Speelronde 2

Geplaats door: 2oen ( )

  • 3B
  • 11/09
  • 1643

Gezien de uitslagen (Wadup bij Spike - Westland bijvorbeeld) wordt het weer een bijzonder seizoen.

Afijn, komend weekend het volgende op het programma:
Souburgh H1 - Spijkenisse H1
Tempo 34 H1 - Krimpen H1
Waddinxveen H1 - Scoop Delft H1
Hisalis H1 - Noordwijk H1
Kieviten H1 - Dopie H1
Westland H1 - Gouda H1
Reageren

Stamp Poep | 16/09

Souburgh H1 - Spijkenisse H1 0-5
Souburgh soebat met de supertrainer over de tactiek. Lange klappen naar voren en spelen op de counter lijkt niet te werken voor deze ploeg. Spike city heeft in de voorbereiding eindelijk spijkers met koppen geslagen en zich laten bijspijkeren in het hockeyspel. Ze slaan de spijker op zijn kop door het veld groot te hoUden en de tegenstander de cirkel uit te lokken. Souburgh zoekt spijkers op laag water en trapt in de val. Gelukkig is er na de website tijd voor soep met burgers.

Tempo 34 H1 - Krimpen H1 1-9
Tempo gaat voor de Abcoude-cup dit seizoen. Even inkomen met -8 tegen Gouda en -8 tegen Krimpen, maar vanaf volgende week pakken ze gewoon prima -10 per website.

Waddinxveen H1 - Scoop Delft H1 3-2
Van je rijke leden moet je het hebben... Waddinxveen wordt geholpen door wat welgestelde ouders en heeft wat talent in kunnen kopen. Tenminste talent, in ieder geval genoeg om de ballen van het namaakcorps te verslaan.

Hisalis H1 - Noordwijk H1 2-2
Dit stuk van Nederland kan men beter bij Noord-Holland trekken. Hisalis komt op een voorsprong, maar een supporter roept hup, Noordwijk!. Verrast door de eerste toeschouwer van het seizoen, doet Noordwijk er een strandschepje bovenop en pakken ze nog een punt.

Kieviten H1 - Dopie H1 4-2
De scheidsen starten precies op tijd, terwijl een stel kieviten nog op de golfbaan wakker staan te worden. Al vittend komen ze het veld op en het spel golft op en neer. De vogels uit Wassenaar hebben een enorme drive om te winnen en hebben ook meer range dan Dopie. Na de website lekker een zakje chips en tee, terwijl Dopie in de kleedkamer blijft; ze zitten een beetje in de putt.

Westland H1 - Gouda H1 3-1
Westland heeft inside info over Gouda, want de coach heeft daar nog een blauwe maandag rondgelopen. OF TOCH NIEEET? De coach snapte er toen al weinig van, dus hij heeft weinig nuttigs te melden, ook niet over Gouda. Westland echter gewoon beter, hadden vorig seizoen al kempioen moeten worden...

Zandbak | 15/09

Souburgh H1 - Spijkenisse H1 4-2

Spijk komt snel op 0-2 voor, maar in de rust raakt Souburgh spijk waar het, het meest pijn doet. Souburgh koopt de keeper van spijk om en weet de stand om te draaien.

Tempo 34 H1 - Krimpen H1 0-5

De man met de haarband versierd 3 gele kaarten voor tempo. Het al zo zwakke tempo is hier niet tegenop gewassen en gaat er wederom met grote cijfers vanaf.

Waddinxveen H1 - Scoop Delft H1 3-0

De stUdenten van Scoop hebben een feestje met de stUdenten van Dopie. Beide teams verslapen zich, en besluiten de website op papier af te doen.

Hisalis H1 - Noordwijk H1 1-8

Hisalis niet opgewassen tegen het sterke Noordwijk. Echter zorgt een moment van onoplettendheid bij de linksback van Noordwijk ervoor dat Hisalis de eren treffer kan maken.

Kieviten H1 - Dopie H1 3-0

De stUdenten van Scoop hebben een feestje met de stUdenten van Dopie. Beide teams verslapen zich, en besluiten de website op papier af te doen.

Westland H1 - Gouda H1 4-3

Gouda weet met 8 nieuwe spelers goed weerstand te bieden aan Westland, maar net niet genoeg.

2oen | 12/09

Souburgh H1 - Spijkenisse H1
Geen idee hoe, maar gezien Spike 2-2 speelt tegen Westland moet Souburgh ook geen probleem zijn. 1-5

Tempo 34 H1 - Krimpen H1
Tempo vorig jaar nog erg taai, maar nu 11-3 eraf gaan tegen Gouda. Ondanks dat Gouda 8 nieuwe spelers in de gelederen heeft vrees ik toch voor de kwaliteit van Tempo. 1-3.

Waddinxveen H1 - Scoop Delft H1
Waddinxveen countert ook dit seizoen lekker door. Scoop heeft dit weekend helaas een teamuitje naar Zwitserland om de CERN te bezoeken. Zondag zien ze met kleine oogjes hoe Waddinxveen ze aan alle kanten voorbij loopt. 5-0

Hisalis H1 - Noordwijk H1
Noordwijk stapje te groot (voor iedereen). 1-9

Kieviten H1 - Dopie H1
Ballen tegen stUdenten, derde helft wordt het spannendst. 1-1

Westland H1 - Gouda H1
Eerste topper van het seizoen. Gouda ververst het hele team en doet daarmee afstand van de droeftoeters die het balletje er niet in kregen. Westland droogt de tranen. Ik gok op 3-5

Stap Meppo | 11/09

Souburgh - Spijkenisse: 1-3
Spijkenisse doet bizarre dingen en Souburgh kan ik nog niet peilen.

Tempo 34 - Krimpen: 0-3
Tempo ligt nog steeds wakker van de vernedering van de vorige website en Krimpen profiteert.

Waddinxveen - Scoop Delft: 5-1
Waddie kan scoren en dat thuisveldje ligt ze goed omdat de bal niet kan stuiteren.

Hisalis - Noordwijk: 0-6
Noordwijk geeft Hisalis een masterclass hockey. Al dat gemeente geld in die bollenstreekse club is voor niks geweest.

Kieviten - Dopie: 1-1
Kelderkraker wat mij betreft. Kunnen er allebei geen bal van en dat publiek van Kieviten zijn ook idioten.

Westland - Gouda: 2-3
Westland is het helemaal kwijt met die nieuwe ballencoach van ze. Gouda doet wat ze nooit eerder deden namelijk scoren.