Week 10

Geplaats door: 2oen ( )

  • 3B
  • 12/11
  • 3052

Afgelopen weekend weer een paar heerlijke uitslagen gezien. Haakt Westland definitief af voor het kampioenschap? Vindt Liberty komend weekend aansluiting tegen HW of kan het beginnen met de uitzwaaiprocedure?

Het is in ieder geval wel duidelijk dat ongeveer 8 teams deze competitie voor spek en bonen meedoen, ze zijn te goed om te degraderen (lees: niet slecht genoeg) en te slecht om te promoveren.

Afijn, uitslagen, roept u maar!

Capelle H1 - Prinsenbeek H1
Krimpen H1 - Waalwijk H1
Liberty H1 - Hoeksche Waard H1
Souburgh H1 - Dopie H1
Tempo H1 - DES H1
Westland H1 - Scoop Delft H1
Reageren

Haha | 18/11

Aha, weer helemaal niets bij Liberty, genieten deze speelronde! Ontzettende schijt club.

Adtje DES | 15/11

Capelle H1 - Prinsenbeek H1
Capelle opvallend goed bezig de laatste tijd en kruipt langzaam maar zeker richting de brede middenmoot van de derde klasse. Wie weet zit er een stuntje in op het eigen veld tegen Prinsencake. Op dat trampoline veld is Capelle hoe dan ook in het voordeel. Laten we eens gek doen, 2-1.

Krimpen H1 - Waalwijk H1
Opnieuw een lastig te voorspellen pot. Krimpen kan van iedereen winnen maar ook zeker van iedereen verliezen.
Waalwijk heeft ditzelfde probleem met een grote overwinning op Souburgh maar dan wel weer een nederlaag tegen HW.
Krimpen dan toch maar het thuisvoordeel geven op. Gespeeld op Parkeren 1 wordt het 3-2.

Liberty H1 - Hoeksche Waard H1
Armoedige partij waarbij den Dave zichzelf van zijn Beste kant gaat laten zien. Menig toeschouwer haakt voor het laatste fluitsignaal al af. Wat een drama. 2-1

Souburgh H1 - Dopie H1
Op het traagste veld van Nederland voorspel ik een uiterst slome en tegenvallende website. Alles valt of staat met of Souburgh een normaal team op de been kan brengen of dat er weer random mensen op de parkeerplaats benaderd gaan worden. 6-8

Tempo H1 - DES H1
Op papier de meest spannende pot van het weekend. Afgelopen zondag was het 100 jaar geleden dat de opa van Tempo in de loopgraven van WOI stond, nu met hem erbij kan Tempo weer bijschakelen en het DES extra moeilijk maken.
Toch verwacht ik van ons aller DES niet anders dan een overwinning. 3-6

Westland H1 - Scoop Delft H1
Dit moet voor Westland te doen zijn, Scoop zal ongetwijfeld brak op de mat verschijnen. De punten blijven in de kassen, waar onze enige echte wannabe Nigel de Jong zijn rentree gaat maken. 4-1

@anoniet | 14/11

Hmm, bij ons loopt in ieder geval geen topscoorder rond. Wij hebben afgelopen weekend maar weer eens bewezen echt het scorend vermogen te hebben van een blinde naaktslak.

Groetjes,
Krimpen

anoniet | 14/11

Nu de winterstop nadert ben ik toch wel benieuwd wie o wie jullie denken dat de winter topscoorder tot nu toe is?

anoniet | 14/11

Nu de winterstop nadert ben ik toch wel benieuwd wie o wie jullie denken dat de winter topscoorder tot nu toe is?

Pikke Denis | 13/11

3*

#ishetal5uur?

Pikke Denis | 13/11

Vergeet ik pardoes 2 uitslagen:

Capelle H1 - Prinsenbeek H1
1-3
Liberty H1 - Hoeksche Waard H1
3-1
Souburgh H1 - Dopie H1
4-6

Pikke Denis | 13/11

Capelle H1 - Prinsenbeek H1
Positieve verrassing tegen negatieve verrassing. Ik had Capelle zo tegen de winterstop een stuk slechter ingeschat, maar ze doen het Best aardig. Prinsenbeek daarentegen presteert in mijn ogen ondermaats.

Krimpen H1 - Waalwijk H1
Hard werken vs. souplesse, het heft elkaar redelijk op. Ik gok op 2-2

Liberty H1 - Hoeksche Waard H1
De poepert staat uitermate gespannen bij beide teams. Mocht HW hier verliezen dan kunnen ze hand in hand met Liberty te lantaarn vasthoUden. Voor Liberty betekent verlies een flinke domper en zeer fris wintertje.

Souburgh H1 - Dopie H1
Souburgh heeft niet alleen een gelegenheidskeeper, maar ook een gelegenheidsteam. Dopie daarentegen houd wel van gelegenheden. Voornamelijk de gelegenheden waar er keihard gepilst wordt VOO!

Tempo H1 - DES H1
Rood tenue, witte sokken, blauw veld. Nationalistischer dan dit wordt het voor Tempo niet. Wat het met de website te maken heeft? helemaal niets. DES wint nipt 2-3.

Westland H1 - Scoop Delft H1
Zo net voor de winterstop is het voor Westland prettig om Scoop te treffen. Kunnen ze mooi een beetje terug in het zadel treden. Een degelijke en simpele 4-0.

Het boze oog | 13/11

Capelle H1 - Prinsenbeek H1 (1-1)
De Capelse ruiten kinkelaars hoUden het hoofd boven water en kinkelen met een uitspeelcorner de ruiten in van de Prinsjes.

Krimpen H1 - Waalwijk H1 (1-3)
Waalwijk veel te sterk voor de coke snuivende kerkplassers uit Krimpen. niet teveel woorden aan vuil maken.

Liberty H1 - Hoeksche Waard H1 (1-0)
De kelder kraker waar helemaal niemand op zit te wachten. Liberty trekt aan het langste eind door een snelle goal.

Souburgh H1 - Dopie H1 (8-9)
De corpsballen mogen na een goed weekend tegen de Westlanders hun ballen schuren over het zanderige grasveld van Souburgh. Na een spektakelstuk weet de scheidsrechter niet meer hoeveel het geworden is maar doordat de slimste bij Dopie heeft meegeteld komen zij uit op 8-9 in het voordeel van de stUdenten.

Tempo H1 - DES H1 (1-1)
Een werkelijke kraker op het blauwe veld van Tempo! DES moet alles en iedereen uit de kast trekken om met de volle punten richting de Efteling terug te keren. Het sprookje loopt anders dan de laven van DES verwacht hadden.

Westland H1 - Scoop Delft H1 (4-0)
De slager van Schipluiden en de Keizer van de dwarslaesie staan van horen zeggen gewoon weer op het veld wat de tomatenplukkers en de komkommerschillers genoeg vertrouwen moet geven om weer op het veld te schitteren.
Scoop vraagt bij aankomst of zij in hesjes mogen spelen omdat zij hun eigen tenue ook walgelijk vinden.


Enerverend weekendje! Succes allemaal!

Capelle Relle | 12/11

Capelle - Prinsenbeek 2 - 1

De prinsjes zijn nog brak van de 11e van de 11e en verkijken zich volledig op de mannen van Capelle. Zeker nu ze eindelijk in zijn gespeeld op hun heerlijke nieuwe waterveld. Prinsencake haak definitief af voor plek 2.

Krimpen - Waalwijk 2 - 2

Krimpen speelt gewoon lelijk en op de counter, maar natuurlijk weten ze wel weer twee keer te scoren. Waalwijk wisselvallig, maar speelt degelijk in de zandbak aan de IJssel. Ook in staat om twee keer te scoren.

Liberty - Hoeksche Waard 0 - 0

Heb nu al medelijden met de scheidsen die dit moeten fluiten.

Souburgh - Dopie 3 - 5

Dopie laatste tijd steeds beter aan het spelen, Westland uit de beker knikkeren en in de competitie pas in de laatste minuut de 3 - 3 tegen krijgen is knap werk. Gaan nog meedoen om promotie. Daarnaast staan de stUdenten natuurlijk bij aankomst in de Sahara van Souburgh al met 2 - 0 voor door die act met die stropdassen en overhemden. Komen ze dit keer in driedelig pak?
Maar Souburgh blijft Souburgh, dus wel een pinponguitslag.

Tempo - DES 2 - 3

DES niet goed de laatste tijd, maar wel echt veel beter dan Tempo. Toch gaat het de veteraan lukken om een paar keer door te breken in deze Brabantse derby. Het veld van Tempo wel by far de lekkerste van deze klasse, jammer dat de gasten die het bespelen geen verstand van hockey hebben. DES wint nipt.

Westland - Scoop 7 - 0

Scoop toch echt de zwakste broeder uit Delft. Horen, net als Liberty en HW, niet thuis in deze (!) klasse. Moet je nagaan. Misschien moeten ze een keer die stropdassen van Dopie lenen, zou zomaar kunnen werken. Westland gaat zich herpakken na een mindere week door over Scoop heen te knallen, zeker op hun eigen waterveld. Ik voorspel een zevenklapper, misschien wel richting de tien?

Joah | 12/11

Capelle H1 - Prinsenbeek H1
Prinsenbeek gewoon sterker, Capelle bied goed weerstand. 1-3
Krimpen H1 - Waalwijk H1
Krimpen mag, Waalwijk krabbelt weer een beetje op. Toch is Krimpen beter. 2-0
Liberty H1 - Hoeksche Waard H1
5-3, verder zeg ik niks.
Souburgh H1 - Dopie H1
Souburgh herpakt zich, 5-4
Tempo H1 - DES H1
Des is toe aan de winterstop, tempo heeft er nog wel zin in. 3-3
Westland H1 - Scoop Delft H1
Scoop verrast tegen Westland. 1-2

Jules Deelder | 12/11

Capelle H1 - Prinsenbeek H1
Prinsenbeek gaat verder met kansen missen. maken toch de 1-2
Krimpen H1 - Waalwijk H1
Waalwijk wisselvallig. Dit is weer een piek! 1-3
Liberty H1 - Hoeksche Waard H1
HW moet dit eenvoudig winnen. Liberty terug naar de 4e klasse!
Souburgh H1 - Dopie H1
Dopie ook wisselvallig, Souburgh niet meer het team van vorig jaar. 2-2
Tempo H1 - DES H1
Fijne tegenstander voor DES om weer een beetje op niveau te komen en een lekkere pot te hockeyen. Ze komen de laatste websiteen niet meer in gevaar. 1-5
Westland H1 - Scoop Delft H1
Westland beter dan Scoop. veel beter: 5-1

Jules Verne | 12/11

Capelle - Prinsenbeek 2-1

Capelle op eigen veld wint van de prinsessen en vind definitief aansluiting bij de middenmoot. Keeper van Capelle is van een andere planeet, alle directe schoten uit de zo gevreesde corner zijn voor hem. Variant zorgt ervoor dat de prinsessen toch een doelpuntje mee pakken. Voor velddoelpunten hoeft Capelle niet te vrezen van de fantasieloze kanaries.

Krimpen - Waalwijk 4-3

Deze website in de subtop doet qua amusementswaarde denken aan een potje bingo met demente bejaarde. Krimpen trekt aan het langste eind.

Liberty - Hoeksche waard 3-1

Hoeksche waard is de rechtse hoekslag uitgedeeld door Capelle nog niet te boven. 3 backhands van de enige Liberty speler die kan hockeyen bezorgen Liberty de winst. Wederom winnen de boeren uit oud beijerland niets, behalve dan de oscar voor meest theatrale valpartij.

Souburgh - Dopie 4-3 of 4-9

Als deze hockeywebsite in het drukke schema van de keeper van souburgh past, trekt souburgh aan het langste eind. Wederom een veldspeler in de goal resulteert echter in een flinke zepert. Je weet het nooit bij souburgh.Tempo - DES 2-4

Ondanks dat zowel Capelle als Liberty hebben laten zien dat DES het moeilijk heeft tegen teams die de bus parkeren, veliest het gezelligste team van de derde klasse van het Beste team van de derde klasse.

Westland - Scoop 5-1

De gedoodverfde nummer 2 gaat zonder moeite voorbij aan het elftal van mannen dat niet goed genoeg was voor Dopie.

Wipneus | 12/11

Capelle ontvangt de prinsjes met carnavals krakers en bier hopende dat de prinsjes gaan zwalken. Maar denk dat de prinsjes dit klusje toch wel klaren (al zou een stunt van Capelle wel mooi zijn). 1-3

Krimpen- Waalwijk word een simpele 3-0. Turbos verslikken zich in het veld en vliegen de hekken in op de glibberige parkeerplaats.

Liberty gaat niets opschieten in de kraker van de kelder. HW countert ze gek, maar verprutst teveel kansen zodat het toch spannend word. De scheidsrechter geeft HW in de laatste minuut een strafbal 1-2.

Souburgh - Dopie word er een voor Dopie. Op de trage zandbak hoeven de Henegouwers hun bierconsumptie van zaterdag niet uit de benen te lopen en tikken er 1 meer in dan Souburgh 3-4.

Tempo - Des, opa heeft er zin in en stuurt zijn kleinzoons vooruit. Legt eigenhandig de spitsen van DES over de knie en sponsort daarna de bierpot en Uber. 5-2

Scoop kijkt jaloers naar de uitslagen van de Henegouwers en ziet kansen. Helaas zullen ze bij het ontwaken uit hun droom in de tomatenpuree liggen. 6-1 voor Westland.