Week 17

Geplaats door: Bush ( )

  • 3B
  • 09/04
  • 1833

Na een weekend zonder al te gekke uitslagen mogen de teams komend weekend weer hun Best doen de jonge herten aan de zijkant te imponeren.

Krimpen - Liberty 4-2

Krimpen uit of thuis is een wereld van verschil. De mannen winnen uit hun websiteen wel, maar in eigen huis op het slechtste veld van de regio Zuid-Holland kan niemand het spel maken. Een websiteje scoopen waar Krimpen toch net aan het langste eind trek. Liberty is klaar en kan zich vast voorbereiden op de 4e klasse.

Souburgh - Tempo 6-6

Souburgh afgelopen weekend duidelijk beter dan de mannen van Liberty. Dit weekend staat Tempo voor de deur en deze mannen zijn net zo wisselvallig als de scooterboys uit Alblasserdam. Zou hier zomaar 6-6 kunnen worden.

DES - Hoeksche Waard 6-1

De Eftelingboys hebben geen moeite om het loszandteam van Hoeksche Zwaard te verslaan. Ik heb gehoord dat HW vindt dat zij minimaal top5 materiaal hebben. Misschien ooit ergens in de toekomst als Dopie in de 2e klasse speelt en ik president ben van de VS

Dopie - Capelle 3-2

Een mooi potje huilen tegen de scheids en elkaar. Dopie heeft de overwinning nodig om weg te kruipen bij het degradatiespook. Capelle heeft de weg omhoog ingezet, maar mist echt kwaliteit om mee te doen in de 3e klasse. Ik gok op een nipte overwinning voor de Blauwhemden.

Scoop Delft - Prinsenbeek 1-7

De Prinsjes willen zich revancheren voor de blamage in eigen huis tegen scoop. Nu lukt het wel. Scoop, ga volgend jaar lekker 4e klasse spelen met elkaar. Maakt het een stuk gezelliger.

Westland - Waalwijk 1-3

Waar Westland afgelopen zondag bij 2-0 moest stoppen, wordt er aankomende zondag gespeeld tot het laatste fluitsignaal. Echter gaat dit geen 3 punten opleveren. Westland heeft moeite met counterhockey en dat is precies wat Waalwijk speelt. 3 snelle uitbraken en een betonnen muur zorgen voor 3 Waalwijkse punten.

*Hoe gaat het met de speler die bij Tempo-Westland is afgevoerd? Sterke gewenst.
Reageren

Biblebelt | 12/04

Bericht voor de eigenaar van de scooter met kenteken JEZUS-LEEFT, hij staat nog steeds dubbel geparkeerd op de parkeerplaats bij Liberty. Graag ophalen, anders schenken we hem aan de plaatselijke kerk

Bassie1.0 | 10/04

Souburgh – Tempo 3-2
Het veld dat nog droger is dan een interview met Bram Krikke. Is dit dan waarom ik WO2 heb overleefd, zie ik de veteraan van Tempo al denken. De scooterboys uit Souburgh winnen nipt van Tempo.

DES - Hoeksche Waard 5-0
Hoeksche waard reizen met de zeilboot af naar DES. Het blijkt dat de Efteling geen veilige thuishaven is voor Hoeksche. DES gaat op cruise control naar de 2de klasse met een overwinning van 5-0.

Krimpen – Liberty 3-1
Hockeyen op golfplaten is natuurlijk ook erg lastig, gelukkig is er bij Krimpen niemand om teleur te stellen. Krimpen weet beter met het veld om te gaan en stuurt Liberty met lege handen naar huis. Volgens mij heeft Make a Wish Liberty in de 3de klasse gezet, wat doen die gasten hier? Natuurlijk gaan de gasten van Liberty niet naar Krimpen om te hockeyen, maar om te genieten van een lekker broodje bal naast de openhaard #aanradertje #degraderenishetnieuwepromoveren #scorenzetocheenbal

Dopie – Capelle 3-3
Nog saaier dan het huidige seizoen van Temptation Island, kunnen beter met zn allen gaan bingoën . Geen 2de klasse voor Dopie volgend jaar, je zou maar een eendagsvlieg zijn en je dag niet hebben. Gelijk spelletje.

Scoop DelftPrinsenbeek 2-4
Scoop dat de laatste weken steeds net naast de punten grijpt, zullen hun Best doen om het de prinsjes lastig te maken. Wie logisch redeneert komt tot de conclusie dat wisselvallig presteren meer kans geeft op een overwinning dan niet presteren. Beiden ploegen kunnen beter 100 meter verder lopen en gaan rugbyen. De harry’s van scoop stoppen een paar spelers van Prinsenbeek onder het gras.Toch weet Prinsenbeek voorbij de bus van scoop te komen en winnen.

WestlandWaalwijk 3-3
Toppertje van de week, heerlijk. Als Waalwijk nog iets van het seizoen wilt maken moeten ze deze pot echt punten gaan pakken. Beiden teams willen graag hockeyen wat zorgt voor een waar spektakel. Het balletje kan beiden kanten op, ik gok op een gelijkspel.

JoeJoe,
Bassie

Schwange Lans | 10/04

Krimpen - Liberty 2-1
Krimpen scoort weinig, krijgt ook weinig tegen. Gezien Liberty zich ingraaft wordt het erg lastig voor de Refoboeren. Ze prikken met pijn en moeite twee doelpuntjes en uit een counter komt Liberty nog terug in de website. Vervolgens wordt het de laatste 20 minuten billen knijpen, iets wat de meeste Krimpenaren doet denken aan de Pastoor van vroeger.

Souburgh - Tempo 3-3
Stug en wisselvallig kenmerkt beide ploegen. Gezien het veld droger is dan een huigje na een avond goed doorhalen verloopt de website allesbehalve soepel. Het wordt 3-3 met een aantal kaarten en een extra drinkpauze voor de Ex International van Tempo.

DES - Hoeksche Waard 5-0
Iedereen reist het hele seizoen al voor saus af naar DES, zo ook Hoeksche Waard. Bij 5-0 stapt de helft van DES al van het velt en komt HW alsnog niet tot scoren.

Dopie - Capelle 2-4
Dopie is bezig met de voorbereidingen voor een seizoen in de tweede klasse. Ze hebben een uitgebreid traject uitgestippeld waarin ze beginnen in de 4e klasse zodat ze langzaam naar het niveau toe kunnen werken. Capelle komt als 3e klasser helaas iets te vroeg en pakt de punten.

Scoop Delft - Prinsenbeek 1-4
PB is lekker op dreef en Scoop vormt hierin een simpel hobbeltje. De uitslag is iets geflatteerd, want eigenlijk zijn de Brabanders veel beter.

Westland - Waalwijk 5-5
De kraker van dit weekend. Waalwijk weet wel raad met het waterveldje van Westland en voelt zich meer dan thuis. Westland legt desondanks een heerlijk potje op de mat waardoor het publiek de ultieme winnaar is. Zon, strijd en veel doelpunten!

pipo | 10/04

Allereerst, het is nog lang niet zeker of DES kampioen wordt. Omdat ze nu een voorsprong hebben gaan zij ook echt nog wel een keer achterover leunen en een keertje gelijk spelen of misschien wel verliezen tegen bijv Waalwijk.

Wat Krimpen betreft, gewoon erg lastig om tegen te spelen op zo een veld. Geldt ook voor soeburg en Delft.

Prinsjes gaan ook nog wel een keer nat op een middenmoot club dus de tweede plaats is nog open...

Klasse Spits | 10/04

Krimpen Liberty 5-1
Op de parkeerplaats van de 3e klasse komt Liberty goed uit de startblokken maar is het niet genoeg voor de overwinning. Krimpen gooit de bal alleen maar over de zwakke verdediging heen en scoort 4 keer uit de hoge bal. Veld ligt er waarschijnlijk weer heerlijk bij

Souburgh Tempo 4 -1
Op de sahara winnen de mannen in het wit gemakkelijk van de voorzitter. Souburgh redelijk op dreef na twee keer winst. Deze week stijgt het nog niet naar hun hoofd. Tempo mist websiteritme door afgelopen weekend. Saaie pot op een gortdroog veld.

DES Hoeksche Waard 5-0
De kampioen van dit jaar wint gemakkelijk van Hoekses waard. De boeren worden gesloopt deze week en gaan janken op de scheids. Keeper van DES kan alvast het frituur aanzetten.

Dopie Capelle 3-3
2e klasser Dopie heeft het erg lastig tegen Capelle. Net zoals Krimpen speelt Capelle op de hoge bal en maakt er 3. Dopie raakt gefrustreerd en krijgen 2 maal geel waardoor de winst ver te zoeken is.

Scoop Prinsenbeek 2-5
Prinsjes zijn redelijk op dreef. De mannen uit Breda hebben geen kind aan de mannen uit Delft. De veteraan vindt het zielig en verkijkt zich 2 keer op de corner. Al met al een super slecht weekend voor de teams uit Delft.

Westland Waalwijk 2-3
De verrassing van het weekend. Waalwijk neemt 3 punten mee naar huis. Westland niet op dreef. Erg lastig gehad tegen Liberty en afgelopen weekend geen website. Geen ritme voor de boys in het blauw. Waalwijk countert Westland van het veld af. Westland pakt ook nog twee gele kaartjes.

Succes allemaal

balbezitje | 10/04

Waalwijk en Krimpen willen zich onderscheiden van de middenmoot en kruipen langzamerhand tegen de traditionele top-3 aan. Alhoewel het wel gezegd mag worden dat de koploper DES 15 punten meer heeft dan de woestijnkevers Krimpen. Westland roept al drie seizoenen dat ze voor promotie gaan maar dat moeten ze nog meer even waar gaan maken met 2 inhaalpotjes.
Na jaren lang 1e en 2e klasse gespeeld te hebben zijn de mannen uit Waalwijk ook wel eens klaar met deze Pipo de Clown-competitie en beginnen ze dat nu pas in te zien.
En dan de stUdenten uit Delft. Één van de twee gaat degraderen samen met de roodhemden. Misschien wordt het wel een fitheid-test. Wie kan het langst de voorsprong behoUden tegen een dergelijke middenmoter.
Ben ook heel erg benieuwd naar Prinsenbeek vs DES. De geel-blauwen waren de enige club van de competitie die van de gedoodverfde kampioen wist te winnen.
Klopt het dat als DES nog twee keer wint, ze kampioen zijn?