Week 15

Geplaats door: Henkie ( )

  • 3B
  • 25/03
  • 1858

Wat gaat het dit weekend worden?

Krimpen-Prinsenbeek
Souburg-Capelle
Dopie-HW
Scoop Delft-DES
Tempo- Waalwijk
Westland- Liberty
Reageren

NormataIch | 30/03

Madina - Tijd Voor Mij (prod. Armin Monte)

Dit moet nummer 1 word XD
https://nl.vlip.lv/video/Ie%2FuImlvGWHSio8%3D.html

Hans Worst | 29/03

Krimpen-Prinsenbeek

De parkeerplaats van de Ikea is nog mooier dan dat afgetrapte speelveldje van Krimpen. Prinsenbeek gaat het hier lastig krijgen. 2-2

Souburgh-Capelle

Capelle doet het aardig en Souburgh hockeyt meer tegen hun eigen coach. Souburgh wint nipt, omdat zij als enige kunnen spelen op een voetbalveld met zand.

Dopie-HW

Hoekse draait voor geen meter. Dopie wil volgend jaar promoveren alleen daar is nog weinig van te merken. gelijkspel 3-3

Scoop Delft-DES

DES wint met gemak, wel een eind rijden. 1-6

Tempo- Waalwijk

Tempo deed het wel lekker, toch denk ik dat Waalwijk wint tegen de gemiddeld oudste ploeg van de competitie.

Westland- Liberty

Kan hier zeggen dat Westland het moeilijk krijgt tegen Liberty, maar dat is ongeloofwaardig. Westlanders doen t aardig. Groetjes en houdoe? 5-0 Westland.

@@bobdebouwer | 29/03

“Die kale coach” : niet netjes om met iemand zijn ziekte te spotten.

TeWeinigSex | 29/03

Hoeksche waard staat inderdaad niet waar ze thuis horen.
Namelijk boven de degradatiestreep. Zeer armoedige ploeg die ik toch graag samen met Liberty naar de kelderklasse zie vertreken.

Trololol | 28/03

Ik gok op een fa2

@bobdebouwer | 28/03

Frustraties uit de HoekseWaard?

@bobdebouwer | 28/03

Frustraties uit de HoekseWaard?

bobdebouwer | 28/03

Tegen de prinsjes hebben die gereformeerde jongens helemaal geen kans. De eenheid van Krimpen valt uiteen, helft gereformeerd en de andere helft aanbid Baudet. Die kale coach weet zich er geen raad mee en pleurt ineens op ( doet ie vaker) en mannen blijven schaapachtig voor zich uit kijken. 0-8

Souburgh kan zich eindelijk weer een beetje herstellen tegen een ploeg die toch echt nog in de vierde klasse thuis hoort. Omhoog gevallen en arrogante Capelse jochies krijgen hockey les. 7-1

Dopie doet solidair mee met Scoop om degradatie en om net voor het einde Scoop de laatste duw te geven. Hoekse wint dit eenvoudig, we staan niet waar we horen te staan. 1-5

Scoop droomt nog steeds van het succes, maar de elfjes laten het zand van Klaas Vaak lekker in de oogjes zitten en vrijven nog maar eens in dat ze kampioen worden. 2-8

Tempo is ook zon overschatte ploeg, het is dat Waalwijk niet stabiel genoeg is dat het nog spannend kan worden zoals tegen Scoop. Maar Waalwijk zou dit moeten winnen, 2-4

Westland wint eenvoudig van Liberty dat ook echt niets te zoeken heeft in de 3de klasse. Lekker lange rit terug met 0 punten. 6-1

balbezitje | 27/03

Een Europese topclub heeft het ook altijd lastig om uit te spelen op Rubin Kazan waar de omstandigheden niet mee zitten (parkeerplaats Krimpen).
Krimpen - Prinsenbeek 2-3

Voor middenmoters is het minder lastig als ze uit spelen in Rubin Kazan-achtige taferelen omdat ze het gewend zijn. Houthakkers tegen houthakkers, spannend!
Souburgh - Capelle 3-6

Scoop gaat zaterdag naar de Efteling om de spion uit te hangen. Ze weten het DES aardig moeilijk maken met counter-hockey.
Scoop - DES 2-4

Leuk om te zien dat de opa van Tempo ook actief is op dit forum (zie vorige week). Ze gaan helaas weer verliezen van de mannen uit Waalwijk.
Tempo - Waalwijk 1-3

Liberty heeft weer een beetje hoop gezien het feit ze 5 doelpunten konden maken tegen tempo. Ook tegen Westland spelen ze optimistisch. Tussen de kassen wordt het gelijk.
Westland - Liberty 3-3

NormataIch | 27/03

?¶??·’?¶§?¶»?¶§ ?·??·??¶© ?¶??¶»?¶± ?¶??¶§?·??¶§?·’?¶??¶§ ?¶??·™?¶± Loan ?¶‘?¶? ?¶»?¶??¶??·™?¶±?·? ?¶…?¶±?·”?¶??¶­ ?·??·™?¶??·?-government loans for Migrant workers

Mamath dubai 7years now..matah puluwa weida loan eka ganna ..komada register wenne ..details kiyanna puluwanda
https://qa.vlip.lv/video/bsCW0o5LXx1ePek%3D.html

Krimpen | 26/03

Die oude gras hockeyers van Krimpen hebben een goed ritme zo te zien. De arbeiders van Waalwijk zullen denk ik nog wel eens kunnen verassen met dat lelijke fighters hockey van ze. Spannennnnnnnnnnd, jammer dat des zo makkelijk kampioen wordt.

zoeburg | 26/03

Door de reeks van overwinningen van Waalwijk en Krimpen gaat het nog spannend worden in de subtop en om die felbegeerde tweede plek. Misschien gaat DES nog wel punten morsen tegen deze ploegen of Westland/Prinsenbeek. De middenmoot begint eindelijk uiteen te vallen!

Pikke Denis | 25/03

Krimpen - Prinsenbeek
De uitschakeling in de beker is opgevolgd door een veegpartij tegen Souburgh. Krimpen mengt Norit door de bidons zodat het hen niet dun door de broek loopt.

Souburg-Capelle
Capelle herpakt zich tegen Souburgh waardoor ze naar boven kunnen blijven kijken. Souburgh kijkt daarentegen naar beneden en dat zal het de komende tijd nog wel even blijven doen.

Dopie-HW
Dopie in een zwakke periode. Met een nieuwe trainer willen ze komend seizoen promoveren naar de 2e klasse, maar iedereen vraagt zich af hoe. Op dit moment moeten ze waken voor degradatie.

Scoop Delft-DES
Scoop strijdt voor wat het waard is, maar tegen DES is dat niet genoeg. DES speelt rustig het seizoen uit.

Tempo- Waalwijk
Waalwijk krijgt het net als tegen Scoop lastig, maar trekt ook hier de overwinning over de streep. Wederom met slechts één doelpuntje verschil.

Westland- Liberty
Westland heeft het met vlagen moeilijk met Liberty, maar dat ligt meer aan henzelf. Uiteindelijk doelpuntrijk duel, 6-2.