Week 11

Geplaats door: hockey ( )

  • 3B
  • 18/11
  • 3166

Weer een aantal spannende websiteen en uitslagen voorbij zien komen. Laatste ronde tot aan de winterstop. Veel goals, veel bijzondere uitslagen. Wat denken jullie van de laatste ronde? Des is al winterkampioen maar hoUden ze dit vast?

Des-Westland
Dopie- Krimpen
Hoeksche waard- tempo
Prinsenbeek-liberty
Scoop Delft- souburgh
Waalwijk-capelle
Reageren

souburgh | 26/11

Wat hebben we nou weer verkeerd gedaan dan?

@@too-mate | 26/11

Dat dopie met dat irritante rijmpje mag van mij ook wel degraderen. als ze degraderen uitspreken, lijken het net kikkers.

@too-maat | 25/11

Zullen we dan ook meteen Tempo wegstemmen? Echt zelden tegen zo’n onsportief team mogen spelen,, met als hoogtepunten die coach en die opa. Wat een triest duo is dat zeg. Zou me absoluut niets verbazen als die twee uit dezelfde inteelt familie komen.

Tot de volgende helft kerels!

@to-maat | 25/11

Was het vechten de laatste minuut?

To-Maat | 25/11

Kunnen we met z’n allen een petitie starten om Souburgh uit de bondscompetitie te zetten?
Wat een onsportieve idioten.
Zijn we ook gelijk van die zandbak af.

Dalton | 25/11

Des-Westland 3-2
Geen mooi spel, veel overtredingen, veel slechte corners maar wel twee groepen die er vol voor gaan. Des trekt thuis alleen wel echter aan het langste eind.

Dopie- Krimpen 1-1
Kater rugbywebsite in plaats van hockey, iedereen is hier de verliezer.

Hoeksche waard- tempo 1-3
Tempo geeft geen gehoor aan schwalbe united en gaat met brute kracht er overheen.

Prinsenbeek-liberty 4-1
website blijft lang spannend aangezien Prinsenbeek mee blijft doen met de atletic website van de middenvelder van Liberty. Uiteindelijk ziet hij weer rood voor zijn ogen en mag hij het veld verlaten. Uiteindelijk heeft Prinsenbeek hun aandacht weer terug en kan dan nog een paar late doelpuntjes pakken.

Scoop Delft- souburgh 2-2
Zelfde als bij dopie - Krimpen, saai maar waar

Waalwijk-capelle 2-3
Capelle komt simpel weg beter voor de dag, raar maar waar. Op wilskracht pakken ze in de laatste minuut het winnende doelpunt

saharaboys | 24/11

Des-Westland 1-0
Topper om de bovenste plekken, echter is het in de middenmoot veel spannender. DES begint slecht aan de website, omdat de gehele selectie beseft dat de winterefteling er weer aan zit te komen en ze dus niet meer van alle attracties kunnen genieten. Westland heeft echter de bekerschok van hun vrouwelijke vlaggenschip nog niet weten te verwerken. Een blamage op het sportcentrum afgelopen vrijdag. Aldus een simpele overwinning voor DES, maar een saaie pot. 1-0

Dopie- Krimpen 5-5 (Dopie wint na 3e helft)
Een zinderend spannende pot voor aansluiting bij de subtop. De mannen van Dopie hebben dit keer geen kater, maar wel weer zon raar praatje voor de website en spelen daardoor toch een verdienstelijke pot. Krimpen daarentegen weet deze energie om te zetten in gezonde website spanning met als gevolg: een spectaculair treffen zonder winnaar. 5-5, echter nemen beide teams geen genoegen met een gelijkspel en besluiten de winnaar te kiezen op basis van de 3e helft. Dopie laat Krimpen alle hoeken van de X zien.

Hoeksche waard- tempo 2-3
De verliezer van deze pot lijkt niet meer te spelen om aansluiting in de subtop. Een prima pot met kansen over en weer. Hoeksche waard mist echter drie strafballen en weet de website daardoor niet naar zich toe te trekken. Hoeksche waard moet vrezen voor degradatie.

Prinsenbeek-liberty 2-1
De prinsjes denken deze website makkelijk te winnen, maar Liberty kon de leuzen van afgelopen vrijdag nog horen betreffende het degraderen van Scoop. Liberty rook bloed en ze zullen dus ook zinderend uit de startblokken schieten. Door een schandalige overtreding van de spits van Liberty spelen ze na 50 minuten nog maar met 10 man. Prinsenbeek werkt na 65 minuten een rake counter in de touwen. In de 201e minuut weet Prinsenbeek toch nog te scoren en de website te winnen. Wat een veerkracht.

Scoop Delft- souburgh 1-3
De helden in het alblasserdamsch rood treffen scoop in de laatste website voor de winterstop. Ze weten wel raad met het matige veld 2 op het sportcomplex in Delft. Een waardeloze pot die voor niemand leuk is. Scoop begint steeds meer de degradatiestress te voelen en maken daardoor kostbare foutjes. Souburgh profiteert maar al te graag. 1-3

Waalwijk-capelle n.n.b.
De scheidsrechters waren vergeten dat ze op zondag ook nog een pot moesten fluiten. De hoekvlaggen waren afgelopen week helaas ook kapot gegaan, waardoor de website zal worden verplaatst.

Wipneus | 22/11

Des-Westland 3-4

DES is al weken aan het kwakkelen en weten ze toch de punten te pakken de laatste weken. Westland in goede vorm zou ze nu kunnen hebben en dat zou ook leuk zijn voor de competitie.

Dopie- Krimpen 3-1

De Henegouwers pakken Krimpen in. Krimpen speelt stabiel, maar fantasieloos en snappen niet dat je met 20 bier in je mik nog zo hard kan lopen.

Hoeksche waard- Tempo 1-4

Tja, je zou het Opa willen besparen om naar de Hoekse te moeten gaan. Maar goed, hij gaat toch mee en zal de dwazen van Hoeksche, die denken dat ze wat kunnen, laten zien wat hockeyen is. Om ze daarna uiteraard over de knie te leggen om eindelijk een kratje bier van die gasten los te peuteren.

Prinsenbeek-Liberty 8-3
Ondanks dat we de prinsjes het niet gunnen, gunnen we het Liberty nog minder. Kunnen we die ploegen niet koppelen aan Hoekse en Souburgh, dat ze hun eigen competitie hebben? Lekker 7 x tegen elkaar laten spelen zodat wij van die gasten af zijn? Zeg maar in de 3.1 klasse?

Scoop Delft- Souburgh 3-4

De wanabee Henegouwers gaan geen potten breken al zoUden we ze dit tegen het uiterst trieste Souburgh wel gunnen. Bonds, treed eens op tegen dat gluiperige harde spel.

Waalwijk-Capelle 1-2

Waalwijk denkt na de zeperd van Capelle afgelopen weekend dat zij dit riant winnen. Niets is minder waar, Capelle parkeert de bus, countert Waalwijk gek en neemt de 3 punten mee.

Keesje | 19/11

@cappele,

Hoe gaat het nu met die arme gozer ?
Heel veel beterschap bij deze gewenst !

Clinton | 19/11

DES - Westland
De website van het weekend, maar net als voorgaande seizoenen gaat Westland zonder titelkansen de winter in. Uitslag: 3-1

Dopie - Krimpen
Krimpen gaat met 11 man in het goal staan en geeft anti-hockey hiermee een nieuwe dimensie. Gelukkig staat bij Dopie de tap langs het veld wijd open anders was het publiek helemaal de grote verliezer.
Uitslag: 1-1

Hoeksche Waard - Tempo
Hoeveel het wordt? Geen idee, maar er naar kijken doe je niet voor je plezier. Het vervelendste is dat het Recreatieoord Binnenmaas ook gesloten is waardoor er geen hoogtepunt is op de zondag. Uitslag: 2-1

Prinsenbeek - Liberty
Brabants onder onsje… helaas blijft het niet lang spannend. Een Blitzkrieg tot in perfectie uitgevoerd.
Uitslag: 6-0

Scoop Delft - Souburgh
Scoop valt lekker aan, maar krijgt de bal niet achter de joker van Souburgh. Uitslag: 0-4

Waalwijk - Capelle
Wat kan je over deze website zeggen? Beide ploegen wisselen net zo vaak van vorm als de gemiddelde Brabander van partner met carnaval. Uitslag: 4-1 of 1-4, maar 0-0 is ook een optie.

Pilsislekker | 19/11

Des-Westland 2-1
Dopie- Krimpen 1-1
Hoeksche waard- tempo 2-2
Prinsenbeek-liberty 6-0
Scoop Delft- souburgh 1-2
Waalwijk-capelle 5-0

Het regent spannende potjes! Alleen op 2 velden velden is het klasse verschil gewoon te groot. De topper van het weekend eindigt in winst voor DES(de kampioensploeg)!

Radio | 18/11

Des-Westland
Westland geen schijn van kans, 4-1
Dopie- Krimpen
Dopie speelt positiever, 5-4.
Hoeksche waard- tempo
Tempo volwassen, 2-3.
Prinsenbeek-liberty
Helemaal niks voor Liberty, 8-2
Scoop Delft- souburgh
Lastig, ga toch voor de stUdenten, 6-5
Waalwijk-capelle
Capelle niks in te brengen, 4-0