-2

Italiaanse-bus-parkeer-counter-tactiek werkt niet op de ablasserdamse parkeerplaats. Souburgh krijgt veel cadeau van de scheids en komt los van HW en dichter bij Krimpen. 3-2

De dikke captain van DES is de spitsen van Capelle te slim af en laat het middenveld het werk doen. Capelle heeft wederom geen antwoord op de strafcorners van het kanon uit Ketz. 5-1

De mannen uit BoZ-city willen los komen van Scoop en degradatie voorkomen. Ze zetten alles op alles maar hebben ook moeite met het ontcijferen van het kinderversje van de captain van Dopie. 3-3

Prinsenbeek is de enige ploeg waar DES niet van wist te winnen maar gaat daarom naast de schoenen lopen. De scheids heeft het niet op de coach van hoekse baard. 2-4

De degradatie-kraker van de Pipo de Clown-competitie! De mannen uit Dongen kijken naar de ranglijst en hebben nog hoop. Het kan gewoon nog! Delft speelt thuis maar onderschat. 3-4

prins carnaval | 07/05

Krimpen is al lang veilig en hoeft zich totaal geen zorgen te maken. Lekker leunen en nog even iets recht zetten van de uitwebsite. Westland moet en dat speelt Krimpen in de kaart, 2-1 en geen bier voor Westland.

De sahara is geen ondergrond voor de snelle jongens uit Waalwijk. Bij elke actie blijft de bal liggen en word opgepikt door de scooterboys. Met hier en daar nog een duwtje druipt Waalwijk af. 3-1

Des heeft het promotiefeestje al gepland en zelfs de moeders moeten op moeder dag langs de lijnen staan. Totale onderschatting van Capelle en gefrustreerd omdat knotje met de moeders aan het flirten is terwijl de bus geparkeerd staat, laat Des het helemaal liggen 0-1.

Dopie dompelt Tempo in rauw en zorgt voor een daverende overwinning. 8-1 omdat Opa de nacht heeft doorgetikt op het feestje van Dopie.

HW zaagt en de prinsjes klagen. HW huilt en de prinsjes klagen. HW scoort en de prinsjes klagen. Na de website klagen de prinsjes nog en HW viert een feestje. 2-1.

Scoop wil wel maar kan niet. Liberty denkt nog kans te maken op handhaving en gooit alles in de strijd. Aangemoedigd door de dames van Dopie overklassen ze Scoop en roepen, zie je wel dat we het kunnen! 1-4

Kelderklasse | 06/05

Krimpen - Westland 1 - 4

De tomatenplukkers gaan er met de punten vandoor en de prinsjes moeten in de achtervolging. Ga er niet van uit dat Krimpen voor eigen publiek punten gaat pakken, hebben ze last van plankenkoorts als de pastoor mee kijkt?

Souburgh - Waalwijk 3 - 5

Mijn gedachten gaan nu alvast uit naar de spelers van Waalwijk. Let goed op je enkels, draag kniebeschermers en ook een handschoen en een helm zijn geen overbodige luxe. Misschien de scheidsen alvast even inlichten dat de christengekkies uit Alblasserdam weer langskomen? Toch lukt het ze altijd wel weer om er een paar in te schreeuwen en beuken, dus hoop ik maar dat Waalwijk vaker scoort.

DES - Capelle 7 - 0

Gefeliciteerd met de promotie DES! Als capelle al 7 goals tegen krijgt van lamme stUdenten, gaat DES dat zeker evenaren. Kunnen ze volgende week de titel al pakken?

Dopie - Tempo 4 - 0

Tempo moet zich op gaan maken voor de rechtstreekse degradatiekraker tegen de leken van Scoop volgende week. De iets betere broeder uit Delft komt iets te vroeg. Hoorde wel dat de stUdenten een feestje hadden zaterdag, maar dan nog zetten ze opa en zijn bingomaten lachend aan de kant. De strijd om het linkerrijtje wordt nog spannend.

Hoeksche Waard - Prinsenbeek 2 - 3

PB wint de laatste tijd maar nipt en ook tegen de boeren van HW gaat het niet gemakkelijk. Toch blijven ze in de race om promotie door weer een benauwde zege. HW hakt en zaagt nog wat over het veld heen en scoort per ongeluk twee goals. PB sleept drie corners erin, waarvan de laatste in de laatste minuut.

Scoop - Liberty 0 - 0 (of 4 - 4)

Ik denk dat de scheidsen zich ziek melden als ze zien dat ze deze draak moeten fluiten. Liberty moet echt winnen nu, maar dat kunnen ze niet. Scoop heeft minstens een punt nodig om Tempo in het spoor te blijven. Kan als een bloedpot eindigen in 0-0, of beide ploegen laten zien dat ze echt niet kunnen hockeyen en laten er beide 4 invliegen. Eigen goals natuurlijk.

Regels | 06/05

Op de site van de KNHB voor promotie en degradatie seizoen 2018-2019 staat dat de nummers 1 en 2 van de 3de klasse direct promoveren naar de 2de klasse en de nummers 11 en 12 direct degraderen naar de kelderklasse. De rest is opvulling.

@regels | 06/05

Doodziek

@regels | 06/05

Ja en nummer 3 en 4 plaatsen zich voor de play offs voor europees hockey...

@regels | 06/05

Betekent dat ook dat de nummers 1 en 2 direct promoveren?

Regels | 06/05

@Bush nummers 11 en 12 degraderen direct.

Beukende Jalzak | 06/05

Krimpen – Westland
Spannende tijden voor Westland, gaan ze eindelijk promoveren en eenzelfde seizoen tegemoet zoals Waddinxveen dit jaar? Of verpest Krimpen het feestje en gaat Prinsenbeek de stap maken. Gezien Krimpen thuis geen punten weet te pakken gaat Westland er met de puntjes vandoor. Op naar een puntloos seizoen in de 2e klasse!

Souburgh – Waalwijk
Net als vele anderen in de middenmoot der middenmoten spelen beide teams nergens meer om. Souburgh vestigt echter graag een record in het behaalde aantal kaarten per seizoen en begint tijdens de warming up al met het uitkafferen van de scheids. Dit leidt tot een reglementaire overwinning voor Waalwijk daar er te weinig spelers van Souburgh overblijven om de website uberhaupt te starten.

DES – Capelle
DES walst lachend over Capelle heen, koud kunstje voor de brabos.

Dopie – Tempo
Dit is toch ook wel een interessant samenkomen. De winnaar loopt weg bij de degradatieconcurrenten en duwt de verliezer verder de problemen in. De eerste helft gaat gelijk op, maar in de rust raakt Opa in discussie met de coach. Hij wilt achter de dugout nog even snel zijn blaas legen, maar daar denkt de oefenmeester het zijne van. Ondertussen prikt Dopie er 2 in en gaan ze er met de puntjes vandoor.

HW – Prinsenbeek
Mijn water zegt dat de gemoederen hoog oplopen bij dit potje en dat PB het lastig krijgt. Uiteindelijk trekt PB met 10 man de overwinning over de streep en eindigt HW met 9.

Scoop - Liberty
De kraker der krakers. Liberty wist nog weinig te winnen, maar pakte wel de kneusjes uit Krimpen. Wellicht dat ze tegen Scoop ook de broodnodige puntjes binnenharken. Mocht dit het geval zijn, maakt dat de laatste weken van de competitie erg interessant.

Succes allen en vergeet niet dat het bij verlies altijd aan de scheids ligt.

Regels | 06/05

@Bush nummers 11 en 12 degraderen direct.

Bush | 06/05

Krimpen – Westland 0-0

Westland gaat traditiegetrouw promotie weer door de vingers laten glippen. Krimpen is niet de favoriete tegenstander van de kinders uit de kassen. Op die betonplaats kan niemand fatsoenlijk spelen, zelfs de incestboys uit Krimpen niet. 0-0 en 5 kapotte kruisbanden.

Souburgh – Waalwijk 1-5

Waalwijk op cruisecontrol voorbij de scooterboys uit Alblasserdam. Zelfs het veld van Krimpen is beter dan de Sahara van de 3e klasse.

Des – Capelle 9-0

DES vaart rustig naar de 2e klasse. Capelle doet leuk mee, maar komt zoveel kwaliteit te kort. Misschien kunnen de incestboys uit Krimpen aan de overkant van de IJssel gaan spelen. Met een fatsoenlijk veld kunnen ze blijkbaar wel iets gezien de serie gewonnen uitwebsiteen. Capelle kan dan op het veld gaan spelen wat hoort bij de kwaliteiten van het elftal.

Dopie – Tempo 4-2

De 2e klasse boys tegen de beachclubcoach van Tempo. Wie is daar eigenlijk de baas langs de lijn? Heb het idee dat die kleine dikke meer invloed heeft dan de coach. Misschien tijd om na te denken over jeu de boules voor die veteraan. Was gisteren ook 20 minuten te laat bij de website omdat hij alle vlaggen in bergen op zoom een stukje moest hijsen. Dopie wint en gaat alsnog voor het linkerrijtje.

HW – Prinsenbeek 0-5

Hoeksche Zwaard trekt weer ten strijde op het semi-water zonder water. Prinsenbeek wast dit varkentje en neemt 3 punten en een zak brandwonden mee naar Brabant.

Scoop - Liberty 1-3

De zwakste broeders uit de competitie. Toch heeft Liberty nog wat individuele kwaliteit wat ervoor gaat zorgen dat Scoop direct gaat degraderen en Liberty mag vechten voor lijfsbehoud bij de play-outs.