Week 13

Geplaats door: Trollenkoning ( )

  • 3B
  • 13/03
  • 1644

Mooie uitslagen afgelopen week, jammer dat 4 ploegen niet in actie zijn gekomen. Deze week ook een mooi programma. De prinsjes en Westlanders. Krimpen heeft ook nog iets goed te maken tegen DES op hun eigen parkeerplaats. De stUdenten onderling, altijd mooi.

Dopie H1 - Scoop Delft H1
Krimpen H1 - DES H1
Liberty H1 - Waalwijk H1
Souburgh H1 - Hoeksche Waard H1
Tempo H1 - Capelle H1
Westland H1 - Prinsenbeek H1

Roept U maar.
Reageren

nietsnut | 14/03

Dopie laat de dwazen van Scoop alle hoeken van het veld zien en daarna van de campus. Scoop speelt dan wel aardig, maar deze keer is er geen strohalm die hen red en ze gaan degraderen. 5-1

Krimpen weet dat het niets te verliezen heeft tegen DES. De parkeerplaats is echter wel een geheim wapen voor ze en ze willen maar wat graag een puntje pakken. Dat gaat lukken met een 2-2.

Liberty kan na het verlies tegen Capelle echt beginnen met afscheid nemen. Waalwijk is simpel weg te sterk en gaat de punten meenemen. 1-4

Souburgh denderd over Hoekse heen en stort Hoekse de degradatie strijd in. 5-1

Tempo - Capelle wordt de meest saaie pot, een doelpunt loos gelijk spel helpt beiden naar een relatief veilige plek in de middenmoot. Alleen de derde helft belooft wat, 5-5 in kratjes?

De website om naar toe te gaan. Wel eerst vanaf de parkeerplaats tot aan het clubhuis alle rotte tomaten zien te ontwijken, maar daarna een heerlijke pot. Prinsenbeek laat geen spaan heel van Westland, 1-5.

Legernul | 14/03

De middenmoot is booming; bijzijn is meemaken!

Dopie H1 - Scoop Delft H1
Direct een kraker op het complex van de TU. Geen arbeiders, louter stUdenten op de mat. Dopie gaat er met de winst vandoor, VOO!

Krimpen H1 - DES H1
DES hoort niet bij de middenmoot, überhaupt niet in de 3e klasse. Afreizen naar Zuid-Holland is helaas een verplicht nummertje.

Liberty H1 - Waalwijk H1
Ook een formaliteit voor Waalkwijk, al gaat Liberty ongetwijfeld een keer puntjes pakken thuis. Of dat op tijd is, ik denk het niet.

Souburgh H1 - Hoeksche Waard H1
Spannend potje wel. Bij winst sluit HW bijna aan bij die te sicke middenmoot. Kan ook zijn dat Souburgh wint en dan komt HW samen met Scoop in gevaar. Ik gok op een gelijkspelletje.

Tempo H1 - Capelle H1
Nog zon kraker waarbij Capelle zomaar pardoes bij de middenmootbazen kan horen. Capelle is ondertussen gewent aan de 3e klasse en slepen een 1-2 uit het vuur.

Westland H1 - Prinsenbeek H1
Westland en Prinsenbeek, beiden niet in de middenmoot te vinden maar in de pillenmoot. Schuimbekkend gaan beide partijen richting het laatste fluitje. Ik gok op meerdere goalen en meerdere kaarten. Er wordt afgesloten met een puntendeling en een achterlijk ziek td waar vier, zo niet vijftien mensen aanwezig zijn.

@bassie | 14/03

er degraderen er 2 direct, scoop zal punten moeten gaan pakken

Bassie1.0 | 13/03

Ja ik weet het, een spellingscontrole kon geen kwaad

Bassie1.0 | 13/03

Na een saai hockey weekend, waarbij de Beste teams niet in actie kwamen, kijken we alvast vooruit naar de volgende speelronde.

Dopie-Delft (3-1)
Wie naast zonnepanelen maken het Beste een hockeystick kan vasthoUden, is de grote vraag aankomend weekend. Beiden teams zijn niet verzwakt door het carnavals weekend en het zal een grote clash worden. Scoop speelt hangt onderaan in het klassement maar ze zullen niet erg bang zijn voor degradatie, wetende dat Liberty ook nog in de competitie zit. Dopie trekt aan het langste eind en wint.

Krimpen-DES (1-4)
DES zal het echter wel lastig met sommige tegenstanders maar Krimpen valt hier niet onder .DES heeft nog geen competitie website gespeeld en zal dus nog even moeten inkomen. Eenmaal opgang weten de koplopers de punten mee te nemen.
Liberty-Waalwijk (1-4)
Buurman en Buurman mogen weer aantreden op het veld in Dongen, waar ze eerst de dode vliegjes van het veld moeten vegen.. manmanman focus je op belangrijke dingen, geef het hockeyen gewoon op en zorg dat er een beetje sfeer is. Wanneer de scheidsrechters eindelijk Dongen hebben gevonden, schopt Waalwijk ze weer een stukje verder de 3e klasse uit.

Souburgh-Hoeksche Waard (2-1)
In de wereldberoemde Alblasserdamse sahara, komt Hoeksche waard op bezoek. Hoeksche waard mist de koeien en de zeilboten en kan zich niet aanpassen aan de zanderige omgeving.
Souburgh wint.

Tempo-Capelle (2-1)
Het is steeds maar afvragen of de opa bij tempo het nog vol houdt, verder zal dit geen interessante website worden. Tempo wint

Westland-Prinsenbeek (1-0)
De bepalende website misschien wel voor dit seizoen. De strijd om de eerste plaats is zo goed als opgegeven en de overige teams vechten voor de zeer begeerde 2de plaats. Ik hoop dat de tomatenplukkers de punten thuis hoUden tegen de prinsesjes.

Groetjes Bassie
Joejoe

balbezitje | 13/03

De derby van Delft zal spannend worden, Krimpen had moeite met Scoop en Dopie kon niet winnen van Waalwijk.
Dopie - Scoop 3-3

Krimpen heeft net als meerdere middenmoters weinig moed en zal er wederom af gaan met grote cijfers.
Krimpen - DES 1-6

Degradatieklant vs subtopper. Laf counteren van de subtopper.
Liberty - Waalwijk 0-3

Op de barre Russische toendras van Souburgh heeft elke club het lastig.
Souburgh - Hoeksche Waard 4-2

De oude verdediger van Tempo wordt niet opgesteld en het begint te draaien. Capelle vergeet te verdedigen.
Tempo Capelle 4-1

Tomatenplukkers met tattoos hebben het lastig tegen de carnavallers. Net als vorige keer gelijk.
Westland - Prinsenbeek 1-1