week 1

Geplaats door: hockey ( )

  • 3B
  • 03/09
  • 1871

Verwachtingen week 1?

Krimpen-Scoop Delft
Liberty-Capelle
Souburgh-DES
Dopie-Waalwijk
Tempo-Prinsenbeek
Westland-Hoeksche waard
Reageren

Big Shaq | 13/09

@ Schreeuwlelijk Je moeder (geen indo) kan trouwens ook aardig ballen. geef even haar IBAN nummer dan maak ik nog wat geld over.

Big Shaq | 13/09

@ Schreeuwlelijk Je moeder (geen indo) kan trouwens ook aardig ballen. geef even haar IBAN nummer dan maak ik nog wat geld over.

Big Shaq | 13/09

@ Schreeuwlelijk Je moeder (geen indo) kan trouwens ook aardig ballen. geef even haar IBAN nummer dan maak ik nog wat geld over.

Schreeuwlelijk | 10/09

Dat dunne mannetje op linkshalf van tempo was wel de klos vandaag.. 3 bodychecks EN zijn schoen verloren tijdens een duel.
Maar toen hij daarna echt gevloerd werd begon hij ineens te huilen. Gaat het weer een beetje met je?

De super rechtsbuiten van de Prinsjes kwam voorbij vliegen met een heerlijke hattrick en die indo van Tempo kan overigens ook wel lekker ballen.

Promovendus | 07/09

Hoeksche Waard met stipt kampioenskandidaat nummer 1.

Hebben de afgelopen jaren twee jaar laten zien rek in het team te hebben met voldoende talent en saamhorigheid.

Gaan de poule zeker verassen, Prinsenbeek geeft het op dit jaar en komt niet verder dan een 4e plaats.

Drakesteijn | 07/09

Een gemengde poule zo te zien, tussen zuid holland en brabant.

Prinsenbeek zou lachend kampioen moeten worden al kan Dopie ook verassend uit de hoek komen, Hoeksche Waard dingt dit jaar ook mee om de bovenste plaatsen

Yoop | 04/09

Chill! We gaan weer beginnen, echt enorme zin om iedereen af te zeiken, terwijl ook ik er geen poot van kan. Ik weet niet wat het is, het is gewoon ontzettend leuk om iedereen belachelijk te maken zonder echte reden.

Oja, uitslagen boeien me niet, gewoon de teams die het minste hebben gezopen op zaterdag die aan de winnende hand zullen zijn.

2oen | 04/09

Mooi om te zien dat dit forum weer in leven is. Kunnen we, ondanks dat we allemaal voor geen poot kunnen hockeyen, elkaar lekker afzeiken.

Krimpen-Scoop
Tja, geen idee wat dit wordt. Wellicht heeft Scoop een blik nieuwe stUdenten opengetrokken en gaan ze voor het kampioenschap, maar wellicht moeten ze wederom strijden tegen degradatie. Krimpen is in ieder geval flink dikker geworden in de zomer. Ik voorspel daarom 4 big macs en 6 kipnuggets voor Krimpen.
Liberty-Capelle
De nummer 14 van Liberty legt er 4 in terwijl de rest van het team staat te pilzen in de zon. Capelle pist er 3 in voor de statestieken. 4-3.
Souburgh-DES
De woestijn van Alblasserdam voelt aan als een thuiswebsite voor DES en dat resulteert dan ook in een knappe uitoverwinning. 1-3. Grootste verschil in deze teams zit hem in het feit dat DES 10 (?!) damesteams heeft. Wat een ongekende luxe daar bij de Efteling.
Dopie-Waalwijk
Dopie treedt aan met een hernieuwd team vol feuten en stuurt de brabo’s met hun worstenbroodje tussen de benen terug naar Sjaarswijk. 4-1
Tempo-Prinsenbeek
Heb je eindelijk Tempo ’34 niet meer in de competitie, krijg je er een ander Tempo voor terug. Prinsnebeek boeit het overigens weinig en rekent in de eerste 35 minuten al met ze af. 1-7
Westland-HW
Krullenbol is nog steeds blessa en daar leidt het scorend vermogen van Westland flink onder. HW profiteert helaas net niet. 3-2.

Bush | 04/09

Krimpen-Scoop Delft 3-1

Krimpen stug en counterend zoals altijd. Op die trieste betonplaat met snelheidsdrempels zijn ze altijd in het voordeel. Scoop is misschien wel degradatiekandidaat nummer 1. Krimpen countert de stUdenten terug naar Delft.

Liberty-Capelle 5-2

Liberty sterker dan Capelle in eigen huis. Misschien niet meer de eigen scheidsen die de website kunnen beïnvloeden, maar kunnen het blijkbaar ook op eigen kracht.

Souburgh-DES 1-4

Twee titelkandidaten die elkaar tegenkomen op dag 1. DES gaat voor een directe promotie terug naar de 2e klasse waar ze thuishoren en winnen op de parkeerplaats van de scooterboys uit Alblasserdam.

Dopie-Waalwijk 1-5

De stUdenten van Dopie willen nog wel eens verrassen op eigen veld. Tegen Waalwijk zitten de feuten nog kwijlend op de bank en gaat het vlaggenschip zielloos ten onder.

Tempo-Prinsenbeek 3-5

Een websiteje tussen de plaatselijke bouwvakkers. Prinsenbeek beschikt over net iets meer ervaring en kunde dan spelers uit Krabbegat.

Westland-Hoeksche waard 4-2

Tradiotioneel gezien begint Westland met een verliespartij aan de competitie. Tegen Hoeksche Waard zal het dit jaar anders zijn. Westland verziekt de promotie pas tijdens de 2e seizoenhelft.

Succes zondag

Nieuw | 04/09

Krimpen-Scoop Delft

Krimpen sterker, die hebben ambities. 5-1
Liberty-Capelle

Liberty maakt er thuis een fysieke show van. 6-3
Souburgh-DES

Des gedoodverfde favoriet. 3-0
Dopie-Waalwijk

Dopie echt nog heel erg drinken. 1-2
Tempo-Prinsenbeek

Prinsjes krijgen het zwaar tegen tempo. 4-5
Westland-Hoeksche waard

Hoecksche stikt in eigendunk. 4-0

hockey | 03/09

Krimpen - Scoop Delft: 3-1
Krimpen zal prima bovenin mee gaan draaien, scoop gaat voor degradatie en laat dat in eerst website direct zien.

Liberty- Capelle: 0-0
Beie ploegen vinden het spannend om 3e klasse te komen. Cirkel halen ze geen van beiden. saaie website

Souburgh-DES: 2-3

Deze ploegen kwamen elkaar al tegen in de play-offs/outs 2e klasse. Ze trokken echter beiden aan het kortste eind. Hier zal Des dat zich thuisvoelt op het strand van souburgh net iets sterkers zijn dan de thuisploeg.

Dopie-Waalwijk: 0-3

Ontgroeningen zijn grotere prioriteiten dan de openingswebsite. Waalwijk maakt hier dankbaar gebruik van.

Tempo-Prinsenbeek: 4-6
Veel aanvallen weinig verdedigen. De prinsjes beheersen het eerste alleen beter en neemt de 3 punten mee naar huis.

Westland-Hoeksche waard: 2-2

Westland probeert nu voor het derde jaar terug te gaan naar de 2e klasse, maar zullen net als de voorgaande jaren falen. Begint al met de eerste website tegen het middelmatige hoeksche waard die na 2 jaar nieuw in de poule nu niet meer het nieuwe jongetje van de klas zijn.