Speelronde 22

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 3B
  • 12/06
  • 2080

De laatste ronde!
Wie wordt er kampioen, Apeliotes of Scoop. Wie gaat de nacompetitie in Tegelen, Horst of Venray.
Brand los:
Apeliotes - Meerssen:
Civicum - Horst:
Deurne - Scoop:
Don Quishoot - Boxmeer
Nuth - Wijchen:
Venray - Tegelen
Reageren

DrBibber | 13/06

Scoop wordt kampioen en Horst gaat de nacompetitie in.
Apeliotes - Meerssen: 6-1
Apeliotes gaat geen fout meer maken en gaat vol voor de winst. Apeliotes mag zich klaar gaan maken voor de playoffs.
Civicum - Horst: 4-2
Civicum wil het seizoen goed afsluiten na een toch matige tweede seizoenshelft. Horst mag zich op gaan maken voor de playouts.
Deurne - Scoop: 2-8
Het doek is al gevallen voor Deurne en zal deze website zonder passie spelen. Scoop gaat vol de voltreffer en mag de champagne flessen open trekken.
Don Quishoot – Boxmeer: 4-3
De stUdenten uit Eindhoven zijn toch de verassing van dit seizoen, hebben het erg goed gedaan. Boxmeer is maar een apart ploeg en zal vandaag weer een paar kaarten toegereikt krijgen. De punten blijven in Eindhoven.
Nuth - Wijchen: 4-1
Nuth wederom een goed seizoen gedraaid. Een derde plek is al binnen maar ze willen het seizoen goed afsluiten. Wijchen heeft geluk dat het een goede eerste seizoenshelft had anders hadden ze lager in de lijst gestaan.
Venray – Tegelen:4-3
De individuele klasse van de nummer 14 maar zeker de nummer 11 van Venray zal vandaag het verschil gaan maken.

LF37 | 13/06

Apeliotes - Meerssen: 4-3
De zenuwen zitten er in bij Apeliotes, winnen is het enige dat telt en dan hopen op een slippertje van Scoop. Meerssen misschien wel de helpende hand voor scoop.... Komt echter net te kort om punten te stelen.

Civicum - Horst: 5-2
Horst presteerd alleen thuis, civicum sluit het seizoen met een lach af.

Deurne - Scoop: 1-7
Voorafgaand aan het seizoen de gedoodverfde favoriet. Komt in Deurne met 1 missie en die missie wordt volbracht.

Don Quishoot - Boxmeer: 4-3
StUdenten die voorafgaand aan t seizoen werden gezien als een degradatie kandidaat handhaven zich toch vrij makkelijk. Boxmeer te wisselvallig.

Nuth - Wijchen: 6-2
Nuth zet nog een keer aan dit seizoen verrassende maar terechte kampioen, sleepman legt er nog even 4 in om het seizoen goed af te sluiten.

Venray - Tegelen: 5-3
De strijd om de titel is spannend, maar onderin is de spanning ook om te snijden. Venray ontloopt de na-competitie en tegelen mag aan de bak. Al denk ik dat nr. 10 van Venray niet de man is waar het van moeten komen, ik zet mn geld op 12 & 14.

Rechter flank | 12/06

Conclusie: Scoop kampioen en Tegelen richting de nacompetitie

Rechter flank | 12/06

Apeliotes - Meerssen: 7-0
Meerssen is dit seizoen al vaker op een grote nederlaag getrakteerd en Apeliotes moet volle bak voor hun laatste kans op het kampioenschap, hopend op een slippertje bij Scoop.

Civicum - Horst: 1-3
Horst heeft Deurne laten degraderen, maar wilt zelf graag de nacompetitie ontlopen. Civicum speelt al weken nergens meer voor en is niet zo heel gemotiveerd. Civicum zit met hun hoofd al bij de huldiging van Dames 1, Horst maakt hier dankbaar gebruik van en zal nog lang blijven hangen op de club.

Deurne - Scoop: 1-5
Deurne heeft geknokt, gestreden en verloren. Na de 5-1 nederlaag bij Horst komt de koploper op bezoek die het op de laatste speeldag niet willen weggeven. Deurne zal de schade beperkt willen hoUden, waar Scoop er zoveel mogelijk wilt maken.

Don Quishoot - Boxmeer: 3-3
Boxmeer kwam zondag nog met een eindspurt, maar dit was net te laat. Zo verloor het de ongeslagen status thuis. Dan vrijdag ook nog een nietszeggend potje inhalen tegen Tegelen, dan is zondag de pijp wel leeg. DQS en Boxmeer zijn tevreden met een gelijkspel en gaan lekker bier drinken samen.

Nuth - Wijchen: 6-2
Nuth heeft het boven verwachting goed gedaan, maar vorige week toch een redelijk kansloze nederlaag geleden (zo op papier). Wijchen heeft de vrije val afgelopen week kunnen stoppen, maar hoeft bij Nuth nergens op te rekenen, die hebben zin in een gezellige seizoensafsluiting en daar horen 3 punten bij.

Venray - Tegelen: 4-2
Alles of niets dit weekend voor Venray en Tegelen. Tegelen heeft de website van Boxmeer op vrijdag in de benen en speelt met het alom bekende afweergeschut. Venray kwalitatief beter dan Tegelen, als #10 en #14 Venray bij de hand nemen kunnen ze klassebehoud veilig stellen.

Backhand | 12/06

Scoop kampioen, Tegelen nacompetitie!

Apeliotes - Meerssen: 5-2
Civicum - Horst: 3-6
Deurne - Scoop: 1-7
Don Quishoot - Boxmeer: 4-4
Nuth - Wijchen: 3-2
Venray - Tegelen: 6-4

Omo | 12/06

Apeliotes wordt kampioen. En de nacompetitie is voor Tegelen.
Apeliotes - Meerssen: 7-0
Civicum - Horst: 2-3
Deurne - Scoop: 2-2
Don Quishoot - Boxmeer: 3-2
Nuth - Wijchen: 4-1
Venray - Tegelen: 4-3